Sjuka barn

Nu har jag två små förkylda barn här hemma stackars hjärtan :( tur de kommer nu och inte till helgen. Imorgon blir de sjukhuset men troy, ska kolla upp hans mediciner med förkylningsastman, se om ngt behöver bytas ut eller så. Nu va de riktigt lägesen han hade astma, jag hoppas de ha växt bort!!!! Maria ska passa Max medans vi e där. Sedan har vi inga direkta planer där dagen, vänta på soffan som MIO ska komma med o montera upp:) sedan är det vara en dag kvar tills johan kommer hem, tjohoooo!


Paus

Idag känner jag mig totalt överkörd. 3 timmars sömn inatt. Del is mitt eget fel då jag ej kunde somna fören vid halv 2 och 4 vakna Max klarvaken och en halvtimme senare vakna troy o undra varför vi ej låg i sängen ( han brukar ibland komma smygandes o lägga sig i våran säng) har varit en värdelös dag. Max är förkyld och otroligt gnällig, och troy blir rastlös. Jag behöver en paus, jag behöver få ligga i sängen själv på morgonen, läsa dagstidningar äta en lugn frukost, spa .... Ja ni fattar. Jag är nog inte ensam om att känna så, alla föräldrar känner nog så ibland. Känns som att någon kört över mitt huve med en traktor med kedjor. Hoppas på en bättre dag imorgon!!!!!!!Mina älskade barn, troy och Max, hur jobbigt det än är så räcker det med ett leende från någon av dom så rinner de jobbiga av en som vatten för en stund. Det är kärlek det


Tidig julklapp

Titta vad tomten johan kom med te mig idag:) skorna jag suktat efter så länge!!!! Timberland skor, jag är sjukt glad för dom! Min kille kan han:)