Nu kan jag inte...

Helgen, ha varit bra, jag o Johan ha myst hela helgen, sovit, sovit och sovit, och mått dåligt i magen (jag).
Idag kom Helene & Roger förbi på rabarber paj, vanilj sås och kaffe =) Mkt trevligt, vi trivs så bra me dom =)

Sedan tog vi en prommis ner på stan, handlade en fullkornhamburgare och satt oss på en filt nere vid ån i solen, jätte mysigt. Skulle egentligen ha följt med han och hans polare på bio ikv, men jag orkade verkligen inte. Känner att illamåendet börjar krypa fram igen...


Imorgon ska jag ta mitt pick & pack och hälsa på AK och lille Neo hade jag tänkt =) Sedan i veckan ska jag och Johan titta på lägenhet, i Ånge. Jaa, jag ska flytta dit, jag ska pendla sista tiden till skolan här i stan... kommer bara gå 2 dagar i veckan ändå så.

Jag älskar Johan så otroligt mycket, hatar att inte ha han vid min sida =/ Tiden går så otroligt sakta. Jag grät då han åkte förut...  Vill inte vara utan han en sekund, speciellt inte nu.
Detta är så stort, så himla stort =D Ingen är lyckligare än vi.


Nu ska jag kika vidare på filmen.

All min kärlek idag går till Johan, Helene & Roger !




 


Aj Aj Aj

Jag har magknip som en idiot =( Ni vet såndär riktig magknip. Jag har legat till 2 idag, spelat kort, legat, ätit lite, legat, somnade 2 timmar på Johans axel. Vaknade, gick och kissade, och det sätter igång igen =( Det rinner som vatten.
AJ Aj Aj........



Igår va vi ut och åt en romantisk middag, jag o Johan =) Sedan gick vi på bio, "Shutter", helt ok. Ikväll skulle vi ha sett The Happening, men jag orkade verkligen inte. Mår för fäligt.... =( Känner mig så liten och ynklig.... usch...... Vi som skulle ha hälsat på AK idag, men jag har knappt tagit mig upp ur sängen.... Tänkte hälsa på henne på måndag!



Nu måste jag lägga mig igen... känns som att jag ska svimma =/


Ujjääck.

Nån som kan hjälpa mig att också få en fin blogg? Jag vet inte hur man gör?

Igår går mamma ner, jag tvingade henne att komma ner och vara med mig, ta hand om mig och sova här. Hon köpte en massa gotta, såsom vindruvor, ostar, baguhette, kex, kyckling, krossade svarta oliver, och alkoholfri jordgubbs cider. Sen satt vi här på kvällskvisten och kikade på fotboll och mumsade, så mkt som de gick.
Somnade illamående, sen imorse åkte vi på VC, ÄNTLIGEN så är den där skiten klar, tack & lov. Sedan stack jag iväg på jobbet, och har jobbat hela kvällen.
Imorgon har jag tvingat Johan att ta tio över 6 tåget ner till stan direkt efter jobbet hans, då han jobbar natten. Så imorrn vid kl 8 så kommer jag vakna av att han kommer och kryper ner bredvid mig, hur underbart kommer inte det att bli? Oj, jag kommer inte ens kunna sova för att jag längtar så mkt !!!!



Näe, nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och försöka få nån ordning på detta.... & se tv såklart.


Hejdå

Oj.

Då va midsommar helgen över, mkt trevligt har det varit =) Jag va fyllechaffis hela helgen, på lördagen va vi och badade nedanför stölle o mira, mkt roligt och KALLT!!!!

På eftermiddagen åkte jag o hjärtat ner på näset och åt god middag hos hans mamma, mkt trevligt =) Sedan tillbaka till Stölle & Mira, och sedan åkte vi hem runt tolv för jag va så himla trött. Jag somnade så fort jag la ner huve, och sov ända till kl 1 idag... och sedan när vi tittade på film så somnade jag till en timme också... är så himla trött, helt sjukt!!!


Nu blir det jobb mån, tis, ons & tors... sen på fredag åker jag o älskling eventuellt till sthlm och hälsar på Maria & Micke =) SKoj skoj. Massa jag ska fixa i veckan också, bl.a o boka tid hos tandläkarn =( Jag har gnisslat bort en STOR flisa på en kindtand, ända ner till roten... + alla andra tänder som det är flisor borta på, dock inte lika mkt då... men jag grämer mig för att gå dit, jag menar.... det är ju så himla billigt.... (?)  Men jag vill ju fan inte bli tandlös.....


Näe, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner till kojjs, börjar 7 imorrnbitti!


Gonatt allesammans!

Vilken dag.

En av dom sjukaste dagarna i mitt liv, men också en av mina lyckligaste . . .


Jag har ätit jätte god mat borta hos Stölle & Mira ikväll, men jag har också vart fyllechaffis, bestämde mig imorse för att vara nykter =) Johan därimot, han ligger och sover gott i bilen han, det kan han gott göra....=) Han lär ju komma inatt eller imorrn bitti och frysa ...hahaha!


Imorgon ska vi till näset och äta middag... och Johans syster o hennes kille är hemma så de ska bli jätte trevligt... =)




Näe, jag är tok trött så jag ska krypa ner till kojs nu =) Glad midsommar allihopa!

Midsommar.

Kvällen avslutad på jobbet, vilken dag... puh!

Nu har jag packat de sista, poppar lite musik, dragit på mig för små jeans, sånnadär ...hmm..heter det capri byxor mån tro? Ja, sånna iaf, sitter som jag vet inte vad =S vart kommer allt fett ifrån?!??!?!? =D Gaaaah!

Jaa, tåget går inte fören tjugo i tolv, så jag behöver inte cykla än på ett tag, men tänkte cykla i bra nog tid, lite läskigt i tunnlarna där efter alla våldtäkter, hua! Dom borde hängas dom där svinen..........
Även att det är Dejavu Open Air i helgen, ganska dumt att ha det under midsommarhelgen om jag ska va ärlig, många som är borta då juuuue! Hade velat gått på det, så himla gärna. Well....

Oj, jag slipper sova själv inatt, tänka sig ?!=) Oj vad jag ska kramas och pussas o gosas... =)



Nej, nu får det räcka! Glad midsommar på er

Jag blev "tagen"...

av AK, men jag gör de där sen gummsi ;)

Idag har jag suttit nere vid vängåvan med Linnsan och snackat en massa skit, hjälpt en stackars gammal gubbe som ramla och började blöda, han va så full, så vi hjälpte honom till bänken, stackarn! Alla satt där men ingen gjorde nånting... jävla människor va fan är det för fel ??? Hade det ramlat en stackars liten gammal tant där så hade nog alla sprungit dit på en gång...

Sen va jag på Helex och körde ett HÅRT jävla puls-spinning-pass =) Gick skit bra!!! Sen cyklade jag hem för den där förbannade mördarbacken, haha. Sedan hade jag bestämt mig för att springa in här o hämta pengar o cykla upp på affärn o köpa en lök så jag kunde göra köttfärssås, men jag va så jävla slut när jag kom hem att jag inte orkade det, jag orkade inte ens göra riktigt mat.... jag mådde dåligt, svimfärdig, illamående och alldeles konstig i kroppen.=( Ja mig i sängen, tvingade mig själv upp, gick med böjd överkropp och satte på vatten...tillbaka till sängen, upp igen i samma ställning och hädde ner pasta, sen tillbaka till sängen.... sedan upp, tvingade i mig pastan ... jag shöjdes (hur fan stavas det?), som en idiot.... men jag tvingade mig sj. Sedan efter typ 5 min började det genast kännas bättre, jag tror jag hade för lite energi i kroppen.... jag va alldeles konstig alltså. Och dålig i magen va jag också. Men nu mår jag himla mkt bättre, har ätit en rostis också =)


Imorgon har jag ställt larmet på kl 11, även Johan ska ringa o väcka mig då!=) Packa lite kläder o grejjs inför helgen... Sedan kl 1 går jag och jobbar kvällen, till halv tio. Sedan hem igen, hämtar packningen och sätter den på cykeln och beger mig ner mot tågstationen... och åker till min kärlek i Ånge =)
Midsommar ska vi nämligen fira där uppe, på fredag ska vi till Ovansjö på middag o grejjer och sedan på kvällen är det fest som gäller, ser framemot det jätte mkt faktiskt =) Åker dit med Patrik & Viktoria... ååå de kommer bli så skoj =)


Näe, nu ska jag se ett avsnitt av mitt älskade jackass innan jag somnar.... =) Ha de bra allesammans!

Åhhhh

Jag kan INTE sova, jag blir fullkomligt vansinnig.

För det första vill jag inte sova utan Johan, och sen känner jag mig lite krasslig och då verkligen hatar jag att sova ensam =( Jag ligger och nojjar upp mig för minsta lilla...=/.







Well, idag/ikväll har jag jobbat.... va faktiskt roligt o få jobba lite=) Men vet ni, nu ska jag lägga mig i sängen o glo lite på jackass....


JOHAN?! I övermorron ses vi, sent dock men vi får sova ihop iallafall, tack o lov! Du e min skatt, min bästa vän, min stora kärlek, verkligen mitt allt!!!!! Synd att de tog så många år efter första kyssen på LimeBar innan vi lärde känna varann på riktigt =P hahahaha! Love you mitt hjärta!




Kanske.

Nu tänker jag ta upp ett ämne som är jävligt känsligt för många, det ligger många delade meningar om det ....MEN....


Jag såg en dokumentär på tvåan alldeles nyss, där dom rankade de 20 skadligaste drogerna. Vet ni att nästan längst ner på listan hamnade LSD & ecstasy, på sjätte plats kom tobak och på femte plats kom alkohol.
De två farligaste drogerna var såklart kokain & heroin.
Dom sa även att mest troligt så skulle alkohol narkotikaklassas om den kom idag, den kom alltså före en mängd droger, även före cannabis.


Jag säger inte att man ska förbjuda alkohol och legalisera andra droger...absolut inte. MEN, även fast alkohol och tobak kräver så många fler dödsoffer än vad många andra droger gör, så skyltar vi med det, reklam på tven om alkohol, köp det, drick det, på ciggpaketen, är det en liten ruta som säger att det är "skadligt för din hälsa"......jävla trams!

Även fast alkohol & tobak kräver sååå många dödsoffer så är DET lagligt, och är fruktansvärt beroendeframkallande så säljer vi det ute i samhället. Tycker ni inte att det är lite dubbelmoral? Bara för att alkohol och tobak är accepterat ute i samhället och inte står nån lag om det....

Jag tror vi människor är så jävla trångsynta.... vi ser ner på en horse-pundare... men en alkolist kärring som dricker vin så fort hon kommer hem från jobbet, sånna accepterar vi mer? Är det inte lite så?


Jag säger inte heller att jag är bättre än andra, jag snusar minst en dosa om dagen, och dricker alkohol när det är fest och även feströker.... Men jag kan faktiskt "bredda" mitt tänkande, jag ser inte ner på människor på olika sätt, beroende på vad dom tillför sina kroppar för substanser.... Jag tycker bara att samhället är vridet....
Jag säger inte heller att alla ser ner på olika sätt.... det är säkert många som har samma tankesätt som jag, jag hoppas det är många iallafall.
En fråga jag tänker ofta på; "Varför dricker man?" "Varför kan man inte ha lika roligt utan när man VET att det är skadligt, MAN vet så himla väl".

Men jag uppmuntrar inte till att börja använda ecstasy istället för alkohol, det är upp till var och en, inte min ensak.


Men kanske vi människor ska tänka till vad vi håller på med ????????????


blaha



Helgen va lugn och fin... eller ja, inte fredagen... den tillbringades nere på Forsön med studentfirande... sedan drog jag med mig Sandra i alkoholträsket och vi och Johan begav ner på mittis.... rätt så trevligt även fast jag sa några onödiga ord och sänkte mig till en liten fjortis-nivå, men vad gör det om 100år, som Johan brukar säga=)

Vaknade upp med mitt hjärta och vi åt pyttipanna till frukost, fortfarande fulla...hahahah! Sedan låg vi i sängen ända till halv 2... Sedan åkte vi hem till Ljunga och grillade med mamms, papps & syster och sedan begav jag och Johan oss till Stöde och satt barnvakt åt mina små söta kusiner, sedan hämtade vi Kristin, mamma o pappa i Ovansjö då dom hade va rit på mc-fest....=) Så vi hamnade inte i säng fören 3, och somnade inte fören 4 då grannarna gjorde ett jävla liv ifrån sig....

Sen idag vid halv 4 kom mamma, pappa o syrran o hämtade mig i Ånge och jag liftade med dom hem till Haga... syrran skulle spela match... och vet ni vad dom hade köpt till lilla mig? EN STOR KONSUM PÅSE MED MAAAAT!!!!!!!!! Guld värt verkligen! Dom e bra gooo =)

Ikväll så ringde min gullis Tanya, vi pratade en hel del massa skit !!! Allt mellan himmel och jord, hon e fan en av dem skönaste brudar jag har träffat =D hahaha... vi tänker/tycker lika dant och har samma humor.... =D Jag är överlycklig att jag träffade henne.... Vi har många goda minnen =D Här kommer en bild på min goooda vän =)

tanya


Imorgon ska jag träna hade jag tänkt, mer då? Börjar inte jobba fören på tisdag.... Well, nått hittar jag väl på.... umgås med Bomsikka kanske? Men hon har väl fullt upp med annat =P



Jag har iaf hittat kärleken på riktigt, löjligt kär . . . 

Fredag

Upp halv 8, duscha, göra sig fin och dra på klänningen för att sedan ta tåget till Fränsta, då syster min går ut 9:an... stora hon =) Sedan ska pappi driva upp mig till Ånge igen innan 1, möta upp Johan o hans familj och stå vid trappan då Jim tar studenten! Sedan blir det fest nere på Forsön.... =) SkojSkoj....


Sitter här alldeles själv då hjärtat mitt e på jobbet.... men han ska bara jobba till kl 3 inatt, vem vet? Kanske jag är vaken då???=) Bara två timmar kvar...iiiihhhh! Jag är världens lyckligaste tjej.

Förut ikväll fick jag ett mms, en bild på min goda vän Jennys nyfödda bebis! En liten pojke blev det.... så himla söt!!!!!!!!! Saknar Jenny så himla mkt =( Måste åka o hälsa på....


Well.... nu ska jag se Jerry Springer.... gonatt!

Äh...

Maten och träningen har funkat som den ska, hittils av veckan. Glömmer bort att skriva blogg nuförtiden, ska bättre mig så ni era nyfikna människor har ngt att läsa ;)


Jo, jag och Johan gjorde våran lilla egna surströmmings-skiva igår =D Gick och plockade blommor, kokade färskpotatis, hackade lök, gräddfil och såklart surströmming.... Åsså dukade vi upp fint på balkongen med duk o grejjer =)

Jag trodde jag skulle vika mig dubbel alltså....så mkt skrattade jag. Johan skulle öppna suströmmingsburken, och säger precis innan han öppnar..."tänk om det skulle spruta rätt i ansiktet på mig"...vad tror ni händer???? DET SPRUTAR MED EN JÄVLA KRAFT RAKT I FEJSET PÅ HAN!!!!!!!! hhahahahahhaha.. och HELA kläderna.... hans ansiktuttryck kommer jag bära med mig till graven... jag trodde helt seriöst att jag skulle skratta ihjäl mig... på riktigt.... åh herreguuuuuud va jag skratta =D=D=D=D=D=D==D=D=D=D

Ja, efter maten fyllde vi badkaret med vatten och bubbel och badade, kanske hur mysigt som helst ;) Sen tog vi oss en rask promenad och köpte tuggummi.... kunde ju behövas efter maten =P


Sen har vi myst exakt hela tiden tills han gick på jobbet =) Fast jag tog en paus då och då och spelade tetris, haha!
Oj vad jag e kär, jag har aldrig skrattat såhär med någon förut.... han e inte bara min pojkvän och mina stora kärlek, utan också men allra allra allra allra bästa vän!!!! Jag kan inte ha det bättre!




Nu vill jag ha helg känner jag, fulllspäckat denna helg också! Jims student på fredag, middag hos päronen på lördag, sen iväg till Stöde och sitta barnvakt åt mina små söta kusiner!!!=)
Sen nästa vecka börjar allvaret.... JOBBA JOBBA JOBBA, ända fram till september.... heltid dessutom, vilket jag behöver.... =)

Nu idag har vi vart o fikat på konsum med sandra, handltat lite åt Jim, och nyss har vi gått forsön runt och nåägra varv runt hinderbanan... najs!


Näe, nu ska jag hjälpa hjärtat i köket, vi ska äta räksallad med ägg, mörkt bröd, fettfri dressing och vatten till, mumma=)


Hejdå!

Då va det åter Måndag

Jag är kvar i Ånge, och blir det hela veckan=) Skööönt!

Jaa, i helgen vare Träslaget.... blev nån öl och utan skandaler!!!=) Har haft det skit mysigt hela helgen verkligen.... Ätit god mat, sprungit hinderbana, badat, grillat, skrattat och solat!! =)
Felicia va med en sväng på lördagen också, de va jätte roligt =) Äntligen har hon blivit stor hon också =P Mindre än 2 år kvar sen e hon vuxen på riktigt =)
Igår låg jag, Elin, Hybiz, Johan och Frazze på vojen och solade ett bra tag, skvallrade lite om gårdagen och sådär!=)

Tro vad man ska hitta på idag då?? Johan har jobbat natt så han sover som en stock.


Vad det gäller maten i helgen så har jag fuskat lite.... de kan ju inte gå bra jämt, heh! Men nu är det ny vecka och nya tag!!!
Kanske man ska ta och hälsa på mor o far kanske?? Jag vill ju åka MC!!!



Och tack faster för din fina kommentar =P Näe, du har nog rätt.... men pengar löser många problem, inte alla, men många =)


Näe, nu vaknar hjärtat så jag ska krama han nu =)

Bjuder på lite bilder sen helgen =)






















Solbränna!!

Ah, hur bra mår man inte av lite solbränna??? =) Solen skiner, vindstilla på vattnet, jordgubbar, exotisk frukt, philadelfia och kyckling klockan elva på förmiddagen.... Så har min och mammis dag/morgon sett ut, LOVELY!!! Löst korsod, haft fötterna i vattnet samtidigt som vi ligger på bryggan, det är livet!

Lunchen igår blev en sallad och middagen blev broccoli, potatis och köttbullar, + massa frukt till mellis.
Sedan på kvällen drog jag och mammi på oss joggingskorna och joggade/gick runt byforsen, så himla fin slinga där!!! Förra året orkade jag lätt springa runt hela, nu orkade jag bara halva.... Men det blire snart ändrig på =)
image16

Nu sitter jag och väntar på Johan som ska hämta mig, sen pyser vi upp till Ånge och ska jogga forsen runt och springa nån jäkla hinderbana, haha... ja vi får se hur det går =)


Ska jag vara ärlig så blev det en liten baugette (verkligen en liten, sant) till kyckling.... jag tänkte inte skriva det först, hahaha... vad löjlig man är! Men ja, jag känner mig ändå duktig, än så länge.


Middagen idag ska jag laga, åt mig och Johan... det blir saffrans spaghettie med rökta musslor, räkor och tomater...som en gryta typ! Och så självklart en rejäl god sallad med vindruvor och lite smått och gott i =) Mitt favvorecept!!!


Ha en fortsatt solig dag allihopa, för det ska jag ha =) Puss Puss!

Nya krafter idag =)

Idag mår jag bättre, har ätit gröt till frukost och ska snart slänga mig i duschen för att sedan cykla iväg på jobbet på info. inför sommaren. Direkt efter får jag stressa som en idiot till tågstation, hur nu de ska gå med två stora väskor fullpackade och en till väska, hmmmm....

Till lunch idag hinner jag inte äta ngt, så jag va på affärn förut och handlade två bananer och ett äpple, man kan ju alltid hoppas på lunch på jobbet men jag gissar på fika, kaffe och bulla, inget sånt för mig!!!=)



Näe, nu ska jag ut och svettas i solen och äta min frukt!



Hej så länge!

Blääää

Frukost; En halv banan, havregrynsgröt, solroskärnor, krossat linfri & kanal.
Lunch; Matlåda bladspenat och några korvtärningar, blev så lite så jag tröck i mig lite kyckling också.
Mellanmål; Ett äpple.
Middag; Linsgryta med mörötter, ärtor, majs, tomat och vitlökssås.
Kvällsfika; Två hårdbrödmackor med ost.


Träning; 60 min spinning, intervall träning, FY FAN. Helt slut då jag cyklade hem, trodde inte jag skulle klara av backen hem alltså.


Mår inga vidare, mår illa osv. Det är nog sockret som gör sitt, inget sötningsmedel eller nånting, vet ju hur de va sist!!! =S


Näe, orkar inte ens skriva mer... lägger mig i sängen och ser om jag måste spy.... ???


Ändring

Jag har nu bestämt mig för att detta ska bli min mat-dagbok och träningsdagbok, ska skriva ner varenda liten penal jag äter och varje träningspass jag kör! Så blir det lite roligare och lättare=)


Så, idag tog jag tjuren vid hornen och begav mig på träning, första gången på evigheter, och jag kan ju säga att det tog =D

Innan träningen tog jag en promenad ner på tågstation och hämtade min cykel, tog cykeln till träningen och cyklade åter en timme på en spinning-cykel =) Sedan cyklade jag på affärn och handlade en tomat, bananer och minimjölk.

Blev ingen frukost idag, (då jag sov så länge, dumma Therese), det blev en lunch bestående av wokgrönsaker, bladspenat och kryddade korv-tärningar med timjan, helt ok!

Middagen bestod av kyckling, tomat, paprika, morötter och timjan. Sedan gjorde jag en krämig sås till, Grekisk naturell youghurt, vitlök, salt och pepper, SUPERgod!=)


Tro nu inte att jag äter bara grönsaker nästan, utan jag kör halva tallriken med grönsaker och resten av tallriken med ngt annat. Jag tog även lite rhode island sås (3% fett) på också, lite onödigt kanske men va faaan!
Till kvällsfika har jag ätit en banan!

En dag avklarad =) Ser framemot imorgon!

Dåså.

Då va helgen över. Jag har haft sinnes-sjukt roligt, så jääävla underbar stämmning, sköna människor och strålande väder.
Fredagen va bäst, enligt mig... Fick äntligen se Dj Luna, vilket va en upplevelse. Man pumpade som om det gällde livet =D Vilket resulterade i 492568 vattenblåsor på fötterna och en enorm träningsvärk.

image10


Lördagen satt vi uppe på sol-deck, där spelades det underbar musik, ölservering, mat och solen stekte på oss. Vi tog oss även en tripp in till Tallin, käkade middag och kikade runt lite. Och sedan tillbaka till soldeck. Sedan dansade vi där till solnedgången, det va en magisk känsla ska jag få be och tala om!!!!!! Verkligen alla dansade!

image11



image12

image13

image14
image15





Idag ska jag ta mig iväg på träningen, puls-spinning tänkte jag gå på! Hoppas det går bra, trots mina blåsor=S
Imorgon äre skola hela dagen, sedan ska jag nog åka hem till mammi i Ljunga!!!!!!!




Det får räcka för idag!