Mycket nu!

Ja, det är många bollar i luften för tillfället. Många tankar snurrar runt runt, men ENDAST positiva saker :)

Det är flytten som är de mest centrala. Jag eller både jag och Johan hoppas på att det blir ett radhus. Vi är sinnessjukt less på att bo i lägenhet. Jag skulle kunna tänka mig en lägenhet på markplan. Men, helst ett radhus. Men då kostar det därefter också. Och ska man hyra så slänger man ju pengarna i sjön.
Nåväl, vi kikar och håller utkik :)

Får Johan fast jobb? Ja, de får vi veta i december, och nu när posten ska läggas ner så håller jag mina tummar och tår att han får fast. Vad gör vi annars? Båda arbetslös och jag kanske inte ens kommer in på skolan, vad gör vi då? Usch, men jag tror han får fast, jag HOPPAS det.

Vi åker till stockholm i slutet på oktober, vi ska shoppa MASSOR :) Bo på fint hotell, äta gott, gå på skansen och bara vara, hela familjen <3

Johan kommer hem inatt, och som vi längtar :) Till helgen blir det inget spec, på fredag ska vi lämna in bilen på service i stan, då tänkte vi storhandla och hälsa på Maria, Bon o Micke.
På lördagen ska vi åka upp till Vemdalen och titta på mamma och pappas projekt där, de bygger stuga där nämligen! Så de ska bli kul. Ta med varm chocklad, mackor och ha lite frilufsliv :)

Ngt tråkigt eller jobbigt är att det har hänt ngt med mitt knä, jag har haft otrolig smärta, men sen för nån dag sen gick det över men nu har det kommit tillbaka igen. Har provat ringa VC men dom svarar ju tusan inte!!!!!!!!! Måste få nån ordning på det. När jag böjer benet uppåt knakar/knäcker det i knät och gör förjääävla ont. Och när jag går i trappor gör det ont... fyyyyyyyyyyy!




Nej, nu ska jag börja på en ny uppgift, 2 kvar nu bara sen är jag färdig :) SKÖNT.



SD.

Jag fortsätter disskutionen på min blogg, lite urtjatat jag vet, men jag vill få fram mina åsikter.

1. Jag är inte så insatt i deras historia, därav borde jag (enligt vissa) egentligen hålla tyst. MEN, av de lilla jag vet vill jag ändå få säga vad jag tycker.

2. Jag håller verkligen inte med om allt de står för och säger.

3. Jag är INTE rasist

4. Jag tycker alla människor är lika mkt värda, OAVSETT kön, ålder, sexualitet, färg, ursprung med mera.

5. Jag tycker och står för att vi tar in för mycket invandrare. Jag tycker att vi ska ta in så pass många så vi kan ta hand om dem vi har. Jag tycker vi ska börja med att ställa problemen till rätta i framför allt Rosengård, Tensta med flera ställen.

6. Jag tycker inte heller att vi ska bygga fler moskeér i Sverige. Skulle vi få bygga kyrkor i deras länder? GLÖM det.

7. Jag tycker det är förjävligt att SD har kommit in i riksdagen.

8. Varför kom de in i riksdagen? Tyder inte det på att vi har problem i Sverige?

9. Jag avskyr människor som ser skillnad på andra människor genom färg, ursprung, sexualitet, religion, kön, ålder med mera.

10. Jag tycker det är på sin plats att alla tar sitt ansvar (helst politikerna) att istället för att vägra sammarbeta med SD, att kanske se över sin egen position, titta på vart felet sitter, hur det kunde bli såhär? Det är ingen demokrati att vägra sammarbeta med ett parti som svenska folket röstat in. Nu ser läget ut som det gör, acceptera det och försök göra allt bättre tills nästa valår, så de inte kommer med i riksdagen igen!

11. Jag har många vänner som är invandrare.

Nu har jag inte bara åsikter om invandringen, men det är väl det ni vill veta? Det är ju endast det som alla ser och talar om.


Jag försöker bara se saker och ting från båda sidor, få inte fel uppfattning nu om att jag gillar SD, för det gör jag INTE. Vill bara få fram att det finns ett problem i Sverige, då sååå många röstade på dem, fler röstade på dem än vänstern och KD, är det inte ett problem då?

btw, jag är STOLT socialdemokrat.







Roligt om ni säger vad ni tycker :)

Radhus!

Ja, ni läste rätt! Vi har hittat ett radhus att hyra, det är sååå fint! Ska ringa på det så fort Johan kommer hem. Dock var det lite hög hyra, så lite tveksamma är vi, men gud det va så perfekt! Får vi det, blir det ingen fjällenresa för mig :( Har inte råd då, inte gratis att flytta direkt, och det är inte gratis med juletider heller för den delen :( Förlåt Johanna och Emelie!:(

Iallafall har vi spikat resan till Stockholm. Hittade ett jätte fint hotell på Östermalm, centralt och bra :) Så vi åker i slutet på oktober. Kommer bli perfekt!
Inatt kommer Johan hem, som vi längtat! På fredag åker vi till Känne och blir där över helgen, helt solo blir vi :) Skönt. Äta god mat och ha lite frilufsliv :)

Sitter på skolan och är inte det minsta motiverad. Blev klar med en kurs igår så det är skönt, nu ska jag göra sista. Önskar jag hade gjort den först, för den är sååå trååååkig! Tänker på allt annat när jag försöker läsa... nej, dravvel dravvel nu måste jag försöka läsa ändå, innan det är dags för träning.... Hej o hå!

Hotell! :)

Jag och Johan har bestämt att vi ska åka till Stockholm, bo på hotell, shoppa och göra ngt roligt med Troy :) Åka hela familjen <3 Vi ska åka i slutet på Oktober och jag längtar redan :) Kommer bli såååå himla mysigt! Ska vi passa på att handla lite julklappar då också :)

Pluggat, tränat, forsön runt, busat, lekt, myst, lagat mat och planerat, så har dagen sett ut :)



Sov gott alla där ute!

Shopping!

Det är mitt stora intresse, finns de nån roligare hobby?:P

I fredags åkte jag ner till stan iallafall, och kom hem med en hel del grejjer :)

Till mig.

*En tunika och ett par jeans
* Converse skor
* Clinique 3 stegs serie + clinique rengöring
* Puder, 2 ögonskuggor, eyeliner och pensel från Make up store ( de hade ju 40% på hela sortimentet för tusan)
* Jacka och halsduk
* Spinningskor, som jag dessvärre lämnat tillbaka

Till Troy

* Leggings
*Vantar + mössa
* Pyamas
* Leksaks tallrikar, muggar, bestick och tillbringare
* Leksaker från IKEA

Till hemmet

* Lampa till köket
* Bestick
* Prydnadssaker och ljuslyktor från "Butik Annelie"



Tror jag fick med allt!:) Lördagen va vi som sagt på drakborgen men Troy va inte på humör för det =/ S¨vi åkte till Bon och Maria istället, Johan släppte vi av inne i stan. Pojkarna busa på som vanligt :) Jag och Maria kom på att vi ville gå ut och äta, sagt och gjort när pojkarna somnat gjorde vi oss iordning och åkte ner till All star, jätte mysigt va de :) Och GOTT!!! Sedan gick vi på Memento och dansade i en timme kanske innan vi åkte hem och sov :) De hade inte vaknat en gång när Micke va hemma med dem :) Hade gått så bra så.



Näe, nu har filmen börjat som jag ska se. Natti!

Suck och åter suck

Ibland blir det inte som man hade tänkt sig. Varför kan inte saker och ting få vara riktigt bra någon gång? Alltid ska det vara något. Jag visste att de skulle bli jobbigt att bli vuxen, men inte riktigt såhär. Livet är fan inte en dans på rosor. Önskar jag kunde vara en aning mer känslolös, inte helt men lite.

Leker jag inte tillräckligt med Troy får jag dåligt samvete, även om jag leker i timmar varje dag får jag dåligt samvete. Tycker jag att det har varit en jobbig dag eller natt, och låtit Troy skrika i 5 minuter så får jag dåligt samvete och känner mig som en dålig mamma.
Äter jag onyttigt får jag dåligt samvete, dricker jag får jag dåligt samvete. Går jag ut och roar mig får jag dåligt samvete, tränar jag inte får jag dåligt samvete, gör jag av med pengar får jag dåligt samvete, städar jag inte tillräckligt ofta får jag dåligt samvete, jag har säkert glömt något.... Hänger det på självkänslan? Självförtroendet? Hur jag än gör får jag dåligt samvete, och det börjar tära på mitt psyke. Jag vet att ingen är perfekt, men måste man komma dit för att slippa det dåliga samvetet?


Helgen blir inte som planerat, men det blir nog bra ändå. Imorgon ska jag träna, plugga och sedan tänkte jag ta med mig Troy ut till skogen och plocka pinnar och kottar och ta med gott fika :) De tycker han är kul dessutom är det bra med frisk luft. På lördag tror jag att jag ska ta med mig Dojje och åka på drakborgen, kanske att Maria och Bon vill följa med? Ska höra med dem. På söndagen ska jag träna, och mer än så blir det nog inte. Får se. Sedan blir det en riktig träningsvecka med nyttig mat och massa massa MASSA plugg. Och därimellan ska jag endast vara med min älskade son! Som betyder ALLT.