Tänder hotell troy

Två små risgryn har tittat fram på lille Max:) mammas stora kille. Jag o johan har bokat hotell på radison blue waterfront. Ett nybyggt skit fräscht hotell mitt i smeten:) kommer bli så lyxigt! Bokat bord på vassa egget har vi också gjort, ännu mer lyxigt!!!! 17 februari åker vi!
Troy fyller snart 3 år, fattar ni 3 år!!!!! Tiden bara susar fram. Tyckte nyss han låg på mitt bröst för första gången!!! Tårta med en bil på har han beställt så de e bara att fixa:)
1 februari fyller johan 28, gammgubben:) samma dg ska Max sövas o göra magnetröntgen, vill inte skriva mer om det fören de e klart. Han har som en liten grop i svanken, son dom vill utesluta att de finns någon förbindelse in till ryggmärgen. Jag mår illa nu och får kväljningar av oro. Finns värre saker jag vet.


God natt


Älsklingar

Idag hade jag och troy egentid. Vi for på drakborgen och härja i nån timme:) välbehövligt med egentid för oss.
Max kurar vi med Anna Wahlgren metoden sova hela natten. Detta är fjärde natten o han har nu sovit i eget rum egen säng utan protester. Det är magi.

Om ni bara visste vad jag älskar mina barn. Jag älskar dom så mkt att jag vill gråta. Är så jävla rädd att de ska hända dom nånting, även rädd att de ska hända johan nånting.
Min familj är mina lungor. Inget annat spelar någon roll.


Belgien

Belgien inte berlin:)


2012

2011 var jag gravid halva året, fick en till bedårande liten pojke. Troy blev stor fort. Vi flyttade, nytt dagis för storkillen. Johan utbildade sig till säkerhetsman på järnvägen. Mammas o pappas stuga blev klar i Vemdalen. Felicia tog körkort.
2012 kommer jag börja med att sätta igång med diet och träning seriöst med hjälp av emma mohlin. Jag ska börja läsa matte b på kvällstid på måndagar. I februari ska jag o johan åka på en miniweekend till sthlm utan barn. Till sommarn ska vi döpa max i känne. I juli ska jag åka till Berlin på tomorrowland, till hösten ska jag söka in på socionomutbildningen. Det är mina planer för detta år!! Längtar mest till att komma i form. Har min första PT timme med emma på torsdag! Nu är vi påväg till känne o blir där tills på tisdag.
Nyåret va lugn. Beställde 3rätters från Lasses matstuga drack fanta och somnade strax efter tolvslaget. På kvällen tog vi vagnarna ut med barnen o sköt raketer. en raket va de fel på o small 3 sek efter att johan tände på och small direkt på backen. Hade kunnat sluta jävligt illa. Jag säger ju det, man Ska inte hålla på med raketer!!! God fortsättning!