Vill bara...

Vill bara säga att det är MAGISKT! :) Det gäller bara att kämpa, jag känner mig nykär igen!


Johan, jag kommer alltid stå vid din sida! Jag älskar dig!

Sundsvall.

Ja, nu är vi i Sundsvall. Liten sover och jag har nyss ätit sen middag, väldigt sen.


Jag och Troyye blev rastlösa imorse och packade in oss i bilen och for ner. For raka vägen till mammas jobb och åt lunch och surrade. Sedan åkte jag och Troy ut till Birsta och brände lite pengar :) Köpte en ny vårjacka åt lillen på Polarn&Pyret. För alldeles på tok för mycket pengar, men jag tror den är riktigt bra och bra kvalite. Och fin va den också:) Köpte även två par vantar och och mössor åt Troyyen, men ska nog byta den ena, köpte gröna mössor, men jag vill ha en brun/svart istället. Får byta den på lördag när vi ska ut igen!
Till mig själv blev det ett hårband och en hudkräm, that´s it. Till hemmet blev det stolsdynor,en duk och en fin liten blomma till köksbordet. Mycket billigare där än det jag beställde på jotex, så ska ringa och avbeställa det.

Väl hemma hos mamma och pappa, så var pappsen hemma. Det första Troy gör är att klämma fingrarna i dörren, vilket hack han fick på fingret :( Stackars liten! Alltså, jag har aldrig skådat en pojke som är så otroligt mammig, alltså visst är det mysigt att han är så. Men det börjar bli lite jobbigt, att när vi är borta, kan jag knappt gå på toaletten, utan grin, som nu ikväll hade jag tänkt gå på spinning nere på ego, men det går inte, för han skulle ha grintat från att jag tog på mig skorna tills att jag hade kommit tillbaka.
Jag kan inte gå ut från rummet, och låta nån annan hålla i han, det går inte. Är vi hemma hos oss, KAN det gå ibland.
Vad ska vi göra? Jag behöver verkligen råd. Jag och Johan vill kunna gå på en bio, gå ut och äta en middag ilag, gå och bowla... vad som helst. Man tappar bort varandra helt i vardagen, vi behöver verkligen få lite egentid med varandra. För även, om vi bara skulle lämna honom hos nån, så gör det så ont i hjärtat när han skriker tills han tuppar av. Jag behöver verkligen råd....


Mammas älskade lilla prins. Om han ändå bara visste att jag inte tänker lämna honom för alltid....lilla hjärtat.

Skön dag!

Idag vid tio packade jag o troy in oss i bilen och åkte ner till min farmor som har fyllt år. Troy somnade i bilen påväg ner, så när vi kom fram lyfte jag över han till vagnen och där sov han en timme :)

När han vakna åt vi lunch, vi blev bjuden på fisksoppa, ytterst god!:) Blev kvar där till klockan två.
Sedan brummade vi hem. Hemma somnade troy, han va sååå trött! Sen busade vi och plockade undan lite.
Därefter kom pappan hem, han tog över och jag begav mig ner på träningshuset och sprang/joggade omvartannat i en timme. Dra mig baklänges vad jag har ont i fötterna nu. Jag har vattenblåsar på småtårna och under fötterna, och stortånaglarna är alldeles blå:( Det gör sååå ont. Jag måste köpa riktiga löparskor, då jag har tänkt börja springa nu till våren, springer inte en meter i dom skorna jag har.

Troy har tagit flera steg nu idag och igår utan att hålla i sig. Han gjorde det när han va 10månader också, men sen har det inte blivit mer. Han är så feg trollungen :) Tror han är rädd sen han for rätt in i bordet så näsblon spruta :(
Men nu börjar det ta sig, men det är ingen brådska, det kommer när det kommer. Sen går han runt och skriker/pratar DADADA, DA? DA? DAAAAAAAAAAAADAAAAAAAAAAAADA, DA DA? DA?  hahaha, det låter sååå gulligt. Men det har han gjort ett bra tag :)
Nu går han även runt och säger mamma maaammaa mamma mamma...gullungen :) Och klättrar ÖVERALLT... å¨hyllor, på spisen (!), sängborden, toaletten, trappor... som igår när vi va nere i tvättstugan, så hade han både vantar och tossor på sig, som är hala...så kröp han ut från tvättstugan, jag tyckte att han kröp in till rummet bredvid...men så blev de så tyst..så jag går ut...då har ungen klättrar upp för trappen och sitter där och flinar....trodde hjärtat mitt skulle stanna, minst sagt! Hujeda mig!



Till helgen ska vi åka ner till Sundsvall är det tänkt. Mamma o pappa är bortresta så vi är själva i lägenheten, plus syrran då:)

Fredag; Åka ner lagomt till lunch, åka till Therese och hälsa på o fika o surra :) Sen på kvällen har jag tänkt plugga, ska göra ett stort arbete, usch.
Lördag; Hämtar vi upp Johan på tåget, åker ut till Birsta och blir där hela dagen är det tänkt. Ska handla skor, tunnare mössa och en vårjacka åt Troy. Och nå kläder åt mig, alla kläder jag har nu är för stor, exakt alla förutom ett par jeans, kul? Näe. Sen ska vi hinna med drakborgen också :) På eftermiddagen tänkte jag hinna med ett spinningpass på ego. På kvällen ska vi äta nå gott, se en bra film och mysa hela familjen :) <3
Söndag; Ta en promenad ner på stan, och hoppas på finväder. Ta en fika innan vi åker hem.


Så ser våran helg ut, vill ha helg NU!


Försökte lägga upp ett videoinlägg men de gick inte? Försöker en annan dag istället.

Hörs!

Målvikt!

Men äntligen, är jag nere på min målvikt, 60kg! Det har varit mkt slit kan jag säga, men de vare värt, dubbelt upp. Nu kommer det svåra att hålla vikten. Men bara man äter som man ska och tränar regelbundet så ska det nog gå bra!
Ikväll körde jag både Indoor walking 45min & intensiv spinning 55min, jag va helt död efteråt kan jag lova, men ack så skönt. Man får ju en sån jäkla kick! Älskar känslan när man har tränat!


Troy och jag har varit i lekparken och gungat idag i de fina vädret :) Himla mysigt va de! Sen har vi busat på en massa.
Imorgon vette tusan vad vi ska hitta på, hälsa på min farmor som fyller år idag kanske? Gud jag måste komma ihåg och ringa henne sen!!!!


Nej, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig bredvid min älskade prins och sova! Nattinatt.

Målvikt!

Men äntligen, är jag nere på min målvikt, 60kg! Det har varit mkt slit kan jag säga, men de vare värt, dubbelt upp. Nu kommer det svåra att hålla vikten. Men bara man äter som man ska och tränar regelbundet så ska det nog gå bra!
Ikväll körde jag både Indoor walking 45min & intensiv spinning 55min, jag va helt död efteråt kan jag lova, men ack så skönt. Man får ju en sån jäkla kick! Älskar känslan när man har tränat!


Troy och jag har varit i lekparken och gungat idag i de fina vädret :) Himla mysigt va de! Sen har vi busat på en massa.
Imorgon vette tusan vad vi ska hitta på, hälsa på min farmor som fyller år idag kanske? Gud jag måste komma ihåg och ringa henne sen!!!!


Nej, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig bredvid min älskade prins och sova! Nattinatt.

Tränat!

Jepp, både styrketräning & spinning ikväll! Duktiga jag!:)


Ja, annars då? Troy är fri febern iaf. Fick konstiga utslag på hela kroppen men de försvann lika fort. Fick även utslag på tungan, men idag var vi på bvc och det va bara en prick kvar så den e väl påväg att försvinna också. Han verkar inte må dåligt över det iaf.
Dessvärre är han livrädd för att vara på bvc, måste gå dit oftare så han inser att det inte är något farligt.


Sen har herrn kommit på att han inte vill sova, fören han är så trött så han stupar. Han har vilja av STÅL och humör som gud vet vad, som mamma sin tro ja!:) Idag när vi skulle sova mitt på dagen blev han så förbannad så han skaka, haha... jag kunde ju inte hålla mig för skratt. Jag fick varken prata, titta eller ta på han! Toksnöre! Sedan slockna han innan han nudda kudden. Sötonge!

Mamma kom hit ikväll. Med färska räkor och en massa annat gott. Men jag har varit duktig och bara druckit te nu på kvällen. Äter räkor imorgon till frukost :) FÅr jag magsjuka får jag väl det, jag ska äta räkor iaf :) Några timmar i kylen ska väl inte skada...


Fredag; Sola, spinning, afterwork.
Lördag; Jobba, delad tur. Från morgon till kväll.
Söndag; Bara slöa, lite plugg också.


Så ser våran helg ut. Lungt och skönt!!!!


Nej vet ni vad, nu ska jag sova... och GUD så skönt det ska bli. Mina ben är spaghettie.

Nattinatt!

Tuttar, tissar, brön, bröst...

Innan jag blev med barn trivdes jag med mina tuttar, det var varken eller, hade inga komplex för dom iaf.
Nu, efter graviditeten, ammning och rätt stor viktnedgång så har jag inga bröst. Det jag har, det är två skinnpåsar med bristningar och överflödig hud som hänger. Jag känner mig sjukt okvinnlig! För varje gång jag tittar mig i spegeln så mår jag mer och mer dåligt över det. Hade jag haft pengar hade jag bokat tid för operation imorgon! Men nu har jag inte de här pengarna. Jag vill inte ha några jätte meloner, inte det jag menar. Jag vill fylla ut huden som hänger där och lyfta upp dom, så jag känner mig "hel" igen. Vill känna mig kvinnlig igen, vill kunna ha en urringad tröja, vill kunna ha en pushup bh, det som händer nu när jag har en sån bh, det är att huden rinner över, det går inte ens att trycka upp dom med en pushup! Helt sant!


Nått mer som jag har fått komplex över är magen, jag har hud som hänger, som skrynklar sig... som inte vill gå tillbaka. Det är fruktansvärt jobbigt, bara tanken på att gå i bikini får mig att må illa... Även där vill jag operera mig, ta bort överflödig hud.


Jag lovar er, så fort jag har pengarna i handen så gör jag det, utan att blinka!



Nu ska jag krypa ner bredvid min lille prins, mitt älskade lilla hjärta!

Mycket gnäll idag!

Ja, förra helgen så blev det inget bad, troyyens snor bara rann så vi hoppa det. Vi åkte ner till Johans mamma o Lasse och satte oss på isen och pimplade och grillade korv i det härliga vädret istället. Dojjen åkte skoter för första gången vilket uppskattades. Han satt blixtstilla och mös utav bara den, tillslut somnade han, lillgofisen! De va hur mysigt som helst.

Denna vecka har varit seg, har inte gjort ett skit... Försökt tagit oss iväg på stor och liten men Troy har somnat då vi varit tio meter ifrån dörren...så det har inte blivit av. Han har sin sovtid precis där också, så det blir ännu svårare.

Denna helg ser ut...

Fredag; Mysa på hela familjen. Göra fisk/skaldjurs soppa igen :) Se en bra film!
Lördag; Satsa på badhuset i östersund igen, om dojjens snor slutar rinna, har vart bra hela veckan men så satte de igång igår igen.
Söndag; Inget spec... bara va!


Tror det är fler tänder på G på lille man, otroligt gnällig hela dagarna, otroligt mammig, äter jätte dåligt och dregglet rinner som bara den.... Tror de iaf!!!



Annars är det inget spec som hänt tro ja? Jo, vi ska boka utlandsresa förresten! Blir nog Tunisien, har aldrig vart där. Nån som vart där?? Och vi har bestämt oss för all inclusive, så vi får det så bekvämt som möjligt :) hehe. Tänker åka i slutet på augusti, så sommarn blir lite längre åsså hinner man spara pengar ett tag!:) GUD så jag LÄNGTAR!


Nej, vet ni vad... nu ska jag skriva en bokrecention, har läst en SKITTRÅKIG bok på 356 sidor, har aldrig läst en sån lång nångång, haha!


Hare bra!

Stackars Troy!

Jag hade läkartid 9 imorse. Johan har jobbat natten så jag tog med mig Troy.
Dom senaste gångerna vi har varit på BVC med Troy har han blivit ledsen redan i väntrummet. Han måste ju minnas att det inte va nå roligt när man gick hit- för att ta sprutor. Han kan ju inte just minnas sprutorna, men han måste ju minnas miljön och att de va otäckt.

Imorse, redan när vi gick in genom dörrerna på vårdcentralen, började läppen darra på han. När läkarn kom ut och hämtade oss, förvandlas smågrinit till fullkomligt vansinnes-skrik. Han klamrar sig fast på mig, håller mig HÅRT runt om halsen och jag känner att han är livrädd och har panik. Troy skrek och va skräckslagen under hela tiden vi va där inne, jag och läkarn fick skrika åt varann för att höra vad vi sa.

Jag tycker så himla synd om Troy, att han ska behöva vara så rädd, han är verkligen totalt livrädd för läkare, eller vårdcentralen överhuvudtaget. Synd att det har blivit så :( Mammas lilla gofis.
Vi hann inte mer än att nudda kudden så somnade han helt utslagen, mammas lillagois.


Idag ska jag träna, och ikväll ska vi äta nån god mat och bara mysa, hela våran lilla familj. Imorgon ska vi åka  upp till Östersund och baaada :) De gillar Dojjen :)
Och på Söndag ska jag på Södra Berget och få en massa olika behandlingar och massage, HEEELA långa dagen :P Det ska bli sååå SKÖNT!
Så ser våran helg ut.

Nej nu ska jag ta och plocka undan lite här.


Hejdå.



Känns skönt att jag tog de här beslutet, skulle ha gjort de förlängesen...

Troy mitt älskade barn!

När vi har sånnadär "innedagar" så blir vi båda så rastlös. Jag vet liksom inte vad jag ska göra och hitta på med han när vi har gjort allt... han vill mest hela tiden titta på teletubbies, men jag gillar inte att han tittar på tven för mkt, han kan stå framför tven och dansa och skratta till teletubbies om och om och om OCH OM igen...sötongen! Åsså får man dåligt samvete...


Idag har vi haft ensån där tråkig dag, med inget att göra. När Johan vaknade åkte vi ner till Ljunga till farmor o farfar och blev bjuden på mat, så nånting har vi gjort iaf.
Efter maten åkte vi hem, jag hoppade av på träningshuset och körde ett pass, mkt skönt.

Igår fick jag jobba, och ska även jobba imorgon. Va faktiskt kul att få komma ut och jobba lite :) Mkt att hålla reda på, va ju över 1 år sen man jobbade sist.




Nej, nu blir det till att läsa lite innan man släcker lampan.













Godnatt.