Sista.

Sista mars och Dojjes sista dagisdag. Han hade snyggjeans, vit skjorta/tröja o slipover på sig idag. Han va så fruktansvärt snygg så de finns inte. Påväg till dagis höll han en påse i handen med 2 glasspaket som han skulle bjuda barnen på idag. Åh det är så sorgligt! Det verkligen värker i mitt hjärta!
Jag får på ngt vis dåligt samvete mot Troy! Han som trivs så bra där nu.

Imorgon går jag på mammaledighet igen, därav inget dagis och inget mer jobb för mig. Även där känns det sorgligt att sluta på hemtjänsten. Jobbade sista dagen i Söndags. Har trivts så himla bra där.

Har nyss haft besök av faster och Anton. Fikat o surrat. Ska snart hämta hem lilleman! Sen ska vi nog vara ute tills det är middagsdax.



Lägger in en bild på han ikväll så får ni se hur snygg han va :)

En bild på dig själv och vän som du inte umgåtts med på länge


En gammal bild på dig själv


En bild på en konstig tid i ditt liv


En bild på någon i din familj.



Min underbara son!

En bild på dig själv.



59 kg lätt! 21 kg lättare än nu...

Bilder.

1. Någon du umgås väldigt mkt med.




Vi umgås inte överdrivet mycket, men utav alla så är hon den jag umgås mest med :) Min fina barndomsvän som jag håller väldigt varmt om hjärtat!

Mad World.

Lyssnade på den låten med min bästa vän på repeat när våra liv var som mest fucked up.

Kändes som att hela världen var emot än, hur man än gjorde blev allt bara fel.


Det är bra med minnen, även dåliga. Idag kan jag titta tillbaka på det utan att få panikångest.


God natt.

30 veckor!

Okej. 10 veckor kvar tills bebis anländer, kanske tidigare. Tiden bara rusar, jag fattar bara inte vart tiden tar vägen. Känns som att jag plussade igår.
Vi har inte köpt en penal, förutom 2 bodys, en liten mössa och ett par byxor. Tiden har bara inte funnits där. Och vi är mitt uppi flytten. Svärmor va hit igår med massa flyttkartonger som står så fint här inne i vardagsrummet. Vet inte vart jag ska börja, kläder går ju inte, och inte porslin, och man vill inte plocka ner för mkt så man vantrivs helt o hållet här, då funkar inte min vardag.

Troy äter lite mer nu, kinkig är han ju. Men nu dricker han välling och jag fick till o med i han köttbullar häromdagen :) Fick lite tips o råd på BVC, men dom tyckte absolut inte att han va överdrivet smal, visst de där babyfettet har han aldrig haft, men toksmal är han inte, sa dom :) Och han hade inte gått ner i vikt, SKÖNT. Sen har ju Troy en ENORM vilja och humör, vilket han har haft sen han föddes, det är det han är "känd" för på BVC ;) När han har skrikit, då har han SKRIKIT, med sjuk hög, ljus röst, skrikit så han tuppat av, sen en period så dunkade han huve i golvet/väggen hårt när han blev arg eller inte fick som han ville. Så på bvc sa dom att de också kan ha o göra med matvägran, att det är viljan som säger ifrån.
Kan ju även säga så att när jag är hemma själv under veckorna, är trött o slut ioch med grav. så har jag väldigt svårt att sätta gränser, man orkar liksom inte alltid med ett raseriutbrott och att han ska dunka huvet i golvet, så istället för han göra som han vill. Men jag ska bli bättre på det, jag har lovat mig själv det.
Troy är en söt liten herre med STOR vilja och humör :)




Nej, nu ska jag lägga mig på sängen o vila!

Orolig.

Troy har alltid varit kräsen då det gäller mat. Korv och makaroner har alltid funkat, och pizza INGET annat, förutom ärtor och majs då. Innan han fick magsjuka för 1-1,5 månad sen blev han helt plötsligt rätt stor i maten och började till och med äta pasta och köttfärssås, vilket är ett stort steg för oss.

Nu sen magsjukan äter han inte ens korv, han dricker inte ens sin välling på kvällen. Det är precis som att han blir äcklad av all mat, han tuggar lite sen spottar han ut. Idag på dagis åt han inte ens frukten som dom får efter maten.

Förut när han har matvägrat i några dagar har jag alltid fått i han välling, då vet man att dom får i sig nånting iallafall. Men nu har det gått över en månad och han äter nästan ingenting. Jag har sett hur smal han har blivit och till och med en fröken på dagis påpekade det idag.
Jag är så trött på att vara orolig över maten hela tiden, får han i sig det han behöver av att äta korv varje dag? Nu äter han inte ens korv. Han har slutat att äta youghurt till o med som han älskade förut, får i han lite fil ibland.

Imorgon ska vi på bvc iallafall o väga han o se så att han inte går ner i vikt, och ska prata med dom o få lite råd.

Har ni varit med om samma? Ge mig lite råd i såfall, och säg inte att det är vanlig matvägran... för det är det inte. Detta har hållt på länge!

Lite text, lite mer bilder.



Går in i vecka 29 idag. Tycker tiden går lite för fort nu!




Vill köpa den urtjusiga jacka från pOp till Troy, fast i vitt



Och denna mössa till!





Älskar min älskade son så det värker i mitt hjärta!



Önskar det fanns mer tid för oss 2! Vi behöver egentid. Just nu har det bara handlat  om rutiner, vem som ska göra vad, vilken mat vi ska äta, vad som ska köpas, vem som ska ha sovmorgon, lägger oss 9 på kvällen, sen auagusti...med mera med mera.




Lite tankar såhär på kvällskvisten. Nu Big brother... sen snark!
Sist vi hade en egen kväll och natt var i augusti förra året. Då detta kort är taget.

Snart över.

Elin; Ja Troy började med napp då han var cirka 10 månader, hade den lite då och då... men inte jämt. Nu har han den inte alls. Och inget annat heller. Han har bara haft den andra tutten.... :)
Denna gång ska jag ta med napp och snuttefilt på BB, för det underlättar sååå många gånger! Dom säger ju på BB att man inte ska ge nappen för det kan förstöra sugtekniken på bröstet, men de tror jag vad jag vill om.


Ja, idag har vi varit ute med Bon o Maria, vart o fikat o myst på. Liten sover nu sött och Johan är hos Patrik och roar sig. Själv sitter jag med datorn i knät samtidigt som en film går på, helt värdelös.
Jag är trött som en åsna trots att jag har haft sovmorgon sen i onsdags... och blivit omhändertagen på alla möjliga vis, är ändå trött.
Längtar till nästa helg då jag ska ha en heldag i stan helt själv. Ska köpa vårjacka åt Troy, och lite bebiskläder :)


Idag när vi rensade vinden tog jag upp en påse med prylar i, medans jag håller den känner jag att det rör sig där i och prasslar, jag slänger påsen på golver och vi hör ett pipande ljud, en råtta alltså. Jag och Johan tog snabbt upp Troy och halvsprang ut därifrån, så jävla vidrigt!!!!!!!!!! Vi hann med 3 kartonger av 2398209382.... har ingen lust alls att gå upp dit igen.



Näe, nu kraschar jag i sängen... är helt färdig.

Vår.

Jag tycker att de känns i luften, att våren är påväg. Så himla skönt. Det jag mest ser fram emot är att slippa ta på Troy så mkt kläder, mig med för den delen :)

Har tänkt mkt den senaste dagen, jag måste släppa allt runt omkring mig som är just nu. Dels för att jag har mitt liv, dvs en underbar, vild liten två åring och en liten bebis i min mage, det är det jag måste fokusera på, inget annat. Jag har haft ont i magen till och från de senaste dagarna, knappt vetat om jag ska ta mig upp på dagis. Och det är oron som får dela plats med bebben där inne, vilket inte alls är bra. Troy får se mig gråta då och då, han hör mig skrika i telefon då och då. Det är slut med det nu. Samtidigt som jag går runt med dåligt samvete över det som var för 5 år sedan, får jag också dåligt samvete mot min lilla ängel, som kramar mig då jag gråter. Näe, kan inte skriva om det för då gråter jag igen.

Nu verkar det som att det är påväg åt rätt håll igen för h*n. Och jag hoppas det förblir så. Nu ska jag lägga ALL min fokus och alla mina tankar på min familj, och inte låta tankarna vandra och känslorna bubbla över.


Troy får en lillebror om 12 veckor, 12VECKOR? Vart tog tiden vägen? Det enda jag har köpt är 2 bodys, 2 byxor och en liten mössa. Men det ordnar sig, en skötväska ska jag ta o köpa mig hade jag tänkt. Våran är så utsliten. Känns som att man måste ha en rätt så stor då man kommer ha 2 blöjbarn :)


På fredag ska utväxten bort...caputt!


De va allt för mig!






Sådär är han på min tutte jämt. Jätte gosigt, men ibland blire för mkt. Jag får som små sår för att han klämmer så hårt. Som inatt, har jag vaknat snup i kvarten för att han ligger och klämmer. Hur ska jag vänja av det där tills bebis kommer? Har försökt med polotröja men de funkar inte.....
Önskar ändå jag kunde låta han göra det, för han har varken napp, nalle eller snuttefilt. Bröstet har vart hans sen han föddes.

Mycket.

Troy har lyckats pilla bort 4 tangent knappar på datorn, skit jobbigt att skriva därav dålig uppdate.





Mkt nu, flytt, bebis, kartonger, städning, jobb... Och allt som måste köpas, är skit stressad över det.
Nya vårkläder till Dojje, ny vagn, diverse möbler, bebisprylar, skötväska, ja och så vidare... ska sälja våran tvmöbel, köksmöbel och vitrinskåp och även ett skoskåp... rensa vinden ska vi göra. Som sagt, mkt nu.


Nu ska jag krypa ner bredvid min älskling, mitt liv! Min lilla Troy.

Bebismagen




Vecka 26 nu, snart 27. Det är full fart där inne nu må ni tro, aldrig en lugn stund och det är så mysigt :)
FÖrutom alla krämper då förstårs ;)

Imorgon kör jag ett 12 timmars pass på jobbet, och 11 timmars på söndag. Jag och Johan kommer inte ses så mkt denna helg, då han även sover nu. Men det blir pengar och jag vill jobba så mkt som möjligt fram tills april då jag går på mammaledighet.
Hoppas ni får en bra helg!

Klaga klaga klaga.

Åh vad mysigt att vara gravid, ja, vissa STUNDER. Men det är viktuppgång, bristningar, foglossning, ont i magen och små kramper när man är ute och går och till min förtjusning så har jag nu också fått hemoröjder, trevligt va? Jag fick det när jag födde Troy, men som sedan försvann, men nu trycker vl det på lite så det har kommit tillbaka.

Sedan ska man genomlida konstant smärta i X antal timmar. Sen kommer miraklet och man glömmer allt helvete, nästan och allt va värt det. Sedan när man har ammat klart så får man två små skinnpåsar som hänger och slänger, man går ner i vikt så man får löshud som hänger....

Näe, nu vill jag att de ska bli juni så vi får träffa lilla herrn där inne som ställer till det så :)

Om max 2 år har jag fina bröst igen! Fylliga och lite större... !!




Har ännu inte fattat att jag ska bli 2 barns mamma... det har inte sjunkit in än.
Undrar hur han där inne kommer se ut, känns så konstigt att mitt andra barn inte kommer att vara och se ut som Troy, man kan inte föreställa sig.


Näe, nu blire sängen... ST o sen natta. Hej

Ibland...

Allt kan vara jätte bra, hela dagen, sedan sätter jag mig framför datorn eller tven och jag kan få världens klump i magen och jag vet inte vad det beror på. Jag får ångest, inte panikångest utan bara vanlig ångest. Men jag vet inte orsaken...
En sak jag har kommit på är att datorn stressar upp mig, om jag sitter här precis innan jag ska lägga mig, skit konstigt.


Ja, idag har jag jobbat hela dagen, medans jag jobbade va Dojje på dagis. Sedan gick vi hem och gjorde iordning middag, nej jag va lat... gröt åt mig själv och en burk åt Troy, jag vet, dåligt samvete, tycker Dojje är för stor för burkar, men jag orkade bara inte. Det börjar kännas att man är gravid nu. Tur mammapengen börjar rulla i april.


Imorgon natt/fredag morgon kommer Johan hem, usch vad jag saknar han. Vi ska endast mysa, spela tvspel och leka ute i snön/solen när han är hemma. Jag behöver lite timeout och vila också. Jag skulle vilja ligga ostört i sängen en hel dag, det är vad jag vill.


Nu blir det en het dusch innan jag kryper ner bredvid min älskade son!


Hej

Familj.

Tack för att du gav mig min son, världens finaste lilla pojke och tack för att du planterade in en till i min mage som snart tittar ut till oss. Johan, du gav mitt liv en mening! Jag älskar dig.



Ännu ett liv...

Ännu ett liv har gått till spillo. En gammal vän till mig hittade personen i fråga.
Till vilken nytta? Det är så oerhört tragiskt.


Varje gång jag får ett sms där det står... "Ring mig så fort du kan, måste berätta ngt, men det är inget roligt så du vet", hugger det i hjärtat och jag tänker vem är det nu som har gått bort...
Nu kände jag inte personen som gick bort, men det berör mig oerhört iallafall. Tänker på familjen och vännerna. Min "gamla vän" som hittade personen, kommer ha den synen resten för sitt liv.


Jag sänder en tanke.