Max <3

Vattnet gick, 1 timme senare började värkarna på riktigt och 2 timmar senare var han ute.
Denna smärta, den otroliga smärtan, när man tror man ska dö bokstavligen, bara försvann när han låg på mitt bröst, och återigen facineras man över den otroliga upplevelsen! Bara minuter innan när man hade som ondast och hade döds-skrik, som Johan sa, så ångrade man sig att man låg där... igen! Och sen bara försvinner allt...

2011-06-12
klockan 16.16 föddes en stor kille på 4147 gram och var 53cm lång. På 3 krystvärkar kom han som ett skott, va mest cool och tittade runt innan han skrek till lite, till att ligga och titta runt igen! Bara några minuter efter att han tittat ut tog han bröstet och sög fint på en gång :) <3


Allt är bra, ovan är man men absolut inte lika hispig och rädd som med Troy.
Troy är otroligt stolt över sin lillebror och ska pussa och krama HELA tiden :) Troy ska hjälpa till med blöjor, kläder och ammning!


Jag älskar mina pojkar, mina pojkar Max och Troy! Jag är så lycklig! Tack Johan för att du har gett mig dessa två vackra, friska, helt underbara killar! Jag Älskar Dig.


Ska knåpa ihop en liten förlossnings berättelse... när jag har orken o tiden :)


Bebis var eee duuu???

Ja då ska vi se.

2 dagar kvar till BF, ingen bebis än och inga känningar alls på att de skulle sätta igång.
Igår var jag på mvc för kontroll, har nu klivit 2 kliv över på kurvan, vilket gör att jag har fått en tid på kvinnokliniken imorgon för tillväxtkontroll. Redan från första gången jag mätte magen så har jag legat långt över "medel" på kurvan, och har hela tiden fått frågan om det inte är 2, och till med 3 st där inne. Men nej, det är bara en!
Men nu har jag klivit 2 kliv över strecket, vilket gör att man då gör en sån här kontroll. Uppskatta bebis vikt, kolla hur mkt fostervatten man har då det kan göra att magen är så stor.
Vi får se vad dom säger helt enkelt! Nervös är vi!

Igår var vi på IKEA och handlade lite saker, bla en ny tvbänk och oj så bra det blev :) Gardiner, lampor, underlägg och lite småkraffs!
Handlade också lite kläder åt både mig o Johan... och ett par sandaler och en keps åt Dojje från Hang Loose... han blev så tuff i den :P


Mer än så händer inte just nu, går ju i väntans tider såklart, tiden går ut på lördag och det känns. Inatt när jag skulle upp och kissa skrek jag av smärta när jag gått 3 steg från sängen, Johan får kliva upp och hjälpa mig...sedan får jag stå upp och kissa.... fråga mig inte hur jag gjorde men.... ischias är inte att leka med. Men de va väl för att man virra omkring på IKEA igår, strök gardiner och hängde upp...Bebis kom ut nu!

Alltid vi 2.

Vi har haft en fantastisk dag!!

Vi började dagen med en promenad ner på stan, det gick faktiskt rätt så bra att gå sträckan! Dojje somnade i vagnen så sött så sött :)

Jag o Johan åt sushi nere på stan och njöt av vädret :) Därefter tog vi en liten liten shoppingrunda, blev 2 små mössor åt bebis, sedan letade vi en keps åt Troy men hittade ingen fin i hans strl.
Därefter satt vi oss på en bänk i solen och bara njöt.
Efter ett tag gick vi på ica och handlade grönsaker till grillning hemma. Sedan tog vi bussen hem, och Dojje sov fortfarande. Väl hemma vilade vi ett tag tills Dojje vaknade. Helt ovetande om vad kl var, vi trodde den va runt halv 3. Så trot fick glass till mellis när han vaknade... efter mellis gick vi ut och lekte, tittade på klockan och upptäcker den är halv 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? VAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Helt sjukt! Så man kan säga att Dojje fick glass till middag, inte undra på att han kasta i sig glass och blev så överlycklig över det.. haha! Så tokigt de kan bli!

Vi tände grillen och åt som tokar, gud så gott! Därefter packade vi in oss i bilen och for ut till Alnö, till tranviken och tittade på havet, kastade stenar, gungade och lekte... hur mysigt och avslappnande som helst!!!Pojkarna sover och jag sitter här med sammandragningar som gör lite ont... undra om det är ngt på G eller om det bara är förvärkar! Får se om det blir värre inatt... hoppas hoppas hoppas :) Samtidigt som jag gruvar mig så innåt *****!


Nu bli de sängen! Natti.

Här, fast ändå inte...

"Det gör ondare när du låssas om att du inte ser, låssas om som att dina känslor är detsamma, än att du säger som det är.
Plåga mig inget mer...."


Urdrag.