Älskade Måndag.

Har haft en sån himla bra dag idag. Då jag jobbat sen i torsdags till söndag kväll så fick Troy vara hemma från dagis idag, då jag ville rå om han HELA dagen! Vi började dagen med att åka kälke fram på byn, handlade lite smått, sedan stannade vi till vid lekparken som va helt igensnöad men det stoppade inte Dojje :) Sedan gick vi hem och åt lunch, sedan kom Johanna hit, stoppade ner Dojje i vagnen och han somnade som en stock:) Vi gick forsön runt, de va inte igår direkt. Helt färdig när vi kom hem, inte av att jag va trött utan ischiasen, fy f*****n. Därefter blev det vaniljsemlor o kaffe... :) Mysigt. Dojje åt nog en hel semla med varm mjölk, lillgubben:)


Sedan åkte Johanna o jag o Dojje har stökat på här hemma, busat, Dojjes farmor va in en sväng och nu sover han sött på sötörat :)
Imorgon står dagis och akupunktur på schemat och ett besök på näset.


Jag är så tjock om magen så man skulle kunna tro att jag ska föda om 1-2 månader, men de e fan 4,5 månad kvar... lägger upp bild imorrn eller så.... Herrå

Ännu ett liv.

Återigen har ett ungt liv gått till spillo. Även fast jag inte kände människan, bara att jag visste vem det var och att vi har varit i samma kretsar, berör det mig enormt. En flicka, en dotter har försvunnit. Till vilken nytta?
Återigen får det mig att tänka till, hur förbannat jävla tacksam jag är för det jag har idag.

Tänker på de anhöriga och vännerna!



Fin va?=)

Fin blogg jag har nu va? Snälla Anna på annasara.net har fixat den, tack tack :)



Troy har nu fått sin bilsäng och han sover så sött inne på sitt rum i sin nya säng :) Efter 2sagor slockna han som en stock :) Gofisen, storpojken!

Imorgon vankas de jobb 7-17, jobb även fre, lör & söndag, kanon! Johan åker imorgon så mamma o pappa kommer upp och passar Troy medans jag jobbar i helgen.


Vi väntar ett telefonsamtal nu om en lägenhet, personen som bor där ska lämna svar senast fredag om han vill säga upp den eller inte, HOPPAS att han gör det, jag ska hålla alla mina fingrar och tår för att vi får den. Fy satan i gatan vad perfekt de vore. Den ligger i Haga, på första våningen, nyrenoverad, inglasad balkong och den är på 110kvm, det  vore så jävla pefekt så de finns inte! Blir uppriktigt ledsen om vi inte får den.


Jag känner parveln mer och mer där inne, dock inga sparkar än, bara små små rörelser. Längtar tills de riktiga sparkarna kommer :) Tog ner en kartong med kläder i strl 50/56 sen Troy va liten bebis. Åh huga, man glömmer hur liten han har varit. Inte klokt egentligen.



Nej, nu ska jag hoppa i säng så jag tar mig upp på jobb imorrn :)


Sov gott världen....



.......

Jag hittade ingen bra rubrik helt enkelt.

I veckan väntas mvc, bvc besök, hämta ut betyg, skicka in intyg med mera med mera.
Imorgon firar jag och Johan 3 år tillsammans. Egentligen blev vi ihop i början av december. Men ja, 24 januari är vårt datum :) Och det bästa med imorgon är att han kommer hem från Spanien!!!!!!!


Idag har jag o Troy städat, haft fina Sandra på middag och lekdate! Vi har myst, busat och snackat skit, trevligt!




Jag känner mig inte nöjd i tillvaron för tillfället. Ischias, nackspärr, ont i knät och 13 kg viktuppgång sen i somras. Jag ska inte klaga jag vet, men jag måste få göra det nånstans.... Ju äldre jag blir ju mer inser jag att ju äldre man blir ju större blir problemen i livet. Fan vad lätt de va att vara barn egentligen... inget ansvar.


Jag vill skrika lite känner jag, koppla bort tankar och funderingar, en riktig brakfylla skulle sitta fint faktiskt! Dricka och dansa bort alla bekymmer för en kväll.... de vore nått de! Men, jag får vänta 2 år med det :) Och lika glad är jag för det imorgon ;) Känner att jag vill klaga, mycket..!

Imorgon är det nya tag, heja heja!

AjAjAj

Helgen har bestått utav jobb och vistelse nere på näset, trevligt. Jag o Dojje åkte skoter, Troy ÄLSKAR skotrar. Vi står i fönstret flera gånger om dagen och håller utkik efter skotrar :)
Imorse vaknade jag utav nackspärr, aj aj aj säger jag bara. Kan inte vrida huve åt höger och inte uppåt, jäkla skit!


" Livet är inte alltid en dans på rosor,jag vet inte hur jag ska kunna lära mig att förhålla mig och hålla distans till vissa saker. Hur gör man? Jag har så mkt känslor inombords som trycks ner mer och mer, jag vill kunna hålla käften men jag kan inte. Önskar jag hade den egenskapen, att inte prata om saker, då hade det fan vart mkt enklare"






Ikväll kommer Sandra på middag, trevligt!

Vagn

Jag har hittat den optimala vagnen:) Rimligt pris, jävligt justerbar och verkar bäst av de jag tittat på!





Fast i svart då! Eller så blir det en babytravel... vi har ju en sån nu, men den e vi inte nöjd med. Hmmm svårt... har ni några bra tips mån tro????????

Känner mig sviken, återigen.

Alltså jag fattar inte det här.
Jag hör av mig, jag ringer, jag skickar sms, ÄVEN fast det är JAG som känner mig sviken. Nu har jag inte hört av mig för att det känns som att det är personen i fråga som iallafall kan säga GRATTIS till den lille i magen, ELLER NÅTT.

Känns som att jag försöker och försöker men får inget tillbaka, varför ska alltid jag ta kontakt?
Nu är jag gravid igen, tror jag knappt har fått ett grattis? Jag vet att denna person läser min blogg ibland, jag vet att denna person har sett kortet från ultraljudet och att få ska få en pojke, ändå har jag inte hört ett knyst, inte ett litet jävla grattis. Tycker det är så jävla lågt så det finns inte. Jag ger upp nu, helt seriöst, varför ska jag fortsätta försöka? Varför ska jag fortsätta undra vad fan det är som är fel? Vad sitter det i? Vill fan inte ha ngt blödande sms med förlåt som sist heller.

Jag är lycklig med eller utan dig. Ville bara få ur mig det.

2 år snart!

Troys födelsedag närmar sig med stormsteg. Han fick så himla mkt leksaker i julklapp så jag tänkte skriva en liten lista om vad han önskar sig!
.
* Kläder, allt från byxor, tröjor, strumpor, pyamser, adidas dress med mera.
* Täcke och kudde, till hans nya bilsäng som han ska få av mig och Johan. Juniorstorlek
* En sån där pall som dom små står på så dom når upp till handfatet till toaletten
* En söt gardin till hans rum
* Bokhylla
* Knoppar/hängare i stjärnmönster


Ja, de va väl de :) Och om nu nån verkligen vill köpa leksaker, så köpt sånt där verktygs ställ med massa verktyg. Det är väl de enda han inte har snart :P



En Pojke <3

Jag hade rätt, vi ska få en liten pojke till <3 Lyckan är total!!!!!!!!! Allt såg så fint ut, han sprattla och for runt där inne i magen :) 11 juni är han beräknad att komma. Efter ultraljudet i fredags åkte vi och handlade den första bodyn, eller det blev två, plus en liten mössa och söta små byxor :) Vi är så lyckliga så ni kan inte tro. Eftersom jag är så impulsiv så skrev jag direkt på facebook, tom med vad han kanske ska heta, så jag kan lika gärna skriva det här. Han ska nog få heta Jace, man uttalar det Jayce. Men vem vet, han kanske ser ut att heta något helt annat när han kommer ut :) Men just nu kallar vi han för Jace. Som Troy, han såg ut som en Mowgli när han kom, men sen såg han ut som Troy ändå :)

Här har ni en bild på vårat lilla mirakel <3




Vi handlade även en ny mössa åt Troy, från Naturkompaniet, och ett par riktiga ullvantar, dyrt men gud så värt det!!!!!

Igår städade vi hela dagen, HELA dagen. Sedan på  kvällen hade jag en sådan ischias så jag trodde jag skulle bryta ihop, jag haltade, grät när jag skulle sätta mig eller lägga mig ner. Så jag och Johan har sagt det nu, att vi städar och donar BARA när han är hemma, annars går det inte. Jävla nerv!

Idag åker Johan på jobb igen och på onsdag åker han och hela hans firma till Spanien! Så han kommer hem nästa måndag igen!
Vi börjar se lite ljus i lägenhets sökande, HOPPAS HOPPAS!


Hej!





Känne.

Jag o Dojje tog bilen och stack till Känne i Söndags när Johan for på jobb :) Mkt mysigt och härligt med lite friluftsliv! Dock ingen skoteråkning eller fiske, då det var sjuuukt mkt snö, men vi hade det mysigt ändå, Glömde telefonen också, men de va bara skönt att vara utan både telefon och internet. Dock finns de ju hemtele där så jag klarade mig :) Idag kom vi hem, och sen dess har det mest bara varit pingu och böcker på schemat, är orkeslös, som alltid nu förtiden. Jag glömmer att jag är gravid, och när jag sätter mig ner av utmattning av att ha gjort mat eller dylikt så kommer jag på, jomen just ja, jag är gravid. Kläderna gör sig förvisso påmind, då jag endast går runt i mjukisbrallor eller tajts.

Jag har återigen åkt på ischias, då jag väntade Troy fick jag de rätt sent om jag inte minns fel, det räcker med att jag står och stryker EN gardin så är jag körd sen, måste vila mellan gardinerna alltså. Går inte att göra ett skit åt det heller, jag blir bara nervös över hur det ska bli ju längre tiden går. Jag har också ont i ett knä, sedan jag upphopp i somras, och det blir värre, så att gå med 2 kassar mat på ena armen och Troy på den andra upp för trappen är ibland ett rent helvete rent ut sagt. Inte alltid, men ofta. Vi måste bo på markplan, så äre bara. Ingen lägenhet verkar dyka upp heller, suck.


Till ngt roligt istället. Johan kommer hem imorgonkväll, skönt :) Innan det ska jag o Dojje bli bjuden på tacos hos Johanna imorgon, de ser vi fram emot. Och på fredag mina vänner, är det dags för ultraljud igen! Kanske man får se vad som döljer sig där inne :) Vi har ett pojknamn som vi är överrens om, dock inte flicknamn, jag vill ju att hon ska heta Maja-Li, men de vill inte Johan, hoppas jag kan tjata lite till :) Tycker de e så fint! Och pojknamn, ja eftersom jag nästan är helt hundra på att det är en pojke får ni suga på den lite till :) Efter ultraljudet ska vi in på birstacity och köpa nya vantar och en mössa åt Troy, hans vantar är helt världelös... 200 spänn i soporna kan man säga, dom skulle ju vara så bra, jo tjena! Och mössan, den är från pop, med snöre i hakan som åker upp hela tiden, så de ska bli en mössa med spänne, även den från pop, bara dom har den kvar :)

Även jag har beställt hem lite kläder från hm, mammakläder, vilket verkligen behövs, då jag inte ens vill ha på mig mina mamma jeans jag köpte på pop för en dyr peng förra gången, det är så otroligt obekvämt när det sitter åt lilla minsta.
Här e de jag beställde...










Prylar.

Jag har tänkt lite på vad vi behöver köpa för prylar och saker innan bebisen kommer, mkt har vi ju sedan Troy va bebis, såsom säng, vagga, skötbord med mera.

Det vi behöver det jag kan komma på nu är...

* Syskonvagn

* Ny skötväska, den vi har är utsliten

Ja, ngt mer kan jag inte komma på? Bilbarnstolen sålde vi, men ska låna Bons gamla, perfekt!


Jag är stensäker på att vi har en liten gosse i magen :) <3, så nå mkt kläder behöver ju inte heller köpa, då vi har kartongvis med kläder från Troy när han va liten, och jag menar, hur länge använder dom kläderna i strl 50/56, man överdriver egentligen när man handlar kläder, Troy har inte ens använt alla kläder och på en del kläder sitter prislapparna kvar på. Och får vi en liten prinsessa, ja då får vi handla rosa o rött, men kan ändå använda mkt av de Troy hade :)

Vi var ju på ultraljudet, men jag va i vecka 16, inte vecka 18-19 som jag trodde! Så istället för bf 28 maj så fick vi den 11 juni, så vi måste tillbaka på ultraljud nästa fredag, för att kunna göra ultraljudet komplett, då man måste vara i minst v 18. Spännande!! :) Va helt underbart att se den lilla krabaten sprattla runt där inne! <3



Troy har varit på dagis idag en sväng, längesen sist! Jätte ledsen när jag for men de hade gått bra hela dagen! <3 Mammas stora pojke, han är de finaste jag vet! Jag älskar allt med Troy, han är så go så jag ibland vill ta en tugga av han! Lillkusen! Tog och klippte hans lugg igår, hehe... låter alltid Troy hålla i en trubbig och slö sax, när jag klipper naglarna så brukar det gå bra, gjorde samma sak igår när jag skulle klippa luggen, så försökte han att klippa sig själv i håret, hoppas han INTE kommer på hur man ska göra.... :)









2010

Vad gjorde du 2010 som du aldrig gjort förr?
- Firade Troys första födelsedag
- Jag tränade och åt rätt, och tog hand om min kropp.

Vad skulle du vilja ha 2011 som du saknade 2010?
- En lägenhet jag trivs i.

Vilket datum kommer du att minnas 2010 och varför?
- 10 feberuari och när jag plussade för andra gången, minns dock inte de exakta datumet.

Vart tog det mesta av dina pengar vägen?
- Inredning till lägenheten och kläder till mig och Troy.

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2010?
- Biffy Clyro- Many of horror

Vad ångrar du 2010?
- Att vi inte tog lägenheten vi först hittade.

Blev du kär 2010?
- Jag va redan kär

Vad gjorde du på din födelsedag?
- Hemma med familj och vänner

Vad ser du framemot 2011?
- Att grav. och förlossning ska gå bra
- Få bli mamma för andra gången
- Uppleva alla framsteg och få vara med mina TVÅ barn :)
- Bo i en lägenhet/radhus vi trivs i :)

Till dig Johan.

Till dig Johan.

Från första gången vi träffades och pratade så har vi suttit ihop, det har varit både upp och ner men vi har kämpat och klarat oss igenom de svåra faserna.
Inte fören jag träffade dig fick jag veta vad riktigt kärlek var, nyförälskelsen som övergår till något djupare, svårare och mer komplicerad, men så otroligt stark!
Du är världens bästa pappa, du är världens bästa sambo!!!!!! Du tar hand om oss som ingen annan kan. Tack för att du står ut med mig och mitt humör, att du står ut med att jag ibland bara vill ligga i sängen för att jag är så otroligt trött, att du accepterar det. Tack för att du visar dina känslor, torkar mina tårar, visar förståelse, visar dig svag, visar dig stark och tack för att du är du, bara du och att du älskar mig för den jag är.





2011

Då var julen och nyår över, jag får alltid ångest när den är slut, och värre ångest när man tar bort alla julsaker, blir så tomt överallt, nåja, än är den inte helt slut!:)

Troy har fått så sjukt mkt julklappar, vet inte riktigt vad han ska få när han fyller år i feberuari. Favoriten är nog köket, rushkanan och hunden som går runt och skäller.


Jag själv fick bla ett nintendo wii fit spel av min älskade Johan! Skit fränt, man står på en platta och den känner av vilken hållning du har, vad du väger, den känner av hur du står i kroppen, om du har lutning osv... räknar ut BMI räknar ut hur gammal man är i kroppen, jag va 33... alltså 10 år äldre, haha... men jag kan ju skylla på att jag är gravid :) Sen kunde man lägga upp träningsprogram efter eget önskemål så får man tips och råd, åsså kan man träna massa olika saker, skit fränt verkligen och bra för mig när Johan är borta och jag inte kan träna så funkar ju den däre prefekt :) Sen följde det även med ett till spel, tennis, basket, golf, boxning med mera!
Sedan fick jag en skit fin tröja och hemmaspa prylar, klocka, presentkort på boom o birstacity, pengar, presentkort på makeupstore, kläder, nytt till min julservis, tavla, strumpor med mera.


Nyåret va lungt, åt 3 rätters middag hos mamma o pappa, sjukt gott, spelade spel och myste på.


Vad har hänt 2010 då?

Jag gjorde högskoleprovet, pluggade klart och fick högsta betyg på allt (stolt), gick ner mina 30 gravkg plus 10 till, blev gravid, gick upp 10kg fort igen :P, Troy började på dagis, Johan fick fast anställning på railcom i Norge.. har säkert glömt något.

2011 Kommer vi få vårat andra barn, vi kommer förhoppningsvis bo i Sundsvall, jag kommer vara mammaledig och vi kommer leva lyckliga och kära hela familjen, alla FYRA :)


God Natt