h*elvete

Mina sista 7 extrakg går verkligen trögt. Det är ju mitt fel, så fort jag mår lite dåligt, inte kan träna så tröstäter jag, skiter i allt vad äta nyttigt heter. Varför? Vet inte. Har alltid gjort så. Ett beteénde som är svårt att göra sig av med. Sedan kommer ångesten. Hur jävla svårt ska det vara att bli smal igen?
Idag fick jag beskedet att Troy & Max har fått plats på dagiset jag har sökt åt dom. Troy fick sluta på sitt andra dagis då han ej trivdes. Detta känns bättre. Var ju tal om dygnet runt dagis då jag kommer jobba skift, men de får bli såhär. Jag får helt enkelt endast jobba dagar då Johan är borta. Finns inte så mkt att göra åt saken.
Idag fick Max sina första skor, ekologiska kavatskor, bruna. Så otroligt söta :)
Annars är barnen inne på sin tredje vecka som sjuka. Ögoninflammation, krupp, täpta näsor, halsont.... Jag är småsjuk o Johan har varit riktigt dålig o är inte frisk än. Tålamodet tryter.
Annars jobbar jag så mkt som jag kan, ute i Njurunda på hemtjänsten, på 2 grupper/områden och nästa vecka ska jag även skola in mig på Skönsmons hemtjänst.
Annars händer ej så¨mkt? Vi har börjat planera semester i sommar. Först va vi inne på Leksand, men nu lockar Götet, ta nattåget ner, kan ej bli mer praktiskt. Lägga sig o sova å vara framme när man vaknar:)
Nu ska jag göra ett andra försök med att lägga minstingen... Hej!