Halloween

Äntligen helg! Efter en hel veckas arbete. Har skolat in mig på hemtjänsten, tycker det har gått bra... Jag är så jävla harig för allt, så jävla rädd för att göra fel och hatar att göra fel!!!! Men man är väl inte mer än människa, kommer nog gå bra när man är själv, hoppas jag!
Idag har jag även träffat Johanna en sväng, va in en snabbis på saft... väldans trevligt =)

Johan va på mittis med jobbet sitt och åt mat och så idag...vid 4, vid 7 kom han hem... rund under fötterna och hade nog lite dåligt samvete för det så han hade köpt en stor tomte till mig  som jag hade tjatat om ..att jag ville ha!! =) som kompensation...haha, jag måste skratta lite! Nåväl... jag va sur och sket i tomten och gick på ica och handlade hårda ostkrokar, godis, dricka och vindruvor... när jag kom hem låg han i sängen och sov så sött! Tomten va så himla söt, nästan lika söt som Johan är...haha!

Och även, imorse när jag va ute på jobb... så träffade jag Davve av en slump, han va här uppe och la asfalt...haha...helt sick! Har inte träffat han sen i somras...han är från Timrå... så det va lite oväntat... lite skraj jag blev då en lastbil tuttade hejvilt...=D Himla skoj!
Sen ringde jag upp Anna och berättade det, men han hade redan skvallrat till henne... så himla underbart när jag hör hennes röst att hon mår så bra=) Hon,Davve och annas familj ska upp till fjällen i helgen.... ah det är för underbart=)


Och sen så har jag även pratat med Bomsikka ikv, hon ska ut på stadshuset imorgon och jag ÄR SÅ SUGEN på att följa med... synd att jag har andra planer!


Lillen där inne har disco mest hela tiden nu, igår fick jag en rejäl spark må ni tro, jag hoppade till då jag satt i soffan...va inte alls beredd...haha! Men det är så himla mysigt... sååå himla mysigt  =) Jag är redan i v.25... inte lång tid kvar nu innan han tittar ut... JAG LÄNGTAR! Alltså, när jag spelar en viss låt... så rör han sig extra mkt, eller så äre bara jag som får för mig..=D Han gör det nu... åååååå =D


Nej, nu ska jag lägga upp lite bilder på magen, så ni får se hur stor jag är nu =) Slänger även in en bild på min fina tomte och baren som nästan e klar=)

Ha en trevlig helg=)











Lillens hjärtljud!

Har vart och lyssnat på lillens hjärtljud idag.
SKulle egentligen ha jobbat, men jag har legat och grinat och knytt hela natten... och det berodde på extrema kramper i magen... som svider samtidigt som det gör ont =( Och det heakl slutade med att halv 7 imrose låg jag och spydde gallan ur mig... barnmorskan trodde jag va jätte känslig mot viss mat just nu och att det är nå vajsning med magmunnen... så nu har jag fått ngt som jag ska dricka före varje måltid.
Man blir ju liksom rädd när det blir sådär också... Lillen stökade och bökade på jätte mkt iaf när hon kände och klämde, mätte magen, tog blodsocker, järnvärde och blodtryck också, och allt såg bra ut =)


Johan fick inte sova mkt inatt han heller.-.. då han fick hålla i mig, hålla upp håret n'r jag spydde och höll på... sen följde han såklart med till vårdcentralen också...och nu e han tillbaka på jobbet.


Igår hade vi besäk av farmor, farfar & morfar... farmor hade med sig nybakta segkakor, hemgjord blåbärssylt och en massa köttfärs och bullar=) Go farmor... trevligt att ha dom här!
Sen va Maria hit en sväng också och hälsade på och fikade lite.
I lördags va jag som sagt på sexparty och middag, mkt trevligt =) Senare gick vi vidare på mittis... eller iaf jag, Vick, Patrik & Johan... betalade in oss, köpte en cola och va där inne en kvart..sen fick Johan följa med mig ut till bilen och jag kräktes som en idiot... klarar inte av lukterna...svett, fis, alkohol och rök...jäääcki!
Så vi åkte hem istället... Johan gjorde världens mackor... äckligaste som jag någonsin har skådat... två franskor med vitlökssmör, kalkon, stekt ägg, ketchup, fisk-rom, räkor, ketchup och två ostskivor uppe på det... ahhaha...fy faan vad äckligt!
Sen somnade vi vid ett... vaknade av telefonen vid halv tre och hämtade ett gäng utanför mittis...och sen hem och sov igen=)

                 


        

  



Imorgon ska jag fortsätta min inskolning iaf... nu måste jag lägga mig och vila ett tag... mår illa igen =(


Hejdå!

Kärlek!

Igår när jag kom hem hade hjärtat mitt stor städat hela lägenheten och så hade han köpt blommor till mig och ett kort till =) Han är världens bästa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi gjorde en SJUKT GOD middag och myste hela kvällen =) Sedan ställde vi iordning vaggan, glömde ju att köpa det där bäddsettet... men men... de lär nog hinnas med=)
Imorse vaknade vi av att de kom in nån i lägenheten...HJÄLP?! Då va det Robert som stod där med en grogg i handen och alldeles yr...haha! Hade gått fel...
Sedan gick vi på konsum och åt frukost...och strosade runt lite på Ånge.

Nu har vi duschat och äntligen bestämt mig för vilka kläder jag ska ha ikväll... ska nämligen på  middag & sexparty hos Viktoria, och kanske det blir mittis sen? Vem vet....


Och nu får jag spela MIN musik... bara en massa hardstyle... man kan ju inte undgå att bli party sugen!(=



Nej, åter till sminkningen... btw så har jag köpt kamera laddare nu... så bilder kommer!


Och pappa? Du är världens bästa pappa, kunde nästan inte ta emot det....=D TACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EN DAG TILL.

Jag tror jag kräks. "De vore ju bra om du gick med sjuksyster en dag också"... fel och säga de en vecka innan istället för sista dagen då jag har med mig all packning och allt? Ofta jag vill gå en dag till då jag redan har haft min slutbedömning?
Jag som hade planerat att åka hem idag, städa...mysa och sova hemma =/
Jaja, är ju bara en halv dag så...

SÅ imorgon ska jag gå med en sjuksyrra, gå som en svans efter henne och se vad hon gör på dagarna...wellwell.

Mamma kommer och hämtar mig vid halv tolv, hon ska på intervju och jag ska ner på stan och fixa lite ärenden åt henne medans hon är där =) Sen plockar jag upp henne, sen åker vi hit och städar lite... och efter det åker vi ut till birsta och storhandlar mat...och även en batteri laddare till kamaren...500 spänn går den På=( Tycker det är lite dyrt ja...

Sen ska vi handla ett JÄTTE FINT påslakan sett som vi har sett...hoppas att det är kvar bara... till vaggan... mamma har gjort iordning den... den är så himla fin... ska bli så himla roligt att bädda iordning den.. även om det är ett tag kvar =) hehe. Men vet ni... det är cirka 16 veckor kvar bara... visst låter det inte mkt ? Herregud, det är inte klokt =)


Vad händer i helgen dåe? Jo, imorgon blire inte många knop... dra ihop nå käk med hjärtat och mysa till det! Somna TIDIGT....hoppas jag!
På lördag ska vi storstäda hemma... och sen vid fem blir det middag och sexparty hos Viktoria...de ser jag framemot jätte mkt=)
Och söndag blire bara en slappdag om jag får välja... för sen blire en jobbig vecka med både jobb & plugg...

Näe, nu planerar jag för långt fram!


HEJDÅ!

Nu så...

Nu har jag bara en dag kvar på praktiken, så imorgon ska jag bli bedömd av mina handledare =) Är inte nervös...Det går nog bra. Jag har även ordnat så jag kan ta halv fem tåget hem till Ånge imorgon, ÅH vad hääärligt! Min säng föralltid framöver kan jag få be och tala om, med mitt hjärta! Men det har faktiskt varit roligt att få umgås me syster lite också, så sällan nuförtiden, gos Felicia!

På tal om Felicia, igår kväll... skulle hon få känna lillen där inne, tyckte att han rörde på sig mkt... och jäklar annama va han vände på sig och rörde runt där inne... de kändes skit skumt, för sådär har jag aldrig känt :D SKumt fast samtidigt magiskt...=D Felicia blev lite till sig hon också tror jag =P Blev så rörd så jag ringde och väckte Johan (för andra gången) och berättade... han har ju också känt såklart... fast de här va så mkt =P Och sen va jag även tvungen att ringa mamma och berätta också...haha!



Nu kan jag ringa "dom" redan imorgon...eller tidigt på fredag, så jag får det ur världen. Jag hatar dom!


Nu ska jag borsta tannan och krypa ner och sova! Godnatt!

Arg

Fick nyss ett telefonsamtal som gjorde mig flyförbannad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska det inte räcka nu? Fy bubblan vad jag hatar alla jävla myndigheter!!! Det ska alltid vara nå krångel, alltid krångel med pengar, men ska dom ha igen nå pengar... då jävlar tar det inte många sek innan dom ringer upp en! Är så trött på detta så jag kräks snart!!!!!!!!! Har ju inga pengar på tele så jag kan ju inte ringa upp dom heller... för nå läre väl dröja 59320852093 månader innan dom ringer upp mig!


Får enorm ångest när detta ligger framför mig... vill bara få det gjort!
Nu har jag ingen lust med praktik heller... vill bara åka hem till Ånge och ringa dom jävlarna!

Sundsvall.

Igår va Maria och hälsade på oss i lägenheten och kollade hur vi hade det, fikade 2 bullpåsar och saft=P Eller jag åt väl nästan allt kanske...=) Sen på kvällen, när vi hade gått och lagt oss, började lillen där inne röra på sig rejält.. jag o Johan kände han hur väl som helst =D Vilken kärlek...

Imorse hade jag turen att få åka med Johans mammi och Maria ner till Sundsvall, det är ju såå GULD att slippa tåget, gå från tågstationen och ta bussen upp hit till Haga, man är för bekväm helt enkelt.
Ännu en dag avklarad, nu återstår bara 2, en kväll och en dag...


-Johan, jag älskar dig... du ska bara veta =) Dom här dagarna har varit helt magisk =)


Nu ska jag krypa ner... tack och godnatt!

Avund.

Ja, de kan man ju lätt kalla det =)


Igår kväll efter praktiken kom Johan & Maria och hämtade mig, sen åkte vi hem till syrrans lägenhet och hämtade min packning och barnvagnen! Sen begav vi oss mot Ånge, blev mest en massa gravid/bebis snack... =) Så roligt att vi ska ha nästan samtidigt =)...sen droppa vi Maria hos Agneta, stannade till och fikade där ett tag, och sen for vi hem till oss... bara jag och Johan!
Och så skönt som jag har sovit inatt har jag aldrig sovit, I MIN SÄNG, på MIN sambos arm hela natten... vaknade och myste jätte mkt, försökte få han där inne att röra på sig så vi fick känna han...blev nå små små rörelser bara =) Och sedan somnade vi om och klev upp runt elva och for till Johans pappi och hälsade på och fikade. Nu är hjärtat och repar och jag sitter i morgonrocken =P Tänker inte göra många knop idag... väntar på att han ska komma hem så vi kan gå och handla nån mat, blir potatisgratäng, kött och sallad... MUMMA! =)



I fredags va jag hos Helene, Roger och Elton och myste =) Kikade på Idol, film och åt en massa gotta...en massa =D Väl behövligt...Elton har blivit så stor =) Gullgosse!



Nej, nu ska jag ta min från datorn och in till tven och jäsa lite =) Ha en trevlig kväll !

Jag




Maria



Johan



Ny dag=)

Och allt känns så himla mkt bättre =) Allt har gått galant idag, känner mig så duktig =) Det känns såååå mkt bättre när man gör sitt bästa! Jag fick gå tidigare idag också, skönt =)
Ikväll tänkte jag köpa mig nå gott och kura ner mig i soffan till Idol och längta efter min älskling! Han ska ut på öl-äventyr ikväll med sina... Sen imorrn kväll kommer han ner och hämtar mig, ÄNTLIGEN!!!!!!!!=)


Och lillen där inne, han stökar på för fullt han... ååå det är för underbart!! =)
Tro vad man ska hitta på till middag då? Nå pasta iaf... orkar inte göra nå avancerat, och hur roligt är det när man är själv? Näe hujeda mig!


Igår va jag och drack en chailatte med Linnsan på stan... vi hade kanske hur mkt som helst att ta igen! Vi satt o prata i över två timmar på barista, heter det så?Nåväl... det va mkt trevligt iaf!


Nej, nu ska jag lägga mig i sängen och vila ett tag.... Ha en trevlig helg!

BLÄ

Jag vill bara att denna dag ska vara över, så man får vakna till en ny dag med nya möjligheter... och göra sitt bästa uppe på sjukan! Vet att jag tjatar...


Ja, vad ska man skriva mer?
Jag har varit lite iriiterad ikväll, inte så konstigt kanske!

Johan, mamma, pappa o syrran får all min kärlek ikväll, SÅDESÅ!!!!!!!!


Hörs hej!

Ångest.

Imorse va jag sjukt trött... tänkte hela tiden på att sjukskriva mig. Klev upp, kissade, åt frukost... sedan vände sig frukosten i magen och det kom upp.. och då hittade ju jag en anledning på en gång att sjukskriva mig..(även om jag vet att illamåendet oftast går över på bara nån timme). Så kvart i 7 ska jag ringa, vad tror ni jag kommer på? Joo, jag har bara gratis sms på telefon, KAN INTE RINGA UT...PANIIIIIIIIIIIIIIIK. Finns inte så mkt annat att göra än att vänta tills klockan åtta då konsum öppnar så jag kan fylla på telefonen... men, min handledare (som för övrigt är hur gullig som helst), ringde mig vid kvart över 7 och frågade vart jag va nånstans... och jag sa som det va och hon tyckte jag kunde stanna hemma och vila... och jag sa att jag kommer imorgon... jag frågade om jag inte skulle kunna komma lite senare men hon tyckte jag skulle va hemma!


Nu sitter jag här och har ångest över att jag inte gick och för att jag inte kunde ringa och berätta det, uta natt hon va tvungen att ringa och fråga vart jag va=( Men vad skulle jag göra då...???? Ja, nog om det det... finns inget att göra åt saken utan att bara gå dit imorgon och göra det bästa utav situationen.
Men åååååååååååå jag vill vara där nu.... fan också!

Och så till nått roligt istället....


Imorse när jag vaknade så kände jag tydligt hur han där inne rörde och vände på sig...ingen riktig spark...men nog vare "halv" sparkar...! Man blir ju så osäker på vad man ska känna.. men näe... det va nog små sparkar jag kände =D Skit häftigt...!!!!!!!!!!!!!! Ville inte att han skulle sluta... han får gärna hålla på sådär dagarna ända... iallafall nu när det inte gör ont =P Lillen där inne...ååååå!


Fullt upp framöver.

Idag har jag inte gjort många knop. Tog en liten liten promenad över till Skönsberg, handlade nässpray o lite grönsaker, satte mig på en bänk ute i solen och käkade nötter och 2 mandariner =)
Då jag satt där så ringde dom från hemtjänsten i Ånge. Ska skola in mig där veckan efter sista praktik veckan, tis, ons, tors och fredag! Då ska man till och vara nervös för en till sak också då...haha! Ja, men som Johan sa... det är väl det här livet går ut på... Det gäller ju bara att komma in i det!!


Sen kom Elin och hämtade mig... vi hämtade hennes systersbarn och åkte hem till dom och va barnvakt... käkade middag och snackade en massa skit! Nu är jag hemma, med proppfull mage och saknar mitt hjärta!!!!!!!!!!!! Men vi ses ju snart =) Han kommer ner på lördag kväll och hämtar mig och barnvagnen =) Ååå vad jag längtar... efter den dagen är det bara 3 dagar kvar på praktiken...JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nej, nu ska jag ta och ringa hjärtat mitt och höra vad han gör.... vad äre på tv ikväll då????


HErrå!

BRIO

Brio va märket på barnvagnen iaf, en ljusblå sådan... ååå jag tittar på den och drömmer mig bort så fort jag e hemma =P hehe.
Har haft praktik ikv, gick helt ok. Imorgon är jag ledig och det ska bli så otroligt otroligt OTROLIGT SKÖNT!!!!!!!!! Känner att jag behöver det!

Tror inte jag har ngt att dela med mig faktiskt...Har praktik tors, fre och lördag kväll, och då på lördag kommer hjärtat hit med bilen och hämtar mig och vagnen och vi åker upp till Ånge =P Sen e jag ledig sön-mån...

Tro vad man ska hitta på imorgon då? Ta en promme kanske, leka med Elin? Det återstår att se.


Nej, nu ska jag borsta tannan, ta bort sminket och krypa ner under täcket och kika på tv.

GodNatt.

Barnvagn.

Ja, jag och Johan bestämde oss för den söta barnvagnen jag hade sett häromdagen... den va helt perfekt, tyckte även Johan =) Så vi hade ju ställt undan den, och idag åkte jag dit och köpte den och tog med den till syrrans lägenhet, åååå tänk när lillen ligger där i... helt overkligt =) Tack Elin min ögonsten för att du körde =)

Igår va jag o Johan på bio, vi såg Patrik 1,5... den va ju verkligen skitbra! Sen tog han tåget hem... =(  (nu vet du=P... )
Har haft praktik både igår och idag, har gått bra fast idag har jag varit sinnessjukt trött och mått illa som en idiot...Va så jävla skönt att få sluta så de finns inte.
Jag vägde mig på jobbet... nu börjar vågen peka uppåt och inte neråt, eller börjat och börjat...det hade nog börjat för längesen, bara det att jag inte hat vägt mig sen inskrivningen på mvc... jag har nog gått upp en 6-7kg... men då måste ju jag tänka på att jag gick ner runt 8-9 också....nåväl... visst kändes det läskigt men det kommer ju ngt bra utav det =)

Ikväll ska jag dega, enbart dega och somna tidigt... just nu tvingar jag mig själv att vara uppe.. som idag på jobbet nickade jag till flera gånger på rapporten ... helt sjukt va trött jag va och ÄR. Imorgon har jag kvällen, SKÖNT!!!!!!!!!!!



Saknar dig Johan så himla mkt. längtar tills praktiken är över.... verkligen! Vill ha dig vid min sida hela tiden! Jag Älskar Dig.

Lill magen!








Visst e de vackert o va gravid??? =)


Nu blire after work, dom kommer o hämtar  oss vid halv fem...
Va på bolaget förut och köpte moffens 80 års present, hoppas han blir glad=) Överraskade hjärtat med 4 öl när han kom hem också... =) Jag är bäst!

Härliga fredag =)

Igår hade vi halvtidsbedömning på praktiken med min handledare och en lärare från komvux i Sundsvall, gick galant.


Va så himla härligt att komma hem till lägenheten igår, myste på som aldrig förr=) Åt god mat och pratade om veckan som varit...

Vi gick och la oss vid 9 redan, va dötrött... vaknade imorse...av att mobilen ringde, fick höra lite skvaller .... man ska aldrig sluta förvånas... och en del saker skär i hjärtat på mig... gör så ont att se/höra folk gå ner sig som de gör...... efter det klev jag upp, ställde in alla glas i baren, fixade blommorna i sovrummet... vattnade resten av dem och donade på! Vid tio kom hjärtat hem på lunch och vi åt frukost....
Nu har jag precis slängt in en tvätt och ska slänga mig i duschen, för mamma o moffen kommer snart hit med bakelser så vi ska fika =P Det är bara mat i min vardag tror jag....

Senare ska jag upp på byn och uträtta lite ärenden, sedan blir det after work med Johans pappi o Karin....


Ni ser, jag skriver bara om mat =D .....


För det andra vill jag påpeka att jag är otroligt glad för det jag har idag, jag har fortfarande kvar min familj, som stöttar mig oavsett... som alltid har stått kvar även fast saker och ting har sett ut som dom gjort. Är glad att jag har Johan, att jag äntligen står med båda fötterna på jorden... Att jag inte längre har tunnelseénde. Och det jag mest är glad för, det är att jag överhuvudtaget lever... det hade lika gärna kunnat sett ut på ett helt annat sätt.
Det måste finnas nått större... det handlar bara om att ha tilllit, till livet.
Men för det är livet en bergochdalbana... eller vad säger ni?

www.hardfm.nl    snälla gå in och lyssna, på det underbara tinget!!

N e j, d u s c h e n  v ä n t a r....

Äntligen.

Idag har det gått relativt bra på praktiken, har fått vara med på en elkonvertering, vilket va jätte intressant.
Planerad elkonvertering innebär att man under narkos påverkar hjärtat med elektrisk energi för att ändra hjärtats rytm. Behandlingen tar cirka fem till tio minuter. Lite läskigt va de om jag ska va ärlig, men de va kul =)


Ser framemot morgondagen, då ska jag ha halvtidsbedöming med min handledare och en lärare från komvux i Sundsvall, då dom har sammarbete med Ånge, hade ju vart lite roligare om min lärare från Ånge hade kommit ner, wellwell. Sedan då jag har slutat tar jag bussen ner på stan och åker HEM till Ånge, hem till Johan, min lille älskling... ska pussa på han tills han lessnar!!!!!!!!!!!=) Men de blir inte mkt till vila i helgen heller...

Fredag; Blir lugn..tvätt står på listan!
Lördag; Först dop för Elton i Ljunga, sedan till morfar på 80-års partaj, sedan tar jag o älsklingen bilen ner till Sundsvall igen...
Söndag; Praktik 7-15.30 ... och efter det mys och bio...och sen tar hjärtat tåget hem igen =( *SUCK*



Längtar så in o bomben tills praktiken är över, så vi slipper va ifrån varann såhär... jag verkligen hatar det!!!!!!!!! Lillen vill ju att pappi ska pussa och säga godnatt på magen varje kväll ju... inte genom att jag trycker telefonen mot magen så han får säga det, blir ju inte samma sak ju!!!!!!!!



Nej, nu ska jag dricka o´boy och äta en mackis.... PUSS hejdå!

Kväll.

Jag har kvällen ikväll, börjar inte fören halv två, men det är ändå gruvsamt.




Jag är i v.22 nu, sjukt vad tiden går fort =)

VECKA 22;

Dina bröst kan eventuellt läcka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med mycket pigment t.ex. vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg att sköta tandhygienen, hormonerna kan påverka ditt tandkött och få det att svullna.

Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 500g. Barnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

Kärlek.

Idag går den bl.a till Helene, Roger, Elton...som har förgyllt min dag med shopping på birsta, sallad, sovning, tv och hemskjussning =P
På birsta blev det strump-byxor och en söt mysig grå klänning...

Och till mamma, pappa och syrran...ni är bäst!


Och till dig Johan, för att du är du och ingen annnan och för att du är min och ingen annans.... bara min =) Jag älskar dig oändligt!


Godnatt

Frukt och glass.

Gick jag och syrran och handlade förut. Jag äter som förr, jag tror att jag kan äta så..men grejjen är den att det får inte plats... så kort efter att jag hade ätit kom lite mer än hälften upp igen... typiskt.
Mamma har åkt hem nu, tråkigt tycker jag.

Usch jag vill bara ha helg... jag vill vara med Johan, min min min...Ligga i våran säng...på Johans axel, jag vill att han håller om mig, på det där sättet som bara han kan...ligga och prata om allt och inget..... och somna så...de vore nått nu de... Näe fy tusan vad jag saknar han! =(



Sjukhuset imorgon...JAG VILL JAG VILL JAG VILL (jag vill i*t* jag vill i*t* jag vill i*t*)


hejdå.

ADHD?

Ja, ibland undrar man ju.


- Moget ;)

Orkar inte..

Orkar inte skriva nå långt inlägg idag... tänkte bara berätta lite flytigt... =)


Helgen, den bästa på länge... bara jag och älskling, och en massa mat... hahaha! Shit pomme vad vi har ätit, men det är bra... det är bra =)
Nu är jag tillbaka i Sundsvall igen, kräktes som en idiot imorse så det blev ingen praktik idag, tog mig friheten och va hemma när jag mådde så illa.
Har varit ute i Birsta och letat batteriladdare till kameran, när jag äntligen hittar en så blir jag osäker på om vi kanske har den hemma, då vi har sökt efter fel kabel... smart =) Så jag köpte ingen...

Därimot har jag köpt ett gravidsmycke, så himla fint...




"Den mexicanska bolan är ett vackert smycke för gravida. Inuti smycket finns en liten xylofon. På den dansar en boll runt och avger ett speciellt svagt ljud när kvinnan rör sig.
Smycket bärs långt ner på magen och från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det magiska rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet och blir lugn av det. Bolan är nickelfri och levereras med ett svart läderband. Kan även användas som amningshalsband."



Sen hittade jag barnvagnen jag vill ha... åååå den va så himla fin, och inte så dyr heller... =) Tror Johan också gillar den.... den liksom bara stod där och såg alldeles söt ut... precis som att den stod för att jag skulle köpa den påengång =P


Nej, nu ska jag vila en stund, tills mammis goda mat e klar =)

HejSvejs!

FREDAG..äntligen

Nu är jag i Ånge, hemma i våran lägenhet=) Så himla skönt....

Igår tog jag verkligen tjuren vid hornen och tog dom där förbaskade blodproven... ajg väl inte sisådär jätte bra =P Men... det är inte svårt att hitta venen.... det som är svårt är att hålla kvar nålen, då man ska dra ut röret... jag lyckades dra ut hela nålen så det spipprade ut blod så jag hann itne ta det andra röret..så då måste man börja om hela prosiduren... well... nu äre gjort iaf. Tog blodsocker värde på en patient också... de va ju mkt enklare =) MEn nu har jag klivit över den där trösklen,... men ajg är fortfarande skit skraj att ta fler blod prov ,...=S Menmen...Det ska nog gå bra.

Igår när jag kom hem va de så himla städat och fint här... Johan är så himla duktig =) Ikväll ska Jim bjuda oss på mat... sen ska vi ha myskväll... jag o Johan.. med chirre, dirre och cocacola... =)



Igår när jag va på sjukhuset... blev jag påmind om momma hela tiden, va en patient som va så lik henne i sättet... jag fick hålla mig för gråt varje gång jag fick in där... Jag saknar momma så himla mkt... =( Önskar hon fick vara med nun är allt går så bra för mig... önskar hon hade hunnit träffa Johan... och få veta att vi ska ha en liten... hon hade blivit så himla glad.... För hon va ju så orolig.... näe, jag saknar henne så ingen förstår... =( Det gör så förbaskat ont....

Okej.

Idag slog det mig att jag ska bli mamma,  mamma till en liten son=)det bara slog mig... haha... hur häftigt är inte det. Jag håller på att bilda min egen lilla familj...min egen! Känns så himla underbart. Nu är det mindre än hälften kvar tills han kommer, är i 21 veckan nu.... Jag bara läääängtar=)



 
Titta, här ligger han... våran son =)

Idag har jag varit på praktiken, min handledare va sjuk... så jag bara flöt omkring typ... inge roligt. Ja, sen skulle jag ta blodtryck, då står det 1 överläkare, två AT-läkare och två sjuksköterskor och väntar på att jag ska bli klar, jag pumpar upp om och om igen men hör ingenting... jag stressade upp mig när alla dom stod och inspekterade vad jag gjorde och tyckte säkert jag tog lång tid på mig... Jag sa även ifrån om att ta blodprov idag också, fan att jag ska vara så himla harig, inte det att jag tycker det är läskigt utan jag är rädd att göra fel.... Men imorgon ska jag ta tjuren vid hornen och göra det, jag har ju faktiskt gjort det förut....

Onyttig dag idag, en halv pizza till middag, en choklad bit, senare blire idol och sånnadär hårda ostkrokar...crunshies?? Vet inte hur det stavas... =) Usch, måste skärpa mig... jag som är så hård i magen nuförtiden...



Bara två dagar kvar nu sen får jag ÄNTLIGEN åka hem till Ånge och umgås med min älskling, då blire MYS på hög nivå, bara Johan och jag =) Åååååååå vad jag längtar!!!


Nu ska jag kila, hejdå!=)