Lycklig.

Igår va en helt meningslös dag, vi gjorde absolut inget mer än att sova middag och varva det med ätning, haha!
Vid 8 gick vi över till Crille och kikade på hockey, en inte sådär överdrivet spännande match! Men de va trevligt...

Idag har jag hunnit med att bli arg och svurit åt försäkringskassan, dom har öppet här i Ånge 1 DAG i veckan, och idag va de "öppet" men obemannat, HAHA!? VI stövlade hem igen, satt i kö till försäkringskassan i 50 min tills vi kom fram, och jag får prata med en gubbe som måste ha saknat övre tandraden, jag säger ju det, det är bara problem när man har med dom att göra! Men nu är alla papper inskickade, jag chansade mest när jag fyllde i hur många dagar osv jag ville ha i föräldrapenning... hur jävla lätt är det att veta då jag inte ens vet med 1 00% hur mkt pengar jag får om dagen???=) hmmm... nåväl, man kan ju ändra det till nästa period man söker.

Vi kom nyss hem från Patrik och Viktoria, vi har kikat på film och svullat en massa onyttigheter... trevligt.

Imorgon kommer Tjohanna upp hit rätt så tidigt, och då ska vi iväg och handla nyårsmaten, jag o älsklingen ska nämligen till henne och Henke i Borgsjö och fira in det nya året där, med 3-rätters och mys=) Det ser jag framemot...
Jag har även sagt ifrån mig jobb 1-2 januari, känner att nu kan jag verkligen inte jobba mer, Johan får ju till o med ta på mig skorna, haha!!
 Lillen där inne rör om exakt hela tiden... får inte sova på nätterna heller, för rör han inte om så drömmer jag om han=) Ååååå vad vi längtar efter han, nu är jag inne i v.34... det är ju inte klokt vad tiden tickar iväg...


Idag har jag haft världens skrattattack, och med/åt vem om inte min stora kärlek??? Jag skratta så jag fick träningsvärk och rösten lät som kikhosta.... jag skrattar hela tiden när jag är med Johan, jag älskar han oändligt!!! =) Han är bäst!


Nej, nu ska ni få några magbilder!











Älskar dig så mycket!

Helt slut...

Ja då va julen över då.

Har fått jätte fina julklappar och födelsedags presenter...bl.a

En digital fotoram, en SVINBRA digital kamera, vinterjacka med vantar till, presentkort på Nagelförlängning, Gina -"Birsta City", pengar,  tallrikar till servisen, morgonrock, silver-halsband-armband & örhängen, andra smycken, pengar, en garderob, en gryta, kläder till lillen, och lite annat smått och gott! Detta va bästa julen, även fast jag jobbade till 9 på kvällen =)

Vi satt uppe säkert till två på julaftonsnatten och så länge har jag inte vart uppe på skit länge.. Juldagen, vaknade jag vid 7 och gick in till huset från stugan, öpnnade paketet från mammi o pappi och fikade frukost=) Sen kom hjärtat in också och jag öppnade hans paket =)
Slöade halva dagen tills släkten kom...då blev det middag, mer paketöppning och firande=) Och vid 9 åkte vi hem till ånge, jag & Johan... vi slockande påengång vi la ner våra huven tror jag...

Annandagen jobbade jag 7-4, sedan åkte vi ner till Johans mamma på Näset och åt middag och öppnade lite mer paket=) Sedan åkte vi hem runt 8, jag gick och la mig och Johan gick på mittis... och vid halv 1 vaknade jag av att han kröp ner bredvid mig och då kunde jag inte somna om så jag va vaken i nån timme...

Igår vaknade vi runt 7, (som vanligt) och gjorde oss iordning, hämtade mammi i Ljunga och åkte ner till Sundsvall, och herregud vilket kaos, fullständig KAOS... Idol vinnarn va där så jag antar att det gjorde mkt! Tillslut orkade man inte ens gå in i affärerna... men vi hann med att köpa en badbalja och en såndär liten grejj i som lillen ska ligga i =) Och en skitfin skötväska, blev tok nöjd med den! Och så köpte vi lite kläder åt han också... =)
 Åt mig själv köpte jag ett par skit mysiga skor, cliniq-kräm och lite smink.

Vid 4 åkte vi hemöver, stannade till i Stöde där vi va bjudna på middag hos min moster, helt underbart god mat! Och vid 8 åkte vi hem till Ljunga, men åkte in hos Johans pappa o Karin en snabbis... där fick vi ännu mer kläder till lillen och en mössa och två par tjockstumpor som Karin hade stickat, och det va sååååå himla gulligt....åååå!



Idag blir det en lugn dag, kanske en kort liten promenad i nyskona=P Nej, nu tänkte jag lägga in lite bilder=)

V.33



2 tjockisar på Annandagen =)



2 tjockisar på Annandagen =)



2 tjockisar på Annandagen=)





God Jul!

Dagen gick över all förväntan riktigt bra, trodde det skulle va omänskliga köer överallt ute i birsta men de vare inte... visst va de mkt folk men helt ok!

Ikväll har jag och hjärtat gjort våran första julskinka ihop...och den blev så jäääkla god! Med lite senap och nejlikor så... =) Åååå de va så mysigt.

Det har varit folk här ikväll och spelat bingolotto, Patrik, Viktoria och hennes lillebror, Blomman, Kempe och en till....men dock utan vinst. Sandra kom hit en sväng med en liten julblomma, vi har ju inte setts på evigheter! Så himla kul o ses!
Har suttit här hemma, med tända ljus överallt, julgranen tänd med alla julklappar under, glögg, pepparkakor, knäck, godis och doften av julskinka i ugnen och en såndär riktig bingo-lotto-penna-stämpel i handen, nu kan vi snacka julstämmning på hög nivå... =D

Morgon dagen kommer bli intensiv... Först en tidig frukost med hjärtat, öpnna våra julklappar... Sen ner till Ljunga till farmor o farfar på julgröt och öppna julklappar, sen hem och byta om och åka och jobba från halv 3 till 9, sen ner med älsklingen till ljunga och fira jul hos mammi o pappi... och sova kvar där, och sen vipps är det Juldagen och jag blir 21 år, mer paket =) Men dock ingen mittis, dels för att jag börjar bli så trött och slut och börjar känna mig plumsig och klumpig... och jag börjar jobba 7 på annandagen...


Nej, nu ska jag skjussa hem några av grabbarna som e kvar.... Sen blire natta...


Ha en riktig god jul allesammans!!!!!

Jul i vårt hus!

Förra veckan jobbade jag varje dag... längre dagar än planerat, så idag så jag ifrån mig jobb, jag va helt färdig som artist igår kväll på jobbet!
Vaknade ändå vid 7 imorse, väckte hjärtat... vi låg och surrade och tillslut klev vi upp och duschade, sedan åt vi frukost på cafét på andra sidan vägen =) Hur mysigt som helst...
Sedan åkte vi på affärn och handlade lite ... åkte hem och satte igång med knäcken... första satsen gjorde jag på spisen och brände fast hela skiten!!!!!!! Andra och tredje satsen gjorde jag i micron och det gick betydligt bättre=) Sedan satte jag i nejlikor i apelsiner och hängde upp och sedan satte vi igång med städningen... Det tog sin lilla tid men nu är allt klart... alla juldukar är på plats och allt annat...

Julgranen kom farmor o farfar med i förrgår och den klädde vi igår, så himla fiiiint ... och nu ligger det lite julklappar där under också... men några till ska dit innan självaste julafton =)

Ikväll fick jag verkligen julstämmning, städningen blev klar, Frazze kom hit och hälsade på... vi åt knäck, pepparkakor och drack glögg... och använde min nya glögg servis... och en massa tända ljus i hela lägenheten... Grabbarna tog även en varsin whiskey i de snygga nyinköpta whiskey glasen... julen är här!!! =)
Har nyss sett klart på en film och tänkte nu borsta tänderna och lägga mig och sova... för imorgon ska jag och älsklingen ner till Sundsvall och handla julmat och de sista julklapparna... de lär ju vara en hyffsad julrush!



Imorgon går jag in i v.33 ... ni får en magbild... =)




Puss o godnatt!


Ojdå...

Igår började jag halv två på jobbet...till halv tio... idag tolv till nio... igår kände jag att d tog på krafterna! Men de ska väl gå bra...


Helgen, blir inte mkt till helg... jobbar kvällen ikväll, delad tur imorrn och på Söndag! Imorrn kommer farfar med våran Känne-gran =)


Nej, nu blire frukost... än så länge har jag bara fått i mig godis!

Hej!

Sparkar!

Nu mina kära läsare...ska ni få höra! Jag har köpt sån där Vicks blå.. som man smetar på under näsan och andas in, det blir jäääkligt starkt, men än så länge upphäver den inte nästäppan jag har, iochförsig smetade jag på för 5 min sen.. kanske det släpper snart? Jag hoppas det!

Har varit på skolan och lämnat in de sista på medcinsk grund. så nu är jag klar med den kursen! SKÖNT! Har fått nya som jag ska lämna in efter jul...på Geriatriken. Det går fort!


Sedan har jag ringt massa telefonsamtal, måste ha anställningsintyg och annat tjaffs till försäkringskassan... allt som har med försäkringskassan att göra tar sån fruktansvärd lång TID!


Johan kommer hem om en timme cirka, då blir det mys till klockan fem då vi ska på fiket och fika med hans mamma, efter det börjar jag jobba kl 6!



Igår när jag kom hem från jobbet hade hjärtat gjort iordning världens kvällsfika, med nybakt bröd, färska apelsiner, te och annat gott... och tänt ljus. Han är verkligen världens bästa, och min dessutom! =) Rör du så dör du! =P

Lillen i magen har verkligen rört om där inne idag... trodde ett tag att han försökte ta sig ut genom naveln.... det ser så roligt ut!!! Lilla lillen.... åååå vad vi längtar efter han!




Fan, jag blir så frustrerad, jag vill ta hela vicksblå burken och köra upp den långt i näsan... detta hjälper ju inte ett skit!??!




Jag har blivit förälskad i Pink-Sober... jag har lärt mig tycka om den, i början va den inte alls bra!


Hej!

Ont Ont Ont

Igår trodde jag bokstavligen att jag skulle krevera, precis innan vi skulle lägga oss i sängen... jag fick så fruktansvärt ont i ryggen! Det där med ischias är inte att leka med. Jag kunde varken sitta, stå, ligga eller röra mig så brände det i halva ryggen...nedre delen... jag har sovit som en stel pinne inatt. Som tur är så känns det bättre idag, fast inte mkt!

På mvc gick det bra, nu ligger han neråt med lillhuvet iaf... och hjärtat slog som det skulle =) Och allt annat såg bra ut...

Nu sitter jag och väntar på att Johan ska komma hem från jobbet, vi ska gå på affärn och handla lite saker som fattas till min super goda maträtt jag ska göra till middag... "Saffrans pasta"

pasta
saffran
räkor (med skal)
rökta musslor
grädde
cream freish
tomater
vitlök
salt & peppar


Så jääääkla gott! En av mina favoriter! Efter maten blir det en halvtimmes vila innan jag ska sticka iväg och jobba nån timme... Och jag är även klar med min hemskrivning i psykratri... SKÖNT!

Nej, nu ska jag göra mig klar tills han kommer.... Hej så länge!

Jobbat

Dom ringde in mig vid halv elva.. började jobba kl tolv och kom hem för en stund sen! Ska jobba tis, ons, tors, fre.. men bara kort kväll..sex till halv tio, och sen lördag-söndag..delad tur! 
 Skönt att vara hemma, nystädat är det här.. för min älskade sambo storstädade här i helgen... han e bara för go! Och idag har han tvättat... och bäddat halva sängen ;) Jag älskar dig!


Imorgon ska vi på mvc kl tio, det ser jag framemot =) Undra hur mkt man har gått upp... jag känner mig inte spec tjock nånannanstans än magen faktiskt...konstigt nog.

Johans pappa va här idag också, dom har satt upp nya lampan i sovrummet och så borrade dom upp skötbordet på toaletten, blev kanon...ååå det är så nära nu! 8 veckor kvar nu... kanske ännu mindre??? JAG LÄNGTAR!


Nej, nu ska vi kvällsfika sen blire natta =)


Pussis!

Ojsan

Mammi o syster kom hit idag med röding som moffa hade fiskat upp igår=) Mammi gjorde iordning SJUKT GOD MIDDAG här hos oss... en mkt trevlig tredje advents kväll... tror jag även dom o Johan tyckte =)


Ikväll har vi inte gjort så mkt... pratat en hel massa om allt och ingenting... och som vanligt förstår vi varann precis.. min lilla lilläääään...och nu ropar han från sovrummet...så jag ska ta och krypa ner där med han... =)


GodNatt!

Inge roligt =(

Sitter här alldeles ensammen, har verkligen skit tråkigt och är rastlös. Känner de där springet i benen hela tiden, springer mellan datorn, tven & kylskåpet... Johan är och festar och repar med bandet sitt... dom ringde nyss och körde en truddilutt för mig!=)

Men ska jag va ärlig så vill jag att han ska komma hem nu =( åååååååååååhhh!!!!!! Jag är inge duktig på att sysselsätta mig själv!! Och ingenting e roligt utan Johan heller....


Jag har handlat en del idag iaf.... de va ju skoj!


Har kikat lite på faddergalan ikv, och det håller fortfarande på... men jag tror jag ska krypa ner under täcket istället ...

Fredag kväll.

Oj vad härligt de va på badhuset i Ö-sund. Dom hade byggt om det så himla bra! 50 spänn extra om man vill ha fri tillgång till relaxavdelningen, och de vare värt, big time! Lite läskigt folk där inne, men de får man väl tåla??=P Som när vi skulle gå in i den turkiska bastun...så sitter det två nakna, äldre män där inne... vi går in och ska sätta oss... så säger den ena plötsligt..."Här inne får man inte ha några badbyxor...", vi skrattade och gick ut! Vad hade det gjort om vi satt där inne i nån minut med badkläder på??? Haha, jag säger då det!=)
Men det va hur som helst hur mysigt som helst...

På vägen hem stannade vi till på mcdonalds... innan vi åkte hem i blixthalkan! På vägen hem, så lyssnade vi på p3... har folk fortfarande inte släppt det där med lucian????? Att det är så synd om killen som blir "mobbad" för att han ställer upp som kandidat i lucian på skolan, men nu har han tydligen hoppat av pgr av att så många människor trakasserade honom osv?  Och på radion pratade man om "vuxenansvar", " alla ska få ställa upp som luciakandidater oavsett kön" MEN KOM IGEN!!!!!!!!!!!!  Är det bara jag eller håller allt på att gå över styr??? Varför ska en kille vara lucia??? Ska vi ändra på allt nuförtiden??? Lucia är en kvinna och låt så förbli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är så fruktansvärt löjligt och fjolligt så jag tror jag dör!



Johan, han sover som en stock redan, och det har han gjort ett tag nu... och jag är inte ett dugg trött...men borde väl hoppa i säng snart för imorgon kl 9 ska jag följa med Karin till Sveg på dollar och kika lite...=)




Godnatt


Ö-sund.

Har precis duschat och gjort mig lite fräsch!!

Jag och Johan skulle ju åka till Fränsta och bubbla ikväll, bubbelpoolen har ju varit trasig i flera år känns det som, så jag tog för givet att den va fixad. Tro ni den va lagad? Nope! Den va fortfarande trasig.
Men jag tänker inte ge mig, JAG SKA BUBBLA OCH BADA! Och eftersom Johan slutar tidigt idag så kom vi på den smarta idén att åka till Östersund på badhuset där, perfekt, nybyggt och allt =)

Så nu sitter jag och väntar på han, först ska vi luncha på thai... sen brummar vi uppöver! Mysigt värre...Bara jag o hjärtat=)

Återkommer då vi e hemma kanske...


-AK... vi tar lunchen nästa vecka!


Och Elin? Klart, bara att titta in det =)


På återseénde!


Meningslös...

Så himla tråkig dag idag.
Var upp på skolan och lämnade in lite uppgifter och fick nya, som jag har suttit med idag på eftermiddagen och är typ klar. Lagat mat har jag gjort, medans Johan låg o sov... saltströmming, potatis, smält smör, ägg och lök... mumms=) Sedan kom jag på en julklapp jag ville ha av mammsen... en skit snygg vinterjacka som jag har sett ut, en rejäl en... så det ringde jag och berättade för henne!


Näe usch vad uttråkad jag är!

Nu bli de glögg tro ja....


Kul att du kommenterar pappi =)


Titta vilken fin bild på Johan och Elton... =)



Galenskap!

Vi har haft lite som en skönhetssalong här hemma ikv, jag o hjärtat, haha! Hujeda mig!


Idag tog jag tåget ner till lilla Polen, som Elin säger... nu finns inte ens konsum längre och dom skottar bara på halva forum parkeringen, SKANDAL! Ja, iaf så åkte jag ner till Farmor, vi har bakat segkakor och rullrån, MUMMA=) Farmor gjorde degen och jag gräddade och rullade... sedan åt jag där =)
Blev en hel ica-kasse med bröd, lite julsaker fick jag också med mig hem, gofarmor=)

Vid 5 skjussade både farmor o farfar hem mig till Ånge och dom kom in på en kopp kaffe innan dom åkte.


Idag har jag känt hur det börjar trycka på över mina höfter, det va förbannat läskigt... kändes som att jag höll på att pressas neråt och utåt... skit knepigt! jag o hjärtat la oss en sväng i sängen och sov i två timmar och nu känns det mkt bättre!


Nej, nu ska jag gå och kramas med min livskamrat! Godnatt!

Missbruk.

Ett stort sådant har jag, på pepparkakor! Jag har ätit så jag har mått dåligt halva kvällen. DOm är ju så små, så man märker ju inte, och fort slinker dom ner så man hinner inte känna hur proppfylld man egentligen är!

Köpte en stor "Annas pepparkakor" i förrgår... den e snart slut, Johan har väl ätit 5 kanske... Inte bra att äta såhär mkt socker. Och mellan dom där förbannade pepparkakorna så har det slinkit ner en och annan smör kaka också... som svärmor har varit hit med... det är ju så svårt att låta bli då det är så gott!


Imorgon är det nya tag, kanske en hel dag utan socker??? Men vem vill vara i närheten av en då... sist jag hade en RIKTIG avvänjing av socker, då hängde jag över toalettstolen och hade konstant huvudvärk i några dagar... svårt att tro ?? Men nu pratar vi all socker, fruktsocker, sötat bröd, mjölk...ALLT! Och så drastisk ska jag inte vara... men huvudvärken lär man ju inte slippa undan.


Nej, nu vill inte han där inne att jag ska sitta i den här stolen nå mer tro jag... jag ska krypa ner!


Godnatt

Infected älskade mushroom!










 




Vilka minnen, vilka låtar! - Vrid upp volymen och försök häng med, om du kan ;)

Imorgon går jag in i v.31







Nu börjar det lägga sig på andra ställen än just magen, HAKAN... =) Men det gör absolut ingenting, vi längtar efter han så himla mkt!


Nätterna börjar bli mindre rolig, drömmer mardrömmar hela tiden =( Vaknar flera gånger i timmen från och med att jag har somnat! Vill inte drömma såhär nå mer =(


Idag har jag gjort klart 3 skolarbeten, skönt som tusan! Plockat på lite här hemma, gått en sväng på byn med hjärtat och gjort god mat här hemma. Har börjat på att bli jätte torr om huden...så nu har jag laddat upp med hudlotion och även salva för mina extremt fnasiga fötter... har börjat få spricker om hälarna, AJ AJ säger jag bara! Så nu ska jag snart slänga mig i duschen och sen ska hjärtat mitt få massera fötterna med salvan!=)

Imorgon blire läkarn vid 9 sen blire inte många knop alls...


Hej så länge!


-Johan, jag älskar dig så! Du är min skatt =)

Lite tjockis bilder =)








Förätt                                                      Varmrätt
                     



Är hos nere i ljunga nu och har nyss avnjutit en härlig middag som mammi ställt iordning, mumma=) Ska snart ta bilen upp till Ånge, till min älskade älskling som är på julbord.... jag hoppas dom blir klar snart så jag får pussa o krama på han! Jag saknar han nå enormt känner jag.... han e bäst! Ååååå vad jag älskar han!


Nej, nu ska jag umgås lite här .... Hejdå!

Återigen BLOGGDESIGN!

Men är det ingen som vill hjälpa mig med bloggdesignen??? Snälla rara söta!



Blev ingen thaimat, vi åt afterwork på mittis istället, och efter det köpte vi oss en stor godispåse, traskade sedan vidare in på apoteket och köpte nässpray (!!!!) och därefter hem! Har kikat på Idol nu... har inte sett det på flera veckor, intresserar mig inte sådär jätte mkt längre, det blir så långdraget tillslut!

Imorgon ska Johan på julbord på mittis och jag ska då åka ner till Ljunga, till mammi och moffen och umgås... äta mat och titta på dansbandsgalan...haha... det stora lördagsnöjet! Dricka lite glögg och äta pepparkakor också...

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket...är trött som en gnu! Gonatt!

Allt är så tråkigt!

Har inte ngt att göra =( Jag  ville åka och bubbla med Johan, men han lät inge sugen så då vill inte jag heller!
Usch, jag känner inga här uppe heller =( Och utan bil tar man sig ingenstans... som te.x till Fränsta, visst det går tåg, men inte på kvällen tillbaka... Och på helger går det inte ens bussar här... det är nästan så jag skäms för att bo i denna kommun! Allt tas bort... allt eftersom!

Gud vad jag hoppas att vi bor söderut om ngt år!

Lista!

Rolig lista, naturlig eller barbie!?


Du har:

(x) Mascara över 100 kr

(x) En plattång

(x) En locktång

( ) Designparfym

(x) Foundation över 200 kr

(x) Ögonfransböjare

( ) Olika sminkborttagningsmedel

( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska

( ) Läppglans över 100 kr

(x) Hårinpackning

( ) Bodybutter

(x) Bodylotion

(x) Parfym över 300 kr 

Summa: 8

Du:

( ) Använder locktång/plattång varje dag

(x) Använder foundation varje dag

(x) Använder mascara varje dag

( ) Använder kajal varje dag

( ) Använder läppglans varje dag

( ) Använder bodybutter varje dag

(x) Använder bodylotion varje dag

( ) Använder ansiktsrengöring varje dag

( ) Använder hårinpackning varje dag

(x) Använder hårspray varje dag

( ) Tränar på Gym

( ) Klipper dig varannan/varje månad

Summa: 4

Du har:

( ) Tonat håret

(x) Färgat håret

( ) Hårförlängning

(x) Piercat dig (fast ingen nu)

(x ) Tatuerat dig

(x) Tagit hål i öronen

Summa: 4


Totalt: 16

Resultat:

0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!

10-15 Konstgjord behandlad blomma

15-20 Kanariefågel i nordisk miljö

20-25 Fryst jordgubbe

25-30 Barbiedocka. Bara plast!


Bloggdesign!

Åååå är det nån som är bra på det? Jag kan verkligen ingenting och förstår inte alls hur folk får till sina så himla bra! Nån som vill hjälpa lilla mig?

Och gissa vem som är klar med matten då? Joo JAAAAAG.... hade sista delen idag, läkemedelsräkning, och jag klarade det galant, wiiiiiii! Jag skrev så pennan rök banne mig, iallafall så jag fick trycksår på fingret! Efter provet gick jag ner på ny-fiket och fikade med hjärtat och Krille innan dom stack på hockey.
Det blev en salamimacka och en halv, nästan hel bakelse. Usch vilken ätar-dag jag har haft, kanske 15 pepparkakor (om inte mer), lite chips och julmust mitt på dagen... ingen mat alls! Jo, frukost imorse men det är väl ingen mat... Jag måste skärpa mig!
När jag har fått den turen att inte gå upp sådär otroligt jätte mkt i vikt nu i graviditeten så behöver man ju inte påskynda viktuppgången, faktiskt.


Nu såhär på kvällen har jag gjort lite läxor jag har fått. Mitt upp i läxläsningen, då jag sitter i vardagsrummet.. med taklampan tänd, knäpptyst och små lamporna i bokhyllan är också tända... där även min vita julkyrka står och lyser, som spelar en melodi när man vrider på en knapp på sidan av den, plötsligt går igång av sig själv... jag tittar mot den som ett frågetecken... lyssnar på den ett tag, tills den slutar...sedan frågar jag högt .."Är det du momma?"... jag blev så till mig så jag ringde Johan och frågade om han hade snurrat på kyrkan nånting idag... men det hade han inte... Sedan ringer jag mamma och berättar och börjar gråta! Inte för att jag blev rädd eller nå sånt, men för att tänk om det va momma, som bara ville säga att hon va här... Det konstiga är att jag är lite små rädd för sånt där annars men nu va jag inte ett dugg rädd! Va det nån som va här... så va det momma, det vet jag!


Nej, nu ska jag ta och laga mig nån mat... jag tänkte faktiskt äta nudlar... ja, tråkigt... men det är faktiskt svingott, ibland!!! Och helt perfekt när man ska äta själv...


På återseénde!

Matteprov och andra prov...

Har jobbat tisdag-onsdag, och med all denna snö som har kommit kunde det inte bli annat än jobbigt att jobba =P Pölsa i snön, upp för backar som man inte tog som fram med bilen, och körde fast det gjorde man lite överallt. Men det gick ju bra som tur va.

Har somnat vid halv 9 båda kvällarna, helt slut som artist. Vid 9 kom hjärtat hem på lunch, fixade frukost som jag klev upp till =) Sedan gick vi fram på byn tillsammans, uträttade lite ärenden,  gjorde alltså av med lite pengar, som jag hellre ahde lagt på ngt annat... menmen. Nu är jag hemma och har suttit med matten ett tag, klockan ett har jag sista provet på kursen, snälla håll tummarna för min skull!
Klarar jag det inte kommer hela dagen bli förstörd, hela julen med för den delen! Men det känns bra, jag hoppas innerligt att jag klarar det.


Ikväll/idag ska hjärtat iväg med Krille på hockey i Timrå, undra vad jag ska sysselsätta mig med... nånting lär man ju hitta på.


Nu i helgen har vi absolut inget planerat, första gången på väldigt länge känns det som. Och ledig är jag också, och inget prov så trycker på då... (förhoppningsvis).
Nej, nu har jag inget att blogga om... Vi hörs!

Vilka är ni som läser förresten?=) Jag har nästan huñdra besökare per dag.... vilka är alla?!=)

V.30- älskade mage!

10 veckor kvar tills han tittar ut till oss.... Åh vad vi längtar!



1 december

Oh my... imorgon går jag in i v.30. Det betyder att det är 10 veckor kvar tills den 16 feberuari, och det är ju det magiska datumet vi har fått för lillen... det kan till och med bli tidigare.
Jag längtar så nå enormt =)


Helgen har varit bra, men intensiv! I fredags for vi som sagt till Sundsvall, handlade julsaker och julpynt (alldeles för mkt), julklappar, lite saker till oss själva, och en ny hylla och krokar till toaletten och lite kläder till lillen... =)
Sedan åkte vi hemöver, kastade oss i duschen, så kom mamma o pappa hit... när vi äntligen blev klar åkte vi ner på forsön en sväng innan vi åkte till knutis... käkade mat och såg Jack Action, dom va skit duktiga!=) Men hela kalaset blev lite för långdraget för min del, jag va helt slut efter allt spring hela dagen... och att sedan stå/sitta och trängas i flera timmar med fulla människor blir lite långdraget som sagt...
Jag fick iallafall veta att en person som jag visste hette Lina, va en helt annan Lina än vad jag trodde, haha! Världen är bra liten alltså!=) De va skoj...

Lördagen, tvingade jag Johan att hjälpa till och julpynta det sista, det fick han göra samtidigt som han sprang på toan var femte minut och spydde galla =P Vid 6 kom Helené, Roger och Elton hit på middag. Vi bjöd på bakad potatis, älgkött, fetaostsallad och vitlökssmör... MUMMA!!! Jag tror det va uppskattat=P
Sedan mös vi på, grabbarna drack lite shots och öl, och jag och Helené satt mest och pratade bebis och förlossning=D Nu längtar man ännu mer när man har fått snusa på bebis en hel kväll... Elton och Johan blev tjenisar... åå jag blev alldeles rörd när Johan gullade med Elton, och sen dom åkte hem har han inte pratat om ngt annat än hur söt Elton är och hur mkt han längtar efter våran lille =D
Efter att dom hade åkt hem runt tio så stöp jag i säng... helt färdig efter all julstädning och mat...=) Johan gick på mittis han... vid halv 3 ringde jag och tyckte han kunde ta och komma hem... och det gjorde han =)

Klockan 6 ringde larmet och vid 7 började jag jobba... delad tur. Jag och hjärtat åt en lite finare middag på mittis vid halv 4 innan jag började jobba vid halv fem igen... kom hem vid halv tio igårkväll... och vi stöp i säng igen... och nu är klockan halv tolv på förmiddagen och jag sitter fortfarande i pyamas!=)
Idag blir det att räkna matte och ta d lungt... tänker inte ens diska, det överlåter jag till min sambo!


Det va allt för idag! På återseénde!