Snus.

Bilden på mig i det förra inlägget är inte snus, det är Unico eller va det heter? Nikotinfri snus, endast örter, så ni som har tänkt; "Men gud hur kan hon snusa när hon är gravid???", kan lägga ner det nu =)

Jag har snusat nästan en hel dosa om dagen sedan jag va 12-13 år mer eller mindre, och sedan jag fick reda på att jag blev gravid har jag endast tagit nån enstaka snus, jag har kört med ingefära till en början, sedan inget alls, bialnd unnar jag mig en dosa Unico på helgen... sådeså!


Nu är Johan och repar och jag har nyss sett klart en film, har legat på vojjen hela dagen typ och badat och solat med en massa folk...
Igår gjorde vi också det, och sedan grillade vi ett helt gäng och jag va chaffis.... och hämtade mamms o papps o syss vid ett inatt... va sååå trött när jag vaknade.
Imorgon far min familj på en liten mini semester så jag & Johan ska få ha ena bilen i veckan, SKÖNT! Såååå, så fort han kommer hem ska vi gasa neröver... och ta några kvälls dopp efter vägen =)


Nej, nu ska jag gå tillbaka till tven.... Tjohej!

Johan

Jag har ju världens goaste pojkvän =) Igår när jag kom upp till Ånge, så fick jag först nya brillor och en ny bikini av han. Sedan när vi kom ner på forsön fick jag 7 stora röda rosor och ett kort av han. Och en godispåse med trisslotter, ååååå jag började nästan gråta för att de va så sött =D


Igårkväll grillade vi nere på Forsön, hade lite skrattanfall och åt så vi blev bubblig i magen... Sedan hem hit till Johan och jag somnade som en stock ....

Nu ska vi snart åka ner till Ljunga för att skjussa mammi, pappi o syster till Hullsjön...50 års partaj... och nu på dan ska dom åka vattenskidor och grejjs...


Undra vad jag & hjärtat ska hitta på ?? Bada iallafall =) Nej vet ni vad, nu ska vi åka.








Båt & sol...

Jobbat klart för dagen, VÄLDIGT SKÖNT!!!!! =)

Har nu plockat undan, duschat och dragit på mig en tubklänning, ska nämligen ut och åka båt snart och käka thaimat, mumma =) Och vem vet? Kanske det blir ett dopp också?
Det är ju löjligt fint väder ute så man måste ju nästan...


I helgen är jag ledig, jobbar bara imorgon till 3, sen så =) Då kommer mitt hjärta ner igen!


Nej, vet ni vad, nu har jag inget att dela med mig av ... Så hejdå!

Oj.

Vårat första besök på mvc idag =) Oj så spännande, allt såg bra ut på mina blodvärden och sånt också, lågt blodtryck men bättre det än högt.
Nu ska jag o hjärtat göra oss redo för ett läkarbesök, ett kort sådant, tror jag har urinvägsinfektion nämligen . . .
Sedan kommer Frazze och Elin och plockar upp oss, sen ska vi handla lunch och bege oss ut till Tranviken för att glassa lite =) Bada och må gotti....

Är världens lyckligaste, oj vad allt känns toppen =) Vi ska ha en bebis, hihihihi!


Nu ska jag fräscha till mig lite och packa ner badkläder .... Hejdå! =)

Förlåt.

Nu ikväll har jag spytt, knappt tagit mig upp ur i sängen pgr av ryggONT, jag tror jag har fått ischias... man är lat ibland och orkar inte tänka ergonomiskt när man jobbar, och det får man igen nu. Smärtan är inget att leka med.
Innan illamåendet kom krypande orkade jag med en kort kvällspromenad i kvälls solen iaf, första gången på evigheter jag rör på mig överhuvudtaget, men sedan när jag kom hem vände det sig i magen.

Har jobbat idag också, skönt att helgen är undanjobbad, bara imorgon kvar nu sen är jag ledig en dag.

Massa kärlek till dig Johan som står ut med mig, som får vara med mig inne på toaletten, som får laga mat, plocka undan, städa, lyssna på mitt tjat, stå ut med mitt humör, för att du lägger dig på soffan när jag tycker det blir för trångt och att du är så himla rar hela tiden, jag älskar dig och allt detta kommer vara en bagatell när bäsen tittar ut, eller hur! =)


Näe, nu ska jag försöka sova lite, börjar 7 imorgon också =/

Puss & kram


Återigen...

Sitter på jobbet återigen. Allt är klart, förutom golven....
Idag är jag sjukt trött, trött i fötterna och i skallen. Då jag kommer hem har jag beställt majskolvar av hjärtat att knaga på, mumma=D Och sånna där tunna hjärtan... dom är inte lika fet som chips så d kan jag äta.


Imorgon börjar jag 7 =( Jag verkligen gruvar mig, och på Måndag börjar jag också 7, HUA. Fränstafestivalen ikväll med, solen skiner här nere i Sundsvall så jag hoppas det är fin väder uppöver också!


Det slog mig förut idag, JAG SKA BLI MAMMA =D Och jag ska få barn med världens underbaraste!!!!! Hur coolt är inte det då?=) Jag lever världens bästa liv, även fast jag är fattig student, mår illa, kräks och har diaré.... Skulle inte byta bort det mot nånting i hela vida världen =)


Nu har jag inget mer att dela med mig av. Hej


Oj så trött...

Är nu själv sista timmen på jobbet, alla sover och jag har bara golven kvar, skönt.
Då jag kommer hem ska jag & Johan ta en kortis kvälls promenad om vädret tillåter. Känner att jag inte rör på mig tillräckligt... usch.


Fränsta festivalen i helgen... hade ju velat se Jim och dom spela, men tyvär så jobbar man hela helgen lång. Skulle egentligen till moster imorgon också som fyller 50 och äta hennes fantastiska mat =D Kanske vi kan fixa skjuss efter jobbet, om jag kan få smita lite tidigare...



För övrigt mår jag jätte bra, sitter och funderar på vad vi ska ha för färg i sovrummet?? Jag har lite ideér, bla vinrött med en fondvägg... men vinrött...? Vad ska man då ha för färg på fondväggen? Förslag?



Min lägenhet är det redan klart med, syrran ska ta över den, *skönt* slipper man hålla på och krångla med att hyra ut och grejjer...


Näe, hurni... nu ska jag skura golvet!! Hörs

Bad =)

Imorse åkte vi ner till stan igen efter att ha sovit i Ånge en sväng.
Igårkväll åkte vi med Maria, Johans mamma & farmor upp över... hoppade av i Ljunga och hämtade pappas bil och for upp till Ånge och tittade på lägenheten som vi ska flytta in i... =D Jag blev STORMFÖRTJUUUUUST!!! Så jävla fräsch 3:a med schysst hyra... det var precis som att den var gjord för oss =) Såå, den är vår i mitten av augusti =) Och när vi v ar på IKEA hittade vi våran DRÖM säng... åååååå =D Och en massa annat fint som vi ska köpa =)

Imorser tog vi bilen ner till Ljunga igen och åt frulle där, sedan åkte vi med mamma, pappa o moffa ner till Sundsvall igen. Hoppade av hemma i Haga, sedan begav vi oss, jag och Johan ner på sporthallsbadet... skithärligt... fast jag sov halva tiden, somnade så fort jag la ner skallen...
Vid fem cyklade vi hem igen... nu har vi tagit igen oss, myst lite ;) Och nu står Johan och gör mat, pasta & pastasås med sallad... mumma!!!!


Ikväll blire film klockan 9, och en massa mys.... =) Imorgon blire jobb för min del...

Nu ska jag hjälpa han i köket.... HejSvejs!

Tänkte...

Lite bilder sen helgen =)





Känne, en liten del




Farmor och Anton



Jag och Johan



 Världens bästa Pappa =)



Anton och Thomas :D



Faster Eva



Farfar



Thomas lite på sniskan =)



Farmor och Olivia



Jens & Mats



Johan



Johan och jag, haha... kolla min fina hållning



Lille Moffa



Kicki



Jag med saft



Jag o Johan, vi gick och sov redan kl 12 :D Massa kärlek!



Jag på pappas nya HD =)



Vi fick endast en mört var

Jag säger då det. . .

Och inte mer än så!


Jobbat idag, blev inte många timmars sömn inatt innan väckarklockan ringde och det var daxs för jobb!!


Nu har vi varit nere på stan och ätit glass, myst i solen, varit på apoteket och handlat mat tills ikväll... då vi tänkte mysa till det lite!=) ÅÅÅÅÅÅÅ vi har fått en lägenhet, tralalalallala.... en 3:a... och vi får flytta in hur fort som helst, hur bra är inte det?!?!?!??!?!? En massa jag måste styra upp nu, med min lägenhet och allt, byte av skola (kanske) och ngt annat extra jobb, sälja mitt kort på Helex...Nån som vill köpa det??

Jag och hjärtat ska iallafall på IKEA denna vecka och titta ut en säng vi ska köpa... och lite annat smått och gott... =)

Ikväll blire tacos och film, bara jag & Johan . . . Och jag är ledig i 2 dagar... hur skönt är inte det??
Imorgon kanske det blir bad för oss, med Maria och Micke!!!
Nu ska jag lägga mig i sängen och vila och lyssna på min otroligt söta pojkvän som står och förbereder maten inne i köket =D


Btw, så har jag min mobil i Ljungaverk, om ni har försökt fått tag på mig, ring Johan istället!=)


Tack för mig!

Himla.

Imorse mådde jag så himla dåligt så jag sjukskrev mig från jobbet. Och jag har faktiskt ingen ångest över det alls. För jag mår fortfarande pyton.


Inatt har jag drömt skit konstigt... först en dålig dröm och sen en skit mysig dröm =) OjOj, känns helt overkligt att jag ska bli mamma =D Guuud vad lycklig jag är!
Nu väntar jag på min stora kärlek som är påväg ner hit till stan och ska hämta mig, han fick sluta tidigare och jag mår så himla dåligt så jag slipper ta tåget, har jag världens bästa eller har jag.... =)
Först ska vi stanna till o köpa lite sen frukost, sedan beger vi oss mot Ånge och hämtar hans packning och sen åker vi till Känne, oj va roligt de ska bli =)
Och när vi anländer har jag beställt mammas goda kycklingsallad med KINA MIX (viktigt), hehe =)



Och innan vi åker ska vi titta på en lägenhet.... önska mig lycka till =)

Nu ska jag lägga mig o vila tills de plingar på dörren!

Puss o kram hela dan!

Hmmm

Tagit bedövning 3 gånger, borrat 2 hål, och en tand tog itne bedövning på... så jag låg och härdade ut... det ilade i hela jääävla käften ända ner till tårna.
Sedan har jag jobbat till sena kvällen... och vad jag har gjort samtidigt hela dagen/kvällen behöver jag nog inte ens skriva, det kan ni räkna ut.


Imorrn börjar jag 7, sedan ska jag smita iväg tidigare så jag hinner med tio över två tåget upp till Ånge, där min prins står och väntar ... så vi kan ge oss iväg till Känne på en endaste gång. Oj va skönt det ska bli att bli ompysslad....


Nu ska jag lägga mig och stänga det det här.  HEJDÅ


Jag är.

När jag bodde i Huddik insåg jag så himla mkt om mig själv, hur jag är som person, vad andra anser om mig, vad jag har för sidor, svaga som starka. Jag kom till insikt med vad jag gillar, vad jag har för intressen...
Jag insåg vad som är bra för mig, och vad som inte är bra.

Jag trodde jag aldrig skulle säga det, men jag är fasiken en liten av en naturmänniska. Då vi gick på långa skogspromenader, satt nere vid havet och mediterade så hände ngt i kroppen på mig. Jag verkligen älskar naturen. Det är ngt som händer med en, ngt som man inte kan förklara.



Jag vill börja gå skogspromenader, vid vatten med riktiga gympadojjer och sköna kläder. Jag längtar efter hösten nu, då alla fina färger kommer. Förra hösten va tamme tusen första gången jag såg och upptäckte hur fint det blir under den årstiden.
Jag gillar hösten som tusan!!


Har ni prövat frigörande dans? Det häftigaste jag har vart med om iaf, testa det om ni inte har gjort det.
Samma sak med akupunktur, känns som att man lyfter från brädan man ligger på, och är i "dvala" i en timme, grymt avkopplande och man sover som en gud kommande natt.




Nej, nu ska jag försöka få mig lite sömn.

Då ska vi se...

Jobbat, ätit lite, suttit på huset, rinner som vatten, sovit, sett på tv, gått på komsum... mått illa, och sa jag mått illa?? Trodde ju att d skulle vara på morgonkvisten eller på kvällen, inte dygnet runt =/ Men de går väl över snart.

Vill ha helg nu, Johan går på semester och ska vara med mig varenda vareviga dag i 4 veckor =D Till helgen ska vi på logdans i Känne, dansa, äta god mat, ro ut på sjön mitt i natten och meta, bada och ha de mysigt ... utan internet och telefoner och stress, UNDERBART. Känne är ett av mina favoritställen.


-Johan, jag älskar dig. Vi 2 ska bli 3, hur fränt är inte det ?=) Förlåt för mitt humör, tusen gånger om...

Lös i magen.

Ja, bokstavligen lös i magen. Ibland blir jag så himla sugen på ett glas mjölk så jag bara e tvungen att dricka det, men det får jag bittert ångra, jag sväller upp som en ballong och det gör jätte ont. Samma visa med lök, och även vetemjöl. Jag bakade scones på jobbet idag, och det svällde i magen ... nästan lika illa som mjölk. Suck.



Imorgon börjar jag 7, men ändå blir jag uppe inatt. Omen går på 3:an och jag har inte sett den och vill verkligen se den, börjar nu efter sex and the city.


Stackars Johan som får stå ut med mitt humör... jag verkligen lider med han =(

Meningslöst.

Shit vilken meningslös dag. Låg i sängen till nästan två, duschade, tvättade, sov lite till, hängde tvätt, åt lite mat, sov lite till... Gick på affärn... vila lite. mm, så har min dag sett ut.


Skrev ett jätte långt inlägg med sudda ut alltihopa....


Jag drömmer sjukt... Inatt drömde jag om att jag hängde med en "kompis från förr"... hon fyllestyrde och jag satt bredvid... vi var på nån rave fest ute i Timrå, sedan sitter vi i bilen igen... sedan går jag ur och hittar en massa papper, ser att det är från min gamla terapeut, sedan blåser ett av pappren upp i luften med vinden och jag kutar efter det... jag ser Mari-ann, med hennes bruna fluffhår...försvinna i bilen ..i bilen som är framför mig på vägen där jag springer efter pappret... tillslut ger jag upp, sätter mig i bilen igen och är jätte ledsen för att 1 papper flög bort av cirka 100....sedan hoppar jag ur bilen och åker hem.... Undra va fan de betydde?=) Är väl nån slags bearbetning....


Imorrn blire jobb... hejdå
-

Mhmmm

Har legat i sängen till nästan två idag. Är helt slut i hela kroppen.
Tvingade mig själv upp, knaprade på en halv hårdbrödmacka och vatten (?), fick inte i mig mer. Och sedan vandrade jag bort med tunga steg till tvättstugan, haha.... Låter som att jag lever ett liv i misär, men så är det absolut inte =)


Ja, idag tänkte jag försöka mig på korv, makaroner och ketchup, det är enda maträtten som jag kan tänka på utan att må illa. Sååå jag hoppas det går ner.


Usch hur jag ser ut i håret, slitna toppar och världens utväxt, jag har blekt sönder mitt hår och vill inte göra det ngt mer!! Så jag går bara och grubblar på vad jag ska hitta på med håret? Lugg har jag funderat på många gånger, men jag brukar alltid ångra mig efter att jag klippt det, åsså ser man rundare ut i ansiktet, fast samtidigt så är det ju gulligt med lugg... Sedan skulle jag vilja ha en massa slingor i, både mörka och ljusa....
Men sen har ju vi även det... är det bara jag som tycker det är läskigt dyrt att gå till frissan???? Nästan 2000 spänn för klippning och färgning.... hua! Men snart ska jag smälla till.... =)


Sen ska jag även till tandläkarn i veckan, borra två hål, få en bettskena och beställa tid för blekning...OJ vad billigt de kommer att bli. Jag har gnisslat sönder mina fina vita tänder =/ Och efter att jag har gnisslat bort flisor så blir det missfärgningar.... Vad trevligt livet kan vara ibland....

Bjuder på en bild sen midsommar....





Wellwell... nu ska jag hänga tvätt. Puss o kram

Illamående.

Usch va trött jag är på det!!!!!!!!!!

Jag har jobbat hela helgen, är helt färdig. Stackars Johan har fått stått ut med mitt humör i helgen =/ Jag kastade han på soffan igår-kväll, fast nästan lika snabbt ropa jag han till sängen igen (= Hua....
Idag efter jobbet hade hjärtat gjort tacos tills jag kom hem, så vi åt det, sen somna vi ett bra tag, vaknade och slog på en film och myste tills han tog tåget hem nyss =(
Imorgon är jag ledig, TACK OCH LOV. Tvätta och sova är det som står på listan, INGET mer.

Sen jobbar jag tis, ons, tors, fre.... sen blir det styrdans & god mat i Känne till helgen !=)


Näe, nu ska jag ta mitt illamående och lägga mig i sängen. Hejdå.

OjOj.

En mkt bra dag idag=) Vakna av att AK skickade sms o frågade om jag ville med hon o Kicken ner på stan o käka lite, och självklart följde jag med. Gick runt och strosade, åt lite o så. Sedan åkte vi hem till dom, kikade hur dom bodde o så, hur fint som helst =) Sedan gick vi vidare till nån slags sjö som Kicken och Anton skulle bada i, men förgäves =)

Sedan åkte jag o AK upp till Ånge och hämtade lille Neo, medans hon hämtade han i Ovansjö hoppade jag av hos Johan o pussade lite på han innan vi åkte neröver igen.
Sedan grillade jag och AK, kött och majskolvar, sååå gott =) Snackade en massa skit och så.

Åh herregud va söt han är Neo, ser ut som att nån har klistrat dit AKs näsa, sååå himla gullig.... =D


Har verkligen haft en toppendag, mått mindre illa än vanligt... Och fått i mig mer mat än vanligt!


Oj va kär jag e, sååå himla kär =) Jag har verkligen världens goaste,  ett ex...3 minuter innan affärn stänger, kommer jag på att jag vill ha vindruvor, jag tjatar på Johan att han kan springa ner och köpa de innan dom stänger, (så står han där i bara kalsonger och ser kluven ut), men han gör det... springer allt vad han har och kommer hem med kärnfria vindruvor och choklad... hahaha, han är verkligen så underbar =)!
De fina sms:en som värmer mer än nån kan förstå, och alla orden han säger, ååååå jag är så himla lycklig!!!!!!!!!!
Trodde inte att de va sant, att känna såhär, och jag trodde inte det va sant när jag kollade på grav-testet! Johan sken upp, i verkligen hela ansiktet när han såg testet =)
 
Det hade inte kunnat blivit mer planerat än vad det blev =)


- Pappa, jag kan inte kalla dig morfar än, det känns alldeles för skumt!!! =)

Du är som Hulken

Johan! haha.

Idag har jag jobbat, har mått illa hela dagen =/ Och trött e jag.

Ikväll ska jag umgås med vänner, ska bl.a nämligen träffa East, som jag inte ha sett på över 1 år, helt sick. Vi ska äta nån schysst mat och åka nån karusell och köpa nån lott nere på gatufesten =)
Men för mig blir det alkoholfritt.
Jag tänkte nämligen spräcka min & Johans hemlis nu, vi ska få tillökning, det ligger nämligen en liten krabat i min mage =) Och där ska den ligga ett bra tag till innan det är dax för den att titta ut.... =)
Ingen är lyckligare än vi!


Näe, nu ska jag vila ett tag innan jag ska kasta mig i duschen.

Hejdå!