Tack!!

Tack för alla fina kommentarer!


Senaste dagarna har varit underbar, förutom då man ska sova då det är över 30grader varmt i lägenheten...PJUUUHHH!
Sundsvall-resan gick väldigt smidigt o bra, hann med både BirstaCity, blomsterlandet, plantagen ... Jag o Johan tyckte så synd om Troy, det va ju så satans hett ute... åsså skulle vi på olika ställen...så vi tänkte lämna han o Svärmor hos mamma i Haga, bara då vi skulle handla de sista på coop... vi hann knappt ut till Birsta igen så fick vi vända... Dojje skrek så tårarna spruta o han fick tjippa efter luft stackarn...inget dom gjorde hjälpte... han är så otroligt mammig nu... jag kan inte vara borta i några minuter ens.. mammas lilla ögonsten! Och såklart blev han tyst på en gång då jag kom tillbaka...Så Johan o Agneta fick handla de sista, och de gick ju lika bra det =)
Blev middag där sen...sedan åkte vi upp till Ånge igen! Mamma o syrran gjorde oss sällskap... Dagen efter låg vi på Forsön heeela dagen och myste på, med både fruktsallad & rulle =)


Idag har jag o Dojje umgåtts med Maria & Bon, väldigt trevligt! Åt middag nere hos farmor/svärmor/Lasse gjorde vi också, mkt trevligt! Johan har jobbat natten och har fortfarande inte kommit hem då han åkte på jour, så han är o släcker bränder! Hoppas han kommer hem snart... för kl tolv ska han iväg igen... sucksuck...
Och jag måste hinna ner till tvättstugan också!

Troy han sover så sött han! Han är så otroligt sjukt söt... vi har 3 sånger vi har sjungit för han sen han föddes... och nu har han börjat "nynna" med när vi sjunger... stänger munnen och plutar med läpparna och låter..."mmmhmmmm...Ohh..mmhmm" det är sååå sött! Farmor/SVärmor började gråta när han gjorde det förut =P Gullungen min! Ska försöka få med det på film så ni får se nån dag...


Imorgon står det endast packning på schemat, me även spinning på kvällen... För i övermorgon åker vi till Känne, guuud så jag längtar! Ska bli så skönt att få komma iväg lite... fiska, sola o bada, lovely =) Sen är det ju dopet på lördag, ber till gudarna att d bli finväder!

Nu åskar det jävlar i min själ... måste stänga av datorn..HJÄÄÄÄÄLKP!

Varför?

Den senaste tiden ..då jag har gått o lagt mig, så har en massa tankar börjat snurra, vad man ska göra, morgondagen, gårdagen, dagen som varit, det som har varit... jag gruvar mig för att gå o sova för att jag vet att jag kommer ligga och snurra och vända på mig och få en klump i magen!
Det är mest det som har varit, jag fattar inte... det är ju sååå längesen, flera år sedan! Och egentligen så är det skitsaker, som hela tiden kommer tillbaka i skallen på mig, det vill inte försvinna... Jag önskar jag kunda koppla bort det!
En del har säkert en helt fel syn på mig, den jag va då... var jag inte egentligen... den riktiga Therese, är den jag är idag och har varit i några år nu!
! Jag trivs så otroligt mkt bättre med mig själv idag, jag kan till o med säga att jag har lagomt med självförtroende och självkänsla, utan att ljuga! Jag tappade bort mig, men hittade igen mig själv, när jag grävde tillräckligt djupt =)

Men, åter till mina tankar...

Som igår kväll, jag o Johan låg i sängen o surra en massa, så kom vi in på döden... helt plötsligt får jag världens dödsångest! Att vi människor går och förtränger att vi en dag ska dö.. för alla ska vi dö, så är det ju bara! Jag är livrädd för att dö, det har jag ALDRIG varit förut... men nu.. nu är jag livrädd! Jag till och med började tänka att kanske man ska börja ta tåget istället för bilen när man ska nånstans...hahaha... ja ni hör ju! Jag låg vaken skitlänge...
Jag har blivit mkt mer rädd för saker nu, förut va jag inte rädd för nånting... nu är jag rädd för att dö, skirrädd för kusar/kryp, har lite fobi för att bada då jag är lite skraj för fiskar/bävrar, åkrädd, orolig att de ska hända Troy ngt... orolig till o med när min pappa kör motorcykel... de måste va hormonerna...jag ser ingen annan förklaring... haha!






Igår va vi nere på Forsön och blev bjuden på grillat, mkt gott o trevligt! Idag har vi solat o myst en massa... och ätit tapas, muuuummmsss! Johan o Troyye somnade vid 9 redan.. men jag e vaken ja, i vanlig ordning=)
Imorgon blir det Sundsvall med familjen + svärmor, ska handla det sista till dopet och en massa annat, och innan vi åker hem ska vi in till mammi och bli bjuden på mat =)


Gud vad jag har blivit yr den senaste tiden, när Johan pratar säger jag bara ja ja ja... utan att hö ra vad han säger.. idag när han kom hem från jobbet, sa han... "jag har vurpat med cykeln..".."Jaha--" sa jag bara o gick förbi han...sen skratta han o sa de igen... VAAAA säger jag då.. men han skoja, skulle bara se om jag reagera!
Sedan idag, va det TREDJE dagen I RAD som jag låste ut mig...så Johan fick komma hem från jobbet och låsa upp... lägger grejjer överallt och vet aldrig vart jag har nått... skriver ofta fel och blandar ihop ord...
Jag skyller på ammningen!




Nej, jag gör ett nytt försök...

Bilder...



Lilla familjen...

Dojje o pappa läser bok




Troy o Johan



Mina snyggingar



Mitt allt



Mkt skönare att ligga såhär än att träna ryggen o nacken =P



Trött blir man så man gäspar...



Älskade Troy



=)



Drar efter pingu...



Lite tröttis



=)



Och en pussbild på mamma...


Sviken

Ska jag vara ärlig så känner jag mig sviken, kanske inte ska känna så men jag kan inte rå för det!
NOG om det.


Dagen idag har varit toppen! Underbart väder, tog en promenad runt forsön... Troy har varit på strålande humör HELA dagen...vi har busat en massa, skrattat och myst!! Han har sovit middag som han ska och nu ikväll så tog det inte ens 5 min att natta han...Älskade unge!


Imorgon blir det promenad igen, som vanligt... och sen blir det tvätta... gud så mkt tvätt... hujeda mig!



Nej.. nu ska jag drömma vidare... om hus på annan ort än här...=) Tjing!

Älskade!

Promenad med Maja idag, mkt trevligt... även fast vi inte umgås som förr så är allt precis som vanligt... vi har gjort mkt tok ihop =) Nu på kvällen blev de spinning... stackars Johan, Troy skrek i 45 min nonstop medans jag va borta.. nog för att han är mammig, men nu är han VÄLDIGT mammig... Jag kan inte vara borta i många minuter... blir jobbigt för oss alla 3... Verkligen jätte synd att han inte tar nappen eller nå annat som man kan trösta med...verkligen jätte synd!


Kom o tänka på en sak, inte trodde man att mitt liv skulle se ut såhär för några år sen.
Sambo, combi & barn...Jag är så otroligt lyckligt lottad... Jag är så otroligt lycklig, och så otroligt tacksam!





För att bli gammal och erfaren, måste man först vara ung och galen  =)

Midsommar.

Vi åker ner till Söderhamn redan på Torsdagen, resan ner gick galant!
Jag, Johan oTroy åkte våran bil ner, pappa på sin mc... och mamma o syrran kom senare på natten, runt tolv nångång... då la vi på sillpaket på grillan och åt, MKT gott =)

På fredagen spelade vi minigolf, åt sillunch, kikade när alla barn dansade runt stången... sedan gick vi tillbaka till stugan, tände grillen och myste på, åt en god middag och hade det trevligt! Då var det även 1 år sen jag o Johan fick veta att Troy låg i min mage, 1 år sen... tiden bara rusar....

På lördagen åkte vi på en liten utflykt, försökte hitta en fiskehamn, men förgäves... blev en glass istället =P Sedan grillade vi korv och tog d lungt...
Detta va min tredje nyktra midsommar i rad.... men lika trevligt för de =)

Och igår for vi hem, borta bra med hemma bäst!
Nu kommer de lite bilder istället....













































Sött...

Va gulliga ni är, som skrev kommentarer =) Jag kanske gick ner lite i självömkan...menmen =)


Ja, denna dag blev ju inte direkt som planerad, promenad hann vi med... sola har jag också hunnit med!

Troy har varit gnällig exakt HELA kvällen och halva dagen, jag tror nästan det är tänder på G... Nu ikväll har han skrikit, skrikit, skrikit och SKRIKIT... knyter båda nävarna och försöker få in båda händerna i munnen...saliven bara rinner och ju mer han försöker få in båda(!) samtidigt, ju mer förbannad blir han då det inte går... bröstet har inte hjälpt, vagga honom hjälper inte... inget hjälper... han brukar annars somna runt 8-9, ikväll somna han vid elva...efter mkt om och men! Jag ber till GUD att han tar nappen snart, eller hittar tummen... Jag tycker så himla synd om han, för man vet ju inte säkert vad felet är...Lillstackarn... han skriker så han blir alldeles svettig lillvännen... Jag hoppas på en bättre dag imorgon!

Usch jag har ätit båda daimglass och chips idag, jag äter när jag är frustrerad... usch, inge bra!


Imorgon blir det bvc, Troy har även ätit konstigt den senaste veckan... verkar helt ointresserad... hoppas han har gått upp iallafall... Eter bvc blir det att åka ner till Johanna & gratta henne som fyller 22 år... Sen står det packning på schemat, eftersom vi åker ner till Söderhamn på Torsdag!

Nu blir det sängen... är helt slut i skallen!

Ensam!

Jag känner tusan inte en kotte här känns det som. Ingen som jag bara kan åka & hälsa på eller så... Näe, nu ljuger jag, Johanna har jag såklart!

Men ibland så känns det som himla ensamt... Man har tappat många på vägen, känns så tråkigt... Och ibland känns det som att jag försöker ta kontakt men får inte direkt nån respons...



Känner mig sjukt ensam om jag ska va ärlig... men det kanske vänder... vem det =)

Hejdå!

Svar till anonym

Ja, vad IRRITERANDE att du ens påpekar det, lär dig stava istället för att påpeka mina punkter =) Du vet, irriterande stavas med I inte E!

1 timme =)

Igår for vi som sagt ner till Sundsvall!
Först ut på Birsta, köpte 2 par byxor och en munkjacka åt lillskroten =) Och en vanlig svart t-shirt åt mig själv, vantrivdes så enormt i den jag hade på mig så gud vet vad... Köpte även armband och örhängen till klänningen jag ska ha på dopet, så nu e hela min outfit klar... bara Johans kvar!
Senare mötte vi upp syrran & mamma på IKEA,  mamma köpte matstol och bestick åt lill-Troyye.... Sedan på coop där hon köpte en resesäng med madrass, kudde, täcke... kanon! Den sov han gott i senare på natten...eller ?=P

Sedan åkte vi hem till dom i Haga, åt en kebabrulle och myste på, jag försökte natta Troyye runt 9...duschade, Troyye vakna..natta... hudlotion...Troyye vakna... natta... ögonskugga,...Troyye vakna...natta... mascara...Troyye vakna...natta...haha, ja... så höll jag på tills jag tillslut blev klar för att gå ut och ta en alkoholfri drink ! Vi tog bilen ner på stadshuset, inte en själ va där..bara vi... när vi väl satte oss ner... i all stress för att ta oss ut ens... så blev man ju dödstrött...satt o gäspa mellan klunkarna... men drinken va god..med massa jordgubbar i =) Sen tog vi oss en till... då ringde mamma... då hade Troyye vaknat... så vi klunkade i oss drickat fort och tog bilen hem igen... =) På uppfarten stod mamma o lilltroyis i fönsret... åååå vi bara sprang in och kramade om han... lilla älsklingen våran! Så la jag han vid bröstet i 2 minuter så somna han om =)

Så, vi tittade på en halv film och sedan la vi oss i sängen.... Troyye vaknade igen efter 2 timmar o va hungrig..så jag lyfte över han till våran säng så fick han ligga där... men han sov oroligt heeela natten... som tur e så har jag en sån snäll mamma så hon tog Troyye imorse då han bestämde sig för att inte sova mer=)


Innan vi for hem idag hälsade vi på en sväng hos David & Anna..trevligt =) Och sedan stannade vi till hos Agneta & Lasse... också trevligt =) Men sedan åkte vi hem... och guuuud så skönt... Troyye somnade hur lätt som helst... och jag kommer också göra det...jag är sååå trött!


De va ändå skönt att få komma ut lite... bara vara jag & Johan en sväng... de va GULD värt... jag älskar han sååååå!


Nu ska jag krypa ner bredvid min älskade älskade Gullock =) HejSvejs!

WellWell...

Ja, idag har vi varit nere hos Ida och firat hennes student, god mat och trevligt sällskap, Troy va hur duktig och snäll som helst =) Ikväll har vi försökt oss på flaskan, både med bröstmjölk och ersättning och 2 olika sorters nappar, utan framgång. Han skrej så tårarna spruta och va fullkomligt vansinnig....jag prova, Johan prova utan mig i rummet..med mig i rummet, ja allt prova vi... Tillslut gav vi upp och han fick bröstet, tvärtyst på engång, lillfisen!
Verkligen jätte synd att han inte vill ta flaskan, hade sett framemot att bara vara jag o Johan i nån timme och slappna av lite... Men går det inte så går det inte!

Vi ska ändå åka ner till stan imorgon... antingen tar vi en snabb middag på 1.5 timme... eller så nattar vi Troy först och sen går vi och bowlar istället, så får vi helt enkelt åka hem om han skulle vakna när vi e borta, eftersom mamms o papps bor i Haga, tar ju bara nån minut från stan..... men han brukar aldrig vakna när han väl har somnat....Vi får se hur det blir! Vi kanske stannar hemma hela kvällen hos mamma också... vem vet? Sundsvall blir det i vilket fall som helst...


Jag är svinTRÖTT... så jag ska ta och krypa ner under täcket!


Älskar min familj nå enormt mkt, Troy och Johan är det bästa jag vet!

JAA ÄNTLIGEN FÅR JAG BERÄTTA...

Det jag har hållt inom mig i nån vecka nu..de där telefonsamtalet jag skrev om... är att JOHANNA HAR EN LITEN BEBIS I SIN MAGE=) Hur underbart som helst! Min älskade barndomsvän ska också ha en liten! Jag är sååå otroligt glad för hennes och Henkes skull =) Hur fint som helst!!!
Gud, äntligen får jag berätta...haha!


Btw, det blir spinning ändå...


Hears!

4 månader!

Träningsvärk är bara förnamnet, gosh... Undra om man ens kan spinna ikväll??? Inte som det känns nu iallafall... Vid 6 ska vi iallafall bort till Jims nya lägenhet och käka tacos med han, Karin & Kjell-Åke, trevligt =)

Idag är jag på strålande humör, jag och Troy låg i sängen ända till halv tio... och han vaknade endast en gång, halv fem imorse lyfte jag över han så han fick äta... så jag känner mig utvilad, och de behövde jag tror jag.. känns att man har mkt mer energi och mer att ge!

Idag blir lillTroyye 4 månader, tiden går sååå himla fort! Tyckte nyss jag låg på BB och trodde jag skulle =P Han är det finaste och bästa som någonsin hänt mig! Nu "pratar" han HELA tiden och skrattar och har sig... ååå det är för gulligt =)

Pissväder idag också, jag stoppade iallafall ner Troy i vagnen och traskade bort på bvc, han hade inte gått upp lika mkt som han brukar, men godkänt mkt, han håller väl på och äter ur mig eller nått kanske... för han är ju inte missnöjd som det verkar, man blir ju ändå orolig... Nåväl, efter besöket där tänkte vi gå runt forsön men vi struntade i det då regnet vräkte ner och jag har sån träningsvärk, så vi gick bort på ica och köpte en smakis och gröt, som vi tänkte testa nån dag framöver =)

Ja hur ser veckan annars ut??

Torsdag; Promenad..sen inget spec?? Kanske hälsa på Johanna om hon e ledig??
Fredag; Uppvakta Ida som tar studenten
Lördag; Åka ner till Sundsvall, Troy ska vara hos mormor i nån timme medans jag och Johan ska på Olearys och bowla och äta en bit mat... =) Får se hur det går då, han är ju väldigt mammig på kvällarna och vill tutta mest hela tiden... men nu har ju vi provat flaska några gånger, så det ska väl inte vara några problem.. och sen är det ju inga många timmar heller. Men jag känner att man måste göra ngt på tumanhand...så man inte glömmer bort varandra i vardagen!
Känner att jag blir nervös bara av att skriva om det, men som sagt så är det ju bara nån timme... peppar peppar=)


Nej, nu ska jag kila vidare... Hörs"

Duktiga jag!!

Ja, imorse va vi på promenad med Elin & Oliver...det bokstavligen ÖSTE ner regn..exakt hela vägen runt forsön, när vi väl va framme hemma ..så slutade det, naturligtvis=) Vi va genomdränkta...fort in och ajg tog mig en VARM dusch, jag blri säkert förkyld ändå!

Sedan har vi handlat mat för veckan, idag gjorde vi egna köttbullar med fårost och basilika, med bulgursallad och turkisk youghurt, jätte gott blev det =) Troyye fick smaka lite potatis idag, jag tror inte de va nån hit faktiskt...gogubben min =)

Efter maten tog jag mig mod och tog på mig mina löparkläder och joggade runt forsön, jag orkade längre än jag trodde faktiskt...men de va sjuuukt jobbigt, men skönt efteråt =) När jag va i Huddik joggade jag en hel del...då hade man kondis!

Efter det gick jag hem till Jim när Troy o Johan va,. dom satt ihop en tv... sedan tog vi en kort promenad bort på shell och hämtade ut mina skor som jag beställt, grymt snygga om jag får säga det själv =) Sedan gick vi hem och myste och fikade..
Nu sover båda mina prinsar... Ska ta och joina dom jag med snart!


Imorgon blir det först bvc för vägning & mätning, sedan blir det nog promenad med Elin & Oliver, och på kvällen blir det spinning =)

Nu får ni lite bilder från dagen...

Va e nu detta...



Va va de de fö nått ?



Gosis





Mumms me potatis



Troy och jag som e påväg ut för en joggingrunda =)


Jag...

Jag måste släppa taget, jag måste bara göra det! Jag kan inte styra nån annans liv, man måste SJÄLV inse och SJÄLV vilja förändras, ingen kan förändras ÅT dig!

Dagen igår blev inte direkt som planerat. Men de va mysigt ändå! Jag, Felicia & Troy gick ner på Träslaget och kikade en sväng, Johan åkte före oss eftersom han va tvungen att ta bilen! Vi blev kvar max en halvtimme innan vi gick hem igen, guuud så kallt och regnigt! Glad jag inte spelade!

Efter det gick jag, Johan & Troyye på café och fikade räkmackor, mumms=) Sen hem o tittade på film... Sedan blev det ica för att handla middag... men de blev gott fika istället...ost, vindruvor, mackor & salami, mumms=) Senare på kvällen kom även Johanna förbi, mkt treeeevligt, hon ligger mig sååå varmt om hjärtat =)
Mer än så blev det inte den kvällen....

Idag har vi inte gjort många knop heller... röstat har vi gjort, myst en massa med Troyye... han skrattade för första gången idag...sånt där riktigt bebis-skratt... gissa om man blev blödig...åh herregud va söööttt! Sedan har vi haft besök av Blomman och hans tjej...trevligttrevligt!

Jaaa... mer än så har jag inte att dela med mig av!

Måndag imorgon...Träning blir det iaf... har inte kunnat träna på hela veckan då Johan haft jour... Nej, nu blire godnatt!

Vilken underbar dag =)

Började dagen med en promenad, runt forsön, härligt!
Troy har sovit jätte bra under dagen, vilket resulterade i att han ha vart på strålande humör hela dagen, sååå skönt =) Och att han bajsade ur sig REJÄLT både igår och idag... då han inte bajsat på flera dagar... lillstackarn! Nu sover han som en stock =)

Felicia kom hit med tåget förut, Johan gjorde middagen...potatisgratäng, fläskfilé & fetaostsallad...MUMMS=) Och nu avslutar vi med godis & chips, hehe =)

Har även beställt skor & klänning till mig själv, till dopet... och 2 par byxor, 1 skjorta, 3 par bodys, 2 par mössor åt Troy =) Brukar aldrig handla på nätet annars... men nu den senaste tiden har jag börjat gjort de... de är ju förjäkla smidigt...!!


Nej... nu får ni några bilder....

Felicia, jag & lillgrodan



Stora killen!



Flyga me pappa...



Mina älsklingar



Tittuuuut



Puss Puss



Lite.

Va nyss o vägde lillskorten... nästan 7kg. och över 66cm... storkillen =)
Inte de lättaste att söva ner han nuförtiden.. imorse va det grin o skrik tills han tillslut somna... och nu när vi skulle gå hem va d grin o skrik...Nu sover han, helt utmattad stackarn... Jag känner mig utmattad jag också, lite sömn, lite mat... de blir väl så då? Får dåligt samvete när jag känner så... men tror inte de finns någon förälder som inte känner sig utmattad nångång, eller har jag fel? Och de där med dåligt samvete, kommer man nog aldrig ifrån....


Idag tvättar vi här hemma, och när Johan kommer hem från jobbet tänkte jag ta fram dammsugarn och byta gardiner i sovrummet & vardagsrummet... kanske lägger upp nån bild på de sen.. för den som e intresserad =P

De känns liiiite bättre i munnen nu faktiskt, hoppas de håller i sig... alvedon e bra shit !=)


Till helgen är det träslaget... då är det 1 år sen jag gick ut o festa till det, gud va tiden går fort alltså! HJärtat har jour då så han blir hemma han också! Därimot så kommer Felicia hit redan på fredag, ska mysa lite o så.. sen på lördagen packar vi ner Troyye i vagnen och går ut o kikar på lite brännboll... Johan måste ju ta bilen hem! Hoppas Johanna joinar oss också. På kvällen ska Felicia ut, och vi blir hemma och myser istället, kanske att Johanna o Henke kommer hit och grillar... vi får hoppas på finväder, men inget bestämt än...får se hur det blir! Bara onsdag idag så... Ikväll är det Greys och det ser vi framemot =)

Kelly Clarkson- Because of you, det är min och Troyyes låt.. han blir så lugn av den! Mitt älskade lilla hjärtegull, vad gjorde jag innan han kom? Han är mitt allt, verkligen mitt allt... Han är de finaste jag någonsin har skådat.... Mamma o pappas lill-Troyye-Dojje... =)
















Fortfarande...

Hjärtat mitt åkte på apoteket föriut och köpte nå klister som man skulle ha på sår/blåssor i munnen och de skulle tydligen ta bort smärtan direkt.. jo tjena! Kliser och alvedon hjälper knappt... har gråtit X antal gånger ikväll... blir det inte de minsta bättre tills imorgon så måste jag ringa VC.


Tvingade mig själv att ta en promenad förut idag, Troy vaknade till vid viadukten och ville absolut inte ligga kvar i vagnen, så jag fick så lov att bära honom hem, samtidigt som jag drog vagnen i den andra handen... träning träning =P Stackarn, jag har knappt pratat med han på hela dagen känns de som... jag kan ju inte!
Har inte haft nå tålamod idag... känns som att allt har gått emot mig! Troy märker nog då jag har dåliga dagar, för då e han också grinig...tvärtom när jag e på strålande humör...då e han också de! Ganska otroligt eller hur! Dom läser av en så bra...


Nu bli de sängen...