Nöjd.

Blev tok nöjd med håret, klippte inte av nå mkt och inget alls av luggen mer än att jag tunnade ut den, hårfärgen är jag mer än nöjd med, tack Madde, du är toppen =) Köpte även nytt shampo och balsam när jag ändå var igång, det är bäst i slutändan hur som helst, att köpa lite dyrare om man vill sköta om håret sitt...

Fikat hos farmor o farfar har jag hunnit med också, och varit in en sväng hos AK, Kicken och Neo, fick en kartong och en stor påse med kläder som Neo växt ur, kanske hur bra som helst =) Neo hade blivit sååå stor sen sist jag såg han, en riktig gosfis e han! Såklart, då han e lik mamma o pappa sin =P


Imorgon åker jag, Johan och hans mammi till Sundsvall och shoppar, blir både julklappar, födelsedagspresent, lite saker till mig själv, julpynt och massa mat. Sedan, om jag får bestämma så köper vi stolen denna månad, som vi ska ha bakom baren...men får la se, pengarna bara rinner iväg...spec nu såhär innan jul...

Vid 6 kommer mamma & pappa upp hit till Ånge, och vi åker tillsammans ner på Forsön, och därifrån åker vi alla tillsammans upp på knuten för att käka och sedan se Jack action... blir nog trevligt!=)




Nu ska jag väcka Johan som har somnat på soffan...Hörs!


Räkmacka, bakelse och nu glass...

Idag har jag varit på det nya cafét som har öppnat, jag o Kicki... =) Va kanske år och dar sedan vi umgicks, så vi hade ju en hel del att snacka om... =P
Tänk att någon man umgicks me daglingen halva mellanstadiet och hela högstadiet, vi har inte umgåtts sen vi va 15....det är rätt länge... så de va mkt trevligt. Åt både en räkmacka och en bakelse, MUMMA. Vid 3 va jag hemma igen, älsklingen gjorde middag... stuvade makaroner och korv... och nu när han är och repar så har ajg ätit lite glass, men jag fick bara i mig 3 skedar, USCH vad äckligt de va, ibland äter jag bara för att jag har tråkigt.

Lillen där inne har sparkat och levt om exakt hela dagen,  inte en endaste lugn stund!=)

Vet ni vad jag ska göra imorgon? Jag ska till frissan, ÄNTLIGEN... fixa till mig och bli fräsch. Jag har bestämt mig för att spara ut mitt hår (undra hur många gånger man har sagt det), luggen vet jag inte hur jag ska göra med, om jag ska spara ut den eller klippa den, vad tycker ni??? Och självklart ska min utväxt bort...väck...poff...

Och innan jag ska dit så ska jag till familjen Rhamqvist/Nylund och hälsa på i huset och se hur dom ha fått det... =)


Nej, nu ska jag sätta mig med matten....



På återseénde!

En gammal klassiker!






Sjuk.

Imorse när jag vaknade kände jag mig krasslig, ont i magen och illamående! Så jag tog beslutet att stanna hemma från jobbet, känner att jag inte vill anstränga mig mer än nödvändigt när jag har sånna där känningar i magen...


Usch, samtidigt blir jag lite rastlös... vad ska man göra nu då, sätta sig ner med läkemedelsräkningen kanske...Dom har ju öppnat ett nytt café här i Ånge också, hade velat gå dit faktiskt...kanske man gör det ändå... det är ju bara på andra sidan vägen =)


Nej, jag har inget att blogga om... =) Hejdå!

Mvc, matteprov och jobb

Idag va jag och Johan på mvc. Alla mina värden såg bra ut förutom järnvärdet, då jag har vägrat att äta dom där förbaskade pillren, jag blir så hård i magen av dom, men nu måste jag, så jag får väl se till att äta dom nu hädanefter.

Lillens hjärta slog som det skulle =) Och han sitter med stjärten neråt på ena sidan av magen, därför jag känner ett hårt tryck upp över ena sidan av magen, och det är därför jag plötsligt kräks när jag dricker för fort, helt utan förvarning(stora rapningar kanske man ska kalla det)... för hans lilla huvud trycker på min magsäck.... =)
Ååååå vad vi längtar tills han tittar fram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Btw, vi har införskaffat ett skötbord nu också, ett sånt där väggskötbord...

Efter besöket där begav jag mig nervöst till skolan, där jag gjorde näst sista provet på matten, OCH JAG FICK ALLA RÄTT IGEN... GRATTIS till mig =D Så himla SKÖNT !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sen gick jag hem i kylan, där Johan väntade på mig med sina pannkakor och glass...MUMMA=)
Sen vilade jag en halvtimme och sedan begav jag mig på jobbet... och nu är jag hemma, nyduschad och mätt av pepparkakor och mjölk =)


Imorgon ska jag upp och jobba igen, börjar 7... har även tagit på mig jobb i helgen, iaf Söndag... fre-lör ville jag va ledig... =)



Nej, nu blire tamme tusan sängen innan jag svimmar av trötthet.... tack & hej =)!

Hoppsan

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Nej
2. Är du lycklig?: Mkt

3. Är du uttråkad?: Näe

4 är du ledsen?: Näe

5. Är du italienare?: Ne

6. Är du cool?: Ja

7. Är du från Irland?: Näe

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?:Ja


 ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Nej
2. Har du någon gång blivit sårad?: Oh ja

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja

 6.Har du haft en hemlig beundrare? Vet inte?

7. Är du kär?: MKT

8.Viill du gifta dig?: Ja, vill ha ett sånt där sagobröllop


VÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar? Bilddagbok

2. Hår eller ögon?: Ögon

3. Katter eller hundar? Både och..

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Få bästa

5. Coca-Cola eller Pepsi?: Cocacola

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Det beror på..

7. Pengar eller lycka?: Lycka, fast pengar utgör en stor del av lycka, inte allt dock så jag väljer lycka

8. Dag eller natt? Dag

9. Msn eller mobil? Mobilen


TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? Ja

2. Brutit nåt?: Ja

3. Gjort nåt du ångrar?: Ja

 4. Hoppat Bungee Jump? Ne

5. Ljugit för någon du tycker om? Ja

6. Ätit en hel tårta?: Näe, inte en hel

7. Gjort bort dig offentligt?: Ja

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Nej

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ja

10. Velat försvinna? Ja


SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Johan

2. Telefonsamtalet du fick: Johan

3. Personen du var med: Johan

4. Roligaste grejen som hänt: Fick pengar idag, wi

5. Personen du smsade: Karin

6. Skrev till på myspace: Har ingen..

8. Du kommenterade: Minns inte

9. Du tillbringade natten med: Johan

10. Du kramade: Johan


Blir tokig snart...

Idag har jag fortsatt med adventstädningen, jag tog det sista på toaletten, har borrat upp gardin-grejjerna i köket, strykt gardinerna och hängt upp dom och jag har även strykit juldukarna.
Dammsugningen och golvtorkningen har jag lämnat över till Johan, som ska göra det imorgon när jag jobbar kvällen ;)

Och mitt upp i all städning så har min nässpray kommit bort. Jag brukar i vanliga fall sova vid den här tiden, men nu går det inte. Jag är helt igentäppt i ena näsborren, och hur löjligt det än låter så får jag panik av det. Jag har vänt upp och ner på hela lägenheten, till och med gått och kikat i sopkorgen om jag råkat slänga den, men den finns verkligen ingenstans. Jag ber till gud att jag slipper vara täppt efter graviditeten!!!!!! Jag kan ju inte gå på nässpray hela tiden för att kunna sova.

Imorgon har jag fullt upp halva dagen och hela kvällen. Först ska vi till mvc klockan två, klockan 3 har jag matteprov och vid 6 börjar jag jobba, bara nån timme så de e skönt.
Och imorgon får man pengar, hur skönt är inte det? Och även lön i övermorrn... gudomligt! För till helgen blir det att handla julklappar av... men även lite julpynt, och massa saker till lillen =)


Johan är verkligen för bra för att vara sann, han är det! Han tar hand om mig som ingen annan kan, på hans lilla vis =) Åååå jag är så lycklig! Det är nästan skrämmande hur bra vi funkar ihop.... Jag älskar han så innerligt =) Tror jag ska krypa ner bredvid han faktiskt....ja det ska jag!


Godnatti...

Tjock men ändå rätt söt!

Ja, helgen har bestått av sovning och jobb mest....

I fredags jobbade jag kvällen, lite längre än de va tänkt, kom hem och slocknade nästan påengång.
Igår jobbade jag hela dagen, och längre än det va tänkt. Direkt efter jobbet gasade jag och Johan ner till Ljunga och åt en LJUVLIG middag, och drack glögg. Där fick ajg julgardiner av mamma som jag ska ha i köket, kommer bli så fint så =) Fick även massa juldukar, kanon det.

Efter middagen hann vi knappt hem innan både jag och Johan slockna i sängen, vaknade pigg och glad imorse vid 7 och klev upp pch åt frukost, sen sov vi nån timme innan han gick på jobbet, duktiga han tog på sig lite extrajobb=)
Och sedan han har varit på jobbet så har jag satt igång med adventstädningen här hemma, alltså sen halv tio till nu och ändå är bara dammtorningen klar, men därav det värsta är klart. Men det tar längre tid än man tror alltså!!

Jag är inte sådär jätte förtjust i att städa, men när jag väl sätter igång så är jag PETNOGA, för har man väl kommit sig för med det så äre ju lika bra att vara noga, annars äre ju inge roligt och man känner sig inte nöjd alls...


Matten springer efter mig i tankarna hela tiden, usch jag måste sätta mig med den INNAN Tisdag också, då jag har prov. Imorgon kanske?



Magen växer så jag knappt hinner med själv. Nu känner jag ett tryck upp mot revbenen och ibland lägger han sig så han kittlar mig tok mkt... jag tror jag hellre vill att han sparkar till mig hårt än att jag ska bli kittlad av han =P

Det är jätte många som påpekar att "Oj vad stor du är för att bara vara i v.28 "
Nu har så pass många sagt det så jag är lite orolig, tänk om jag växer för fort, eller tänk om det är två eller om det är nå fel... Man får ju alla sorts tankar. Men som tur e ska vi till mvc på Tisdag, så jag får väl fråga då.
Huvudsaken jag känner lillen där inne så är jag nöjd =) Och det gör jag hela tiden =)


Vet ni, ikväll ska mitt hjärta bjuda mig på middag, på knutis =) åååå vad mysigt. Ska försöka att tänka på att tugga maten ordentligt och att njuta av den, jag har en tendens att kasta i mig maten och helst dricka 2 glas vatten/dricka innan jag äter och sen är jag stressad och vill gå hem ... haha! Nej usch...


Nej, nu ska jag diska upp alla glas som ska till baren...


Ha en bra kväll =)

Förresten, vill ni se en bild på lillens söta barnvagn?
Lite dålig bild men det gör  väl inget =)


Hej!



          

Här e vaggan, obäddad och bandet som hänger där uppe ska inte heller va där=)
Den där har jag och syrran legat i, visst e den fin???


  

Och här e jag, ibland kan jag få till det så extremt fult =D

 

Torsdag.

Idag har jag inte heller gjort sådär överdrivet många knop.
Va ut på en promenad mitt på dagen, gick in till Karin på te och fika och långsurrade fram till tre, då jag gick tillbaka in till Ånge och mötte upp älsklingen som slutade jobbet sitt =)

Vi lagade middag ihop, tittat lite på tv och räknat matte har vi gjort. Och nu är klockan redan över 9 och det är fredag imorgon. Jag blir nästan rädd då tiden går så himla fort!!!!!!!!!!!!!????????????

Imorgon börjar jag jobba kl tolv och jobbar till halv tio, så det blir nog inte mkt mer än så ...

Jag har tusan inget att blogga om längre känns det som, jag tänkte slänga upp lite bilder....


v.28



Jag och hjärtat på Julshow



Svärmor på Julshow



En söt liten dress till lillen =)



Sen en rolig bild på Johan och magen, hans huve ser tini-mini ut jämfört med magen =D


Matte.

Jag fick alla rätt på provet, yeeeej=) Iochförsig va det bara några få tal men ändå=P Jag har delat upp det så jag tar en sak i taget, nu är jag inne på procent talet okänd, och vem fan kommer ihåg hur man ställer upp i trappan? Eller i liggande stolen eller va det heter? Hua! Jag ska ha prov i det på Tisdag, sen har jag bara ett prov kvar, det lättaste=)


Tro vad man ska hitta på idag dåe? Det är skitfint väder så jag tänkte ta mig en promenad. Min vinterdress får jag inte på mig, varken täckbyxorna eller jackan...Och vantarna har jag slarvat bort (vad annars).
Jag har bara en jacka jag kan ha nu, har ingen finjacka jag kan ha heller =(


Usch, jag känner mig lite obekväm idag, inget känns rätt och jag känner mig ynklig och lat. Har lite ångest över allt som måste köpas ... Det är både julsaker, julklappar, skötbord, bilbarnstol, kläder, klippning, julklänning, födelsedagsprsenter... ja det är verkligen hur mkt som helst!
Vet inte riktigt hur det ska gå, men konstigt nog brukar det alltid lösa sig...Hur omöjligt det än verkar.


Nåväl, nej nu ska jag borsta tänderna och bege mig ut....


Hejdå!

Utmanad igen!

Jag har blivit UTMANAD.

"Ta den sjätte bilden i den sjätte bildmappen i "dina bilder" och publicera den i din blogg och berätta vad den föreställer."


Ja, som dom flesta ser så är det jag, i somras i min gamla lägenhet i stan. Mår säkerligen sjukt illa och efter kortet hänger jag nog över tolettstolen och spyr!
Gravid, javisst =)





Och jag utmanar;

Helené
Malin
AK
Emelie



Jag har matteprov klockan elva och jag grämer mig sååå nå jäääävulskt! Sitter fortfarande i handuken efter en lång och skön dusch, jag borde egentligen va stressad eftersom jag inte har gjort någonting åt varken håret eller ansiktet.

Jag måste nog börja ordentligt med järn-tabletterna, jag sover extremt mkt och är ändå helt slut på morgon när jag kliver upp, är så trött nu så jag mår illa.
Lillen där inne stökar på bra nog nu alltså, jag tillomed vaknar av det på nätterna =) Och så fort jag sätter mig ner i en minut så börjar han, så himla mysigt =)



Nej, nu ska jag skynda mig så jag kan titta igenom matten en extra gång! Önska mig lycka till!


TÄPPT.

När Johan gick på jobbet imorse vid halv 6 kunde jag inte somna om. Jag var/ÄR totalt täppt i näsan och kan inte andas genom näsan, och min nässpray är slut. Har inte orkar gått på apoteket än, tänkte göra det snart.
Jag måste få ett slut på det här, jag tänkte trappa ner, och inte bara sluta påengång!
Tänkte bara ta lite spray innan jag lägger mig och när jag vaknar på natten, strunta i den helt under dagen. Och sedan succesivt trappa ner, jag tror det kommer gå bra=) Med den rätta viljan så .. . .


Idag ska jag räkna matte, tio tal, sedan göra ngt annat, sedan tio tal till... ja, hålla på så tills ikväll då jag går och lägger mig. Det är ju så fruktansvärt tråkigt och innan man sätter sig så grämer man sig så nå otroligt...puh!


Igår hade vi besök av mammi, pappi o syrran =) Bjöd dom på kaffe o bulle, himla mysigt att ha dom här =)


Nej, nu ska jag gå till matteboken... snart!

Utmanad.


Utmanad
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Jag blev utmanad av Mariana,
http://EmelieNorinStrandberg.blogg.se/ , på följande:
Berätta sju saker om dig, det kan vara både alldagliga och knäppa.

Så här listar jag 7 saker om mig själv

1. Jag är beroende av nässpray, klarar inte av en täppt näsa.

2. Måste alltid bädda upp sängen innan jag lägger mig så den ser inbjudande ut, halva täcket uppdraget.

3. Är sjukt rädd för att misslyckas och göra fel och bryr mig nog för mkt om vad andra tycker/tänker.

4. Mamma, pappa & syrran är dem som står mig närmast.

5. Jag pratar väldigt ofta bebis språk med Johan =P

6. Jag älskar att kvällsfika, helst så sent som möjligt då det är som sämst att äta =P

7. Jag älskar vinter/jul och allt som hör till =)



Jag utmanar;
AK, Elin.N, Felicia, Emma.L och Malin.



Lördag.

Mkt trevligt igår, jag skrev södra berget, men jag skulle skriva nordichallen, hehe!
Kanske inte direkt va en julshow, nån annan slags show =D`??! Men de va trevligt, mkt trevligt.

Vi hann med birsta också. Jag köpte en ursöt dress till lillen, bruna byxor och en munkjacka till i brun/vit, fläckig och på luvan va de små öron på, så himla söt!


Ikväll blire tvspel och chips och tv... Elin kommer också en sväng, mys!

Blev inga lockar i håret, det blev bara en vanlig uppsättning... =) Nu kommer lite ego bilder, jag kunde inte bestämma mig för vilken av dom jag skulle ta, varken av egobilderna eller lillmagen, så ni får allihopa =) Magen växer så det knakar, v.27 nu =)















Äntligen helg!

Älsklingen kom hem vid tio, och vi åt en brak frukost ihop, mannegrynsgröt och helt otroliga mackor =P
Sedan gick vi tillsammans framöver, Johan på jobbet sitt igen och jag upp på skolan och gjorde sista provet, OCH JAG SKREV PÅ ALLT =) Det kändes förjävla bra! Efter provet började jag med matten, jag verkligen HATAR matte, blir frustrerad bara jag tänker på det! Usch och blä . . . jag har mkt lättare för huvudräkning än uppställning av tal, vem fasiken kommer ihåg hur man räknade sånt? Hmm... onödigt.


Nu är jag hemma, nöjd och belåten efter två ostmackor till lunch=) Ska snart hoppa in i duschen... och vänta på hjärtat=)
Vid 4 kommer Johans mamma hit och plockar upp oss, sen hem till dom på Näset, sedan brummar vi ner till stan, först ska vi 3 ut och käka, sedan ska vi på Södra Berget på Julshow, ååååå det ska bli så himla mysigt =)



Jag tänkte ha på mig min nya tunika, en svart/vit, och en vit kofta till den.... och nån slags håruppsättning läre väl bli. Kanske man ska locka håret, får se om jag orkar göra det... Johan får hjälpa mig=)
Kort med resultatet kommer senare, har ju bara JOHANS kameramobil nu....hmmmfffpp!



Imorgon får jag fin främmande... BOMSIKKA BOOOOM!=) 


På återseénde!


.:.:.:.:.:.

Hemska, hemska kväll . . .

Jag funderar på att gå på shell . . . Men det är så svinigt kallt, och det känns som 9856290689 mil...puh.


Mamma & pappa jag saknar er =*(

Godmorgon!

Det blev en bra dag igår =)

Jag har även bestämt mig för att boka en klipptid i Fränsta faktiskt, längesen jag klippte mig där nu, men det blir bara toppning, nu ska jag spara ut mitt hår, (hur många gånger har man sagt det?)..Sen, min utväxt är inte att leka med ska ni veta!

Middagen hos Johans farmor va hur trevlig som helst, hon bjöd på skinkstek och blåbärspaj till efterrätt=) Precis när vi skulle åka fick vi ett litet paket, hur gulligt va inte det =D??!! De va en jätte fin julduk och 5st ljus med ljushållare =)

Våran shoppingrunda va stressig men vi hann med de viktigaste... en ny kabel och kedja till kökslampan som vi ska förlänga, tandborsthållare, vinglas, en förvaringsbox och en sak till som jag tusan inte kommer på..(?) Jag handlade även en ny tunika och en stor, mysig kofta =)

Sedan begav vi oss på föreläsningen, är så himla glad att vi gick på den där för nu känns det som att man är med "i leken" lite mer än förut.... Dom tog upp om förlossningen, olika skeden där, olika smärtlindringar, kejsarsnitt, vårdhotellet, visade bilder på nya förlossning-avdelningen, ammning, första tiden med barnet, när man ska åka in och lite annat... den höll på i 2 timmar så det va rätt så mkt att ta in...=) Men himla intressant!!!!!!

Efter det åkte vi ner till mammi och kvällsfikade innan vi brummade hemöver.


Nu väntar jag på att kl ska bli tio, för då kommer Johan hem och vi ska äta frukost ihop =) Sen börjar jag jobba halv 3, så vi syns inte fören ikv =*(
Sen måste jag plugga också, jag har nämligen prov på fredag, sista rycket på medicinsk grund. SKÖNT.

Få se nu...

Den hemska gårdagen slutade med kameran i soptunnan, pizza i ljunga, chokladbollar och supermario och en massa mys=)

Idag ska vi försöka oss på att åka ner till stan igen, blir ingen sushi utan vi ska till Johans farmor och äta istället, ska bli trevligt.


På återseénde!


Fruktansvärt VANSINNIG.

Precis då jag hade sminkat klart, äntligen bestämt för vilka kläder jag skulle dra på mig, fixat håret- ja ni vet allt det där, så tar jag fram pappret där tiderna stod, när man skulle vara på sjukhuset.... vet ni vad jag upptäcker??????? JO DET ÄR INTE FÖREN IMORGON.... JAG HAR LÄST FEL.

Jag hade ställt in mig på en dag ute i birsta, lite shopping... för att sedan åka in till stan och äta sushi... och hälsade på mammi o syster... för att därefter gå på den där föreläsningen på sjukhuset. Gissa om jag är less....


Vad i helvete gör man här i Ånge på en vardag? Då man varken har skola eller jobb? Jag känner ju knappt en kotte här... fy fan vad less jag är.......................... Det här blev grädden på moset, pricken över i´t... ingen mobil och inget kvitto till kameran... och tjaffs imorse....

JAg är sådär arg så det kryper i mig, vill bara skrika rätt ut... känner inte nån tjej med mitt temprament... när jag väl sätter igång kan jag bli så arg så det svartnar rent ut sagt... det 'r just vad det håller på att göra... jag blir alldeles svimfärdig!


Vansinnig.

Jag hittar inte kvittot till kamera helvetet.
Jag tappade min mobil i golvet imorse så nu fungerar den inte, den va iochförsig helt fucked up innan den hamnade i golvet. Så nu måste jag krångla på att skicka den till netonnet och förhoppningsvis få en ny. Så nu har jag en gammal ful mobil.

Åter till kameran, hur länge har vi haft den???? 3 månader kanske? Och den fuckar sig redan, och nu har vi säkert slängt kvittot så jag kommer ju inte få se röken av någon ny. Det är ju jätte roligt, helst nu när magen växer så det knakar...


Fan jag blir helt jävla vansinnig... Och sen ska vi till Sundsvall idag, vilket jag inte har de minsta lust med.



Spricker.

Jobbat fredag kväll och både dag och kväll igår... när jag kom hem satt det lite folk här och drack och spelade skrik musik, jag som va trött och slut ville ju soooova! Men jag höll ut nån timme =P

Hjärtat och jag sov strax efter tolv.
Idag har vi vart nere på forsön och ätit tårta, sen har vi bara slöat... ätit tacos nu på kvällen och till efterrätt blev det exotiska frukter med gräddglass... nu är jag så mätt så det gör ont i magen =S Ni vet, sådär så man måste dra djupa andetag var och varannan sekund... stackars bebis, får väl knappt plats där inne bland all mat....

Nu sitter jag och väntar in i sanningens ögonblick... vem ställer upp på ngt sådant? Linda Rosing skulle tydligen va med i ett avsnitt och det säger väl allt... haha!
Imorgon ska jag först på föreläsning i torpsammar, sedan åker jag och älsklingen ner till Sjukhuset... vi ska nämligen kolla in BB och lite sånt, de ska bli intressant =)
Ska även lämna in kameran, som inte alls vill funka... tur garantin e kvar...



HEjdå!

Skola & jobb...

Jahapp, då har jag varit på skolan och planerat lite framöver här. Jag är ju äntligen klar med praktiken så då slipper jag oroa mig över det, sen äre inte så himla mkt kvar, nu äre bara matten jag oroar mig över...läkemedelsräkning, KRÄK.
Sedan har jag planerat in mitt sista prov på medicinsk grund. *SKÖNT*
Efter skolan gick jag på konsum och mötte älskling och tog en fika...

Ikväll ska jag jobba, imorgon likaså, delad tur. Men det gör mig inget, hade ju inget planerat i helgen ändå. Idag känner jag inget utav ischiasen iaf, TACK OCH LOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Tänkte lägga in 2 klipp från kryssningen vi va på i våras, i 1 av klippen står vi uppe på deck och öser och har precis dansat in solnedgången!...  då Aladdin spelar!  Han e sååå jääävla grym!





Kolla in!!! =)


 


Här står vi på ett annat dansgolv. me love!!!!!!!!!


Men typiskt!

Vilka somnar före klockan 8 på kvällen och vaknar halv fem?? Utan att ha borstat tannan, tagit bort sminket och släckt ner? Jo, jag och Johan =) Nu är man klarvaken och har precis ätit en mackis och hjärtat har gått på jobbet.... vad ska man göra nu då fram till kl 9? Ska på skolan idag och lägga upp nått slags schema.

Jobbade gjorde jag igår också, gick väl bra... Förutom att igår kväll hade jag sån ichias så jag bara grät och grät... och Johan fick förflytta mig.... helt sjukt vad ont det kan göra.


Nej, nu ska jag ta en onico och lägga mig i sängen och försöka somna om... vilken mardröm jag hade btw....

Melbourn shuffle!

Detta försökte jag mig på när vi va på black and white crusie! HAHA! Fatta va grymt!!





Och kolla in den här grabben!!! Lillen där inne har det säkert i sig =D KOLL IN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




YouTube klipp

Hur lägger man in det på ens blogg???????

Gästbloggare

Ja, denna vecka är jag gästbloggare på pamamba.tk ! Ni kan gå in och läsa där om ni vill också=)


Fan, jag vaknar skit tidigt varje morgon nu för tiden... vad ska man göra nu liksom? Johan kommer inte hem på lunch fören tio ändå... puh! Lillen är vaken iaf, jag behöver bara titta ner på magen för att se det... magen petar utåt på ena sidan varannan sekund =P Och det kitlas... =D



Igår va Johanna här på kaffe, tror vi satt och surra i två timmar... vi har alltid mkt att prata om!!! Hon står mig varmt om hjärtat... alltid gjort och kommer alltid göra =)
Va även på vårdcentralen igår och fixade lite saker, SKÖNT.... och det firades med pepparkakor och mjölk =P Fasiken, jag är sugen på det nu med... men hur bra är det p¨å en skala ett till tio... nej jag tänkte väl det!


Snart är det dags för advents pynt..JAG LÄNGTAR! Jag har varit duktig att plocka mossa ute i skogen och rensat den, så här behövs inte köpa nån mossa för att sätta i advents ljusstaken, vet inte om jag har skrivit om det? Jag är nog lite stolt över att jag har gjort de =P Känns så vuxet...
Sen alla ljusstakar som ska upp, och lite tomtar... oj va roligt... i love it!

Nej, nu ska jag nog se lite på nyhetsmorgon... och kanske unna mig EN pepparkaka...hmmm....

Kolla in!

www.pamamba.tk


Där e jag med i en liten intervju, lite roligt =)

En bra start =)

Klev upp, gjorde iordning frukost tills hjärtat kom hem, kokade ägg och han kom hem med nybakt bröd, mumma=)

Nu precis har jag pratat med försäkringskassan, jag trodde att jag skulle få minimumbeloppet eftersom jag har pluggat det senaste året, men tydligen så har man nått slags skydd då, så man får titta på hur mkt man jobbade innan man pluggade, men naturligtvis var ju jag sjukskriven en tid då, men då får man gå bakom det också =D
INGEN ÄR GLADARE ÄN JAG!!!!!!!!!!!!!  =D
Man va ju lite smått nervös över att man skulle bli tvungen att leva på nästan inga pengar alls och EN lön då lillen kommer...hur det än är så spelar pengar en stor roll... väldigt stor roll!

Vid ett kommer hjärtat hem och då ska vi åka ner till Fränsta för jag ska till tandläkarn...nu har ju jag kommit på att jag har försäkring där... betalar visst mkt under året och får borra gratis och betala halva priser på typ min bettskena jag ska ha... tänk, jag har gått hos en privat tandläkare och har kunnat gå gratis hos folktandvården...HAHA! Är man yr eller är man...









Nej, nu ska jag diska innan vi ska åka! Heej!