God Jul.

Har endast en julklapp kvar att slå in, vilket kommer bli lite trixit då jag inte har någon kartong... det är nämligen en kundvagn åt Troy, men det får gå :)

Städningen är avklarad, endast golven kvar att svabba, sen så, får julen komma.
Johan har 3 timmars bilresa kvar innan han är hemma, UNDERBART. Nu har han vart borta länge. Troy har hosta som aldrig förr, han får inte sova :( Han ligger och hostar varannan minut där inne i sovrummet, inatt somnade vi inte riktigt fören vid 2, då han hostade som en galning, är sjukt less på dessa sjukdomar nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Imorgon firar vi första jul nere hos Agneta och Lasse, därefter åker vi ner till Ljunga till min farmor o farfar, där även mamma, pappa, syrran och faster med familj är, mys!
Juldagen blir jag ett år äldre, 23 bast! Så då kommer det även lite folk hit och käkar, men först ska jag på bio... :) Najs. Det blir självklart ingen utgång, finns de nå värre än att gå ut nykter? Näe.
Och vet ni, om exakt 1 vecka ska vi på ultraljud, DET ser vi framemot nå enormt mkt :)

Nyår firas i Haga hos mor o far med god mat och pommac för min del :)


God Jul alla vänner!

Hjärtljud <3

Lillhjärtat tickade på sååå bra så! Tog ett himla tog innan h*n låg still så vi kunde lyssna ordentligen, h*n sparkade och snurrade runt så det sprakade och brakade bra nog länge :) En livlig liten krabat <3 LYCKA!

Sitter och väntar på att klockan ska bli 4, för då ska vi nämligen på Troys lucia på dagis, mitt lilla troll ska vara pepparkaksgubbe <3 Min fina lilla älskling :) Han är så roligt nu allt han har för sig, och så himla go. När vi lägger oss i sängen och ska sova för natten, gör han ALLTID en sista gäsp, pussar mig mitt på munnen och sedan vänder han sig om och somnar, samma sak varje kväll och det är så mysigt :) Så när han gör den där gäspen och man får pussen, då vet man att han somnar inom 1 minut, gofisen!


Mamma min kom hit igårkväll, och ska sova här tills imorgon. Skönt att ha lite hjälpreda :)

Snart är det julafton, tiden bara rusar iväg. Jag har några julklappar kvar, hur jag nu ska lösa det är en stor fråga, då jag inte har någon bil och Johan kommer inte hem fören dagen innan julafton, får se hur de löser sig.
Vad ska ni alla göra på nyår? Vi har inte riktigt bestämt oss än, god mat med trevligt sällskap blir det iallafall :) Vi blev nerbjuden till sthlm o fira nyår där med Johans arbetskamrat, men jag är gravid och Troy är så liten, passar ju sig inte att ta med han på en stor tillställning. Vi får se vad vi gör.


Nyårslöften då? Ja, jag har nog inte många detta år... Föda barn ska jag göra iallafall så jag siktar bara in mig på det att allt ska bli bra :) Det räcker gott o väl.

Nej, det får räcka, bilder får ni en annan da g

1 december.

Troy uppskattade verkligen chokladkalendern :D Busfröt mitt!


Orkar egentligen inte skriva om allt, men iallafall så åkte Troy på dubbelsidig öroninflammation plus dubbelsidig ögoninflammation, läkarn var en JÄVLA IDIOT, som varken presenterade sig, läste Troys journal, han sa emot mig om vissa saker, te x när jag sa att han hostade så mkt så han hade blod i hela munnen... "näe, de gjorde han inte" vräker han ur sig, och fortsätter att säga så när jag förklarar. Vi fick BE han att titta i öronen, vi fick BE han att lyssna på lungorna... då han var påväg ut hela tiden då han bara TITTADE på Troys ögon, sköterskan skyllde sedan på varför det gick så fort, jo men det var ju för att DET VAR JU HELG, stressigt och dom ville bli klar så fort som möjligt... haha, ja vad säger man? Vilken vård va, och som grädden på moset skrev inte den inkompetenta MOHAMMED, hur länge Troy skulle äta kuren, utan jag fick sitta och ringa runt, ringde först till sjukvårdsrådgivningen, och dom blev så brydd för att MOHAMMED hade inte skrivit i Troys journal vad han kom in akut för........och så fick det absolut INTE gå till, så hon skulle ta upp det. Jag berättade även hur vi blev bemötta.
SKulle vi komma in för ngt annat nångång, och jag ser denna Mohammed, ber jag fort som fan att få en annan läkare, och jag skiter i att det då inte finns någon annan, jag tittar inte åt hans håll, då kommer det hoppa jävligt fula grodor i munnen på mig! Han borde inte få ha sin legitimation, jag undrar hur han fick den egentligen... köpte han den nånstans???? Jävla parasit!Sådär, nu har jag fått avreagerat mig. Imorgon kommer förhoppningsvis Johan hem, fredag jobb och söndag likaså, inga andra större planer har vi.

Nu väntar jag in Greys... hej!"