Mitt älskade barn!

Han är såååå sjuk :( TOK HÖG feber, nu har han vaknat cirka 5-6 gånger sen 7 ikväll. Han skriker inte direkt, utan gnyr och gnäller så blir han tyst när jag lägger mig bredvid, så ligger han och tittar yrt upp i taket, och liksom skakar när han sträcker upp händerna i taket. Jag tycker även hans andning går fort, kanske jag bara får för mig? Jag vet inte. Blir det värre inatt åker jag in med han. Jag gillar inte alls att vara ensammen nu när han är såhär dålig :( Ska ringa VC på engång imorgon bitti när dom öppnar.

ANnars har vi varit inne hela dagen, pgr av DOjjes feber, huga mammas lillfis, jag älskar han så mkt så det gör så jävla ont i hjärtat på mig! Skulle det hända han någonting skulle jag.... vill inte berätta!
Jävla katastrof tankar, FÖRSVINN!!!!!!!!!!!! Hatar när man kommer i de tankarna.


Nu ska jag krypa ner bredvid mitt lilla hjärtegryn! Vi lär bli vakna en hel del inatt, men det gör absolut ingenting! Bara han blir frisk!

Gonatt

till mig själv

Måndag

Frukost

2 kokta ägg, the + ost/skink rullar

Lunch

Baconsallad

Middag

Ingredienser:
600g köttfärs
400g bacon
1 lök
3 msk chilisås
peppar

Fyllning i gratängen
Champinjoner så det täcker botten
1/2 Squash i 2mm skivor
Riven ost

Äggstanning
3 ägg
2 dl standardmjölk 3%
1 dl grädde
Peppar

Gör så här
Skär löken och stek löken i stekpannan. Klipp i baconen i pannan och stek det lätt. Lägg i köttfärsen och stek den med de övriga ingredienserna. Ha i chilisåsen och svartpepparen. Låt detta steka ihop i 10 minuter cirka.

Smörj en form med smör. Och skär och lägg i champinjonerna så de täcker botten av formen. Varva sedan med köttfärs/baconsåsen och bacon och riven ost. Avsluta med den skurna squashen och riven ost på toppen.

Vispa ihop äggstanningen och häll detta över gratängen jämnt över.

Grädda mitt i ungen cirka 20-25 minuter i 225 grader.


Skriver till mig själv så jag kommer ihåg receptet då jag inte har någon skrivare :)
Tack o hej leverpastej!


Tisdag

Frukost Bacon och sallad

Lunch Rester från gårdagen

Middag Köttfärsbiffar med fetaost plus sallad


LCHF

På Måndag börjar jag på riktigt igen. Ska skriva inköptslista och matschema, perfa! Träningshuset börjar med sitt nya höstschema på tisdag, vilket innebär fler morgonpass, i sin tur leder till att jag kan träna :D I Stort sätt varje dag när Johan inte är hemma, aaaawsome! Ställde mig på vågen idag, ännu ett kg upp. Inte konstigt när man äter och äter och inte rör på sig. Jag har klarat det förut, så jag vet att jag kan göra det igen.

Hade det suuuuper mysigt när Bon och Maria va här. Småkillarna leker så himla bra ihop, skrattar så benen viker sig, så himla kul att se :) Vi blev bjuden på after work av Kjell-Åke och Karin, himla trevligt :) Väl här hemma nattade vi pojkarna och satte oss framför tven med en skål med godis :) Dock utan ljud på tven, och surrade i timmar, om exakt allt.... känns som att när man umgås så hinner man inte prata så mkt för man måste ha full schå på småkillarna :P Men det va himla mysigt, kan verkligen prata om allt med Maria!

Idag var vi en sväng i lekparken innan dom for hem. Jag och Troy har inte gjort så mkt sen dess, pissväder ute också... både jag och Troy blir så rastlös och jag vet inte riktigt hur jag ska underhålla han. Men imorgon ska vi hitta på ngt, nånting.
ÄNTLIGEN har jag hittat låten jag har gått och nynnat på i evigheter men inte vetat vad den heter

Swedish House Mafia - One (Your Name) feat Pharrell



Så jävla bra :)

Har tänt en massa ljus i hela lägenheten, ätit ostkrokar och druckit 2 små öl, känner mig tillfreds med allt verkligen :) Men på Måndag, då är det slut med ostkrokar och all dricka som innehåller socker! 11 kg ska bort, jag ska ner till 55, wish me luck!


Ha en skön fredag, antar att de flesta som läser här är på antingen mittlandiafestivalen eller end of summer meet :) Jag kommer iallafall vakna pigg och kry, hihi!

T+J

Har suttit på skolan och skrivit konstant i 3 timmar, med lunchpaus på 3 minuter. Det får räcka för idag, har fått väldigt mycket gjort. Måste göra ngt åt min ischias, får ändra sittställning hela tiden, så jobbigt.

Ska hämta liten på dagis vid 2, innan det ska jag storhandla hade jag tänkt. Sedan hinna betala räkningar, för mkt räkningar :S Well... Vi ska bli bjuden på after work av Karin o Kjell-Åke ikväll. Maria och Bon ska också med, så klart :)

Jag saknar dig så otroligt Johan! Och jag älskar dig ännu mer! Jag är så otroligt lycklig att jag har dig i mitt liv. Älskar att somna på din axel och när du håller om mig. Finns inget som gör mig så trygg som när du gör det, och våran son ligger bredvid. Jag älskar dig!


Barret

Jag är snygg i håret igen, Emelie hon kan hon :) Finaste Emelie!

Mer än det har jag inte gjort idag. Liten har varit på dagis, och där hade allt gått bra :) Känns så himla bra med Troys dagis nu, skönt att sommarn är över och de "riktigta" fröknarna är där. Känns tryggt.
Han hade för övrigt ätit 3 (!) portioner med fisk, potatis och ärtor + frukt på det. Sovit i en timme och ätit mellis. Till middag åt han en STOR portion med korv och stuvade makaroner + morötter & ärtor och till efterrätt apelsin. Nu när han somna svepte han vällingflaskan. Snacka om att äta bra, och ingen är gladare än jag! Helt otroligt. Han har ätit dåligt hur länge som helst, i 1,5 månad kanske. Jag hoppas att detta är vändningen :)

Imorgon ska jag sitta vid skolbänken mellan 9-14 hade jag tänkt, och medans jag är där ska liten vara på dagis :) Pratade med Maria förut, och hon och Bon ska komma upp hit imorgon och sova kvar här, MYS :) Smågrabbarna leker så himla bra ihop :) Och tur för mig att jag får världens bästa sällskap av Maria :) Ska äta god mat och mysa på :) De ser jag fram emot jätte mkt.

Johan skickade nyss sms att han hade äntligen kommit fram i Stavanger, checkade in på nått motell nu... han gör det bra han, min Johan :)
Nästa vecka ska jag börja träna igen, då det kommer fler morgonpass, kommer bli helt perfekt, känner att jag inte riktigt är mig själv när jag inte tränar, och det känns när jag knäpper byxorna också. 5kg upp i sommar... känns inge kul.
Imorgon är det löning, weho... storhandling på ica....hehehe!



Nej, nu ska jag lägga mig raklång i soffan och se om jag hittar nån bra film att se på :)

Marie.




Nu är det över 1 år sedan. Livet är så förbannat jävla orättvist. Får ont i magen när jag ser denna bild, jag minns kvällen som igår! Tänk den där kvällen när vi festa, som vilken vanlig helg som helst, så tog vi allt för givet, vi levde för stunden, tog allt för givet. Och titta hur allt sluta? Hur kunde det bli såhär?
Det hade lika gärna kunnat vara jag, Emma eller Anna som är på bilden.
Jag glömer dig aldrig Marie. Jag hoppas du har funnit ro där du är nu.

Johan

Äntligen har vi hittat tillbaka till varandra, på riktigt. Vi har kämpat och kämpat, vissa dagar har det kännts helt hopplöst. Vi har velat fram och tillbaka om vi ska gå ifrån varandra, men vi har båda stannat kvar, trots alla motgångar! Och vi klarade det!!!!!!!!!!!!!! Det känns helt underbart, nu när vi har klarat allt detta, då klarar vi vad som helst!


Från och med idag börjar vi titta efter nytt boende på riktigt :) Känns ljuvligt! Men å andra sidan, gör det inget om vi blir kvar till efter jul, så hinner jag läsa klart de 2 kurser jag har kvar. Tiden får utvisa.

Jag ska snart åka ner till Emelie i fränsta och få bort min groteska utväxt! Som jag längtat! Liten är på dagis och så fort jag är klar ska jag hämta han, imorgon blir det skola igen! Helgen har vi inga planer, kanske åker ner till Lasse & Svärmor och hälsar på, både jag och Troy älskar att vara där :)
Igår kväll ringde Agneta och frågade om jag ville ha en smörgår som blev över sen mötet hon va på, hur gullig får man bli? Bättre svärmor får man leta efter :)



Jag älskar mitt liv

Mitt hjärta

Finns ingen kärlek som är så stor och mäktig, som den som man känner för sitt barn. Hur jobbigt och hur lite man än har sovit, så är den lika stor.

Jag lever för Troy, han är det finaste, vackraste, sötaste, snyggaste, bästaste jag vet, och han är min! Ser fram emot allt med våran lilla älskling!








Idag har jag varit på skolan i några timmar, fått lite gjort. Storstädat här hemma, ätit tacos, myst på med glass och en film med tända ljus. Imorgon åker Johan till Norge igen, denna gång ska han flyga till stavanger och jobba där fram till Jul! Tror han tycker det ska bli spännande :)
Såg nu på nya höstschemat på träningshuset att det blir mer morgonpass, tummen upp för då kan jag också träna innan jag går på skolan medans Troy är på dagis, kanon :) Ska bara se till att bli frisk från förkylningen först! Nu ska jag hoppa in i duschen innan sängen med mina prinsar!




Helgen.

Fredagen åkte vi ner till stan. Jag blev dunderförkyld under natten, så klart! Gick på stan och handlade en ny höstjacka, två par mössor och en tröja åt lillDojje, Johan köpte sig ett par nya skor, tröja och jeans, sååå snyggt va de! Sen hem till Micke, Maria och Bon, stress stress stress... gjorde oss iordning där, Maria va så snäll som gjorde oss båda snygg i håret. Pussade och vinkade hejdå till Troy och gick på Invito och tog en fördrink, och oj så gott, drack champagne med smultron puré, sjukt gotti!
Vid 8 hade vi bord på Oscar, och vi åt SJUKT GOD mat, vi satt hela middagen och sa hur gott d va, haha! MEn va ngt mätt i magen, för innan maten drack jag en strawberry daqurie (stavas?), och de va de största glaset jag har sett, måste ha vart en liter jordgubbar, men vad gjorde det, för den va sjukt god!!!!!!!!!!!!!!! Satt där ett bra tag och surrade och hade det supermysigt, där efter gick vi bort på Daltons en sväng och mötte upp Kempe, där satt vi i nån timme innan vi gick bort på Memento, hade skit kul :) Måste ha sett ut som ett miffo för jag stod och dansade helt själv, förutom i 2 minuter då jag fick med mig Johan och Kempe :P Men de skiter jag i, för kul hade jag :)

Efter krogen åkte jag o Johan taxi bort på max, där beställer puckoJohan 6 smällt ost och 6 orginal dressing, hahahha... sen ska han ha 6 cheeseburgare utöver de vanliga maxmålet, men då fick jag stoppa han, hahhaha. Sedan åkte vi taxi hem och somnade gott :)

Lördagen va seg och åter seg, Troy kom hem till oss ( i Haga) vid elva. Kramades och gosades hela dagen, vid 4 åkte vi ut till Birsta igen, köpte 5 par tröjor, en halsduk åt lill Troyye, vi tog en fika, storhandlade på Ica Maxi innan vi for hem.

Söndagen hälsade vi på Svärmor/Farmor och Lasse en sväng, sen gjorde vi inte så mkt mer. Idag har vi inte heller gjort många knop, städat bilen invändigt och utvändigt, städat lite.

Troy är dunder förkyld han också :( Lill stackarn, har så svårt att andas! Hoppas de går över snart. Hans nya adidas skor kom idag, och guuuud så söt dom va, dom passade han perfekt :)


Imorgon börjar jag skolan, läser ju på distans men tänker åka på skolan 3-4 gånger i veckan iallafall. Nej, nu ska vi se fångarna på fortet! Hejdå

Ont

Hade ont i halsen så jag inte kunde svälja imorse, men sen försvann det :) Skönt!
Jag och Dojjen har storstädat idag, efter de och frukosten sov vi en stund, innan vi gjorde iordning fika och åkte till Ljungaparken. Sjukt att alla lekprylar står kvar sen man va liten själv. Och Ljungaverk överhuvudtaget, det ser ju så öde ut, vi åkte förbi gamla kiosken, helt igenväxt, ingen bryr sig. Fel och riva det, eller iallafall klipp gräset runt om? Ser ju inte klokt ut. Helt seriöst skulle jag inte vilja flytta tillbaka till Ljungaverk för pengar! Nog för att jag saknar mitt hus, gör ont i hjärtat när jag åker igenom Johannisberg och även Ljungaverk, man har så fina minnen, och att allt det försvinner, att den delen av ens liv har försvunnit och kommer aldrig mer tillbaka, det ger mig kalla kårar. Att mitt barndomshem inte är "mitt" hus längre, det gör ont i hjärtat, i själen!

Till och med när jag va liten va det ju större, fanns till och med en leksaksaffär, men nu? Inte ens konsum. Så himla synd tycker jag! Lär väl bli likadant med Ånge om posten läggs ner. Jaja, nog om det!



På lekparken va de mysigt, vi åkte rutchkana och busade på :) När vi kom hem försökte jag göra iordning mat, vet inte vad det är med Troy, men han är VÄLDIGT mammig och vill helst inte vara själv en sekund, tänder spricker ju det upp hela tiden, så det kanske beror lite på det. Vid 6 kom Karin och Zäta hit, skulle passa Dojje medans jag tog mig en joggingtur runt Forsön. Troy har fått för sig att han är rädd för hunden Zäta nu, så han hade inte alls vart nå pigg på att han skulle vara där. När jag kom hem va han jätte ledsen och rädd, stackarn! Sedan fick han utslag över hela magen, ryggen och lite i ansiktet, antingen va det allergi mot hunden, eller ngt han hade ätit. Men det försvann efter ett tag, tack och lov! Tro va det va då....

Nu sover skrot Nisse och jag ska gå ner till tvätten och hänga den, sedan duscha och därefter krypa ner bredvid sötongen! Imorgon kommer äntligen Johan hem, han är såååå efterlängtad :) Ska bjuda han på fläskfilé, potatis och en god sallad hade jag tänkt :)


Dessa små söta klickade jag hem till Troy :)




Och denna damp ner i brevlådan idag, bästa köpet på länge!







Godnatt!

Nej nej nej

Jag håller på att bli sjuk. Har ont i lederna, tandvärk, huvudvärk och värk i halsen. Hoppas det bara är ngt tillfälligt.
Har jobbat idag, 7-15, hämtade liten på dagis. Han hade bara sovit en halvtimme på FÖRMIDDAGEN, va helt omöjligt att söva ner han när vi kom hem. Det va gnäll och stön mest hela tiden, ingenting va bra. Inte leka, tv, dator, leka ute... han va helt sjövild! Vid 4 kom Agneta hit, och frågade om vi inte skulle följa med ner på Näset, sagt och gjort. Där sprang han av sig, MINST SAGT. Haha, han va helt sjögrön, han sprang och busa hela tiden, va helt upp i taket! Trött så in i bomben, vid 7 skulle vi åka hem, nej det ville han då inte göra, fick i princip pressa ner han i stolen. Behöver jag säga att han somna innan vi var hemma? In med vällingen i micron och bums ner i säng utan att borsta tänderna, han slockna efter flaskan!

Jag har plockat undan och diskat, sitter här och är helt slut, helt färdig. Och inte gör det saken bättre att jag känner mig dålig...
Har även bokat bord på Oscar på fredag, jag och Johan ska ha lite egentid, bara vara Therese och Johan!<3 Jag längtar. Vi behöver det! Min älskling!

Imorgon har vi inga planer, får se om det blir jobb igen, annars tänkte jag göra massäck och åka ner till Ljungaparken med lillskrotnisse om det är fint väder, hoppas! Onsdag imorgon och sen torsdag och då kommer äntligen Johan hem, åååå KAN DET BLI TORSDAG!!!!!!!!!???????????

Jag är kär!

Helgen va bra. Fredagen va vi på norra berget med Therese, tittade på djuren och åt glass och myste på :) Troy älskar verkligen djur, bara vi flyttar till hus eller radhus så ska vi skaffa en kanin åt han :) Gullungen!!!

Senare på kvällen åt vi pizza hemma hos mamma, Johan ringde och ville ha med mig ut och ja, så fick de bli. Jag satt i nattlinne på balkongen när hon ringde vid 9 och sa att dom va i matfors, så man fick stressa ngt. Ute va de helt ok, dock skit tråkigt på drakbåtsfestivalen, vi gick på allstar, daltons och slutligen memento och där slog vi klackarna i taket tills de stängde, därefter åkte jag hem och sov gott :) Lördagen, fick jag ligga till halv 8, sedan vart de full fart, vi gick ner på stan mitt på dagen, strosade runt och kikade lite, dojje åt glass och fick en ballong :) Sedan skulle vi äta på donken... Troy skulle få sitt första happy meal, han åt inte ens halva hamburgarn... sen fick han en påse med äppelbitar som vi i boxen, jag tänkte nog inte alls när jag gav han dom... för han sätter en stor bit i halsen och får ingen luft. Det kändes som 2 minuter, men de va nog 2 sekunder... så tog jag upp han hårt från stolen och tröck till i magen, så kom det upp... Fy i helvete vad rädd jag blev, mamma också. Vi va alldeles skakis när vi gick därifrån så vi promenerade hem istället. På kvällen åt vi en god middag, och myste på bara. På söndagförmiddag åkte jag och Troy hem, sov ett tag, åt en sen lunch och därefter åkte vi ner på Näset till Agneta och Lasse, där även Maria, Bon och Micke var, himla mysigt :) Vi for inte hem fören 8 på kvällen. Smågrabbarna skrattade och busade så mkt så benen vek sig på båda två, så himla roligt att se :D

Idag har jag jobbat halv dag, lekt och busat ute, vart borta på lekparken, handlat lite, gjort middag, badat både mig och Troy, plockat undan och lite sånt där vanligt som man gör :)
Imorgon har vi inga planer, får se om det blir jobb, om dom ringer vill säga. Troy ska på dagis mellan 9-14, om de inte blir nå ändringar. Jobbar jag inte ska jag passa på att städa toaletten och dammtorka här hemma.

På torsdag kommer pappa Johan hem, som vi längtar efter han! Känns som en evighet till torsdag, men de går fort....:)


Nej, nu ska jag lägga mig bredvid världens vackraste pojke, som jag älskar så in i bomben! Jag är så kär i han! Har aldrig skådat en sån vacker varelse! Mammas ögonsten, mitt allt!

Jag älskar paket!

Har ju glömt att berätta vad jag fick av Johan när han kom hem sist :) Jag fick minsann 2 skitsnygga klänningar, en svart med spets och en blommig, lite mer rockig! Fick jag för att vi hade vart förlovad i 1 år, han kan han :)

Idag kom ännu ett paket, fast då från Jotex, så nu sitter nya gardiner uppe i sovrummet och köket, gardinstängerna stämde inte och dom kommer inte fören om 1 MÅNAD, och jag tog ju ner gardinerna på en gång, så nu får detr vara gardinlöst i vardagsrummet. Får väl resten av paketen här i dagarna... dyrt men välbehövligt. Jag valde mellan kläder eller saker till hemmet, och vi bor ju kvar här som sagt iallafall till jul, och då vill jag få det hemtrevligt igen.


Imorgon blir det jobb 7-4 för mig och dagis för Troy. Johan åkte på jobbet en dag tidigare och blir kvar en dag längre :( Men de ska nog gå bra! Till helgen tänkte jag och Troy åka ner till mamma och vara där över helgen, eventuellt gå på Selånger marknad :) Kanske att jag går ut och tar en öl också, har inte gjort det på väldigt längre nu, maj sist tror jag. Men är inge sugen på stoj och stim, utan bara sitta med en god vän på en mysig pub och ta nån öl....Nån frivillig?=)


Nej, nu ska jag borsta tannan och stupa i säng!


GodNatt

Blåbär!

Jag klappar mig själv på axeln, för jag har minsann vart ute i skogen med Agneta och Lasse och plockat blåbär o nån timme, jag som är så himla rädd att gå i skogen, är rädd för nästan alla slags djur men mest björn. Måste titta mig runt varannan minut, men jag gjorde det och jag är så stolt :) Älskar egentligen att vara ute i naturen, synd att de ska måsta begränsa en för att man är så rädd. Agneta hade gjort iordning gott fika som vi smaskade på efter plockandet :) Fick med mig 2 hinkar hem, så nu har jag fulla frysen, kanon :)

Har jobbat på som vanligt idag. Och idag är det inte vilken dag som helst, utan det är 1 år sedan jag och Johan förlovade oss :) Detta år har inte varit en dans på rosor, verkligen inte, men vi har tagit oss igenom det och vi älskar varandra fortfarande och det är huvudsaken :) I fredags skulle jag ha jobbat 7-12, jobbade extra till 17 och blev utbeordrad till 21, jag va ngt tung i skallen. När jag kom hem hade hjärtat tänt ljus överallt, satte mig på soffan med en corona med lime i, medans han kockade ute i köket, fick en supergod fisksoppa med auoli..MMMM! Sedan tittade vi på film, åt lite chips o godis och myste som bara den :)
På lördagen va vi på stöde marknad, Agneta följde också med oss :) Troy skulle titta på allt, överallt och satt nog inte i vagnen mer än 1 minut, sötongen :) Jag fick mig 2 par väskor, foppatofflor och en god ost med mig hem :) Tack hjärtat mitt :) Och Troy fick 2 ballonger, hittade inga fina kläder till han där. Men vi åkte karusell, åt glass, munkar, korv, langos och säkert nå mer, hehe :) Sedan åkte vi hem till Agneta och Lasse, där vi satt ute hela kvällen, åt surströmming och hade det himla trevligt :) Troy trivs så himla bra där nere hos dom, han va hur glad som helst hela kvällen, ända tills vi åkte hem, och de va inte fören halv tio. Han badade balja, hjälpte mig att städa bilen, tittade på fåren och lammen, pysslade på med allt möjligt :)
När vi var hemma somnade han gott efter vällingen, likaså jag, då jag skulle uppe och jobba. Troy och Johan sov ända till tjugo över 9 idag, det har typ aldrig hänt, skönt för dem :)

Nu ska jag snart hoppa i säng, blir jobb imorgon också, sedan är jag ledig en dag, och på tisdag är det min tur att få en sovmorgon, vilket är VÄLBEHÖVLIGT känner jag!


Ha en bra kväll alla :)

Socialpedagog.

Jag har alltid sagt att jag vill läsa till socionom. Men jag har tittat runt lite, och det är så jäkla höga snitt, iallafall söderut. Så jag tittade på lite andra utbildningar inom samma område. Och jag hittade min DRÖM utbildning, socialpedagog. Jag som skulle läsa in matte b i höst för det behöver man till socionom på alla utbildningar från och med hösten 2010, men på socialpedagogprogrammet behöver man inte det :D Enbart grundläggande behörighet, jag blev överlycklig. Behöver jag bara läsa in de 2 kurser jag håller på med nu, thats it. Högskoleprov och sen äre bara att söka. 1/3 av ansökningarna går dom inte på betyg och hp, utan på personlighet, erfarenheter och dylikt. Man skriver då ett personligt brev och får komma ner på en intervju. Låter himla vettigt tycker jag.
Man kan ha mvg i allt, men vad gör det om du inte kan se människan framför problemet tex ?
Socialpedagog är nästan samma som socionom, fast man arbetar närmare människan och det är inte lika mkt pappersarbete. Och det är lika brett, man kan jobba på socialkontor, behandlingshem, kriminalvården, äldreomsorgen, psyk, skolor, barn, ungdomar, missbruk... ja mkt!

Denna utbildning är i Trollhättan, så kommer jag in där till våren flyttar vi direkt. Det som är så skönt med Johans jobb, att vi kan flytta lite varstans, nästan iallafall. Tiden får utvisa, men jag vill verkligen gå denna utbildning!!!!!


Idag har jag jobbat halvdag, myst med Troy, lekt, varit nere hos farmor o farfar på middag, handlat, plockat undan, ja lite sånt! Nu sover liten dojje och jag sitter och väntar på att Johan ska komma hem :) ÅÅÅÅ vad jag ska krama han! Imorgon blir det jobb igen!!!



Ha en bra kväll alla :)

En ledig dag!

Halv fem imorse slog Troy upp sina två bruna ögon, och bestämde sig för att kliva upp. Men det hade jag INGEN lust med. Tjur-låg i sängen fram till 6, men troy gav sig inte med att putta på mig, krama om mig, pussa mig ( de vet han funkar) så då klev jag upp :)
Var mer död än levande... somnade av och till i soffan hela tiden... men efter en dusch tillsammans piggnade jag på mig. Efter lunch kom Elin och Oilver hit på besök, och då hade inte Troy sovit mer än en halvtimme. Men dom busade på, gullpojkarna :) Vi surra skit, gick en kort promenad, va ute en sväng och sen in igen. Då dom hade farit åkte jag och Troy ner till svärmor/farmor och Lasse. Där plockade Troy hallon i en liten söt hink och mumsade! Han åt hur mkt som helst :) Även en jordgubbe plockade han och några vinbär. Sedan blev vi bjuden på middag, supergod middag :) Troy va övertrött, va helt säker på att han skulle somna i bilen påväg hem. Men höll han vaken till halv 7, sedan somnade han sött!!!!

Jag sitter i soffan och degar, dags för jobb imorgon, men endast halvdag. Efter jobbet tänkte jag och Troy åka ner till min farmor och farfar och hälsa på! Och sen på natten kommer äntligen älskade Johan hem, som jag saknar han!


Nu får ni några bilder :)




































































Det får räcka, ni får fler nån annan dag :)

Tävling

Älskade hjärtegryn    är med och tävlar där :)   http://alskadehjartegryn.blogspot.com/2010/08/tavling.html

Jotex!

Jag ÄLSKAR Jotex, blev helt salig när katalogen kom! Och nu har jag storhandlat där, big time!:) Nya gardiner till vardagsrummet, sovrummet och köket. Nya krukor till köket och vardagsrummet. Bäddsett, prydnadsgrejjer, mattor, 3 fönsterlampor, en vägglampa, dukar, löpare, lyktor, ljusfat och lite annat kraffs :) Kommer bli sååå fint. Vill ha det lite hemtrevligare här, vi blir ju kvar här till jul iallafall.

Jag har tänkt varje kväll att jag ska lägga upp en massa bilder, men det kommer alltid något i vägen. Nu hinner jag inte heller, för måste stypa i säng. Har jobbat halva dagen, hämtat liten på dagis, storstädat, sorterat i garderoben, busat, lekt, gungat, handlat, badat lillen 2 gånger ;) Men jag gillart, älskar att ha fullt upp. Jag blir tokig när man sitter framför dumburken och är rastlös och de inte finns ngt att göra.

Troy får tänder hela tiden, därav matvägran. Idag har han druckit välling, ätit lite russin och inget mer. Jag såg hur hungrig han var stackarn, försökte äta lite korv men bara grät och spottade ut när han tuggade, mammas lillhjärta :( Hoppas dom där dumma bummsingara kommer fort ut!!!!!!!!!!

Imorgon ska vi få besök av Elin och Oliver, vilket va hundra år sen, himla trevligt :) Är bara ledig imorgon, sen blir det jobb igen! Och på Onsdagnatt kommer älskade Johan hem, som vi längtar!!!!!!!!!


Imorgon hoppas jag att de blir bilder!:)


GodNatt!