Så var det fredag, IGEN!

Gud, är det bara jag som tycker det är sjukt? Sjukt hur veckorna bara susar förbi.


Ja, igår satt jag som sagt hårmodell nere hos Emelie, skit trevligt va de :) Och toknöjd blev jag, nu ser man lite fräschare & piggare ut, de va på tiden!
Hade gått jätte bra för Dojje o farmor min, inte ett grin, skönt :)

När jag kom hem satt Dojje o sov i pappa sins famn... va tvungen o väcka han för han hade somnat ifrån vällingen, eller rättare sagt hade jag glömt att köpa så jag fick fara hem lite tidigare och komma hem med det. Tyckte han kändes varm, men då låg han redan i sängen med vällingflaskan och höll på o somna så jag tyckte de va onödigt att ta upp han o ta tempen, vid 3 vakna han... ungen va som en kamin, KOKHET! Tog tempen, och mkt riktigt... över 39grader, lillstackarn... med lite alvedon o lite mer välling så somna han om till 7, men lika varm:( Men åt upp nästan all sin gröt och fick lite mer alvedon, sen har han vart pigg hela dagen. Nu ikväll har han vart riktigt grinig, vet inte om det är magont eller vad det är... för ingen feber. Eller om det är en tand på G? Ja, men nu äntligen sover han.

Imorgon hoppas jag mina julgardiner kommer som jag har beställt, annars blir jag riktigt arg... beställde dom i Söndags... Sen blire städning, det sista... Och på lördag ska vi åka ner till stan och handla julsaker och julklappar, och medans vi gör det ska Dojje få va hos mormor o moster sin :) Vill inte ta med han ut till Birsta en löningshelg dagen innan advent.. lär vara..hmm ....KATASTROF! Och mkt folk, mkt baciller överallt..usch, de vill vi inte.



Nej, är ni sugen på en bild på håret kanske???

Från sidan



En till



Och fram...



Vällingtajm...



Riva ur mammas gardiner e skitskoj  :)



Colingar va ???:D



Mammas lilla hjärta <3



Han e TOKIG i dammsugarn



Försöker krypa in i korgen...



Fundilerar...



Mina älsklingar :)



På mittis o käkar after work :)


Så var det fredag igen!

Swish säger det så är det fredag, jag blir lika brydd varje torsdagskväll.... vart tar tiden vägen???


Ja, att sluta amma går för övrigt hur bra som helst! Har inte vart nå grin nån natt sen i lördags... jag är helt förbryllad över hur bra det går. Imorse vaknade jag av att någon tuttar på tissen min...lillDojje stod på knäna och tutta han, medans jag sov, han passar på liksom, hahaha! Lillsötfisen! Bra nätter är det också, vaknar 1 gång och får välling, sedan stiger vi upp vid 6-7, helt UNDERBART! Men jag törs knappt skriva att det funkar så bra för när man väl gör det brukar det vända.... peppar, peppar ta i trä...

Imorgon är det som sagt fredag, då ska vi få besök av mamma o pappa, senare på eftermiddagen ska vi gå på after work tänkte vi. Sen blir det IdolMys och CHOKLAD, ja.. jag ska unna mig en "kaka" imorgon ;)

På lördag vet jag inte vad det blir, Robinson på kvällen iaf... sen inget mer vad jag vet :) Massa mys!


Nej, nu väntar sängen...

Helgen!

Natten mot fredagen sov Troy inge vidare bra alls. Precis som att han kände på sig att jag skulle åka bort dagen efter. Mitt tålamod va inte det bästa heller, tur jag har Johan!
Så, fick väldigt lite sömn men kunde inte sova på dagen heller.
Satte mig på tåget vid halv 3 ner till stan, mamma hämtade mig och vi åkte "hem" till haga. Kort därefter beställde vi hem mat och mumsade i oss.
Vid halv 8 satte vi oss i en taxi ner på sporthallen för att se Takida. Va visst förband också, verkligen INTE i min smak. Vi har ju ståplats också, och jag va ju smart att ta på mig dom högaste klackiskorna jag hade. Vi stod där strax efter halv 8 och Takida började inte spela fören kvart över 9, 45 min senare blir jag sjuuukt trött i benen och började bli svimfärdig och illamående, höll mig ett tag... men sen fick vi gå längst bak och sätta oss en stund där det fanns plats. Men sen fick jag springa på toa för det kändes som att det skulle komma upp spya vilken sekund som helst... kväljdes bara, och inget kom. Och jag hade bara druckit 1 öl, så det berodde inte på nån alkohol. Fick sätta oss utanför ett tag men de blev inte bättre.
Och jag hade ju ätit sallad till middag, sovit dåligt natten innan och inga kolhydrater alls... Så, vi tog en taxi bort på max och jag beställde ett maxmål, fick i mig 2 tuggor av hamburgarn...men stripsen gick ner... och vet ni, det är det godaste jag ätit tror jag... haha! Och riktigt fanta, och gud så gott det va! Jag blev bättre påengång...

Jag hade ju bestämt mig sen länge att jag skulle gå ut på krogen efter konserten, men jag var så trött, så himla trött så jag kunde knappt stå, va alldeles sprängröd i ögonen så jag hakade på mamma o syrran hem och la mig i sängen istället, och så skönt som det var att lägga sig ner och sova, har det f*n aldrig vart... min första natt på över 9 månader som jag sov en HEL natt, säkert längre också för på slutet av graviditeten som man ju knappt då heller... Jag mådde som en prinsessa när jag vaknade vid 8, det va helt sjukt vad skönt det var!

Men åter till Takida, va verkligen skitkul och grymt att få se dom live igen, då man inte sett dom på X antal år.... :) De va ju en viss skillnad nu :P Skitbra va dom, tycker de va konstigt att dom fick så dåligt betyg i tidningarna.... Tack mamma för en underbar kväll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Lördagen, åkte jag o mamma ut till Birsta, gick först ut på IKEA och handlade lite saker åt Dojjes rum, sedan åkte vi på ICA och handlade mat till middagen :) Sedan brummade vi hemöver. Hemma väntade världens bästa pojkar, gud så jag hade saknat min lilla godbit!!!!!!!!!!! Mina bröst va mer än sprängfylld så jag o Dojje la oss i sängen o myste och han fick tutta, för sista gången :( Jag har ju velat framotillbaka med ammningen... men på lördagkväll bestämde jag mig riktigt, för om det blir bättre nätter utan ammning är jag beredd att sluta med ammningen, återkommer med det lite längre ner.
Mamma gjorde iordning hennes goda fisksoppa, jag är inte så förtjust i varken fisk eller soppa annars... men den är gudomlig! Med aouli till! MUMMA!
Sedan myste vi bara på hela kvällen.

Natten blev inte så roligt då Troy såklart ville ha bröstet, va väl vaken 3 timmar i streck och ville kliva upp kl 5 ändå... sedan när vi skulle sova efter gröten knöla han på i en kvart kanske, men sen somna han helt själv! Gud jag kan inte sluta tycka synd om han!!!!!!! Nu dricker han välling utan problem! Det är nog mest jag som har problem, får lite panik då jag tänker att nu är den här tiden verkligen över.... dom där mysiga stunderna, den där närheten... finns inget mysigare! Så jag far nog mer illa än vad Troy gör, vet itne hur många gånger både igår och idag jag har vart påväg att lägga mig ner med han så han får tutta, men då gör jag han bara mer förvirrad...att ibland får han, och ibland inte. Min lilla ögonsten har blivit så stor, alldeles för fort :( Jag blir tårögd bara skriver om det, trodde inte ajg skulle känna så starkt för ammningen som jag gör, alla som har ammat eller gör det vet nog vad jag pratar om.... MEn nu är det som det är, och det verkar funka!
För igår kväll, somnade han vid 7, vaknade inte fören halv tolv inatt då jag tog en snabbdusch, tror han vaknade av det då toan ligger alldeles vid sovrummet, då låg vi o myste och pratade lite och han somnade om UTAN grin! Vid 3 vaknade han igen, då fick han välling och somnade snällt om till 6 imorse!!!!!!!!!!!!! Om vi får sånna nätter blir jag otroligt glad!!!!!!!!!!!!!!! Skönast för oss alla 3.



Igår gjorde vi inte så mkt, tog en promenad osv, åt en god middag innan mamma åkte hem på kvällen. Idag har vi gått forsön runt med Elin & Oliver, alltid lika trevligt! Sen kom Johanna över på en kopp kaffe...också himla najs :)



Och GI håller jag i än, förutom nån öl nu i helgen och fusket på MAX då... men jag kör på!!!!!!

Nu blire bilder...






































Utmanad...

Kopiera detta till din blogg,
Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1).

1. Vad heter du: Therese

2. Ett ord på fyra bokstäver:Tjuv

3. Flicknamn: Tuva

4. Pojknamn: Tore

5. Yrke: Tågkonduktör

6. Färg: Turkos

7. Klädesplagg: T-shirt

8. Mat: Tacos

9. Sak i badrummet: Toalett

10. Plats/stad: Tierp

11. En orsak att vara sen: Telefonsamtal

12. Något man skriker: TAMMEFAN

13. Film: Titanic

14. Något man dricker: Te

15. Band: Takida

16. Djur: Tjur

17. Gatunamn: Tjädervägen

18. Bil:Toyota

19. Sång: Tnt

Min goa fina bebis!

Troy har blivit så "lugn", alltså, han gråter inte hysteriskt så fort jag sätter ner honom på golvet, eller gå på tolatten, allt verkligen hände bara på 1 vecka, han kryper, ställer sig upp mot allt, pekar på saker när man frågar vart dom är, säger vissa ord, busar HELA tiden, han asgarvar när jag säger  nej, måste ju låta hemskt roligt när jag säger nej :D
Nu kan jag faktiskt vika tvätt, eller plocka ihop saker när han är nere på golvet själv, går hur bra som helst. Inget skrik eller grin på kvällarna, kastar sig över vällingflaskan har han gjort nu 2 kvällar i rad, sover hur bra som helst under dagarna, skriker inte på nätterna längre, men vaknar det gör han ... men det är så mkt bättre nu. Och allt det här bara hände, pang bom sa det bara... Och det är så himla skönt, så otroligt skönt. Jag är en sån himla mkt bättre mamma när jag får sova, och inte bara höra gnäll o skrik så fort jag går på toaletten bara... Det känns helt magiskt, helt underbart  :)


Imorgon ska vi nog få besök av AK & lille Neo på förmiddagen, tänkte bjuda på lite fika o surra massor :) Sedan vid 3 tar jag tåget ner till Sundsvall, till syrran och mamma... :) Äta ngt gott o mysa och umgås för att sedan gå på Takida, ååååå det ska bli sååå himla roligt :) Jag längtar så jag tror jag spricker :D Sen på lördagen så kommer nog Dojje o Johan ner till stan, eller rättare sagt till Matfors, för då tänkte vi bada minsann :) Fast jag har inte bestämt mig än, ska jag vara ärlig är jag livrädd för att Troy ska få svininfluensan... jag vill inte ens gå på stor o liten längre... utan vänta med det tills dom får vaccinera sig, fast och ena sidan kan man ju inte sluta leva heller... jag trodde inte jag skulle bli såhär nojjig som jag har blivit... men det har jag!
Vi får se hur det blir helt enkelt... Jag längtar tills dom kommer igång med vaccineringen för dom små, så man slipper gå runt och vara orolig.



Nej, nu ska jag krypa ner bredvid lillprinsen min... mitt älskade lilla charmtroll, han är mitt liv, mitt allt, min skatt :) Hur kunde jag leva utan han förut?????????????????

Önskelista!

Ser att många skriver sin önskelista här så då gör jag också det :P

Troy tror jag önskar sig;






















* Sen alla möjliga slags leksaker,  som låter & blinkar brukar väl vara kul för dom små va?:)

* Kläder strl 80/86

* Sängkläder



Sen önskar han sig saker till sitt rum, som byrå & garderob, hyllor osv :) För lillen fyller ju år strax efter julen också ;)



Och vad önskar jag mig?? Ja, inte mkt detta år. Skulle väl vara kläder & parfym! Eller presentkort på IKEA...för vi behöver köpa så mkt nytt till Troys nya rum, och även en ny byrå till hallen...



Nej, det va det :) Hejdå!








Blogglusten...

vart är blogglusten?? Borta!

Vad har hänt sen sist?
Vi har vart på sjukhuset med Dojje för att kolla upp hans "anfall", när han ahr skrikigt så han har tuppat av. Gick galant. Är vanligt bland dom små, och en del till och med krampar när dom tuppar av, så läkarn tyckte inte vi skulle göra så mkt eftersom han inte, som sagt krampade. Lyssnade på lillhjärtat, tittade på reflexer, klämde o kände på hela kroppen och allt va som det skulle :) Så himla skönt. Och det är även längesen han skrek sådär nu.


I fredags va vi bjuden på mat borta hos Johans pappa o Karin, mkt trevligt. I lördags gick vi forsön runt, sedan blev vi bjudna på middag nere hos Johans mamma o Lasse, även de trevligt :) Sedan myste jag o Johan till det på kvällen med färska räkor, ost & saffransauoli & tända ljus på kvällen, myspys!
Igår gjorde vi inte många knop, veckohandlade osv. På kvällen gick jag på bio med Svärmor, himla mysigt :)

Idag sov jag o Troy HELA 3 timmar på förmiddagen, så himla skönt. Sedan tog vi oss en kort promenad bort till lekparken och gungade lite, sedan har vi inte gjort så mkt. Jag skulle egentligen träna men jag hamnde på latsidan.


Mamma, världens bästa mamma har bokat 3 biljetter till Takida på fredag, jag, mamma & syrran ska gå, ska bli sååååååå himla kul!!!!!!!!!!!!! Jag tror inte jag har sett dom live sen vi 9:or hyrde dom för nån tusenlapp då vi gick ut nian, på erikshov (eller va d heter)...hahaha! Shit va längesen...


Just ja, vägde mig i söndags 1,5 kg ner! Bra där :) Så totalt 4,5kg på 2 veckor! Har ätit massa choklad i helgen, fast 70% då... men de va ju inte bara en bit om jag säger så... wellwell.



De va de!



Mammas lilla hjärta <3



Mammas lilla hjärta!





StålMannen!



Lite mellis på konsum :)



Läsa bok med pappa är skoj!



<3



På knutis!



Reser sig själv för första gången!



Lite tlött...









Alla som har fått barn vet att det blir en stor omställning, speciellt i ens förhållande! Kan faktiskt säga helt öppet att det har verkligen inte varit en dans på rosor mellan mig & Johan, men nu känns det som att vi har gått igenom den "värsta" fasen . . . Så onödigt att man ska tjaffsa om vem som gör vad, vem som gör mest, blablabla. Men vi båda vet att när vi inte får sömn på nätterna, så blir det lätt tjaffs, och det är i princip bara då det blir snurr på tråden. Vi har inte heller sovit i samma säng på snart ett halvår, eftersom Troy sover med mig, vilket också medför att man glider ifrån varandra ännu mer. Men dom flesta har prövningar, och det har vi verkligen haft.
Johan är verkligen mannen i mitt liv, trodde inte på sånt förut. Men jag fick svart på vitt, att man verkligen kan känna så. Jag vill leva resten av mitt liv med han, även om han ibland, kan reta gallfeber på mig ;) Och framför allt, så har han gett mig den finaste, underbaraste, sötaste, vackraste, goaste skapelsen jag någonsin har skådat, i hela mitt liv.
Han förstår mig som ingen annan gör, och jag vet att han älskar mig för den jag är! Han älskade mig lika mycket när jag vägde över 90kg och hade bristningar överallt, och lika mycket nu, några kg lättare med hängtissar och bristningar :) Det är kärlek det!




Vikt!

Ja, som har skrev för nån dag sen har ajg börjat med atkins... i början mådde jag sjukt dåligt men nu känner jag ingenting av det dåliga! Ställde mig på vågen förut och fick en chock... -3kg!!!!!! Detta funkar! Nu ska jag hålla i det här och hålla det sen, jag vill sååå mkt!


Är för övrigt helt slut efter dagen som varit, Troy har varit gnällig mest hela dagen, men har även skrattat och busat mellan... men trött är jag! Så ikväll blir det inte mkt skrivit!


Herrå!