Onsdag.

Blir stan imorgon istället. Blev tvungen att åka upp på skolan och fixa lite saker, nu äre bara att hårdplugga 2 st 200poängs kurser, dock inte hela. Men dock! Men det är ganska intressant!


Lite vill ha mer, det är jag i ett nötskal det! Man blir aldrig nöjd. Har en såndär dag då jag känner mig obekväm och smutsig i allt. Känner mig uppblåst och vill bara dra täcket över huvet. Känner mig fet och blek och äcklig. Självförtroendet är i botten!!!!!! Har inte kunnat träna på 3 veckor heller, säkert mkt därför jag känner såhär.



Imorgon ska jag äta sallad, sallad och sa jag sallad?


Nu ska jag krypa ner bredvid mitt älskade lilltroll, min älskling... min min min brunögda lilla guldklimp!

GodNatt.

Plugghäst!

I fredags blev det plugg, god fisksoppa och massa massa mys :) Lördagen, åkte vi ner till näset och grillade, himla trevligt :) Sedan hem och tittade på film och myste!
Imorse åkte Troy och Johan ner till stan och hälsade på micke, maria o bon. Jag stannade hemma och pluggade nonstop från tio till tre, men nu äre klart, banne mig. Som jag gruvat mig. Nu äre bara att hoppa på nästa kurs.

Ikväll åker Johan till Sandö igen :( Sista veckan nu bara...

Så hur ser min o Troys vecka ut?

Måndag; Inga planer, kanske en sväng upp på skolan. Boka båtresa i juni.
Tisdag; Åka ner till Sundsvall, shoppa, hämta ut nya vagnen och shoppa lite till :) Sedan ska vi sova över hos Bon & Maria.
Onsdag; Umgås med Bon & Maria :) Åker nog hem på kvällen.
Torsdag; Inga planer
Fredag; Johan kommer hem, syrran kommer hit, Forum på kvällen :)
Lördag; Massa mys
Söndag; Massa mys o njuta av att Johan inte ska åka iväg :)


Nej nu ska jag ta tag i städningen...

Ingen rubrik

Lördagen med Emma va skoj :) Va dansade, dansade och dansade... drack öl efter öl och därefter max och sedan hem o sov, kom nog inte hem fören halv 4!

Söndagen kom Johan och Troy ner, saknade dom så otroligt. Nu är pappan på Sandö igen och jag o Troy kom hem till Ånge idag. Igår umgicks vi med Bon och Maria, himla mysigt!

Helgen ser ut såhär; Fredag; Plugg Lördag; Plugg Söndag; Plugg. Ja typ så!


Troy äter ÄNTLIGEN som han ska igen, och mer därtill, extra stora burkar, korvskivor och bananer till lunch/middag, dricker till o med välling på morgonen och på natten får jag gå upp igen efter att han har druckit EN HEL STOR flaska... lillgubben min :) Ingen blir gladare än jag då han äter ordentligt och är frisk!
Vi har förresten fått dagisplats, blev inte de vi tog som första val men, det blir nog bra ändå! Han börjar den 3 maj, jag ber till gudarna att det ska gå bra. Får ha en längre inskolning om det inte skulle funka helt enkelt. Jag gruvar mig så in i bomben. Tanken att han skulle få ett anfall där och jag inte är där får mig att vilja spy. Älskade lilla barn.

Nästa vecka ska vi ÄNTLIGEN hämta nyvagnen vi köpt, en sån jäkla fin och smidig =) Sen ska vi köpa galonkläder, skor och stövlar också. Och en väska åt lilleman :)
Gud jag älskar han så jag går i tusen bitar!


Nej, nu ska jag ringa och säga godnatt åt min älskade fästman :) Puss o hejdå. Bilder kommer en annan dag

Pizza!

Ja, vi fick åka hem från stan igen. Troy kräktes en gång till. Så det blev till att åka på vårdcentralen! Uttorkad va han inte, sänkan va inte som den skulle, men de berodde på virus i kroppen.
Han äter fortfarande inte som han ska, diareen är kvar men inte lika illa som det har varit, nu är det inte 20 blöjor om dagen utan 1, får vara glad för det. Men nu är det hosta och snor som hägrar istället. Huga, tycker så himla synd om han så de finns inte!

Idag har jag unnat mig pizza och godis! Vågen visar nu under 60kg, så jag tyckte jag va värd det :) Har dock inte blivit nå träning alls nu under veckan då inte Johan har varit hemma. Men ska ta mig en joggingrunda imorgon innan jag ska med tåget till stan. Emma är nämligen hemma, och vi ska ta oss en krogrunda i stan! Ska bli sjukt skoj :D Är sååå taggad! Längesen nu....


Ska bli bättre på att lägga upp bilder, men jag har varken tid eller ork till det....


Nu ska jag mysa med Johan! Hejdå!

Fy....

Påsken har varit bra. Kört skoter, fiskat, ätit upp mig lite på påskmat och haft de trevligt!
Troy va pigg trots förkylning och diarée...
Men i tisdags eller onsdags, när jag precis hade dragit på mig träningskläderna och skulle gå ut genom dörren, kommer han krypandes, och ställer sig mot mig och vill ha en kram, då spyr han en fontänspya över golvet och halva mig. Stackars mammas lilla hjärta :( Blev 2 spyor till innan sängen, och massa massa lösbajs :( Dagen därpå likaså, men pigg mellan kräkningarna. Men maten, va det segt med.
I fredags, laddade jag upp inför högskoleprovet som skulle äga rum på lördagen, laddade upp med nya sköna pennor och gott fika. Kommer hem, Johan känner sig dålig och mår illa, Troy bajsar 398593258 gånger och vill inte äta. Då troyen har lagt sig spyr Johan, MINST sagt. Tillslut får han springa och spy samtidigt in på toan, sitter på toastolen och bajsar och spyr samtidigt, så håller han på i timmar... Så senare på kvällen, började jag må illa också, sagt och gjort... vaknade vid 2 på natten och spydde... Troy vaknar, Johan och jag spyr samtidigt i varsin hink och försöker samtidigt hålla Troy borta från hinkarna....
Behöver jag säga att det inte blev något högskoleprov?? Lördagen, kunde vi knappt stå på benen, turades om att ligga ner, stackars Troy var något rastlös.
Snälla svärmor kom vid fem på eftermiddagen med youghurt och cola och tog en liten promenad med Troy, så länge som det gick.
Idag mådde vi alla bättre, dock är Troy fortfarande lös i magen stackarn. Och vill inte just äta ngt, nu har han vart de i över en vecka, de syns på han att han har gått ner i vikt :(
Vi tog och städade hela lägenheten, dammtorkat, dammsugit, torkat golv, vädrat och bäddat rent i alla sängar, SKÖNT!

Idag tog vi oss ut genom dörren iallafall. Var ute i 3 timmar i de fina vädret. Gungade, gick på promenad och käkade glass, Troy uppskattade att vara ute tror jag, då han har vart inomhus halva veckan.

Nu har Johan åkt till sandö, och vi ses inte fören på fredag :(
Imorgon åker jag o Troy ner till stan, till mamma o syrran o pappa. Ska plocka upp moffa också som skulle på sjukan, åsså måste jag hinna med skolan innan.



Nej, nu får det räcka, ska skicka iväg ett mail sedan blir det sängen.... Nattinatt!