Spricker.

Har inte sovit så bra inatt, vaknat hela tiden. Men, vad gör det när man inte har så mkt att göra om dagarna=)

Vi knäppte kort på magen igår, och herreguuud vad jag spricker, nu har jag bristningar ända upp till naveln, och tuttarna ska vi inte ens prata om....!=) Men det är ju sånt man får ta...
Jag hoppas verkligen att lillen kommer ut tidigare än beräknat datum, nångång nästa vecka skulle vara perfekt... eller varför inte på Söndag?=) Men, det är ju han som bestämmer...

Idag kommer syrran hit, hon kommer med tåget runt 5-6 skulle jag gissa, då tänkte vi gå på after work och äta en bit mat... sen blire bara lungt, en film eller nått. Imorgon ska vi skjussa Felicia på fotbollsträning och jag o Johan åker ner till Sundsvall. Strosa runt på birsta city ett tag, hitta en mysdress till mig bl.a, sedan ska vi vara i lägenheten i Haga, för att sedan gå på bio och käka mat =) MYS!



Nej, nu tänkte bjuda på en bild...


V.38


Världens bästa kille!

Jag har världens bästa kille!

Imorse vaknade jag av att nån höll på att stöka i köket, vem om inte Johan hade kommit hem på lunch från jobbet och stod och gjorde frukost, gröt, sylt, rostisar och massa grönsaker & pålägg.... ÄR väl ändå jag som jag ska göra det när han kommer hem från jobbet =)
Har skurat toan idag, duschen hatar jag att rengöra, så de fick Gullock göra då han kom hem=) Men gud så skönt när det är klart... så himla rent & fräscht! Håller fortfarande på med tvätten... bara 2 maskiner kvar.


Idag då Johan kom hem från jobbet, hade han med sig 7, stora, röda rosor med ett kort till, där det stod en text på båda sidorna... som jag kommer bära med mig livet ut!=) Jag blev så rörd så jag började gråta!
Inte nog med det, så hade han köpt en pucko & en godispåse till mig, med en trisslott i påsen =D Jag har fått nån snille på pucko... måste va den godaste choklad drycken som finns!!!!
Och med grädden på moset, pricken över i´t, så hade han köpt ost, kex och vindruvor... som vi ska smaska på ikväll, ha en liten myskväll!!!
Han är bäst min Johan, jag älskar han löjligt mycket!!!!!!!!!!!!




Just nu sover han en halvtimme, då jag ska väcka han och vi ska ta en liten promenad... men bara en kort en=)


Jag har också bråkat med försäkringskassan idag, dom påstod att jag inte hade varit inskriven på arbetsförmedlingen under 10-13 januari 08, varför i helvete skulle jag avregistrera mig därifrån under 3 dagar? Dom påstod äve natt do mahde fått uppgifter ifrån csn, att jag hade börjat studera den 14 januari 08, vilket inte heller stämmer, då jag VISSTE att det va den 10 januari... så jag fick ringa till komvux i Sundsvall och begära ett intyg därifrån... att jag började den 10 januari...för jag hade ju RÄTT! Det är ALLTID krångel med försäkringskassan.... jag bokstavligen HATAR deras sjuka jävla system, att dom inte kan hålla rätt på nånting!


Nej, nu ska jag klä mig lite varmare och väcka hjärtat mitt!

Puss!


BB-väskan.

Idag har jag inte gjort så mkt... inte ngt alls för den delen.

Ikväll därimot började jag & Johan att packa BB-väskan, det kan ju bli så att vi får fara ner vilken dag som helst nu =) Har bara packat det som lillen ska ha, mitt & Johans e kvar, tänkte ta de imorgon =) Shit, det är så himla nära nu, det känns så himla overkligt på ngt sätt... vi är 2 nu och snart e vi 3... det går verkligen inte att föreställa sig, på ngt sätt =P Men gud så vi längtar, tiden går så sakta!
Gud vad svårt deet va att välja kläder man ska ha med till han, man vet ju liksom inte hur länge man blir kvar eller hur allt blir... man vet ju ingenting...=D Känns som att jag har tagit med hela garderoben, haha.. men vad gör det. Huvudsaken det kommer ut en frisk liten bebis som mår bra=)


Det jag mer har hunnit med det är att fixa med Johans födelsedags presenter tills på Söndag, då älsklingen fyller 25!! Jag hoppas han gillar det, kan ju inte skriva ut vad det är då han e här & läser =)! Och på lördag ska vi åka ner till Sundsvall & kika på bio och äta nå gott och hjärtat ska få bestämma allt... eftersom han som sagt fyller år den helgen. Jag kan tänka mig att det blir nån hjälte-action film och max hamburgare till middag, HAHA... Han är för söt min lille Johan!=)


Imorgon blir det till att tvätta och skura toaletten, känner mig mkt piggare nu faktiskt...


Nu blir de att borsta tannan och krypa ner bredvid hjärtat mitt och titta på Kvällsöppet... Godnatt!

Mja...

Hyffsat med sömn inatt. Somnade runt två nångång, och har bara vaknat 3 gånger kanske, tills jag tillslut klev upp då hjärtat mitt kom hem på lunch och fixade frukost! Han e bäst!

Ni ska se mina fötter, dubbelt så stora som i vanliga fall, nej..men nästan! Och mina händer... dom bara värker & värker! Vatten! Gud vad jag klagar hela tiden, men man måste få skriva av sig nånstans... stackars Johan får alltid höra om mina smärtor om dagarna.. och nya ställen hela tiden!=)

Alltså gud vad jag går snett med ena foten, jag går sönder alla skor! Lika bra och slänga vinterskorna, nu efter 1 månad... det är ju inte sant! Vad kan man göra åt saken?? Jag går ju som jag går...eller hur! Ja, jag vet inte...irriterande!


Tro vad man ska hitta på idag??? TRÅK!

Kanske skriver mer sen...


Ny vecka!

Vecka 38, ojojojoj nu är de riktigt nära... hoppas han kommer redan nästa vecka, lite önsketänkande kanske!

Idag har Bomsikka varit här, vi va och fikade & surrade massa skit! Väldans trevligt!
Vid 3 åkte jag och Johan på MVC och lyssnade på lillens hjärta, oj va han stökade på och hade sig...Allt såg ut som det skulle =)


Benet känns bättre men därimot inte ryggen... känner mig klen överhuvudtaget....gruvar mig för att de ska bli värre... vilket de säkerligen kommer bli, men det är väl sånt som hör till...spec nu på slutet...!!


Har fortfarande inte fått till sänghimmeln till vaggan, höll säkert på en timme imorse... jag tror jag blir tokig!
Inatt hoppas jag på bättre sömn.... ska försöka redan nu!


Tack o hej!


Mitt i natta...

Jag vaknade för 10 min sen o va tvärpigg, klev upp och gjorde 2 mackor o drack mjölk till.... vem gör det???
Smärtan i benet e nästan borta.. men ryggen gör det ont i, och jag går som om jag vore 39859230 år gammal!

Impuls resa till stan!

Ja, och så blev det!
Vi brummade ner till stor stán då Johan kom hem från jobbet, så nu är vi några lappar fattigare! Jag sa att jag inte skulle handla nå mer kläder till lillen innan han kommer... men tro ni det är lätt när man går förbi allt sött??? NEJ!
Handlade för många bodys, pyamser, varav en stålmannen-pyamas (Johan är tokig i serie-hjältar), och en såndär söt sovpåse=) Och nån till med fötter, och nästan allt de där va på rea...så vi gjorde kap verkligen=) Sedan köpte jag mig en till amningsBH, 2 bedsett till vaggan och 1 till våran säng, en såndär söt handuk med öron på, typ som en morgonrock fast handuk, åsså en gos-filt... och lite annat smått & gott... vi hämtade även ut bilbarnstolen, så nu äre bara för herrn där inne att titta ut till oss =)
Blev några blommor till köket och en rosa duk... och jag har rosa gardiner... jätte tjejigt =)

Middag blev serverad i Haga hos min familj... mumms!


Nu har jag försökt att förstå mig på sänghimmeln till vaggan... jag får verkligen inte till det, jag fattar verkligen inte hur man trär på den? Hur jag än vänder och vrider på den så får jag f*n inte till det... MAMMA, hur gör jag?


Jag har sett ut som en invalid idag. Jag går annars snett med mina fötter, men nu har jag verkligen gått sönder skoran jag köpte för kanske 1 månad sen... och plus att jag vaggar fram som om jag vore kobent gånger 390582390582, för att jag har så jääävla ont i benet... Jag hoppas alla som har sett mig har sett magen, så dom förstår att det är därför...hehe! Jag hoppas man får nå sömn inatt...

Halsbränna har jag så jag tror halsen bränner sönder snart... känns som att jag har druckit 12 liter gaviscon...kommer tillbaka lika snabbt...




Hmm... "E", nu blir jag verkligen nyfiken på vem du är!!! =P Jag kan tusan inte komma på nån jag ogillar???


Nu blidde de sängen!


Frågetecken!

Vem är "M" och "E" som har kommenterat???=) SKoj med kommentarer men de vore ju ännu roligare om jag visste vilka som kommenterade=P


Spec "E" är jag nyfiken på!=)


Nu har jag uppdaterat min HLR, skönt att ha de avklarat! Hjärtat slutar vid ett så jag tänkte lägga mig i sängen tills han kommer och titta på tv. Har så himla ont nu... =(

Sååå... vilka är ni?!=D

AJ !


Faster med kusiner va här mitt på dagen och lämnade en massa bebis-saker... bla en spjälsäng som vi har fått, åååå vad bra=) Helt perfekt!!! Efter att dom hade åkt gick jag & Johan ut i snön på en promenad, och den promenaden blev ett helt projekt... gjorde så förbannat jävla ont i högra benet och arslet... nu är det inge roligt längre! Har sovit kanske 3 timmar inatt, vaknat av de onda benet, vänt och vridit på mig... kissat och haft mig!
Fick sova en timme efter frukosten medans hjärtat städade på, gick och handlade fikabröd och donade, älskade hjärtat mitt!!

Nu är han & tränar och jag sitter här, som vanligt... idag blir det potatisgratäng med MASSA vitlök, marinerat älgkött & fetaost sallad till middag... min favorit!!!
Imorgon ska jag ha HLR på skolan, hur nu det ska gå med en stor mage och ischias...ja, den som väntar får se=P
Nej, nu tillåter inte rumpen de här nå mer... Så vi hörs!

Tjockis!




















Klaga.nu

Sammandragningar, ischias, ont i höfterna, "mensvärk", illamående, gasig & halsbränna... det är jätte härligt att ha allt de på samma gång!

Takida

jag menade ju såklart årets grupp, inte årets låt =P Fast de borde dom ha vunnit också..va dom ens nominerad till de??? Nån som vet? Nåväl, lika konstigt ändå. jag pratar såklart om Takida.

Guru Josh Project

Vid 9 kom hjärtat hem på lunch och vi åkte på ica och handlade brakfrukost, mumms va gott =) Sen när han gick igen så somnade jag om, va knade för 5 min sen. Är så sjukt trött... är helt slut i kroppen. Undra om jag börjar få foglossning? Jag vet ju tusan inte hur det ska kännas... men det gör ont där nere...i benen, helst när jag går. Aj Aj Aj....
Och inte nog med det så nu såhär på morgonkvisten så drömde jag om att vi hade tid hos barnmorskan, och när vi väl va där... så sa hon.."Jag kommer strax" och vi satt kvar på hennes rum... men hon kom aldrig tillbaka.
Så vi gick hem igen... och Johan gick och tog bakelser och bullar överallt på rummen där det bjöds... sen hucks flux så va vi på ett "Möte" med en som skulle berätta hur det va att få barn... men då va de nå slags skämt... för det va en kille, som hade en stor boa orm på bröstet... och sa..."Det va helt underbart att få lägga upp henne på bröstet"... jag trodde inte d va sant... och Johan fortsatte bara med sina bakelser...han brydde sig inte...haha!

Idag slutar han hjärtat tidigt, så han kommer strax efter ett nångång... vette tusan vad vi ska göra då. Men vid 6 så ska vi ner till Ljunga till älskade mamma, pappa o syster och äta middag.... ååå va jag älskar dom, och saknar dom! Igår när pappa hade varit här på kaffe började jag gråta och fick dåligt samvete... för allt som ha varit förut... och för att jag älskar han så mkt... Johan måste tro jag e dum i huve! Jag börjar tro de själv snart....


En låt har fastnat i mitt huve och den går här hemma mest hela tiden!!!!







Och gud va kul att Takida blev årets låt!!!!!! Massa grattis till dom!

Nej, nu ska jag slänga mig i duschen och vakna till....

Vaken.

Fick lite ¨ångest då jag skulle sova, så därför hamnade jag här... halv två på natten! Ibland kommer tankar upp från..förr... sånt som man har förträngt, tror man! Usch, mår illa av bara tanken...

Ikväll har jag och hjärtat varit nere på Forsön och ätit tacos och glass till efterrätt, MUMMS! Sedan åkte vi till Krille & kikade på hockey... Och sedan åkte vi hem och kramades tills Johan tillslut somnade i soffan, men jag väckte han och skjussa han i säng =P


Johan är det bästa som någonsin har hänt mig, jag har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv, jag älskar han oändligt!









MVG!

Tro´t eller ej men idag, av ren impuls så gjorde jag provet på datakunskapen, och jag fick MVG... =D Snacka om glad jag blev, wiii =) Så nu slipper jag den där skiten nå mer !!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag bara en sak kvar att lämna in... en liten uppgift om åldrandet i olika länder, och jag hittar tamme tusan ingen info om det... har hittat nå litet men de räcker inte! Nån som vet vart jag ska leta???? Snälla säg de isåfall...

Jag är nog lite bättre än vad jag tror, matten klarade jag på mindre än 3 veckor.. och den trodde jag skulle ta en termin, knappt att jag skulle klara den över huvudtaget... och nu datan, som jag trodde att jag inte skulle hinna bli klar me innan lillen kommer... blev jag också klar med, på cirka 1,5 vecka... om ens det...1 vecka! Självförtroendet höjs en aning när man presterar bra !!! =)


Ikväll har jag varit hos Maja och hälsat på, åt pannkakor och surrade en massa skit, vi har ju en hel del att ta igen om man säger så =P År och dar sen vi umgicks... senare tog vi bilen ner på stallet och hälsade på pållen hennes... och sen hem igen!


Imorgon vette tusan vad jag ska hitta på medans hjärtat jobbar? På eftermiddagen ska vi ner på middag på forsön och titta på hockey iaf... nå mer har vi inte planerat.


Nej, nu ska jag kila... Hejråååå!


Älskade lilla mage! Vad vi längtar efter dig där inne!!!!!










Hej så länge!

Godis.

jag kunde inte hålla mig, så en kvart innan dom stängde på Gluggen så brumma jag dit och köpte lite lösvikt...och GUD så GOTT de va! Läste i din blogg Elin, att du hade funderat på godis ett tag och att man faktiskt får passa på nu innan man ska börja äta nyttigt igen, well... jag följde ditt råd =P

2 timmar på ångströms, lite städning, matlagning och mys har jag hunnit med idag, och lär inte hinna med så mkt mer innan de blir ny dag.
Idag går jag in i v.37... låt tiden gå lite fortare nu tack =)


Nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och lägga mig i sängen och be och få en massage=D

GodNatt!

Extra kg...

Satt och tittade på bilder förut.

Innan jag blev gravid, hade jag fler extra kg, än vad jag hade en liten bit in på graviditeten... aneldningen till det va ju att man inte kunde äta ngt, ett tag kom till och med ett glas vatten upp!! =)
Jag hoppas verkligen att man tar tag i träningen och maten rätt så fort sedan, så man inte drar ut på det! För hur än det är så mår man bäst utav att träna och det är ju roligt bara man kommer in i det!!!!!!!!!!

Både igår och idag har min mage blivit hård som en kanonkula varannan minut... sammandragningar=) Det börjar kännas på nu, jag gick fram på byn och tillbaka, dammsög lite här hemma och sen va mina höfter helt bortdomnad... som ett belastat band runt hela midjan/ stjärten/svanken... Tur jag har Johan som tar hand om mig med massage=) Ska kräva det vid läggdax också!
Imorgon står det data på schemat... och inget mer... vad jag vet! Tragiskt egentligen, jag umgås tusan inte med nån... är väl kanske mitt fel också!!(?) Men här i Ånge känner jag i stort sätt inte nån man kan gå över till på fika eller dylikt... Menmen... det är väl så livet är ibland??? =)


Hörs & störs!

Augusti =) Vilken tiny mage, tiny therese överhuvudtaget=D



Matlista.

Igår skjussade vi upp grabbarna grus till Vemdalen, riktigt fin stuga dom hade hyrt =) Man blev lite sugen själv faktiskt, har inte varit i fjällen på år & dar känns det som. Men jag kan ju trösta mig med att de va riktigt blåsigt väder och kallt, så de va skönt att brumma hemöver och lägga sig i en varm, go och stor säng istället =P

Idag har jag suttit på ångströms, i två timmar och nött lite... tänkte göra provet nästa vecka. Nu har jag suttit här hemma och skrivit matsedel för veckan, tänkte gå och handla sen så det är därför! Men tänkte vänta på att hjärtat kommer hem från jobbet & träningen först, mkt roligare att handla tillsammans!!!


Imorgon går jag in i v.37... ojojoj...riktigt nära nu =)


En tjockis bild från igår =)


Mvc

Ja, nu har lillen där inne verkligen borrat ner huvet och fixerat sig, nu känns det verkligen att det inte är långt kvar, gud så vi längtar!!!=) Hjärtat lyssnade vi också på och det slog på som det skulle, och huvudet hans fick både jag och Johan känna på genom magen när barnmorskan visade... hur häftigt som helst =D
Pratade lite om förlossning och så, smärtlindring osv... jag är öppen för allt, varför ligga och ha ont när man kan lindra det??? Sedan pratade vi lite om ammning och så också, jag måste erkänna att man är lite nervös, hur allt ska gå och så... men man kanske oroar sig i onödan!! (?) =)
Hur som heslt så är lillen sååå efterlängtad... nu går tiden så himla sakta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efter det långa besöket där så åkte jag & Johan och åt den godaste afterWorken på mittis EVER...hahaha, jag va så sjukt hungrig så jag åt för 4 hästar!!! Efter det släppte han av mig hemma och han for med bandet sitt och flyttade in i nya replokalen, jag la mig hemma i soffan med täcke, kudde & godis=) Sedan hoppade jag in i duschen, där jag nu har ställt in en stol som jag kan sitta på=P Hur skönt som helst... efter nån minut kom hjärtat hem och hoppade in med mig=) Efter duschningen blev det cola och massa gotti till en VÄRDELÖS film...Och nu sitter jag här, skittrött och överlycklig över att Johan tog hand om tvättstugan, hihi!

Nej, nu ska jag ta & krypa ner under täcket och stänga mina blå/grå/grön/brun(?) en stund=) 
Bjuder på en magbild...v.36.


Puss o godnatt!



Konstig.

Bläää, känner mig så himla konstig hela tiden!


Är det inte det ena så är det de andra.
Johan är verkligen för bra för att vara sann... han är det! Alldeles för bra! Jag älskar han oändligt!

Och Helené? Jag saknar dig!


Snart mvc, återkommer senare idag!

Musik.

Som väntat så vet de flesta som känner mig att jag lyssnar på trance. Alltifrån psy, goa, hardstyle, house... jag faller nog mest på hardstyle men innan det har jag i princip bara lyssnat på psy...
Jag är även allätare, kan tycka att rock är bra också, likaväl så hiphop!
Men jag har en kärlek till trance, har alltid haft och kommer alltid ha =)

Här får ni en skön låt med Astrix... Gamla godingar är bäst =)





Nej, nu vill inte han där inne att jag ska sitta här nå mer... bäst att flytta sig härifrån=) Godnatt!

Bättre!

Började dagen med att åka bort på VC, tog en massa prover, sen fick jag dricka sockerlösning och sitta där och vänta i två timmar och ta nya tester, och gissa vad... jag har helt normalt blodsocker... jippie =D
Efter det åkte jag upp på skolan har lämnade in lite uppgifter, och nu har jag bara HLR kvar... weho! Och datan förstårs... efter det åkte jag på ångströms och satt där en timme, vette tusan om jag blev nå klokare av det men...


Vid ett åkte jag hem och väckte hjärtat, vi åkte på ica handlade korv, bröd och pucko och tänkte åka och grilla korv, men vi hittade fan inget vindskydd som man kunde gå till utan att behöva pölsa i 1 meter djupsnö... så det blev stekt korv med bröd hemma istället =)
Vid halv 6 la vi oss och skulle vila, men vi vaknade inte fören 3 timmar senare, så inatt lär man ju bli uppe igen...suck!


Ha en bra kväll vettja =) Puss o kram!

Inte mkt...

Har inte fått så mkt gjort idag heller.
Plågade mig igenom nästan 2 timmar på ångströms framför datorn... tänkte försöka bege mig dit imorgon också.
Somnade till förut och vaknade kvart över åtta, och efter kl åtta får jag inte äta eller dricka ngt =( Men jag hade planerat in en kvällsfika hela dagen idag så jag fikade iaf... en kvart hit eller dit ska väl inte göra nån skada. Ska ju göra den där förbaskade belastningen imorgon på VC... Efter den blir det att traska upp på Boberg och lämna in lite uppgifter och prata om det som e kvar, vilket inte är nånting i princip, förutom datan då.


Jag har nog inte så mkt att blogga om... kanske sitter i att jag är nervös för imorgon... känner mig nere iaf... tur jag har min Johan!


Hejdå

Helt fantastiskt...

Vilken skit dag!!!!!!!!!

Datakunskap är det tråkigaste jag vet, jag plågade mig igenom i två timmar... mer orkade jag inte! Imorgon ska jag begära att få boken också...
Usch, känner mig alldeles konstig i kroppen, vill bara gråta hela tiden... för småsaker!

Imorgon från och med klockan åtta på kvällen får jag varken äta eller dricka ngt, för på Torsdag ska jag göra en belastning och se om jag har fått nå galet åt sockret-diabetes. Hade rätt så högt blodsocker sist, fast jag drack ju typ en liter pucko till frukost... och en festis innan jag gjorde testet så det kan ju ha med saken att göra (skratt). Får la se då...Hoppas inte jag har det.

Har sånt sjukt sötsug HELA tiden, jag kan inte gå in på affärn utan att handla ngt. Fast nu har jag lovat mig själv att bättra mig, så det blir faktiskt inte choklad VARJE dag, men alltid ngt litet blir det. Sånt sjukt jävla sötsug... och mjölk, dricker jag litervis, här hemma går det mjölk som om vi skulle vara en familj på 5 st...sjukt!




Imorgon måste jag få ngt gjort här hemma... usch, hoppas dagen imorrn blir mkt bättre!


Johan du e bäst! Tack för att du står ut med mig! Love you!

Stora staden.

Ja, det blev lite shopping trots allt!
Strumpor, klänning, strumpbyxor, knästrumpbyxor... mkt strumpor=P Sedan hittade vi bilbarnstolen vi vill ha, först va vi på barnens hus, sedan åkte vi på babyproffsen i sista sekund bara för att... och där ahde dom satt ner just den bilbarnstolen i pris, men vilket flax=)
Efter babyproffsen åkte vi och hämtade bilen på bernes där dom hade kopplat ur airbagen fram... några tusenlappar fattigare... det tog säkert max en kvart att fixa det....*morr*!!!!!!!!!
Sedan bar det av till Haga, där vi åt mat och umgicks med min la familja... sedan brummade vi hem, eller till Svärmor och åt paj och vaniljsås, MUMMS! Sen åkte vi hem... hjärtat är på jobbet och jag är hemma alldeles själv.


Mkt som händer här i lilla Ånge... Det är verkligen två skilda världar...
Jag är så otroligt tacksam för det jag har idag, och det skulle jag inte ha utan mamma, pappa & syrran!!!!!!!!


Imorgon går jag in i v.36 ... hjälp? Det är inte alls lång tid kvar nu ... och det känns kan jag lova, såväl fysiskt som psykiskt! Jag drömmer om de lilla miraklet där inne VARJE natt, inatt drömde jag att jag ammade ex...=) Jag tänker på han konstant och drömmer mig bort... Hans rörelser är så himla starka att jag nästan tror han ska krypa ur naveln vissa stunder =D Tänk att man kan längta efter någon så himla mkt som man aldrig har träffat....

Igår kom Johan in till tvrummet och sa..."Jag hittade en sida på internet, där dom sålde babykläder och de fanns ett märke som hette "Hjorth", så jag tog och beställde en body därifrån..."  =) De va såå sött så jag nästan började gråta!
Det är sån himla känsla när Johan ligger och lyssnar och känner på magen och pratar med lillen där inne... det går inte att beskriva...=*)


-Johan, all min kärlek till dig, du är min livskamrat, mitt allt... du är för bra för att vara sann!!!!!!!!!!!!!!!

Längesen!

Blir lite glest med bloggandet men jag ska försöka bättra mig!

Helgen har varit lugn, alldeles för lugn... vi har mest bara sovit & ätit tror jag?!

I fredags tog jag en fika med Neo & AK, som va alldeles för längesen, så himla trevligt, ska bli oftare framöver!=) Igår va jag till Ljunga en sväng och hälsade på, sen hem igen runt tolv för då fick jag finbesök av Lina & Elin, dom va här i flera timmar och drack kaffe och surrade en massa skit =) På kvällen kom Krille hit, vi 3 hryde film och käkade chips o lite annat gotti!
Idag har vi inte gjort många knop, vi va ut på en LÅNGSAM promenad, på ungefär 20min, haha... det går otroligt långsamt, dels för att jag börjar få så himla ont i höfterna men också för att skorna är snuskigt hal!
Nu sitter jag här ensam, hjärtat åkte precis på jobbet och ska jobba natten...

Imorgon ska vi gasa ner till Sundsvall igen, ska lämna in bilen för att koppla ur airbagen... och medans dom gör det ska vi strosa runt inne på birsta city =) Sen blire middagtime i Haga!

Nej, nu tänkte jag slänga upp lite bilder!


v.35



Sötaste Neo



Sötaste AK



AK & Neo



Två slöfockar!



Mitt lilla hjärtegull!




Äntligen bil!

Äntligen är vi bilägare, på riktigt... ååå det är för härligt! Den går verkligen hur bra som helst! Vi är toknöjd med vårt köp=)


Först va vi på sjukhuset, där det gick jätte bra =) Sedan åkte vi på max där Johans mammi bjöd oss på mat=) Sen åkte vi ut till Timrå och hämtade bilen. Sen åkte jag o Johan till Haga & hälsade på pappi o syrran...trevligt.



Ikväll har vi bara myst och fikat lite innan hjärtat gick på jobbet. Imorgon ska jag sätta mig på ångströms och köra igenom den där jäkla skivan för datakunskapen, tänk att man började kursen i gymnasiet men struntade i den, de va för tråkigt helt enkelt! Gosh vad jag ångrar mig nu, för gud vad FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT det är... Efter jag är klar med det där så är jag färdig med allt sen, oj så skönt! Jag har planerat att bli klar innan lillen kommer...

I helgen ska vi inte göra ett skit, bara ta d lungt ... skönt som attans!

Usch för att sova själv inatt... inge skoj alls!


All kärlek till dig Johan!

Usch...

Usch för mitt hetsiga humör! Ibland undrar jag vad som händer där uppe när jag blir så ursinnig...


Ikväll skulle jag va go o snäll och fixa middagen... dukade på thailänskt vis, tända ljus och extra gott vatten... och skulle försöka mig på en gryta...vet ni vad? Det blev bara pannkaka av alltihopa, för det första va köttet så jävla segt och äckligt och sen blandningen va inte den bästa....det hela slutade med att vi kokade ett varsitt nudel-paket och åt med ketchup, så blev det med den middagen!
Hjärtat mitt låssades tycka om det, men de tror jag inte han gjorde =P


Förut ikväll så skulle jag gå på ica och köpa färdig blåbärspaj med vaniljsås... jag kommer halvvägs...och halkar handfallen ner i backen...jag blev så skärrad och rädd, så jag klev upp gick tillbaka med darrande läpp och höll minen, ändå tills jag kom in i lägenheten... där jag brast ut i gråt och grät... Stackars Johan blev livrädd... jag halkade och la mig på sidan, så magen fick sig ingen stöt... men ändå! Jag grät inte för att jag hade ont nånstans utan för att jag blev så himla rädd!!!! Nu tänker jag ALDRIG mer gå ut själv... jävla halka och jävla hala skor!!!!!!!!!!!!


Nu ska jag bre smörgåsar åt hjärtat mitt som ligger och sover, han ska jobba natten inatt....=*(  Så han har ngt att äta inatt... min lilla älskade lillen... han är allt för mig! Jag är så himla lycklig, om bara nån visste... =)



Hejdå!

Glömde ju...

Glömde ju att skriva om hur de gångna året har varit, vad man har gjort och sådär...så tänkte väl börja med det.

* Förra nyåret firade jag i Vemdalen, och va såklart med min älskling, vi yrade bort oss mitt i natten, säkert 20 minus grader, Johan hade ingen jacka och jag gick i klänning, ingen svarade på telefonerna! Tillslut svarade Patrik och han fick komma och möta oss, vi hittade verkligen inte tillbaka till stugan. Johan blev tillslut så desperat så han ringde 112 och bad dom skicka en ambulans för han höll på att frysa ihjäl, rent ut sagt dö, varför? Jo, för att han hittade inte igen stugan i Vemdalen..."Men kom igen, skicka en ambulans..."...ahhaha...dom skickade inte någon.



* Köpte en lägenhet i Haga, blev min 1 januari.

* Började läsa till uska på sjukhuset i Sundsvall.

* Blev bjuden på en 2veckors semester till Thailand av mammi o pappi, även syrran va med! Galet underbart!

* Jobbade på ett demensboende i Skönsberg.

* Va på en galet rolig 2-dagars kryssning till Tallin, där arrangörerna va Godskitchen, Polysexual, Q-Dance och TranceClubber! Därav artisterna!!!!... bland de roligaste jag vart med om

* På midsommarafton fick jag 2 streck på stickan, ett litet kärleksbarn skulle titta ut i februari =)

* I slutet på augusti bodde jag i Ånge kommun igen, i en skitmysig 3:a med Johan!

* Bytte skola från Sundsvall till Ånge komvux

* Gjorde ultraljud, där vi fick se att vi ska få en liten pojke!

* Började jobba extra på hemtjänsten här i Ånge.

* Avslutade året med att fira in det nya, hos Johanna & Henke med 3-rätters och en massa mys =)


De va en liten del av de som har hänt 2008, absolut det bästa året i mitt liv!






Imorgon ska vi åka ner till Sundsvall, först för att åka på Sjukhuset, få kika runt på förlossningen och sådär. Sedan ska vi åka ut till Careta och hämta våran bil, *wii*.

Senare ikväll bli det hemgjord thaimat... mumms!


Ha de bra!

Bilder!

En bra dag, fått saker gjorda, ätit middag på forsön och myst massa med hjärtat mitt!

Nån bild istället...


Min nya lugg!=)





Kolla in den här magbilden!!! Lite på sniskan! Och nu har även jag fått några "gravid-tatueringar" !



Ont ont ont...

Idag har vi städat bort Julen! Julgranen och alla tomtar, gardiner och ljusstakar är borta! Jag får alltid ångest när man tar bort Julen, för nu är allt över igen känns det som, det blir som en tomhet... Konstigt! Men det är ändå skönt, för nu är det man har gruvat sig för över... nu ska de upp nya gardiner och nya blommor i fönstren.

Vi har även stökat undan här inne i rummet, där vi bara har ställt in saker där vi inte vet vart vi ska ha dem... hjrätat monterade ihop garderoben igår, och den har vi fyllt med bebbe-kläder... både nyinköpta, kläder efter mig & Johan och sen fick ju vi två kartonger av AK & Kicken också, efter Neo! Så det blev en hel del med kläder om jag säger så =)

Sedan har vi hunnit med att åka ner med pappas bil ner till Ljunga, fikade lite ... sen hem till Johans mamma och åt en super god middag =) Maria klippte även min lugg, så nu har jag lugg igen... jag trivs tusan i de !! Jag blev toknöjd!=) Och efter det så for vi hem, dammsög de sista, och fortsatte med tvätten...
Nu har vi precis kikat klart på film, min rygg har sagt stopp... det gör så förbaskat ont i heal ryggen, både mitt i, på sidorna..ischias...ALLT känns det som =( Har vart grinig hela kvällen... med hjärtat fick mig på bättre humör genom att servera mig kvällsfika =) De va så gulligt så ajg va tvungen att ta kort, hehe...





Imorgon ska vi ÄNTLIGEN till mvc, hon har ju haft sem. nu såhär under juletider... Jag längtar verkligen!


Nej, nu ska jag borsta tänderna och krypa ner bredvid mitt älskade hjärtegull!

Gonatt!

Yeees!

Igår åkte jag, mamma, pappa o Johan till Sundsvall. Vi kikade på bilar! Jag och hjärtat va ju ute efter en och vi har fastnat för passat! Vi hittade den perfekta bilen, på Careta=) Alla papper är påskrivna och nån dag under denna vecka får vi åka ner och betala den och åka hem med den!=) Åååå det är så himla härligt! Så till veckan är vi bilägare, weho=)

Efter bilbesöket åkte vi in till stan och handlade med oss thaimat och åkte sen till lägenheten i Haga och käkade, vilade en stund på maten, tog med oss ena sidan av garderoben som fattades som pappa hade hämtat, och begav oss hemöver igen.
Jag sov hela vägen hem till Ljunga. Stannade till hemma i Ljunga en timme tills vi begav oss till farmor & farfar där dom och faster med familj väntade, där blev vi bjudna på 3-rätters, en massa gotti =)
Vid 7 tog jag och Johan pappas bil upp till Ånge, stannade till hos hans mammi en sväng...där även Maria va, himla trevligt, en massa bebissnack blev det såklart =D Sen fick vi med en kartong babykläder sen Johan va liten...ååå det är för mysigt =)




 Ni får en bild på bilen... bättre bilder kommer sen=)



Nyår.

Nyåret tillbringade vi som sagt i Borgsjö hos Henke & Johanna, mkt trevligt =)
Vi åt 3-rätters, surrade skit, tittade på tv och umgicks, vid tolvslaget gick vi ut och öppnade skumpa och tittade på alla raketer =)
Jag och Johan åkte hem runt ett och la oss och sov, nöjda och belåtna =)

Idag har vi inte gjort nå annat än att sova och ätit...


Vi har gett varandra nyårslöften... och ett av dem va att vi ska äta bättre och röra på oss mer! Så imorgon ska vi rensa ut all skit här hemma...som kakor, godis och all sötdricka! Hua!


Nej, nu kommer det lite bilder istället!















































Det nya året kunde inte ha börjat bättre =)