Trött tröttare tröttast.

Blev som sagt bjuden på middag igår hos Johanna! Jätte trevligt va de :) Efter maten satte vi oss i soffan, hon med en öl i handen och jag med vitt vin & sprite zero, fyy faaan vad äckligt det är med vin! Nåväl, satt och spelade en massa gamla skivor som hon hade från förr... åh gud vilka minnen, många goda skratt :) Efter 1,5 glad med vin & sprite gav jag upp det o drack vatten istället. Gick hem efter idiol och somnade som en stock!

Idag har vi myst o lekt i vanlig ordning:) Gick forsön runt, sedan tog vi en god lunch på knutis, och sedan hem. Johan tog sitt pick o pack och drog bort på replokalen där grabbarna väntade.

Jag och Troy va hemma och väntade på mamma/mormor som kom hit vid 5, har ätit tacos och myst massa. Troy har inte varit sig själv ikväll, gråtit konsigt, dragit in magen och hållt andan... vet inte om det bara är ngt han har kommit på som han kan göra, ja, han har inte varit sig själv. Men han somnade så lätt efter gröten så :)


Nu sitter mamma i soffan o tittar på dansbandsgalan... usch! Så jag satt mig här istället... Johan är ute på fest han :)


Nej... nu blir det lite frågor som jag hittade på någons blogg.


När fick du reda på att du var gravid? Midsommarafton

Blev det en chock? Nej, vi kände det på oss :) Såklart lite chockad blev man ju ändå

Hur gammal var du då? 20

Hade du mycket halsbränna? Knappt

Spydde du mycket?JA

Hade du mycket foglossning? Nej

Ditt sf-mått som störst? Gud, ingen aning
.
Har du fått bristningar? Ja, kom sist 2 veckorna, hela magen, ända upp till naveln och insidan av låren. Från att inte ha en endaste liten bristning till att ha hur mkt som helst på 2 veckor :(

Trodde du att det var en pojke eller flicka? Vi visste att d va en liten pojke:)

Vad hoppades du på? Ett friskt barn!

Gick du över tiden? Nej
.
Födde du för tidigt? 7 dagar

Hur var förlossningen? Allt gick fort och smidigt, jag gick in i mig själv så mycket så det känns som att jag va i trans hela värkarbetet tills att jag skulle krysta, pang bom sa det så blev jag tvärpigg! Men gud vilken smärta, när dom satte igång på riktigt blev jag rädd rent ut sagt, och den värken satt i i över 7 minuter...kan säga att d är de värsta 7 minutrarna i mitt liv, guuuuuud! Men de vare värt sen :)

Blev du sydd? 7 stygn

Dragen med sugklocka? Nej.

Hur många var inne i förlossningsrummet? 3

Hade du någon nära med dig? Johan såklart

Vilket sjukhus födde du på? Sundsvalls sjukhus.

Hur stor var bebisen? 3834g och 51cm lång
.
Vad fick den heta? Troy

Var allting värt det? Såååååå värt det!

Vill du ha fler barn? Absolut, men det får vänta ett tag till :)

Vaccination!

Måste börja med att säga tack för alla kommentarer jag får!
Ett spec tack för alla kommentarer på ammningsinlägget, de värmde:)


Idag har jag o Johan vart o vaccinerat oss! Tycker alla som kan, borde göra det. Om inte för sig egen skull, så för alla andras skull, som inte kan vaccinera sig. Det är självklart upp till var & en... bara min personliga åsikt.
Skönt att ha det gjort iaf.

Gud, inatt vaknade jag av att Troy snurrade runt i sängen och pratade för fullt, jag va så yrvaken så jag tog han till mig o berömde han hur duktig han va som hade sovit heeeela natten... så kollar jagp å klockan... kvart över 1...haha! Men vi somnade om på engång... och vi sov ända till kvart över 6. Har haft några riktiga bra nätter nu, så himla skönt. Och imorse när Troy skulle sova efter gröten, vid 9...så sov vi ända till fem över elva! GUUUD så skönt:)

Troys förkylning håller i sig, o denna förbaskade hosta, usch så synd det är om han!:( MEn han har ingen feber iaf, så han är pigg, go och glad för det!:)

Idag så sa han hej förresten, han har halvt sagt det förut.. men idag kom det verkligen ett hej :D Gud, man blir så stolt!:) Mammas lillkillen!



Imorgon vet jag inte vad vi ska göra under dagen, nått ska vi väl iallafall hitta på.
Men vid 5 ska jag bort till Johanna för att bli bjuden på middag, ska bli himlans trevligt faktsikt...äta gott, mysa och surra massa! Me like!



Nej vet ni... nu blir det sängen.




Pjuh!

Gud man blir helt slut utav att vara i stan en hel dag.

Vi hittade en bilbarnstol iaf, och vi är SUPERDUPER nöjd med den!:) Gud vad allt är dyrt, man blir ju alldeles snurrig...........

Dojjes overall kom med posten idag, tyckte den såg så tunn ut, men det ska ju vara en vinteroverall så...skitfin e den :)

Sedan köpte vi tossor & vantar på polarn & pyret åsså en mössa på HM åt lillemannen... Åt mig själv blev det bodylotion, that´s it!

Sedan åkte vi till Toy´s u Rus och köpte en läragåvagn åt Dojje, får se om han får den till jul eller om han kommer behöva den innan... sedan köpte vi en till julklapp och en leksak som han fick leka med i bilen, sedan skulle vi på IKEA också men vi orkade verkligen inte. In och ut med DOjje i bilen, svettig åsså ut i kylan..åsså snurrar de på så. Inge bra alls, spec inte nu när han är lite krasslig också.
Så vi struntade i IKEA och for hem istället.

Troy va inte alls nå sugen på att sitta i bilen, så innan vi kom ut på E14 stannade vi, åsså fick han lite tutte...sög som bara den... rap sa det så kräktes han ner hela sig och halva mig. Happ, bara o byta o dona på i bilen med fullt med grejjer. Men inte ville han sitta i bilen för det... skrek fram till stöde där vi stannade, ungen va SJÖblöt i svett av allt skrikade och även rutorna immade igen... så vi fick stanna och byta body igen så han blev torr. Sen så, då gick det bra.. slocknade på 2 röda, gullungen våran!



Imorgon vette tusan va de blir, promenad iaf, tror vi hoppar minisjung då Troy e snorig. KAnske hälsa på Johanna om hon e ledig??

Förresten, jag ska sitta hårmodell i november nere hos Emelie, de ser jag framemot såååå himla mkt. Längesen jag fick mitt hår fixat... och finns d nå bättre än o vara hos frisören??? Bli ompysslad... det är gött de :)


Förresten, tredje dagen utan kolhydrater, börjar kännas mkt bättre nu. Åt fläskfile & sallad på birsta, funkade prima det! Nu ikväll har jag ätit två ostskivor med smör på & en avocoda, fett ja visst!!!!!!!!!!!!
Hoppas denna hunger går bort snart också... hatar att somna hungrig!


Nej, nu bli de att borsta tänderna!

Nattinatt...


Stackars liten!

Troy har hostat som en tok idag.

Gick inge vidare att sova i vagnen och inte hemma heller, mitt på dagen. Men även fast det har blivit så lite sömn har han avrit hur go och snäll som helst och ätit jätte bra hela dagen, mammas lilla ögonsten!:)
Han är pigg som bara den i övrigt...


Idag har vi inte gjort så mkt mer än att vi gick forsön runt med Elin & Oliver, najs!:)
Sedan har vi busat, lagat mat, busat lite till & myst massa :) Som det ska vara.
Ingen träning än så länge, har ont i halsen så det är ju domt att träna då.


I måndags började jag med GI/atkins... igår kväll när jag skulle sova låg jag o vände o vred mig i över 1 timme innan jag somna, magen kurra, mådde illa och va skit hungrig! Imorse när jag vaknade trodde jag seriöst att jag skulle spy, men det gick över när jag fick lite bacon & ägg i magen! Men huvudvärken har inte släppt...Men jag vet att det går över om någon dag.
Idag gjorde jag hemmagjorda hamburgare i salladsblad, skit gott va det.... hade längtat efter det sen igårkväll när jag la mig...haha!
Än så länge går det bra, lite dålig fantasi vad man ska tillaga men jag ska inte ge upp för lätt den här gången!



Imorgon ska vi åka ner till Sundsvall mitt på dagen. Ska köpa en ny bilbarnstol och även handla lite julklappar :)




Nej, vet ni vad... nu ska jag borsta mina tänder!


Nattinatt...





Denna har jag beställt åt Dojje, fin va?=)



Sjuk!:(

Blev inge bad i helgen.

Dojje blev dunderförkyld, och nu har han även fått hosta stackarn!!!! Ingen feber dock.

Både jag o Johan känner oss krassliga också!


Hoppas inte Troy blir mer sjuk iaf... usch tycker så synd om han!



Helgen va annars lugn och mysig. Hälsade på svärmor/farmor i lördags... haft besök av mamma o pappa har vi också haft. Igår va vi på middag hos farmor & farfar.. mys!


Idag har min moffa vart här på besök, sedan har vi inte gjort så mkt mer. Beställt golv och storhandlat har vi hunnit med.

Troy kröp idag förresten, några steg... storkillen :)


Nej, nu blir det grannfejden!

Hörs

Underbart.

Har haft en skit mysig dag :) Troy har varit så himla gosig, hela dagen! Speciellt nu på kvällen, inge skrik o grin ens när vi skulle äta & ta på jamas, han borra ner huvet på min axel och pratade för fullt :) Gud vilken kärlek, jag älskar han såååååååå!!!!!!!!! <3

Hade först besök av mamma & pappa, dom hade med sig en leksak, två "lekkorgar" & en stor matta till Dojjes nya rum, mkt uppskattat :) Senare kom farmor & farfar och hjälpte oss med de sista av tapetseringen, så nu är det klart och det vart sååååååååå bra, bara texten som ska upp nu! Sen ska vi lägga nytt golv också, men det kommer gå fort!

Nu ikväll kom älskade Sandra hit, tittat på Idol och surrat massor, fick en jätte söt halloween blomma av hon också, sötnos!:)


Imorgon ska vi åka ner till matfors för att bada, längtar som en tok :) Synd bara att man bor så långt bort ifrån allt, måste liksom åka 20mil för att bada... inte klokt egentligen. Wellwell...

Är sämst på att uppdatera, ska försöka bli bättre på det!





Nej, nu ska jag se vem åker ur Idol... hejsvejs!

Hjälp!

Måste ju  berätta om Dojjes framsteg!:)
Han har sen en tid tillbaka börjat åla sig bakåt, men nu börjar det gå frammåt istället :) Ställer sig på alla fyra och försöker med all kraft ta sig frammåt, men det går inte riktigt än... Han vinkar hejdå, gör rörelserna till imsevimse, vet vart lampan, piltavlan, mamma & pappa är nånstans om man frågar, mammas lillpojke är stor :) Gud vart tar tiden vägen? Det är skrämmande...













Det där med att sluta amma gick inge vidare, och det va inte Troys fel utan mitt, känner mig så kluven om jag ska sluta eller inte. För jag kom hem från mamma och pappa sist saknade jag han så mkt, så jag gav han bröstet när han skulle sova middag för att jag "tyckte så synd om han", utan att han gjorde någon antydan på att han ville. ( vi hade bstämt att försöka sluta med ammningen då)
Nu tuttar han inte för att han är hungrig, utan mest för närheten. Vissa nätter har han sugit så mkt, så när jag vaknar, så flyter tuttarna ut i sängen som några skinnpåsar, och så svider det.

Igår bytte jag ut gröten mot välling på kvällen, vilket har fungerat kanon, och sedan bestämde jag mig stenhårt att han inte skulle få somna vid bröstet. Ungen skriker så han blir sköblöt i svett, ingen hjälper. Nu ikväll skrek han för kung och fosterland, jag till och med la ner han i sin säng, släckte lampan och gick ut i några minuter... men inte blev det nå bättre för det. Tog upp han, la mig med han i sängen.. och skrek så jag trodde stämmbanden skulle gå av, så ajg tänkte men gud ... kanske han har ont i magen av vällingen... (han fick en ny sort), ja..så tillslut gav jag med mig och gav han bröstet... KNÄPPTYST på en gång... och somnade! Men om 3 timmar vaknar han igen, å sen håller det på så hela natten....


Det är så himla svårt att vara riktigt bestämd, det är ju ändå bara närheten han vill ha, också tycker man synd om han. Det är ju där felet sitter, att man tycker synd om dom, för det är det inte. Men det blöder i hjärtat på mig när jag vet att de enda han vill är att få tutta lite och få närhet.
Sen tycker ju jag att det är himla mysigt att amma han också, det gör lite ont i mig när jag vet att den tiden snart är över... eller egentligen är den över. Han behöver ju inte bröstmjölk nu....

Så hur ska man göra, tips någon???? SNÄLLA!
















Helg!

Svar till anonym, ja, jag skulle ändra bloggens utseénde om jag kunde, hjälp mig???:)


Idag har vi städat, bytt gardiner, plockat ur allt i datarummet för imorgon står det tapetsering på schemat, babyblått...sweet! Gått forsön runt med Molly & Birte.
Sedan beställde jag o Johan pizza, drack 1 öl, haft besök av Patrik & Viktoria, tittat på idol, myst en massa med Troy, busat, gråtit glädjetårar då Troy gjorde rörelserna till Imse Vimse Spindel, ja, så har våran kväll sett ut.


Jag har hämtat ut mina betyg på komvux, och har även kommit fram till att jag ska göra högskoleprovet till våren. Sökt jobb har jag också gjort. Många bollar i luften är det nu :) Skönt att ha lite mål i livet.



Nej, nu är jag så trött så jag vet knappt vad jag heter.
Nu blir det sängen... Natti.

( jag skrev ju att jag skulle avstå alkohol helt & hållet för nån Söndag sen, va nog söndagsångesten som skrev, för nu ikväll va 1 öl jäkligt gott må ja säga)... Natt!

Vart ska jag börja...

Man har varken tid eller lust att blogga nu förtiden. Men jag ska försöka knåpa ner ngt.

Jag har 38975289 bilder jag vill ladda upp, men det kommer när jag ids:) Har lagt upp några på facebook så kolla där om ni vill.

Jag och Troy har vart ute på en promenad, stannade till i lekparken också:) Finns en såndär gunga man kan ligga i, och han somnade på mitt bröst, det va sååå himla mysigt! Låg och tittade upp i blå himlen, med solen i ryggen och alla oranga träd... fick en såndär uppenbarelse, att gud så lyckligt lottad jag är! Jag älskar Troy så himla mycket så det finns inga ord, innan man fick barn förstod man nog inte vilken kärlek man känner till sitt eget barn, och alla tycker ju att ens eget barn är det finaste man har sett, nånsin! Vilka känslor!
När vi kom hem så sov han i vagnen, så jag bar upp han i hårdliften, och det va inte LÄTT, om jag säger så... gud bevare mig! Men upp kom vi, så nu ligger han och sover på balkongen, helt nerbäddad :) Och han har sovit ett bra tag!


Ikväll blir det lite god middag och en bra film och lite tända ljus, mys!:) Imorgon ska jag ta ett tidigt tåg ner till stan, till mamma och pappa. Och jag ska åka själv. Och ska vara där tills på Söndag. Även om det ska bli skönt att få sova en hel natt så är det nervöst. Har aldrig vart ifrån Troy så länge. Visst har jag vart borta ifrån han i några timmar, men inte längre. Men jag känner att jag måste få en hel natts sömn, vilket jag inte har fått på 8 månader. Och jag ammar ju fortfarande, och tanken är väl att jag ska sluta med det, nu efter helgen. Så vi får se hur det går, om det blir nå bättre nätter då kanske.
Jag trir även att Johan tycker det ska bli skoj och även skönt att få lite egentid med Troy. Och jag vet att dom kommer ha de hur bra som helst!
Vad jag, mamma o pappa ska göra vet jag inte, kanske en bio?? Vi har ju även en hel dag att umgås också, kommer kännas konstigt att inte ha ngt att göra!!!!!! :)


Nej, nu ska jag titta till min kärlek ute på balkongen :) Hejsvejs!


Tog igen!

Eftersom det inte blev någon surströmmingskiva för mig i fredags, så blev det en impuls-utgång igår istället. Hade faktiskt rätt så trevligt på mittis, träffade lite folk som man inte har träffat på ÅR... de va riktigt skoj!
Strax innan två gick jag hem och pussades med min älskling:) Och lilldojje han sov så sött han... han och Johan sov i sängen tättintill varann... :`)

Idag har jag varit trött, riktigt trött... även om Johan tar Troy på morron, så vaknar jag bara av att nån pratar, blir så när man e mamma :) Man vaknar av sitt barns röst hur väl som helst... iaf jag. Så vid 8 klev jag upp..pjuh.


Blivit bjuden på världens godaste middag hos farmor o farfar...sedan har vi tittat på film nu ikväll och bara myst. Bäst jag hoppar i säng jag med så man orkar kliva upp imorgon, tror aldrig jag blir en morgonmänniska.

Ingen.

Blev ingen surströmmingskiva för min del.

Mamma & syrran kom hit. Räckte med att jag gick in i duschen så började Dojje att gråta. När jag kom ut från duschen och tog han, så hjälpte inte det heller. Han grät helt hysteriskt i över en timme (övertrött också), så tillslut så grät han sig till söms, ingen vi gjorde hjälpte.
Så kvart över sex stod jag där i handuken och det började kl 7, och att höra vansinnesskrik i över en timme satt sina spår i huvet kan jag lova, så jag blev hemma. Mamma o syrran gick bort på ICA och köpte en massa gotta istället, tapas & ost o kex, mumms! Troy vaknade och va hur lugn och mysig som helst :) Vi klev upp och då åt han sin gröt och va så nöjd så. Satt uppe med oss ett tag o tittade på IDOL, sedan la jag o mamma oss med han i sängen, och han somnade med handen på mommo sin :) Gulligplutten där...och han sover än.

Nu har dom åkt och jag tänkte krypa till kojs... Johan kommer väl hem inatt nångång... han lär väl va helt slut, han va ju med och ordnade det där... Saknar han!


GodNatt.