Då va allt klart.

Då va allt klappat och klart för resan, kläder fixade, skor, smycken, BILJETT och buss =) ÄNTLIGEN. Elin ringde mig halv 9 imorse, cirka tio gånger.. för att jag skulle vakna, men hallå? de öppnar väl inte fören tio??? HETSUNGE! =D

Ah, vi kommer bli å snygga jag och Elin i våra outfits =P Vi har kutat runt på stan idag och birsta, trevligt!

image6

image7

I övermorgon går bussen, kl 9 ner till sthlm. Väl där nere ska vi möta upp Frazze, sen stiger vi imbord! Jag längtar som en idiot.
image8Ikväll blire inte många knop gjorda, ska bara slappa, spela tvspel och invänta Greýs =)
Imorgon äre fullt upp hela dagen. Samtal med min mentor, hjärtat kommer, sen lunch på stan, sedan ska jag på Helex på kostrådgivning och efter det ett samtal med min tränings coach!!! Och sen ska jag hem och mysa med min älskling, den lilla tid vi får ensamma denna helg!


Näe, nu ska jag spela spel=) Hörs hej!

Hjälp?

Då va jag hemma från skolan, skönt som tusiken. Jag har gjort helg för heeela veckan:P Förutom ett samtal på torsdag med min mentor. Elin va hit imorse, nu har vi ÄNTLIGEN fixat med buss skiten ner till frihamnen i sthlm, att det alltid ska vara så krångligt.
Livet överhuvudtaget tycker jag är krångligt. Jag loggade in på Nordea och betalade alla räkningar och jag fattar verkligen inte hur jag ska klara denna månad?????? Jag fick bara halva studiestödet från csn, eftersom vi bara går till 3 juni, visst hade jag jobbat lite men de va inte sådär överdrivet många lappar jag fick in.
Helt seriöst så vet jag inte hur jag ska klara det. Jag måste ju leva, jag kan ju inte bara äta pasta i två veckor?

Kan inte handla nå kläder, smink .... jag verkligen hatar att plugga, och att bli vuxen och ta ansvar. Fy fan vad mkt lättare det är att bo hemma alltså! Kan ju säga som så att efter att jag har PINAT igenom kommade året, tills jag är leg. undersköterska så ska jag aldrig mer sätta mig i en skolbänk, och va ensamstående, aldrig aldrig aldrig.

Nytt körkort ska betalas, blommorna som jag skickade ska betalas, åker till Tallin på fredag. Sedan är det träslaget, efter det är det skolavslutningar, efter det är det midsommar. Och även att jag står och betalar en jävla hemförsäkring på 850kr, jag tycker det låter fruktansvärt jävla sjukt. Och stå och betala till facket, och kommunal, jag funderar starkt på att gå ur det!!!!!!!!!
Det som säger att pengar inte gör en lyckligare kan ju slänga sig i väggen, fattar ni hur mkt problem pengar löser???? Pengar löser inte konflikter med sig själv eller andra, men nå fan blir det så himla mkt enklare allting och det löser visst problem...så jääääävla många problem också!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Orka.se

Vilket vrålåk!

Som mina närmaste vet så är min familj en "knutte"-familj, båda päronen kör Harley Davidsson, mamma har dock sålt sin. Men pappa har ju sin kvar och kommer nog alltid ha en.
Igår när dom hämtade oss i stan, mig och Johan, så på hemvägen avslöjade pappa att han hade köpt en ny mc. Jag kunde knappt bärga mig att se den!=) Men först var vi på middag hos farmor och farfar, med faster och hennes familj.


Sen åkte vi hem, över andra sidan bron =) Och vi fick se mc:en. Och fyy faaan vilket aaaas till motorcykel alltså! Jag blev helt frälst och till mig! Den går ju inte direkt sakta om jag säger så!! Gosh fy tusiken va snygg den är!!! Mkt snyggare än den förra!

Ni kan ju titta själv =)

image4image5

Inatt sov(?) jag hos mamma o pappa i Ljunga, kunde fan inte somna så jag låg vaken till säkert halv 6 imorse och steg upp kl 8 och gjorde mig iordning och tåg tåget ner till stan. Hade ett prov på jobbet om läkemedelshantering, och det spikade jag =)
Sedan hade vi avslutning på psykologin idag, fick tårta o kaffe o jordgubbar och grejjer =) Så nu e den kursen avslutad.

Idag kom det en avi med posten, mina saker som jag beställde hade kommit, iiihhhhhh!=) Så nu har jag vart och hämtat ut de, kommer bli såååååå snyggt ;) Längtar som en iiiidddiiiooooottttt till helgen, tror ingen i hela världen kan förstå hur mkt jag ser framemot det här :DNäe, nu får det vara bra för i dag! På återseénde!

God Morgon

Idag tog jag mig friheten att sova extra länge!=) Kände mig så duktig på tentan igår så jag unnade mig det =) Jag har också hunnit med att ringa Helex och bokat två tider, en tid med en tränings coach och en tid med en kostrådgivare. Har lagt ner ganska mkt pengar på det här, så nu jävlar måste jag hålla i det =)

Idag ska jag "stor" handla mat, fick pengar ifrån csn idag, men bara halva, eftersom vi bara går till 3 juni. Tänkte också göra upp en ekonomi-plan för den här månaden. Som tur va så hade jag jobbat lite också, men de blir ändå lite pengar att röra sig med. Men det ska nog ordna sig.

Johan skulle egentligen va hemma i Ånge i helgen, men han kunde inte hålla sig =) Så han kommer ner hit ikväll med tåget =) Vi ska spela tvspel tills vi stupar!! =D Sen imorgon jobbar jag hela dagen och kvällen, har delad tur.

Till ngt helt annat.... Jag va in på SaturnReturn på Internet igår och beställde två coola saker tills vi ska åka med båten!=D Nästa helg. Kommer spelas trance,techno, hardstyle, psy... you name it! JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!!! Outfiten som jag hade tänkt har jag dessvärre inte råd med, så jag får slänga ihop ngt svart coolt ändå! Temat är nämligen "Black and White. Detta har jag beställt;

Boots covers


diamanterNäe, nu ska jag slänga mig i duschen och göra mig fin och sedan bege mig till jobbet och hämta mitt sommar-schema och sedan ska jag på affärn!

Trevlig helg allesammans=)