Elva dagar går fort.

Ja nu har Johan åkt, efter elva dagar hemma. Vi har fått mkt gjort! Vi har köpt syskonvagn i östersund, vagnen va mer sliten än vad vi trodde... men orka krångla när vi redan va där? Troy kommer inte åka vagn så länge ändå. Den duger om man säger så, det är väl mest jag som har så svårt för begagnat.

Efter köpet hälsade vi på Stölle o hans trevliga tjej! Därefter åkte vi på djungelhuset så Dojje fick leka av sig... åh jäklar va han (och vi) busade, skrattade och tokade! :D Otroligt roligt va de!
Blev en heldag i Östersund med andra ord.

Vi har hunnit med Sundsvall och lite shopping! På skärtorsdagen...

* Vårjacka, fingervantar och mössa från pop åt Dojje
* Solglasögon & tröja åt mig.
* Gummistövlar och nike skor från stadium från Dojje.

Johan blev dock utan denna gång... bättre lycka nästa gång?;)


Maria & Bon va med oss också! Efter shoppingen blev det påskmiddag hos dom! Vi for hem när Troy skulle sova, in en sväng och packade om väskan och for direkt till Känne. Där blev vi kvar till påskafton. I Känne blev det god mat, sol, bus o lek!
Hem på påskafton som sagt, hem o duscha o iväg på middag hos Kjell-Åke o Karin. Allt därimellan har vi städat, packat o packat o packat...o packat! Vi börjar se slutet av tunneln. Dock så fick Troy feber på påskafton och är nu förkyld o febrig... dock ingen astma...än... peppar peppar!


Ikväll har Agneta varit här och börjat städa lite... jag tog fönstren och ugnen här i dagarna... det känns i kroppen! Vecka 34 nu... inte långt kvar!


Imorgon går första lasset ner till stan, och på torsdag ska möblerna ner... då följer även jag o Troy med ner, och sover våran första natt där!:D Johan kommer på lördagmorgon och joinar oss!



Lite uppdatering blev det va?


Hej"!

För stolt.

De hade räckt med ett telefonsamtal, och ett förlåt! Fatta vad skit jag fått tagit från dig den senaste tiden. Jag tar inte vad som helst, som de sist. Du kanske ska ta o tända lampan i din trånga skalle nångång, att det kanske är ditt beteénde som det är fel på, inte ALLA andras.
Och bara för att jag har ett förflutet, betyder inte det att jag alltid är det svarta fåret.
Men du är tydligen för stolt för att ringa och säga förlåt, kanske ursäkta ditt betéende? Men va det då. Du är inte välkommen hit, eller till vårat nya boende så länge jag inte får ett UPPRIKTIGT förlåt. Du har ju knappt varit här alls ändå, så jag vet inte varför jag vill få ett förlåt. Då inget kommer vara annorlunda hur som. Det går bra att åka till Ånge på fest, men att komma in hit o träffa oss har näst intill varit omöjligt.
Men vi prioriterar väl olika helt enkelt. Det är väl egentligen din förlust, inte min. Men det sårar mig, annars hade jag inte brytt mig så mkt.

Igår åkte jag o Dojje ner till Näset, åt middag där, sedan gick Agneta ut med Troy så jag fick vila, och det behövdes kan jag säga. Jag va så slut så jag kände jag sjuk i hela kroppen!! Agneta är så mån om mig o Troy så de finns inte, man kan inte ha en bättre svärmor/farmor än hon <3


Jag och Dojje har haft en underbar dag idag! Först va vi på stor o liten, sedan hem o sov middag, sedan ut i solen till halv 6 ikväll... ååå så underbart! Grävt i lera, grus, sand, käkat glass, solat & busat :) Man blir så mkt piggare av lite sol. Jag gick till o med i kortärmat... så varmt va de!

Johan kommer hem imorgon mitt på dagen, och blir hemma i ELVA DAGAR... ja ni läste rätt... ELVA DAGAR!!!!!!! Gud så underbart!!!!!!!! Kan vi ta flytten med lugn och ro också! Hämta vagnen på lördag i Östersund ska vi också hinna med.
Längtar efter Johan så mkt så det gör uppriktigt ont i hjärtat! <3


Imorgon ska jag till mvc för ny koll, tycker jag knappt ha varit där alls denna grav., men det är väl så andra gången kanske? :)


Nu dusch.....


Namn!

Först va vi inne på Jace, men nu har jag helt fastnat för Charlie, eller Levis... men oftast är det Charlie som dyker upp i huvet... åh det är sååå svårt!

Vagn, sammandragningar.

Ja, kan börja med att skriva att jag har haft sammandragningar konstant i 4-5 dagar. Inte onda, utan bara att magen blir stenhård. Först kom det bara så fort jag ansträngde mig lite, såsom att städa, diska eller dylikt. Sedan blev det så fort jag rörde mig. Sedan blev det hela tiden, oavsett om jag rörde mig eller låg stilla. Så jag ringde förlossningen, med vetskapen om vilket svar jag skulle få- att vila! Ja, visst kan jag vila, men hur lätt är det med en vild 2-åring och ett hem som ska skötas? Nu menar jag inte att städa, men att plocka ihop och diska, bädda sängen.

Ja, jag har fortfarande sammandragningen hela tiden, men så länge det inte gör ont så ska det väl inte vara någon fara så jag får väl tro på det!:)

Idag sov jag o Dojje ända till halv tio, HALV TIO!!!!!! Gudomligt!!! Sedan har vi varit ute och lekt en massa :) Sedan somnade vi halv 2 och sov till HALV FEM (!!!!!!!!!!!!!!) ! SJukt!
Sedan klädde vi på oss och åkte bort till Johanna och blev bjuden på mat, mkt skönt och trevligt :)

Sedan ngt positivt, VI HAR HITTAT EN VAGN... en Urban Jungle Mountain buggy Duo, som kostar 9000 ca, nypris UTAN liggdel... vi hittade en på blocket för 2500 MED liggdel... vilket kap säger jag bara! Jag har egentligen svårt för begagnat, men när Troy troligtvis inte kommer åka vagn så länge till så känns det jävla onödigt att köpa en vagn för flera tusen!

Till det negativa... jag har tappat bort bilnyckeln... helt otroligt! Blir tokig på mig själv... måste hitta den. Den ligger ute nånstans... de vet jag!




Imorgon blir det stor o liten, hämta bilen på verkstaden... sedan inga planer! Öppen för förslag!


Och tack ALex för kommentaren, kul med sånna fina komplimanger när man känner sig som en fet valross ...! :)


Kram på er!




Emma!

Plockade upp Emma för en glass igår.
Vi har haft våra motgångar, missförstånd hit o dit, festat, tokat, rest och gjort sjukt mkt galet ihop!

Så glad att vi fortfarande har varandra kvar trots att vi inte har samma kontakt längre. Även fast vi inte ses varje dag så är det så skönt att när man ses är det som att vi har setts igår!


Glad att jag har dig Emma! Du är en av få jag kan prata med om allt, och du är det enda som förstår mig fullt ut.



Himla bra dag!

Vi har varit nere i stöde hela dagen, vart ute o lekt, blivit bjuden på mat, busat o surrat :) Faster fyllde år i helgen som va så vi tog o firade henne idag istället :)

I måndags va jag , maria, Dojje i Bon uppe på norra berget och lekte o fikade i solen, va hur underbart som helst! Men när vi kom "hem" till Haga halvt tuppade jag av i sängen, innan vi åkte till stan på morron, badade/duschade jag ioch Troy, packade, käka frukost, käka lunch... sedan klädde vi på oss och gick ut till bilen..satt dojje i bilen, sprang upp igen och hämtade packningen... ner med den för trappen och in i bilen, upp igen och hämtade soporna, som naturligtvis hade läkt i trappuppgången... in igen och hämta papper och torka... ner för trappen, bort till soptunnan och slängde soporna, öppna bagage luckan, ut med en vagn och in med en annan... bort på volvo och tankade.. kortet funkade inte... in i bilen igen och körde fram den 3 meter för nästa kortläsare så bilen som vänta blev lurad att jag skulle åka...stress stress stress...tankade klart, sätter mig i bilen och vet fan inte om jag tankade 95 eller 98...haha, jaja bad till gud att de va rätt... bort på shell och in och köpte festis åt dojje... in i bilen igen och ÄNTLIGEN var vi påväg... Kom till Maria o Bon, fikade lite, på med kläder igen, in i bilen och upp på norra... ut ur bilen, busade och lekte där... sen in i bilen, ner till Haga till mamma och syrran... ut ur bilen upp med Troy och packningen (orkade fan inte gå 2 gånger) står och plingar på där i 5 minuter och ingen jävel öppnar, haha... och inga pengar på telefon hade jag... happ... ner för TRAPPEN igen med Dojje, in med han i bilen igen...åkte bort på macken och köpte refillkort o fyllde på... ringde runt runt runt och fick inte tag på mamma eller syster...började bli orolig... efter 40 min så ger jag upp och åker bort till Maria igen, precis när vi kliver ur bilen ringer mamma och säger att hon blivit försenad och att hon hade glömt mobilen hemma.. jaha, in med Troy i bilen igen och hem till Haga... ut med dojje ur bilen och upp för trappen... in i lägenheten och av med ytterkläder... behöver jag säga att min rygg va totalt paj... alltså iscias...

Blev trött bara jag skrev om de t!



Imorgon kommer Johan hem, jippiiiieee... på lördag ska vi ner till stan igen och fira Bon som ska ha 2 års kalas! De ser vi fram emot!
Nu blire greys ... sen BB...sen sängen!


Höööörs hej!

It´s over!


Jag har inte varit någon ängel, snarare tvärtom, en riktigt odåga, jag vet, MEN jag har gjort ngt åt det, något som det krävs jävligt mkt mod och vilja för. Jag har fått sota för det jag har gjort.
Jag har gjort illa min familj ngt fruktansvärt , MEN återigen, jag gjorde ngt åt det och mer än så kan jag inte göra.

Jag har sagt förlåt 2090398230 gånger, jag har fått stå mitt kast.
Vad mer ska jag göra? Hur många år ska det ältas?? När människor inte kan släppa det förflutna,inte vill prata med någon eller prata om ngt överhuvudtaget så är det inte mitt fel.


Va bitter, va arg, va förbannad, va dryg, va uppkäftig, spela tuff, gör va fan du vill, men räkna inte med mig längre. Det du gör kommer skada dig mer än vad det skadar mig i längden.


Och en sak till ska du veta, jag är fan i mig den enda som är rak på sak även om det gör ont att höra sanningen, men varför ska man dalta? Jag är trött på att få ta skit när jag försöker göra det rätta!

Jag är jävligt trött på människor som ska tysta ner saker och ting, människor som man inte kan säga ngt åt, människor som ska ha en sån jävla fin fasad och inte ska prata om nånting! Jag är jävligt trött på människor som blundar för problem och skriker rakt ut om man tar upp ngt!

Från och med nu håller jag käften, va så säker! Jag öppnar min mun om mina farhågor besannas... det som kommer komma från min mun då är... VAD VAR DET JAG SA?




It´s over!

Snälla du!

Varför fortsätter du att ljuga mig rätt i ansiktet? Inse att dina vänner och din familj bara vill dig väl, tror du alla vi gör saker för att vi hatar dig? Nej, för att vi älskar dig. Snälla, vakna upp och se på ditt liv, är ditt liv det du vill det ska vara? Varför inte omge sig av människor som älskar en?
Jag har inte sagt att det är lätt, men varför ge mig kalla handen och taggarna utåt när jag bara vill väl? Är jag inte värd mer än så? Är jag bara värd att snackas skit om, gillar du att ljuga för mig? Eller har det blivit en sån vana som du inte kan bryta?
Det är inte bara jag som vill ruska om dig så att du VAKNAR.... Kanske ta lite ansvar?
Och du!!!!! Saker och ting ordnar sig inte jämt av sig själv, man kanske måste jobba lite på sitt eget betéende för att det SKA ORDNA sig.


”Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.”