Bättre idag!

Dagen började skit, dojje va jätte ledsen hela morgonen... tror d berodde på magont faktiskt, lillstackarn!
Då pappa kom hem på lunchen blev d lite bättre, jag fick lite avlastning för de kom lite tårar på mig också=/

Sedan åt vi gröt och la oss och sov en timme, sedan vaknade vi och gick ut på promenad, han låg helt nöjd och belåten i vagnen och sov en sväng=) Sedan kom vi in och då åt vi lunch, dojje åt en halv stor burk med mat(!) Sedan busade vi på ett tag...myste & lekt och busade=) Runt 2 försökte jag vagga han till söms då han blev trött igen... men det är lite kruxigt... vaggade, satt o gav han bröstet...gick runt med han samtidigt som han sög på tissen...vaggade bara...sjöng...vaggade...la mig ner o ammade...upp igen..sjöng.. jaa... sedan la jag mig i sängen igen och masserade benen och armarna hans samtidigt som jag lät bröstet "ligga framme" så han fick snutta lite då o då...(låter lite roligt kanske)...och tillslut somnade han älsklingen min! Och han sov i 2 timmar...så när han vaknade va det dags för mat igen... då åt han nästan en halv burk med mat! Sedan blev det en mass bus o mys igen.. och då va även Johan hemma=)
Och vid 7 va det dags för gröt...och han åt nästan en hel portion med gröt+fruktpure...och sedan va de dags för pyamas och nattning =) Och han åt lite på tissen och somnade så snällt...vaknade 2-3 gånger bara...men somnade fort om och han sover än... han verkar mkt nöjdare nu då vi ger han mer mat... känns som att han har fått all mat så fort... men, jag fick det rådet att erbjuda han iaf,... eftersom att min mjölk inte räcker längre och han är som sagt rätt så gnällig.... och man ska väl lita på att dom äter tills dom är mätt osv... men man blir ju ändå lite rädd att ge dom för mkt så dom ska få hård mage eller dylikt. Sen så ammar jag mellan alla måltider också. Kan ju säga att nu har jag dolly bröst igen, som man fick då mjölken rann till...sprutar mjölk bara jag nuddar i dom! Blir så när jag inte ammar lika mkt längre...well... nu är han nöjd och belåten iaf och då är även jag de =)



Men jag tror mkt också är... att han sover mer... han blir en helt annan bebis...idag har vi skrattat och busat jätte mkt och han har gått runt i sin gåstol jätte mkt och vart nyfiken på allt som står framme på bordet...=D


Näe, vet ni vad... nu ska jag väcka karln som sover på soffan och ta med mig han och lägga mig under täcket och sova...

Inte lätt alla gånger...

Jag är helt slut i skallen, bokstavligen!


Troy varken äter eller sover som han ska...Vaknar flera gånger på natten och sover endast en gång om dagen, vilket resulterar i att han är övertrött mesta dels utav dagen. Och när han är sådär övertrött är inte matning det lättaste, knappt att bröstet hjälper när han blir ledsen. Och han vill inte vara själv i många minuter, vill ha sällskap hela tiden och man ska helst gå och bära han och hoppa lite...
Va och vägde och mätte idag, endast 70gram hade han gått upp... det skär ju i ens hjärta! Jag hoppas det går till sig snart.
Man funkar inte som människa då man inte får sova, det blir jobbigt för oss alla 3, helst för Troy. Jag tycker så synd om han, om man ändå visste vad det va... är det tänder, är det nån fas, har han ont nånstans, eller vad det nu är...

En sak som är klar det är ju att min mjölk räcker inte längre, men vad ska jag göra när han inte vill ha nå annat... det är ju bara att försöka och försöka och truga med maten/flaskan... Men det tär på en och det gör så ont i mig när han inte är nöjd med nånting. Tänk om han kunde ta nappen eller hitta sin söta tumme....




Jag tror även Johan är trött, för han somnade med Troy vid 7...och sover än! Johan är bäst, han försöker så gott han kan hela tiden, utan han... ja gud vet vad!

 Jag Älskar Mina Pojkar!

Färdig...

Helgen va bra!

Åkte ner redan i torsdags till stan, åkte raka vägen till Ellas & Elli! Blev bjuden på kanon god mat och catchade upp lite, va ju ett tag sen vi sågs, mkt trevligt!
Sedan åkte vi hem till mamma o syrran...

Troy sov inge bra alls den natten... vaknade en gång i timmen ungefär... vid 6 klev vi upp. Gjorde oss iordning och for ner till huddik runt tio, skit skoj o träffa girlsen igen...fast alla va ju inte där! Åt god mat och pratade & surrade, och lite uppträdanden osv va de också... runt 2 gav jag o Troy upp, och åkte till Sundsvall igen.

Jag o mamma beställde mat från thai och mummsade i oss... vid tio for hon upp till Fränsta och hämtade syrran på styran. Jag somnade typ på en gång... Troy sov lite bättre denna natt. På lördagsmorgon vaknade vi av att de plingade på dörren...ingen av oss vågade öppna... eller..inte mamma o syrran iaf.. så jag fick kliva upp.. och där står Johan och Jim...vilken överaskning...Johan skulle ju komma med tåget vid elva... hihi. Ingen blev gladare än jag o Troy =)

Sedan begav vi oss ut till Birsta... handlade en gåstol till Troy... och lite annat småkraffs! Gåstolen va väl sådär tycker han! Han vill aldrig vara ensam i många minuter... Hur är det för er andra? Alltså jag måste i princip gå runt o bära på han hela tiden... vill aldrig vara själv... på morgonen brukar de gå bra lite längre men... att städa finns liksom inte på kartan... när jag läser andras bloggar om att städa blir jag avis... här ser det alltuid ut som ett bombnedslag.... för jag kan inte! Jo, när Johan e hemma då... men inte annars.

Nåväl. Senare på kvällen bjöd mamma på tacos..med alla dess tillbehör.. MUMMS! Vi såg på film o myste.
På söndagen åkte vi ut till birsta igen och handlade Eltons 1-års present... och därefter åkte vi hem till han, o Helené o Roger... blev bjuden på glass o kakor, mumms =) Och jag o Helené pratade om en utgång framöver...det ser vi framemot =D
Visst skulle det gå nu också, om Johan e hemma med Troy... men jag tycker det blir så bökigt att hålla på och pumpa ut o så... då kan jag lika gärna vara nykter några månader till =)

Efter besöket där svängde vi förbi MAX och sedan hem =)

Idag gick jag o Troy fram på byn... men han ville INTE ligga i vagnen... gallskrek och va övertrött...fick ta  upp han o bära han fram och halva vägen hem...så tillslut satt jag han i hårdliften...och sen somnade han på tio röda...tokungen! Fick dra ner han så han låg ner...hehe.
Köpte ett fotoalbum, så nu har jag klistrat in alla bilder från förlossningen/bb... blev alldeles tårögd... tiden bara springer iväg...
Sedan fick vi besök av Elin & Oliver, mkt trevligt... Jag gjorde ett tappert försök att koka kaffe...vilket resulterade i kaffe på väggen och hela spisen...är man dålig eller är man ?=)



Troy har vart gnällig hela kvällen/eftermiddagen... försökte med både gröt o välling..men icke! Bara bröstet... nu sover han... och Johan e på övning på brandkårn...
Måste lägga mig tidigt om man ska orka med morgondagen... troy sover inge bra och fick han bestämma skulle vi kliva upp halv 4....pjuuuhhh! Jag hoppas det vänder snart!

Har tappat bort laddarn till kameran..typiskt.. jag som hade massa bilder att lägga upp! Hoppas den dyker upp snart...


Hej!

Älskade barn!




Idag blev vi bjuden på grillat nere på forsön, när jag gav dojje bröstet, sög han två sug kanske, sen rätt som de va gallskrek han..tårarna bokstavligen spruta, han shippade efter luft, vände o vred sig, va alldeles röd i ansiktet, ögonen syntes knappt för alla tårar.. han blev inte lugn fören vi kom hem.. la han i våran säng och försökte med bröstet igen... då blev han tillslut lugn, åt pyttelite och somnade av utmattning.. älskade lilla barn! Man blir ju så rädd ... mina tårar rann dom också! Undra va som hände... älskade älskade Dojje!
Man blir ju livrädd!
Men nu sover han sött efter att ha ätit på både tissarna... lillen min!

Jag har precis klickat hem kläder åt han från HM... de här har jag klickat hem!








Imorgon far jag och Troy ner till Sundsvall som sagt, har iallafall bokat lunch med Ellas och hennes lilla, ska bli trevligt... va några år sen vi sågs nu! Skoj! Sedan blire bara mys med mammi... & syster förhoppningsvis!
Har tänkt på en sak... jag sa ända sen jag va tolv år att.."jag längtar tills jag blir 18, då ska jag flytta hemifrån påengång och göra va f*n jag vill, sen skiter jag i er..." i princip! Nu är jag 21 år och vill inget hellre än o umgås med mamma o pappa o syrran... Jag älskar dom sååå!


Och Johan & Troy, ni är mina änglar... mitt allt! Ååå, jag är lite känslig tror jag...
Nu ska jag gå och pussas med min Johan! Heddå!

har ingen

Har ingen motivation för att skriva längre, varför vet jag inte, men tänkte göra ett försök nu då=)

Vad har hänt sen sist? Mamma har vart här, förra helgen.. vi åt gott, shoppade i lilla Ånge.. fick mig ett par jeans, 2 tröjor och två par trosor, tack maaamma! Samma helg, på lördagen åkte vi till Känne och firade faffa som hade sin 70-års fest! Johan var nere i Hultsfred...

Idag har jag o dojje vart på promenad med Elin & Oliver, mkt trevligt... Sen har vi inte gjort så mkt mer?
Pratat mkt med min älskade vän, jag tänker på dig hela tiden och jag vet att du fixar det här! När man väl är längst nere på botten, så kan det inte bli värre... utan bara bättre... och hur hopplöst det än känns, så blir det bättre med tiden! Jag vet att du är stark!

-----------------------------------------------------------------------

Dojje utvecklas som bara den, snurrar runt, sjunger med när man sjunger, gör glädjeskrik, gapskrattar, härmar vissa ljud man gör, rullar runt, äter nu gröt på kvällen med fruktpure vilket han ÄLSKAR... han bara hugger efter skeden, stampar med både fötterna och händerna, gullungen! Och tar nu även flaskan som vi testade ikväll, kanon =)
Jag kan titta på han hur länge som helst och förstår bara inte hur han kunde bli så söt! Lillälsklingen!

Imorgon ska vi traska bort på bvc och väga & mäta, efter det blire inte så mkt mer!

På Torsdag ska jag o Dojje åka ner till mamma o syrran i stan... tänkte hinna hälsa på lite vänner också! På fredag åker vi ner till Huddik och catchar upp med lite folk och käkar lunch, ska bli väldans trevligt! På lördag ska jag o Johan gå ut och äta 3-rätters och mysa=) Dojje ska då vara hos mormor... men det tar ju max 2-2,5 timme... sen får vi skynda oss hem dit så han får suga på tissen...hihi! Jag skulle kunna amma hur länge som helst... får lite ångest när jag tänker på att det inte är så länge till man gör det...

Nej, nu blire film med mitt andra hjärtegull! Han har dammsugit o torkat här idag... han e bäst!

Morot e gott!




Lillen



Kan faktiskt själv!



Gröt, mummsfillibabba!



:*)



Coolingen:) I pyamasen han fick av moffa/pappa... "Head banger" =D



Funderar... älskar kort gör han!



Busar med pappa


Bloggtorka!

Jag är för lat för att skriva här nu för tiden...

Dopet va över all förväntan, så himla fint & vackert och Dojje skötte sig galant! Tiden i Känne överhuvudtaget va hur mysig som helst!
Troy sover inte son han ska på nätterna, som inatt... han somnade vid halv tio, vaknade tolv o ville ha mat, vaknade halv två, halv tre, kvart i 3, 3, halv fyra, 4, halv 6... ja, så har nätterna sett ut dom senaste dagarna... fast han skriker inte, inte ligger och trycker och gnäller och vänder o vrider på sig... vette tusan vad det är.
Hur som helst, så blir han 5 månader idag, min lilla stjärna! Vad gjorde jag innan han kom?
Kärleken är oändlig!

Johan går på semester idag, OCH GUD SÅ OTROLIGT SKÖNT! Bara 3 timmar kvar nu sen så =)