Älskade.

Johan, jag älskar dig!

Fullt upp!




På lördagen på dagen, gick jag, Troy & mamma ner på stan i det fina vädret... shoppade lite småkraffs... och gick och satte oss vid vängåvan och åt en mjukglass. Sedan gick vi hem igen och gjorde oss iordning..för halv sex hade vi bord på saffran... jag, mamma, pappa, syrran, Troy & Johan...Maten va fantastisk!
Till förrät åt vi alla nå vitlöks jätteräkor, och till varmrätt åt alla biff men jag testade lamm... och det va svingott =) Tack mamma o pappa!!!!!

Troy skötte sig helt utmärkt... men i vagnen ville han inte ligga... han ville ju såklart sitta uppe med oss och titta på allting och snutta lite... han börjar ju bli stor nu =) hihi...
Efter maten gick vi hem igen... tittade på Robinson.. och åt chips, godis o drack cola, mys! Vi alla somnade runt tio... helt utslagna.

Igår åkte jag, Johan o Troy ut till birsta och handlade present åt Troys kusin, och ett par skor och en mössa åt Troy...
Sedan åkte vi på barnens hus och köpte nappar som vi ska testa... även en ny nappflaska och nya nappar till både den och den andra flaskan vi har, hoppas det funkar bättre... men nån napp har han då inte tagit än...=)

Idag börjar hjärtats utbildning.. så han kommer inte hem på nån lunch...Så vette tusan vad jag o Troyye ska göra...promenad blire ju iallafall, och veckohandla ska vi göra=) Och ikväll blir det spinning.. har annars ngt att göra varje dag denna vecka, skönt det =)


Måndag: Veckohandla, spinning
Tisdag: Morgonpromenad, klippa & färga håret nere i Fränsta
Onsdag: Till MVC för kontroll, och fixa med prventivmedel, vill ju inte få en till bebis redan nu =P Spinning
Torsdag: Då åker vi ner till sthlm till Maria, Micke & lillkillen...


Nu komma de lite bilder!

Mammi



Jag



Pappi



Jag & mamma



Syrran & pappa



Jag & mamma



Troy



Troy =D



Gofisen



Hehe




Johan va faktiskt också med, men han knäppte alla bilder, så därför han inte är med på nån, tokigt!

Flaska!

Vilken underbar dag!

Morgonpromenad, myst MASSA med Troy, han har varit på bra humör nästan hela dagen...

Idag testade vi att ge han bröstmjölk på flaska, bara för att se om han tog den... det gick sådär.. han fick till sugtekniiken 2-3 gånger, men då blev han så ivrig och sög som bara den, trodde ett tag han skulle suga in hela flaskan..seriöst! Ja och det resulterade i att han fick i sig för mkt... och han blev förbannad när han hostade & kväljdes... och efter varje gång så fick han kämpa med att komma på hur han skulle göra... tillslut gav jag han bröstet ändå! Måste köpa en annan flaska & napp.. med mindre hål! För nån gång måste ju han lära sig i vilket fall som helst!
Han är ju helt otröstlig när jag e på spinning, vore så mkt enklare för Johan om han bara kunde ge han flaskan då ju...

Efter träningen packade jag ner Troy i vagnen.. åsså gjorde jag o Marlene iordning maten... vilket tog sin lilla tid... vi flickor är ju inte direkt haj på de där med att tända en grill...hahaha, skandal.. men det blev gott iallafall... vilket va huvudsaken! Synd solen försvann precis när vi kom ut... Men de va mysigt ändå=) Kött, fetaostsallad, majskolvar, korv & cola... =)


Nu stinker jag rök, från grillningen, har precis matat lillhjärtat mitt och lagt han i sängen så han sover så sött=)
Johan är med grabbaran sina o festar till det lite...=) Han måste ju få fira... för vet ni...HAN FICK JOBBET=D Jag e sååå stolt! Så nu ska han utbilda sig till brandman!=) Han är så duktig min Johan, hihi!


Imorgon ska vi upp tidigt och åka ner till stan till mamma, pappa o syster... skulle ju bli kanonväder imorgon också, härligt =) Gå på vårmässan, gå på stan... ut o äta & bara njuuuuta! Jag lääängtar så!




Jag älskar mitt liv mer än någonsin, jag har de bästa pojkarna man kan ha... och jag älskar mitt liv som mamma, det finns inget som e så underbart!!!!!!




Jag har inte finnar i ansiktet, det har blodkärl som har spruckit när jag har tryckt =D viktigt.


Nu blir det duschen, igen!

Friday!

Ja, en kort promenad innan frukost imorse, va in på konsum..där ajg fick hjärnsläpp...kunde inte komma på vad de va jag skulle handla, så det blev allt de jag inte skulle ha, haha!
Nåväl... hjärtat ha vart hemma på frukost... jag har precis sövt ner Troy... har hunnit plocka undan lite här också, skönt!
Idag ser det ut att bli grillning iallafall... mysigt =)

Nej, nu ska jag se om de finns nå annat att plocka med här... hejsvejs!

Här kommer 2 bilder på småtrollen! =)




Mina bröst.

AJAJAJAJAJ!

Idag, för första gången.. så sved så in i norden när Troy tuttade... tillslut sved så mkt så jag va tvungen att byta bröst. Men det syns ju inget, varken nått sår eller blåsa... nu ikväll började jag få ont i hela bröstet, så nu har jag pumpat ut, men det gör fortfarande ont och det svider!!!!! Va e de för ngt???


Johan klarade ekg-testet galant, så nu väntar vi med spänning att dom ska ringa och säga att han har fått jobbet, jag håller tummarna, stenhårt =)!!!!!!!
Medans han gjorde testet åkte jag o Troy till Bomsikka & fikade och surrade en massa skit, så himla skönt att prata med dig vännen, blir inte så ofta nu!
Sedan kom Johan upp en sväng också, innan vi for till hans farmor, där fick vi fläskpannkaka till lunch och sockerkaka & kakor till efterrätt!! Och sedan brummade vi hem igen... Hemma väntade min pappi.. han ville ha kaffe och träffa Troyye =)


Blev ingen träning ikväll.. jag hade så förbaskat ont... menmen... ingen idé att ha dålig samvete över det...


Imorgon är det fredag, då ska Johan umgås med sina grabbar, jag & Troy ska nog umgås med Marlene & Tindra som det ser ut =) Grilla ska vi nog göra!
På lördag ska vi åka ner till Sundsvall igen, till mamma, pappa o syrran... då ska vi ut och äta på restaurang och mysa till det, jag LÄNGTAR=)


Gud vad jag känner mig tillbakadragen och folkskygg... känns som att jag aldrig har något vettigt att säga till folk, jag har aldrig varit den som pratar för att "prata"... har jag inget att säga så har jag inte det och är tyst istället.. men nu förtiden har jag verkligen inget att säga.
Känns som att jag går mer och mer in i mig själv... gömmer mig bakom nå skal... vet inte riktigt vad det är... känns jobbigt iallafall.

Nu ska jag joina mina pojkar som sover! All min kärlek till dom!!

GOdnatt!







Han e bäst!

Johan klarade simtestet galant, jag e sååååå stolt =)

Imorgon ska vi hela familjen åka ner till Sundsvall, då han ska göra arbets-ekg-test =) Jag & Troy får sysselsätta oss med nå annat medans =) Det lutar åt ett besök i Laggarberg =)
Sen tänkte vi hälsa på Johan farmor också!


Spinningen ikväll va hur bra som helst, under stretchingen så ingde Johan, Troy gallskrek rätt ut, så jag fick springa hem och trösta lillhjärtat med bröstet... de enda som hjälper, stackarn hade nog magknip... Men nu sover han iallafall. Gud det är så hjärtskärande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Känner att jag e så otroligt svag i mage & rygg... knappt så jag orkar hålla mig uppe då jag cyklar... måste göra ngt åt det! Så därför hade jag tänkt gå på ett corepass imorgonkväll...



Nej, nu blir det sängen... Godnatt!


Pappa, jag tänker på dig!

Tack!

För alla kommentarer, jag är så himla dålig på att svara på dom bara, "...jag svarar senare..." Men jag glömmer hela tiden bort det! Skyller på ammningen =P

Idag har jag vart duktig! Strax före 9 packade jag ner Troyis i barnvagnen och gick en rask promenad runt forsön, duktiga jag! Jag gick så svetten rann =D Härligt!
Kom hem vid tio, samtidigt som älsklingen kom hem på lunch, då blev det grötfrukost, efter frukosten plockade vi undan lite och Johan busa med Troy innan han for ner till Fränsta, han är där nu och ska göra simtestet för brandkårn, jag vet att han klarar det!!=)

Jag har precis badat Troy, myst och sövt ner han! Vette tusan vad man ska hitta på mer idag??


Igår va jag på efterkontrollen på mvc, min startvikt när jag skrev in mig där va 70kg, nu stod vågen på 73.. det är jag faktiskt rätt nöjd med! Fast jag gick ju ner runt 8 kg i början också...menmen, neråt går det iallafall =) Jag har ÄNTLIGEN kom till insikt att för mig funkar det inte att gå på diet, banta och gå ner fort... även om jag går ner det jag vill så går jag upp dom lika fort, om inte fortare och även fler kg...
Jag kör på att äta 3 gånger om dagen, därav alltid äta grönsaker, endast äta 1 portion och inte 2, promenader och träna några gånger i veckan och ha 1 dag i veckan där man kan unna sig! Det tror jag på!

Nåja, åter till efterkontrollen... fick lite papper om min förlossning... klockslag om allt, så tänkte skriva lite om det =)


10 februari 06:54
Sammandragningar var 10:onde minut.

10:14
Sammandragningar var 6 minut, ibland tätare. Duschen hjälper nu inte för smärtlindring. Så vi åker ner.

12:18
Inskrivning på förlossningen. Har nu regelbunda sammandragningar var 5 minut

13:13
Fortfarande sammandragningar var 5 minut. Öppen 2 cm. Ställer mig i badet.

14:08
Kliver upp ur badet. Vattnet gick i badkaret.

14:10
Öppen 4cm

14:15
Får akupunktur

14:20
Klart fostervatten går.
Börjar med lustgasen

14:30
Känner nu stort tryck där bak, gör baskat j*vla ont. Förbereder nu för EDA

15:00
Får EDA

15:50
Försöker gå på toaletten med hjälp av errabordet. Försöker kissa, men benen viker sig..

16:15
Tappar mig på urin

16:30
Är nu öppen 10cm

17:05
Får nu krystvärkar

17:36
Kommer lilla Troy ut till världen.... =)


När man ser det såhär på papper, alltså... de va inte alls så jag kom ihåg det... jag trodde jag fick EDAn mkt tidigare, och att jag fick den efter att jag försökte gå på toaletten, hehe! Men gud vad roligt att spara sånt här... de va ju hur som helst en himla upplevelse. Jag sa efter alltihopa, och länge efter det att jag ALDRIG mer gör om det, men idag kan jag ärligt säga att jag kan göra om det, konstigt nog =)

Efter besöket på bvc mötte Oliver & Elin upp oss och vi tog en liten promenad, sedan gick vi hem till oss och gav pojkarna våra mat innan vi skulle tillbaka till VC, fast nu på bvc =) Ska lägga upp kort på småtrollen senare, lovar Elin =)
Ja och på bvc så va det föräldragrupp... pratade lite om vad vi ska göra och så... ska träffas 1 gång i månaden tror jag det va, kan nog va intressant.

Efter det gick jag o Troyye hem och myste på tills Johan kom hem, han gjorde maten...hemmagjorda hamburgare, mumms=) Och vid 7 gick jag på spinning, mkt skönt!


Troy sover hur bra som helst på nätterna, somnar nu alltid mellan 8-10 och sover fram till 4-5 och vill ha mat... och somnar därefter, oftast om igen..till 7-8... men alltid efter den matningen så ligger han o gnyr, och amn hör hur det bubblar i magen på han...stackarn! Undra varför just den tiden på morgonen... kanske är mjölken annorlunda då?? Jag vet inte?? Wellwell...


Ikväll blir det spinning igen och sen är det Greys, mitt älskade favvoprogram! Jag lägntar varje vecka efter det, haha!

Nej, nu ska jag lägga mig och vila tills lillgrodan vaknar... och såklart håller jag mina tummar för Johan!


Hejdå!





Dåligt!

Får inte bort den där grejjen längst upp där som säger hur lågt det är kvar tills bebben ska komma, på designen alltså...skumt....


Idag har vi varit på promenad ner på Forsön, trevligt.. fikade o så... sen har vi inte gjort så mkt mer. Ätit onyttigt...som vanligt på helgerna! Gud, jag måste sluta upp med det... det blir även på veckorna... känner mig så jäkla fet & ful, låter drastiskt men så är det! Magen hänger och bristningarna lyser på mig! Känner mig inte bekväm för fem öre, jag tror jag tröstäter faktiskt! Åsså tänker men alltid..."Ja men på Måndag, då jäklar..." Jomen visst... samma visa varje gång!
Jag måste skärpa mig!


Idag var vi med i tidningen, bättre sent än aldrig =)
Ikväll har lillgrodan badat.. oj vad han älskar det... efter det blev det jamasen och natten... och han somnade så sött =)


Nej.. slänger upp en bild, samma som va i tidningen =)


Gokväll!



Helg.

Ja, denna dag har vart tråååkig!!! Inte gjort så mkt.

Va iallafall på bvc på eftermiddagen... gulsoten e helt borta nu, skööönt... lillhjärtat slapp göra stickprov igen...!!
Lillgrodan väger nu 5900g och är 61,5cm lång =) Gud så fort dom växer dom små liven!

Har pratat med Maria idag, gud så kul att höra din röst!=) Längtar så mkt tills vi ska åka ner och hälsa på... och Troy ska få träffa sin kusin... =)



Imorgon blir det promenad... mer vet jag inte?? Kanske hälsa på svärmor/farmor & Lasse?? (nu e du med på min blogg Lasse,hihi... )


Johan, jag älskar dig!

Träning.

Det blev spinning igår, skönt, ska även iväg ikväll igen...ännu mer skönt!
Innan spinningen igår när jag bytte blöja på Troy så upptävkte jag lite blod i bajset, hispig som jag är så började jag gråta och blev livrädd... även fast det bara va lite blod. som små blodstrimlor. Johan ringde primären... tydligen e de jätte vanligt... kan antingen komma från mina bröst eller bebisens näsa! Men va skönt.. kan man ju pusta ut... Gud jag är så himla rädd av mig, jag får katastrof tankar påengång... på en gång alltså!


Tråkigt väder är det också, jag o Troy ha vart inne hela dagen... väntar på Johan för då ska vi ta oss ut på en liten kortis iallafall. Känner mig ofräsch och fet idag... har varken orkat göra nån frukost eller lunch... därför har det blivit rostmackor... och hur bra är det på en skala??? USCH!

Jaja... spinning ikväll... bra tankar nu Therese!

 Lägger upp några bilder på min sötnos iallafall =)


Bad-ankan!



Älskling!



Mamma & son =)



Brun-öga =)



Glad-Fisen...




Men ibland är det inte alltid så kul, hehe... (smörjt kinden hans för att han hade lite utslag)Är han inte för söööt =D




Pappa & son :)



Myser lite innan det är dax för sängen=)


Synd!

Igår va jag o Troy nere hos Neo % AK och hälsade på, Neo fick sin 1-årspresent!=)
Vi tog vagnarna ut på en promenad, en rätt så lång sådan, svettig blev vi!
Sedan brummade vi hem igen!

På kvällskvisten kom Frasse hit och hälsade på en sväng, trevligt. Blev ostkrokar & dricka, dumma dumma mig!


Idag har jag o Troy vart ute o gått... vi har busat, haft massage & sovit... och MYYYYST en massa! Ikväll blir det spinning, om det finns någon plats kvar vill säga...Hoppas hoppas!


Synd man tappar kontakten med vissa, men får man inget tillbaka när man försöker så är det inte så lätt...

Vilken dag...

Har vårstädat, som bara den! Dammtorkat, dammsugat, torkat golven, strykt och hängt upp nya gardiner, sorterat papper, slängt massa skräp som vi sorterar ut, fixat med nya blommar & krukor, mattor.. ja, men nu är allt äntligen färdigt och guuuud så SKÖÖÖÖNT!!! Jag har en sån himla tur som har en sån underbar pojkvän... här hemma delar vi på sysslorna, och faktiskt...så är det Johan, som oftast gör hushållssysslorna!

Vi har varvat städningen med en massa bus med Troy, han har varit så himla glad hela dagen! Vi va ut på en liten promenad förut också, gick fram på torget och tog oss en varsin kulglass. Sedan gick vi hem, och Troy fick sig ett bad, det gillade han =)! Vid halv 9 la jag han i sängen och han somnade helt själv, duktiga killen! Skönt att det börjar bli lite rutiner, både för oss och han!!! =)

Jag har ingen nässpray och jag är helt igentäppt i näsan... jag HATAR att vara täppt, jag får panik... helst när jag ska sova! Men jag ska försöka göra det nu ändå.. sova alltså!


GODNATT

Massor.

Det har hänt massor sen sist!!!

Troy har hunnit bli 2 månader, i fredags närmare bestämt. Samma dag som han blev det så fick han även en liten kusin, en ursöt liten kille!!! Både jag, Johan & Troy LÄNGTAR efter att få träffa han... =)

I påsk har vi inte gjort så mkt mer än att flytta, flytta, packa, packa... pappa o Johan har halft slitit ihjäl sig!
Men god mat har vi ätit, min mamma är grym på att laga mat=) Både lax, kött, ägg, sill, potatis, potatisgratäng, goda såser, vindruvssallad, goda ostar, marrängsvish med mera med mera... mumma =)

Ikväll ska vi också på middag hos svärmor, de ser vi framemot. Johan har precis åkt till Ljunga men jag o Troy stannade hemma idag, han ha vart grinig hela morgonen men nu sover han så sött i sängen sin =) Jag har passat på att bytt ut alla blommorna, har fått så himla mkt blommor och krukor av mamma o pappa! Även andra saker, hur mkt gardiner som  helst, överkast med kuddar till, småkrafs... men det bäst av allt... ena platt-tven..42tums...wehoo! Dom har ju överflöd på tvappareter, hehe, så vi fick den =) Kan vi ta min 32 tums in hit till datarummet..nångång ska ju detta bli Troys rum!


Gud vad roligt det är att se Troy utvecklas... nu börjar det komma allt mer ljud ifrån han... när man busar med han så "pratar" han tillbaka... det är så himla gulligt..så gulligt så man smälter, kommer bli svårt att inte skämma bort han! =) Jag älskar han oändligt mkt!

Idag står det promenad på schemat... inget mer vad jag vet? Middag ikväll.

Vi hörs!

Helt slut!

Ja, Troy har inte haft någon bra dag idag =/
Har vart grinig hela dagen i princip... jag o johan va ut på en liten promenad imorse med han, för i vagnen sover han så gott! Han har haft så svårt att komma till ro... Bvc va vi också på, lillstackarn hade ju precis somnat i bilstolen ...så skulle vi upp med han o klä av han igen.. Vägde o mätte... nu är han 60cm och väger 5650g, lillälskligen min =) Efter besöket där va jag helt slut... man blir så svettig när dom skriker sådär... Men de gick ju bra...

Ikväll har jag vart på spinning, så jäkla kul! Har aldrig tyckt det har varit så roligt att gå o träna, som nu! Helt sjukt =) Men stressad blir man när man ska hem, saknar ju min lillTroyye! Men de hade gått bra, han hade vart lite skrikig så Johan hade tagit med han ut på en promenad, och då somna han så sött.. och när jag kom hem hade Johan nattat han o lagt han i sin säng.. och där somnade han helt själv! Älskade barn!!!!!!!!!!


Imorgon är det en ny dag och nya tag! Johan ska hjälpa pappa o köra grejjer från huset... vet inte vad jag o Troy ska hitta på riktigt... promenad blir det iallafall...


Igår va vi och hälsade på Troyis farmor... han fick sitt första påskägg... =D Vi fick godiset och han pengar.. =) Vi ska öppna ett konto åt han som vi ska sätta in allt... bara vi tar oss iväg och KOMMER IHÅG det...


Nej, nu ska jag sova innan det är dags för matning... Jag längtar faktiskt...så mysigt och ta upp han till våran säng..hud mot hud...finns inget som e så underbart!

Godnatt!

Snabbis.

Igår kom Sandra bort en sväng, gick o käte lite fika o satte oss på hillen o myste på, eller myste o myste... de blåste så förbannat!

Troy somnade vid halv 8 igårkväll och vaknade inte fören halv 3 och ville ha mat... mina bröst va enorma må ni tro =)
Hjärtat ha nyss vart hemma på lunch, han vaggade Troy till sömns innan han gick, så nu ligger han snällt i sängen sin o sover... ska passa på och göra mig iordning medans han sover!

Idag står det promenad på schemat, och längta tills Johan kommer hem! Han har tagit ledigt ons-tors... så han blir långledig och kan vara med oss hela tiden, WEHOOOO!


Nej, nu ska jag skynda mig innan Troyis vaknar...

Helgen

Fredag; Påklädd och klar klockan 8, tog med mig Troy ut på en timmes promenad, skönt. Hem igen, gjorde iordning frukost tills hjärtat kom hem på lunch.
Vid tolv åkte jag o Troyis ner till Borgsjö till Johanna och hälsade på, hon dukade upp fika med kakor o bullar, mumma=) Va där ett bra tag, trevligt!
Vid 4 gick jag ner på träningshuset och körde spinning, skööönt! Hem igen, duschade och slängde på mig lite kläder.
Jag, Johan & Troy gick bort på mittis och blev bjuden på after work av Karin & Kjell-Åke, naajs!=)
Sedan hem igen, vi somnade runt tio tror jag?=)

Lördagen började med en promenad, pratade med East som jag inte surrat med på evigheter, han ska flytta ner till Göteborg på heltid, nu bor han bara för att plugga.. han blir klar om nån månad men har nu blivit erbjuden jobb, så himla skoj för han!=) Han e en viktig person i mitt liv!

Efter promenaden kom älsklingen hem från sin träning, vi tog och påbörjade städningen här hemma, strykt gardiner och hängt upp, dammtorkat VISSA rum och dammsugit sovrummet, mer hann vi inte fören vi skulle åka ner till Ljunga.
Där grillade vi och hade allmänt trevligt. Pappa & Johan rensade HELA vinden, fatta vad grejjer... herregud säger jag bara! Senare på kvällen kom Sandra förbi, hon e ju hemma från Oslo. Troy fick en jätte söt dress och påslakan sett av familjen Eriksson=)
Vi bestämde oss för att sova kvar i Ljunga, eftersom pappa o Johan skulle köra ner grejjer hela Söndagen ändå.
Fulla bilen har vi med saker från vinden också, massa barnfilmer, böcker, leksaker med mera med mera...de får vi plocka ur imorrn.

Ja, idag har jag inte gjort så mkt annat än att amma... älsklingen min har snuttat hela dagen... så fort jag har trott att han har somnat..så har jag klivit upp för att sätta mig vid datorn eller gå på toaletten eller dylikt så har han vaknat... mammas lilla mamma-gris =) Han hade nog en sån dag, att han ville ha närhet exakt varje sekund... Men han har flinat så mormor har gråtit glädjetårar, bajsat & kissat ner momma o moffas säng och varit alldeles alldeles underbar... guuud så jag älskar han! Nu sover han sött i sängen sin...

Ikväll har vi sett dokumentären på tvåan... "Jag vill inte leva detta liv nå mera", handlar om GHB. Man fick följa några ungdomar vars liv består av droger & misär.
Personen som kom på denna drog, borde ha ett skott i pannan.

Och hur kan det gå till så, att en människa som har missbruksproblem.. går till en läkare, som vet om det... säger att han mår dåligt... får en massa STARKA medel utskriva? Stilnoc är sömnpiller, starka sömnpiller... Hur fan funkar det? Man får inte ens samtal, man får inte prata med nån?? Man får piller utskrivna!
Det är så jävla sjukt så det finns inte!!! Killen det handlade om, blev ju för fan mer väck när han satt inne och när han va på psyk, än va han va innan....  Jag hoppas verkligen det går bra för honom en vacker dag!



Nej nu blidde de sängen!





Bilder!





Mammas gla´fis

Bajsa på pappa...



Stark-nacken, tar i så han blir röd=)



Sötnosen



Daaahhh



Hjärtat



=*)



Nallebjörnen i bilen



Snuttis! Finns det nå mysigare?



Troy med sin gammelfarmor



Kärlek



Troy med mormor



Troy med moster



i sin babysitter



Lite plutt... hihi... undrar varför pingu låter så konstigt...=D



Gaaapa



Älskade bebis



Hihi...


Dop!

Jaa, nu har jag och Johan bestämt att vi ska döpa Troy i Känne, utomhus till sommarn!
Det är så himla fint i Känne, och jag vill ha dopet utomhus, då blir det inte lika stelt som i en kyrka (vi har alla olika smak).

Ett mindre dop, för dom närmaste... sen på kvällen kan man grilla och mysa till det, helt avslappnat och skönt =) Har dock inte pratat med farmor o farfar än, har försökt ringt men inget svar...

Jag har en massa ideér nämligen... typ ifall det skulle börja regna osv, måste man ju ha en B-plan, och det har jag redan =D åååå i mitt huve så ser det så himla fint ut =) Och det kommer de även bli =)


Natten har som vanligt varit bra... vid 8 klev vi upp och gjorde iordning frukost tills hjärtat kom hem på lunch=) Men trött är jag för Troye vaknade vid halv 4 och tyckte vi allihopa skulle kliva upp...men han e ju så snäll så han skriker inte, utan ligger o gnyr och fäktar med armarna i sängen.. så rätt som det är så får man sig en hand rätt i ansiktet...hehe! Men det är bara mysigt =)
Idag står det promenad på schemat... i med hörlurarna och ge järnet... vill verkligen få bort hänget på magen!!!=) Undra hur mkt jag har gått ner, vi har ingen våg här hemma.. jag tycker man blir besatt av vågen tillslut... när jag va gravid vägde jag mig på IKEA en gång... och det va väl i v.37 eller nå sånt.. då vägde jag 88kg... så undra hur mkt man vägde på slutet...haha! Över 90 iaf...

Troy ligger här bredvid mig o sover sött i sin nya babysitter, han sover jätte bra i den verkligen! Känns som att han verkar komma till ro mer på dagarna nu också, förut sov han ju nästan ingenting på dagarna... men dom senaste dagarna har varit toppen... =) Blir ju skönt för både mig & Troy!
Önskar jag kunde lägga in lite bilder, men det är ju nå fel på den här cpdatorn..så det går inte att föra över bilderna! Ibland går det och ibland inte... suck! Måste ju ha en ny dator, så är det bara... bara ekonomin tillåter det nångång..är ju så mkt annat som ska köpas!


Nu får det räcka =) Ha de bra!

Skön dag!

Jaa, har haft en skön dag idag =)

Efter Johans fystest på brandkåren, så klädde vi på Troy och stoppa ner han i barnvagnen och begav oss iväg till bvc, lillskroten väger nu 5460g och är 59cm lång =) 7veckor och 1 dag gammal! Alltid så skönt efter att man har varit där och man vet då att allt står rätt till =)

Senare gick vi hemöver för vi väntade besök av AK & Neo, nu hade vi inte setts på evigheter igen så det va välbehövligt att ses =) Troyis sov genom hela besöket vi hade!
Till middag gjorde vi kött och fetaostsallad, mumms! Nu ikväll har jag varit på spinning, jäkligt bra pass må jag säga! Hem igen efter passet och pussade och kramade på lillälsklingen min! En timme ifrån honom känns så fruktansvärt lång!


Nu har jag fikat och tittat på Greys anatomy, gud jag älskar den serien!
Troy somnade i man famn, så precis innan Greys började la jag ner han i sängen sin... och Johan la sig helt slut han med =) Nu ska jag ställa mig i duschen och sedan krypa ner jag med!
Guud, Troy är så himla lätt att lägga på kvällen... och sover bra hela natten gör han också! Vaknar lite tidigt men vad gör det! Jag älskar han sååå otroooligt =)


Ha de bra alla =)