Uppblåst.

Ja, igår va en hyffsat trevlig kväll.
Öh & Viktoria kom hit en stund först, sen efter att vi blev klar åkte vi till Stölle o Mira, satt där och förfestade och snackade lite skit. Vid elva begav vi oss mot mittis, oj vad folk de va! Roligt och se lite ansikten man inte sett på länge, men gud vad jag inte kan gå ut nykter, inte alls min grejj. Jag verkligen ansträngde mig och försökte ha roligt, men det gick inte. Jag kanske inte gav det riktigt en chans heller men...
Att stå där, stel som en pinne, knappt känna nån och svansa efter Johan hela tiden kändes inte sådär som något jag vill göra i många timmar till.... Så efter en timme där inne så tog jag bilen hem istället... Johan ringde vid halv ett och ville ha skjuss hem, så jag slapp va ensam så himla länge =)
Jag har då iallafall kommit på att det är mysigare och bra mkt skönare att sitta hemma med en bra film och gotta, va på en lugn middag eller slappa hos mor o far eller hos svärföräldrarna, det är mer min grejj nuförtiden... Nu vet jag det i fortsättningen....

Idag har vi varit på knuten och ätit, skjussat Öh till nå jäkla jaktmöte mitt ute i ingenstans, och sen har vi bara legat och myst, Johan har mest haft sitt lilla söta öra mot min mage hela kvällen i hopp om att få höra eller känna ngt, hihi=) Han är bara för go min Johan!
Jo, sen har vi spacklat också, så nu är det klart, bara det värsta kvar.


USB kabeln till kameran har kommit bort mitt i flyttkaoset, så jag kan inte lägga upp några bilder heller... Men så fort jag hittar den så kommer det... håll ut =)
Imorgon ska jag till rektorn igen och fylla i nå papper och sådär, hoppas allt blir klart imorgon! Nej, nu ska jag väcka min kärlek som ligger och snarkar för fullt, han ska ut och jobba natten.... =/


Hejdå!

Mysigt.

Igår kom det över lite folk hit som satt och drack, fick tjejsällskap av Sandra också, lyckliga mig :)
Vid tolv började jag må pissdåligt, kräktes lite, sen gick jag och la mig... Hjärtat kom hem vid halv 1... då jag ringde efter han, jag mådde så himla illa =(


Började dagen med en rejäl frukost, sedan strosade vi runt på Ånge och uträttade lite ärenden, köpte en fin tröja, strumpbyxor & nässpray...SÅKLART!!!!!!!!!!!
Ikväll blir det utgång, det ser jag faktiskt fram emot, inte för att jag är den bästa på att gå ut nykter, men man måste ju träffa lite folk emellan åt... =P

Imorgon blire till att spackla hela dagen, eftersom tapeterna ska upp i övermorrn...


Nej, nu ska jag fika lite... magen kurrar... =)


Ses ikv!

Internet

Ja, vi hade tydligen ahft det hela tiden=) Så nu har jag kopplat in d, märks kanske ;)
Well, nu bor vi på heltid i lägenheten, ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!

Shoppade som tokar i Onsdags, blev så jäkla fräsht med nya mattor, lampor i vardagsrummet... passade som handen i handsken med min soffa... Sängen har vi inte satt upp än, eftersom vi inte börjar tapetsera fören på Måndag. Egentligen är inget rum helt klart än, kanske toan då =) Men shit vad nöjd jag är, bara vi slipper den "obesköna" madressen på golvet och vi får upp ny sängen så kommer allt kännas perfa!!!!!

Imorse kom mammi o pappi hit med en byrå och ett databord, shit pommes vad fint de blev i hallen med byrån, lite gammaldags sådär... precis som jag vill ha det =) Ska bara måla på den lite mer... nere i kanterna, då det har lossnat lite...Sen hjälpte dom mig med lite lampor i taken, och lite sånt...


Imorrn hade vi tänkt gå ut, men jag kan inte ha nå kläder längre, jag kan iaf inte sitta i jeansen...så himla obekvämt... Och här på Jgs hade dom inte nånting i min smak heller... och hur roligt är det att gå ut om man inte har ngt fint att dra på sig? Det som är halva nöjet, att ha fina kläder och känna sig fin... eller hur ?
Så vi får se hur det blir med utgång, kanske Johan får gå utan mig... Vi får la se...

Idag går jag även in i Vecka 16, oj va tiden går....


Nej, nu ska jag packa upp lite mer... bilder kommer inom kort =)



HejSvejs!


Hjärtljud.

Inatt sov vi våran första natt i lägenheten, fast dock inte i nya sängen utan på en uppblåsbar madrass... Så mysigt =)
Kommer bli så himla fint när vi får iordning allt, jag stormtrivs redan!!!!!!!

Vi har flyttat alla saker från Johans lägenhet nu. Imorse åkte vi ner till stan, åt på kina sedan gick vi upp på mvc och lyssnade på den lilles hjärtljud inne i magen... oj vilken känsla, jag kunde inte sluta skratta!!! =D Allt lät bra, precis som det ska vara.... =) Nu inser jag nog mer att jag har en bebis i magen... helt underbart.

Sedan åkte vi hem hit till lägenheten, till syrran och mammi. Sen åkte vi till IKEA och bestämde oss för sängstommen och madresserna vi ska ha, och lite mer saker, såsom lampor, mattor, krokar, byrå, krukor, kuddöverdrag och lite sånt...Vi ska även köpa helt nya täcken och kuddar =)
Sedan tog vi oss en svängom inne på birstacity . . . Letade lite kläder men hittade inte ett jota, men va så trött också... Nu har jag packat ner allt i flyttlådor hit och dit, och äntligen är allt klart... Allt ska med imorgon...


Imorgon kommer pappi hit ner med släpvagnen... då ska vi på IKEA igen och införskaffa allt, sedan brummar vi upp till Ånge med allt... Gud va jag längtar tills allt e färdigt =)



Nej, nu ska jag lägga mig i sängen... Hejdå!!!




 


Surströmming.

Imorse tio ringde mammi och ville jag skulle följa med och handla. Så gjorde jag det, och följde med hem till ljunga. Har sovit, tittat på film, tagit en dusch, mått illa, ännu mer illa.... Försökt ätit ngt, ja så har min dag sett ut. Nu mår jag någorlunda bättre, har dragit på mig en söt klänning och leggings och sminkat mig lite.
Sitter nu och väntar på att Johan ska komma...
Moffen kom precis, pappi och flygarn kommer väl snart också. Dom har varit på HD-träff i östersund idag nämligen...
FLygarn, som han kallas, en ganska så otrolig man... har glidit runt i världen helt ensam på 80-talet eller om de va 70 talet, med bara flygstolspengar.... i australien, usa, asien.... you name it... i flera år... kom tillbaka, alldels brun skrynklig, långt skägg och nå trasor, haha!
Vet ni vad han är idag? Flyg pilot, han kör de största jumbojeten runt om i världen... Och han bor i lilla ytterhogdahl.... ganska otroligt.... =)

Även Kristin kommer, hade tänkt ringa Sandra, men läste på facebook att hon va på kräftskiva.... Och har för mig att hon inte äter surströmming.... ?? Näe, nu ska jag åka och hämta syrran....


Hejdå!

Flisan!

Tack fellan för att du hjälpte mig igår, välrdens bästa sis =)

Nu har jag precis duschat, efter att ha sovit fram&tillbaka fler gånger om imorse. Vaknade först av Johans väckarklocka och blev på dåligt humör, sedan vid halv 8 kom Jim med mina kvarglömda påsar och smink i deras bil, sen vid halv 9 ringer dom från jobbet och vill att jag ska jobba extra,vilket jag inte kan när jag bor här i Ånge numera, sedan vid 9 vaknar jag av att hjärtat kommer hem på lunch.

Nu har jag bara håret kvar, sen så ska jag på möte hos rektorn, låter som att jag har gjort hyss men det har jag nte =P Ska lägga upp en studieplan nämligen.
Sedan senare i eftermiddag ska vi på after work med Johans pappa & Karin, ska bli trevligt. Sedan blire väl bara att städa lägenheten antar jag.


-Mamma, jag håller tummarna, aj lav jo=)!!!!!!!!!!

Sov hövve...

Alltså jag sover extremt extremt EXTREMT mkt. Sover jag inte, så ligger eller sitter jag. Jag har verkligen ingen ork till nånting.
Ikväll ha jag o Johan gått runt lite varstans i Ånge och satt upp lite affisher till mittlandiafestivalen, och bara utav det så blev jag helt slut.
Vi har även plockat ur alla Johans lådor och algt i kartonger, nu är det bara kläderna och porslinet kvar.


Nu har vi vart och handlat lite käk, det blir italjensk pastasås och spaghettie, MUMMA =) Och till maten har vi laddat ner en film vi ska se och mysa till det lite !=)
Jag är så himla lycklig, jag har det så sjukt himla bra. Trodde aldrig mitt liv skulle se ut såhär nu... för 2-3 år sen...
Att jag skulle bli vuxen, ansvarsfull, plugga, jobba, ha en underbar pojkvän, bo i en skit fin 3:a och ha en bebis påväg.... Det är så himla underbart.

Ingen har nånsin varit så snäll och omtänksam mot mig som Johan är. Ingen har nånsin behandlat mig som en prinsessa som han gör, aldrig har jag haft så jävla roligt med nån förut, har aldrig skrattat så mkt som jag gör med han.... Han är drömprinsen... Och han är min, på riktigt =)
Han älskar jag till tusen !! =)

Rör du, så dör du =P



Nej, nu ska jag duka fram. Hejsvejs!

Då...

Har jag nyss vaknat, inte alls utvilad men de får duga. Det va en lugn natt på jobbet.

Nu ska jag börja packa ner saker i lådor, för vid halv fem kommer Johan och hämtar mig och då passar vi på att ta lite av grejjorna... =) OjOj vad jag har flyttat runt de senaste 2 åren....

Först Sundsvall, sen hem till Ljunga, Oslo, Ljunga, Fränsta, Hudiksvall, Ljunga, Sundsvall och nu Ånge... fast nu blir VI i Ånge iaf minst 1-2 år innan det är daxs att röra på sig igen. Vad härligt det är att säga VI och inte jag =)


Skolan är halv klar, ska på möte med rektorn i Ånge på fredag och lägga upp en studieplan. Sen idag måste jag ringa hsb och fixa så att syrran står på lägenheten och inte jag. Tycker inte det borde vara så krångligt när det är inom familjen?!

Mycket som händer i mitt liv nu, flytt, ny skola, men det största är att VI har en liten bebis påväg =D Jag har nog inte insett det riktigt än...=)






Näe, vet ni vad, jag håller på att somna på tangentbordet så jag måste vila en halvtimme innan jag sätter igång... och kanske äta ngt.


Hejsvejs!

hmmm...

Natten gick bra, men shit vad tiden går sakta mellan 2 och 5, herre min skapare.


Längtar tills imorgon då jag är leeeedig, ska börja packa ihop här hemma och det bästa är att jag får vara med Johan igen!

















åååååååå

Sitter nu i Ånge och tittar ut genom fönstret på det fantastiska vädret.... (?)
Väntar på mamma o syrran ska plocka upp mig så vi kan börja rulla ner mot Sundsvall. Ska nämligen jobba natt ikväll och även imorgon... Inget jag direkt ser framemot, men nu äre bara dom har två nätterna sen så...

Helgen ha varit bra, va på nån fest i typ en halvtimme om ens de, då jag tillslut bad Johan och ringa sin mamma så hon fick hämta mig. Johan stannade kvar och jag åkte hem till Agneta & Lasse och tittade på tv och fikade tills vi hämtade Johan igen, klockan tolv =P
Sen har jag umgåtts med Sandra en del, käkat mat, kikat på film och surat lite skit, väldans trevligt.


Till helgen börjar vi och flytta btw, WEEEHOOOO!


Nej, nu får det vara bra! Ska ta och ringa mammi o syrran o fråga vart dom är egentligen, dom kommer ju aldrig!


Johan, min kärlek till dig är obeskrivlig...åååååå du e så bäst och oj va mysigt de va igår =P LOOOOOVE yoooouuu

Hardfm.nl

Well. Igår va Sandra här, pratade massa strunt, tänkte gå iväg på fest, men vi orkade inte. Johan drack nån öl men kom hem före tolv...
Idag, fikade jag o Johan frulle med Kempe & Mickan på konsum. Sedan blev det bolaget, sen hälsa vi på hos Lundell en sväng...  Sedan på konsum igen för jag blev togsugen på en blåbärsbakelse... =) Och nu e vi hemma.

Johan rakar sig och jag sitter och pumpar musik från hardfm.nl, jävligt schysst musik faktiskt.

Klockan 6 e vi bjuden bort till Sandra på middag, sedan blire nog nått litet äventyr i hope.


Det får räcka...

Kär & galen.

Är vad jag är =)

Jobbat kvällen, gick super bra!
Är så himla sugen på nått att äta, gjorde iordning varma koppen, men USCH va äckligt, lite youghurt men blå va äckligt och nu ska jag koka pasta. (Hur bra är det såhär sent på kvällen att äta kolhydrater???) Men låt gå... Jag är ju sugen så.



Inte långt kvar till flytten nu, ÅÅÅÅÅÅ vad jag lääääängta. Vara med min älskling varje dag, pussa på han varje kväll innan jag somnar in, kunna lukta på hans kudde när jag vill, när han är och jobbar.... =D Min lille gullock.


Nej, vet ni vad, nu ska jag se till pastavattnet, äta det, packa lite inför helgen, då jag eventuellt åker upp till Ånge, om jag kan lifta med AK, Neo & Kicken, bara hon svarar nångång =P Men först ska jag jobba dagen imorrn. 


Godnatti. Kärlek till dig Johan, från oss båda =P

From daylight into darkness...

Q-BASE. Fan vad jag vill åka på det., i tyskland.

Det sätter igång om 16 dagar, för att vara exakt. Jag hade lätt åkt dit och stampat nykter om det inte hade varit för flytten och allt där till.


Kolla in det här....  http://events.q-dance.nl/2008-08_30-augustus_q-base/


Spelar ingen roll hur gammal jag kommer att bli så kommer jag älska musiken, sån styrka och sån kraft... =P

Kan ju även lägga upp ett youtube klipp från båten... http://www.youtube.com/watch?v=umQEF9_yHD4

Johan.

Som om hjärtat slutat slå
Våra blickar möttes
Som om det bara var vi två

Jag kom från en by du var från stan
Våra vägar möttes
Som om det bara var vi två

När han tog min hand jag visste redan då

De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar

Du var 23 år
En själ utan ett sår
Du fick mig glömma alla svåra år

När han tog min hand jag visste redan då

De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar

De e han som leder mig
De e han som tar mig hem
De e han de e han som jag älskar

Jag kan inte leva ett liv utan dig
vart du än går finns du inom mig
Mitt hjärta det brinner det slår så hårt
Men ta min hand vi ska aldrig skilljas åt

De e han jag vill leva med
De e han jag vill åldras med
De e han jag vill dela alla dar

De e han som leder mig
De e han som tar mig hem
De e han de e han som jag älskar




Det stämmer, precis allting. Jag har aldrig känt såhär, aldrig har det känts så rätt.
Och att vi 2 ska bli 3, är helt underbart.

-Johan, jag älskar dig så.
Jag gör vad som helst för dig.




 


Näspray.

Ja, jag kan inte vara utan min näspray, verkligen inte då jag ska sova iallafall.
Och naturligtvis glömde jag min väska i Johannas bil idag, MED MIN NÄSPRAY... =*(
Ska snart väcka Johan och gå bort till Viktoria och låna en av henne, helt sjukt.
Finns det nå värre än att vakna på natten, att man är helt täppt i näsan, krut-torr i munnen och inte sedan kunna somna om pgr av det ???????? Tro mig, jag har testat att vara utan, då tog jag hetvatten med salt och hällde genom ena näsborren, tro ni det hjälpte? Icke.

har ni nått annat förslag? (saltvatten funkar inte, vara utan i 2-3 dagar funkar INTE).


Mysig.

Oj vilken mysig helg vi har haft =) God mat, god stämning och härligt sällskap=) Varit på lunch hos Johans mammi, på kräftskiva hemma i Ljunga, spelat kubb, varit hos moffen i Örasjön o lite sånt där...
Är fortfarande kvar i Ånge, Johan stackarn har slut på semestern och börjar jobba om 1,5 timme.
Har inte  kabeln från kameran till datorn så d får bli lite mob-bilder...
Har en bild på mig själv som är så fruktansvärt ful, och bara därdör måste jag lägga upp den, varje gång jag ser den håller jag på att skratta ihjäl mig =D




HAHAHAHAHA.




Och här med pappas hoj, glasögon o kruka !:P







- Johan, aj löööv jo!

Magknip.

Jag kunde inte stå emot kladdkaka och GRÄDDE på jobbet idag, och jag tog ytterst lite grädde, knappt ingenting... Några timmar senare bokstavligen rann det ur mig. Jag har mig själv att skylla.


Oj va mysigt de va igår när mamma o Felicia sov över hos oss =D Dom två på min soffa och jag o Johan i sängen, vi låg o skratta och toka oss länge innan vi somnade, hahahaha!!!!!!!!
Nu är vi hemma i Ånge igen, Johan har repat och jag sov hela tiden då han va borta och nu tittar vi på tv och äter godis =)


Nu är jag iaf inne i V.13, gud va tiden går fort...


Eventuellt illamående i början av graviditeten har för de flesta kvinnor upphört helt, vissa känner dock av illamåendet under hela graviditeten. Från och med nu kommer livmodern att växa i en i en jämn och märkbar takt. Risken för missfall har minskat med ca 65 % när man kommit in i vecka 13 och den första tredjedelen av graviditeten är tillända.

Barnet är nu 11 veckor gammalt och ca 65-78mm långt från huvud till stjärt. Det är färdigbildat i den mån att barnet nu bara ska växa och mogna, tills att det kan överleva utanför sin mammas kropp. Inälvorna har nu börjat förflytta sig längre in i kroppen. Bukspottskörteln börjar producera insulin och levern börjar utsöndra galla. Barnets hals är färdigbildad och redan tillräckligt stark för att barnet ska kunna röra på huvudet. Ögonen flyttar sig till sitt läge på framsidan av huvudet och även öronen intar sin normala position. Det finns forskning som tyder på att barnet börjar uppfatta ljud nu. Öronen är färdigutvecklade först i v.24 men man tror att fostret hör med hjälp av receptorer i huden som tar upp vibrationer.

Idag

Har jag hälsat på AK och lille Neo, han e ju så söt så man smälter av att bara titta på han =) Sedan har jag o Johan varit på fotboll och nu e syrran o mammi här, underbart.
Berättar genom bilder istället....


















Längtar.

Nu vill jag ha helg, dels för att vara ledig men också för att vi ska ha en liten kräftskiva hemma i Ljunga. Mamma o syss kommer ner på Torsdag, syrran ska spela fotboll så dom sover över hos mig & Johan, så åker vi me dom hem efter att jag har slutat på fredag, längtar sååååå.



Åh, snart ska jag o Johan skriva kontrakt för lägenheten =D Flyttar in om nån vecka bara, längtar sååå efter lönen så de finns inte. Vi ska handla så mkt nytt & fräscht till lägenheten =) Vi har iallafall hittat våran säng som vi ska ha, iiiihh. Hoppas hoppas HOPPAS jag får byta skola, så jag slipper pendla, och sen så blir det till att söka nått extrajobb i Ånge. Ja, de kommer bli bra det där.



Nej, nu ska jag kila. Hörs hej

Så Söt.

Idag har jag & Johan varit hos Helene & Roger och lilleman och hälsat på. Oj så söt och liten =)  Han fick en liten söt dress av oss =)
Va där och surrade och snusade på lillen ett bra tag, innan vi tog bussen hemöver igen. Så himla skoj o få träffa dom nu, då dom är en liten familj, jag började nästan gråta !!! =)

Till middag gjorde vi fiskbullar, potatis & morötter, så himla längesen jag åt det och hujeda mig va gott de va!!!!!!!!!!!!
Imorgon jobbar jag igen, och ända tills fredag eftermiddag, bara att bita ihop.

Ikväll blir det film och kramkalas... Lägger upp lite bilder från idag...

Hejdå























Mycket

Mycket har hänt sen sist.
Helene ringde och väckte mig halv 7 på morron (vilken dag nu i veckan minns jag inte?), och berättade lungt och sansat att vattnet hade gått.
Efter besöket på sjukhuset utan värkar så kom hon & Roger hit på brakfrukost =) Och Johan va ju med såklart.
Jag & Johan förstod inte hur dom kunde vara så lugn ?!????!?!!???=D
Vid 4 samma dag på eftermiddagen hade värkarna satt igång och dagen efter fick dom en söt liten pojke =D Ååååååå.

Maria kom hit nån dag nu här i veckan och klippte mig och la i slingor, blev kanon nöjd.

I onsdags for jag, Johan, Malin & Crille till Leksand, hur mysigt och roligt som helst =) Va på Sommarland, va ute och strosade i Leksand, va ute och åt sjukt god mat, spelade minigolf, åkte genom Rättvik där det va crousing... ja, de va skit mysigt verkligen. Och vi kom hem i fredags.... Och jag är tillbaka i jobbet igen. Jobbat idag och jobbar imorgon.
Men som tur är så är ju min kärlek här och förgyller min vardag =)


Ilamåendet börjar avta mer och mer, är inte hela tiden nu utan mest bara på kvällarna. Har nog gått ner 5-6kg men det lär väl vända snart =P

Tänkte lägga in lite bilder innan jag hoppar i säng...