Max.

Det har varit turbulent den sista veckan. Max har inte gått upp i vikt, blivit värre i förkylningen och gjorde kaskadspyor varje dag. Akuten 2 gånger och sista gången blev vi inlagd på 44an, barnavdelningen. Där satt dom en sond på han, genom näsan och ner till magen för att se så att det inte var stopp vid magmunnen, de vare inte. Därimot hade han öroninflammation så har ätit pencilin sen förra veckan. Han hade även gått ner i vikt så den kontrollerades. Vi blev kvar där i 2 dagar.

Idag var vi på bvc för att kontrollera vikten, nu hade han gått upp 290g på 6 dagar, ÄNTLIGEN börjar det vända. Hostan är inte alls lika farlig som den har varit och han suger mkt hårdare på bröstet än tidigare också.


Nu väger min lillprins 6450g och är 64cm ! Mammas lillhjärta. Han fick en tuff start på livet, minst sagt. Men nu är det på bättringsvägen!


Troy börjar på dagis om 1 månad, spännande!! Nu har även öppna förskolan börjat så vi var där idag, MKT uppskattat :) Han är så rar & förståndig min stora pojke, och duktig!

Är så stolt över mina killar, så otroligt!


Nu väntar vi besök av en god vän till mig, sedan ska vi bort te Maria, Micke o Bon o fira att Max har gått upp i vikt, hihi!

PUSS

Dåligt!

Ja det positiva idag är att jag gick o tränade, men kunde EJ motstå blåbärspaj o vaniljvisp som mamma hade gjort, 2 portioner dessutom... vad är lagom?

Sen är jag sjukt dålig att lägga upp bilder, MEN... det finns fan ingen tid... helt seriöst! Max ligger i babysittern o sover, den skitungen har svårt att sova om det inte är i vagnen eller om jag ligger brevid :) Sötongen!
Troy sover för längesen, han är dessutom snorig o förkyld... hoppas astman håller sig borta.

Vi va på akuten med Max i förrgår, jag ville bara försäkra mig om att han inte har lunginflammation eller liknande... eftersom hostan vägrar släppa. Men han är pigg som en lärka, fast med en förkylning.Ja, i söndags visade vågen 75,0kg alltså  - 0,5kg. Lite, men de ante mig när jag inte kunnat gå långa promenader o bara tränat 2 gånger. Känner inget hopp om bättre resultat på söndag heller. Svårt att få pojkarna att sova samtidigt.Johan är hemma på torsdag, 2 dagar kvar... heja heja!

God Natt

fy, blä usch

Fan också, varför kan det aldrig vara sådär riktigt bra jämt för? Det är riktigt jobbigt.

Har tränat idag. Har även haft en ätardag idag... unnade mig en hamburgare och pannacotta på allstar förut, mkt gott! Sedan blev det en såndär liten magnumglass, några godisar o en liten trocca. Har även fikat mackor nu på kvllen, usch är spyfärdig! Dessutom plockade vi massvis med körsbär imorse så Johan kokade saft så det är jag också bäljat i mig.
USCH. Imorgon blir det ett pass på morgon och ett på eftermiddagen banne mig.


Nu går inte Max upp i vikt heller, hosta har han fortfarande. 35gram på 8 dagar hade han gått upp. Ersättning VÄGRAR han, sist jag provade skrek han o hosta så mkt så han kaskadspydde.... vad ska jag g öra?????PISS!

Vikt!

Morgonvikten visade imorse 75,5kg!

Alltså -1,3kg denna vecka, tjoohoo!Igår hade vi trevligt besök av Stölle och hans urtrevliga flickvän :) Vi grillade och surrade massor, mkt trevligt!

Sitter nu o väntar på att EGO ska öppna så jag kan gå dit ner o köra skiten ur hela kroppen! Tack o Hej!

1 vecka.

Ja hörrni, alltså jag hade inte gått ner allt de där på 1 vecka, utan på 2 veckor :)
Och Jessica, jag bantar som sagt inte, jag äter halva tallriken med sallad, dricker vatten istället för dricka, inget socker under veckorna, unnar mig en dag i veckan, äter ändå en macka till kvällsfika liksom. Så ingen bantning så länge jag ammar som sagt :)

Idag har Dojje varit med sin farmor, faster o kusin o badat, kul för Dojje att få göra ngt sånt, han älskar att bada :) Jag o Max stannade hemma vi, eller vi gick ner på stan en sväng, uträttade lite ärenden, åt en lunch o gick hem igen. Vi kom hem samtidigt som Dojjs, som hade haft det ljuvligt :) Dojjs somnade rätt fort, sedan kom mamma förbi o passade barnen plus Agneta, så jag fick träna :) Behövligt!

Lax o ungsgratinerade grönsaker stod på menyn till lunch! Dock korv o makkisar te Troy, vad annars?;)
Imorgon natt kommer älskade Johan hem, jag  L Ä N G T A R! På fredag ska vi fira våran förlovningsdag lite tidigt, då den är på måndag. 2 år som förlovade! De blir mys och god mat ute på stan nånstans, barnen följer med förstårs :)

Max går nu upp i vikt som vanligt igen, måste ha varit nå tillfälligt bara, så skönt! Dock har han kvar sin hemska hosta :(
Vad mer har jag att berätta? Jo, förut när mamma va här va hon snäll o plockade av bordet efter middagen, när jag sedan ska ställa in de jag hade handlat på affärn o tänker att gud så skönt de ska bli att sätta sig i soffan sen, bara jag ställt in mjölken..vad ser jag när jag öppnar kylskåpet? Jo, mamma har lagt en soyaflaska, med korken öppen så det har runnit soya i HELA kylskåpet, ner i fryssen, mellan listerna, det bara rinner ner fulla golvet ..överallt.,,., jag torka o torka o torka, ju mer jag torka ju mer soya blev det kändes det som... ngt less jaaaa!
Men de gick ju det med....


Båda barnen sover, jag ska snart joina dom jag med. Jag är dålig på bilder, jag vet... men det kommer, när jag har tid lust och ork!

HejDå!