Johan



Mitt livs kärlek, min bästa vän, min andra halva, far till mitt (snart mina) barn, världens bästa pappa, min livskamrat. Jag älskar dig.

Jorå.

Då har snart hela vecka 25 passerat och på lördag går vi in i vecka 26. Tiden går sjukt fort, sjukt fort!!!!!!!!!!!

Vi åkte på magsjuka här hemma, jag o Dojje men Johan klarade sig någorlunda. Nu är vi friska förutom att Dojje fortfarande är lös i magen och vill i princip bara äta kalaspuffar och majs. Men de går nog till sig snart.


Annars då? Johan åker tillbaka till Norge idag, efter att ha varit hemma i 1 vecka. Jag och Dojje blir utan bil, vilket är mindre praktiskt men det får gå ändå. Har ju en snäll svärmor som hjälper oss med det mesta :)
Från och med 1 april går jag på mammaledighet, då jag har massa dagar kvar sen Troy, sen får jag ju nya dagar när nya bebben kommer. Har sagt upp Troys dagisplats från och med 1 maj, då vi också kommer bo i nya lägenheten. Så skönt att allt faller på plats, alla bitar.


I helgen har vi inte bestämt oss för vad vi ska göra, kanske åka till Känne, eller så blir vi nere på Näset och myser, de skulle ju bli kanonväder ... hoppas kan man ju alltid göra.


Näe, nu måste jag gå o handla innan Johan åker så jag har de gjort... medans pojkarna sover!


Hörs.

Baka chokladbollar är kul, men mest gott :)



Min stora kärlek, världens finaste


Sparkar

Nu är det rejäla sparkar som känns. Det roliga är att jag känner dem endast starkt när jag sitter i soffan framför datorn, inte i sängen, inte framför tven, inte någon annanstans än framför datorn, skumt :) Helt seriöst har jag ingen koll alls på vilken vecka jag är i, såg nu på facebook att det stod 24, när jag väntade Troy hade man STENKOLL, läste om varje vecka hela tiden, man var manisk. Nu finns inte tiden, och tankarna är på helt andra håll än just det, känns lite dumt när någon frågar och jag har ingen aning, haha. Som jag har sagt förut, när jag sätter mig i soffan på kvällarna så slår det mig, just ja, jag är gravid!

Troy har hunnit bli 2 hela år. Det är galet, sinnessjukt. Min lilla bebis är stor pojke nu. Han fick mkt fint på sin födelsedag, vi gjorde tårtan tillsammans på morgonenm vilket resulterade i ingen frukost då han drack dl vis med vaniljvisp, hahahaha! Familj och vänner kom och grattade han, mkt mysigt. Johan blev så glad att han skulle komma hem i tid, men naturligtvis så gick bränslepumpen sönder mellan ytterhogdahl och sveg, så han o pappa fick sitta i bilen i 2 timmar och vänta på bärgarn, halv 8 var dom framme, x antal timmar försenade, men, han hann hem innan Troy somnade och det va huvudsaken :)

Igår var vi i stan och skrev på hyreskontraktet skriftligt, känns otroligt skönt :) Nu äre bara den långa väntan. Innan vi gjorde det va vi ut till birsta en sväng, köpte nytt täcke och en ny kudde åt Dojjes nya säng. Sedan gick vi in på BOOM en sväng, jag bokstavligen ÄLSKAR den butiken... allt jag älskar inom inredning finns där, verkligen allt. Känns som att jag kommer bo där framöver ;)

Nu är Johan återigen på jobb, liten sover och jag ska snart hoppa i säng jag med. När Johan kommer hem på fredagförmiddag blir han hemma hela 6 dagar, som jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men fy!

Vilka skitga fönster jag har :S Men vet ni? Jag tänker inte putsa dom fören vi flyttar, jag orkar helt enkelt inte! Tjatigt men det är min ischias som ställer till det.
Imorse bakade jag o Troy bullar, gjorde lunch och begav oss ut när han skulle sova. Ja, men då vare kört, fick gå i snigelfart, gjorde grimarser lite då o då när det högg till i högra sidan. Att baka kakor ikväll kan jag glömma, det får bli köp kakor.

Iallafall så har jag velat fram och tillbaka och bestämt mig för att inte skola om Troy och sätta han på dagis. Jag ska ändå vara mammaledig från och med 11 juni, sedan ska jag söka skola NÄSTA höst och då blire flytt ännu en gång, och då måste vi skola in Troy på dagis ännu en gång. Nej, han får vara hemma med mig o lillbebisen.  känner jag att jag inte orkar med riktigt är det bara att söka dagisplats, värre än så är det inte.
Men Troy är otroligt känslig och har inte fören nu börjat blivit trygg på sitt dagis.


Nu sover lillskrutten, undra vad vi ska hitta på när han vaknar? Så träligt att vara inne en hel dag, han är ju fortfarande sjuk, men tror inte det skadar att gå ut i solen en sväng o leka lite? Eller? Näe jag tror inte det, tror det bara är nyttigt :)


Radhuset vi ska flytta till ligger i Skönsmon/Östermalm. Jag längtar så jag spricker snart tills det är dags :)

Ont.

Jamen då va det dags igår igen då! Ner på primären med våran lilla hjärta som hade det jobbigt att andas. Visste ju att det va förkylningsastma. Läkarn blev nästan förbannad när han fick höra att när jag hade sagt till första gången här på vårdcentralen i Ånge att vi ville ha en såndär mask man har hemma för astma, så hade dom aldrig hört talas om någon sådan och visste inte vad jag pratade om. Även fast inte denna läkare igår på akuten, ska behöva skriva ut sånna grejjer vid akutbesök så gjorde han det. Han va helt underbar, sånna läkare växer inte på träd ska jag få be att tala om. Troy fick även pencilin då han sänka va så hög.
Masken ville han inte släppa, då han kände hur det underlättade. Och varje gång vi använder den hemma vill han inte släppa den, han är så himla duktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi sov kvar i stan och åkte hem nu mitt på dagen. Hemma har vi inte gjort mkt. Agneta va hit en sväng, va snäll o gick o handlade lite åt oss. Sedan när jag skulle göra välling inser jag att jag har glömt den i sundsvall, SKIT. Snälla Karin fick åka å köpa det åt oss.
Imorgon ska jag bädda ner Dojje i vagnen när han ska sova så vi får lite frisk luft. Ska köpa alla saker jag ska ha till bakningen, tårtgrejjerna köper jag på onsdag.




- Vart ska jag placera allt? Hjärtat slits i tusen bitar. "Closer"


Det vänder.

Jobbat ikväll, skönt :)


Igår tittade vi på radhuslägenheten, den kändes perfekt för oss! Tvättstuga, inte ett trappsteg  nånstans, inglasad balkong, en liten trädgård utanför, diskmaskin, vitt, ljust stort kök.... Helt underbart. Trodde aldrig vi skulle få den men vi fick den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skrivit på kontrakt idag :) Senast 1 maj får vi flytta in, känns som att jag drömmer :)


I veckan ska det bakas o donas inför Dojjes kalas på torsdag, mammas stora pojke!

Radhus.

Tack för alla fina kommentarer :) Ja, men jag har inte bara stor mage, jag har blivit fet igen också. Sammanlagt sedan i somras har jag gått upp 14,5kg. Från 59,5 till 74 pannor. Och det är inte bara bebisen ska jag få be och tala om. Det är resultatet av INGEN träning, godis flera dagar i veckan, äta när man är rastlös, tröstäta... you name it. Och för nån dag sen tog jag tjuren vid hornen och begrav mig ut med Johanna o skulle gå forsön runt, sedan var det kört hela kvällen, kunde inte stå, sitta eller ligga utan att det kändes som att någon stack en kniv på högra sidan svanken + skinkan. Igår hos sjukgymnasten fick jag rådet att röra på mig så pass mkt jag kan, ok... en kvart då alltså? Inte städa mer än nödvändigt och inte bära Troy mer än nödvändigt... ja okej, får se hur länge de går då. Johan hörde du det? JAG behövde inte städa mer än nödvändigt ;)
Sedan fick jag en massa övningar jag ska göra hemma, väldigt skeptisk till dom när jag höll på att avlida av smärta när jag gjorde dom hos henne. Well, sedan fick jag testa tns plattor, vilken inte funkade ett dyft :) Visst är jag positiv? Kanske inte, men därimot ärlig.

Snart ska jag hämta liten på dagis, sedan går vi raka vägen till bvc för lite vägning och mätning, måste vara över ett halvår sedan vi var där sist, ganska precis. Stor pojken min! <3
Imorgon kommer pappa Johan från Oslo runt tolv och plockar upp mig o Dojje, lämnar av Dojje hos Maria o Bon och far vidare till Skönsmon och tittar på ett radhus, som vi hoppas är fint och att VI får det.
Därefter åker vi ut till drakborgen allihopa :) Så ser helgen ut, hur ser eran ut?

En bild på magen.




Hälften kvar. typ