/(&¤%¤%&&/%(/))=?)(

AJAJAJAJAJ!!!!!!!!!!!!!!

I torsdag när jag o Maria va på konsum och fikade, så bet jag mig i tungan, riktigt HÅRT! Fick böja mig ner och låssas leta något under barnvagnen, ville bara skrika rätt ut, det gick över ganska snabbt... förstod nog inte hur HÅRT jag hade bitit mig! Idag är det söndag, 3 dagar sen det hände... och jag har SJUKT ONT! Är alldeles blå/lila under och på sidan på tungan.. och ovanpå själva jacket, har jag fått massvis med blåssor... smärtan sträcker sig över halva tungan, ut i örat och ner i halsen... kan knappt svälja eller prata...värst är det på kvällen och morgonen...har fan aldrig vart med om nå liknande...jag måste ha bitit riktigt hårt! Och som pricken över i´t, så har jag tappat bort nässprayen...och saltlösningen funkar inte... så nu är jag täppt i näsan.. och i denna värme är det ännu roligare...är över 30 grader varmt inne i lägenheten...gud bevare mig!


I fredags åkte jag o Troy ner till mamma o syrran...käkade tacos o hade mysigt... på lördagen gick vi ner på stan och tittade på alla motorcyklar...sedan gick vi och åt en 3-rätters i de fina vädret, lovely! På eftermiddagen åkte jag o Troyye hem till våran älskade =) Myste på bara, kikade på Robinson...fel person vann... jag hejjade såklart på Jarmo, som så många andra säkert (?)

Idag har vi varit nere på forsön och grillat och solat, mumms!
Troy sover, äntligen.. han har varit ledsen hela kvällen.. säkert för värmen... och för att han har sovit dåligt hela dagen...stackarn!


Min första morsdag idag förresten =)


Och absolut Ellinor, en fika och promenad är på sin plats =)

Godnatt!

Fin!



Älskar den här låten! Lyssnade på den så mkt för cirka 2 år sen!


Dagen har varit skön! Gick ner på forsön en sväng.. Maria o jag tog oss en promenad upp på byn, tog en fika...sen kom Johan från jobbet, gick hem och käkade mat ihop =) Sen har vi mest bara hängt... Badat lillhjärtat mitt, som nu sover så sött... han somnade redan kl 8 idag... lilltröttisen!
Nu har jag dammtorkat nästan överallt och även skurat toan... duktiga jag!
Nu blir det kvällsfika med min älskade sambo!

Hejdå!

Huvudvärk!

Ja, idag fick Troye sprutorna! Lite grin blev det men de gick snabbt över! Han va sååå duktig sååå! Kom nog fler tårar på mig än Troyye... =)
Jag frågade även på bvc, om hans huvud, tycker det börjar bli så himla platt där bak, och mkt riktigt så höll hon med... inte överdrivet mkt... men, ska försöka ha han mer på sidan och på magen och lägga en liten handduk eller liknande i nacken på han när han sitter/ligger..som stöd... så det går till sig! Usch man blir ju orolig ändå =(

Och han hade växt båda på längden och vikten som han skulle, så de va ju skönt!


Har gett han alvedon nu ikväll igen... han är jätte gnällig och ingenting verkar vara bra, förutom när man går och bär på han och gungar... men nu när han väger nästan 7kg så orkar man helt enkelt inte göra det..konstant! Lillstackarn, hoppas han sover sött inatt, i sin nya säng o allt... vi köpte en ny åt han igår... den vi hade va för liten för madrassen..och vi köpte en rätt så dyr madrass så de fick bli en ny säng, då vi fick den andra... och dom på IKEA är ju inge dyr så... köpte även en söt mån-lampa som Johan satt upp bredvid sängen hans, jätte fint blev det! Köpte även en matstol med "bord" till, 2 pyamaser, 1 solhatt och 2 par strumpor... små handukar, sked, tallrik & pipmugg... jo just, och ett till spjälskydd...helt sjukt, spjälskyddet på babyproffsen gick på 450spänn..och på IKEA går dom på typ 130... sinnessjukt!

Innan vi åkte hem hälsade vi på mamma o pappa också, dom har fått de sååå fint i lägenheten..så fräscht! På vägen hem hämtade vi även dop-klänningen, helt underbart fiiiin!


Nej... nu ska jag se GRey´s... och vara med mina prinsar!

DET ÄR STORT!

Gosh, jag kunde inte ha vaknat till ett bättre samtal =P Det lär märkas så småningom =)


Troy, Johan o jag låg i sängen ända till halv 9... vi måste ha fått världens snällaste bebis...Troy har legat o tittat o jollrat i sängen sen 7 kanske... men lät oss sova, älskade unge =) Johan har fått så himla ont i ryggen..så han blev hemma idag, kanske inte så bra att stå och lyfta på jobbet då!

Idag ska vi åka ner till stan, handla matstol och lite annat roligt till lill-Troyen våran =) Inbjudningskorten kom igår så jag har fixat med dom, så nu är det bara att posta dom, skönt =)
Maria & Bon ska nog med ner till stan också, hoppas de =)

Nej, nu ska jag ta o sminka mig o göra mig klar innan lillhjärtat mitt vaknar!!!

Gud vilken underbar dag!!!!

Fredag, igen!

http://dagbladet.se/nyheter/ange/1.1055756 gå in och läs och tänk efter om ni sett eller hör ngt!



Ja, idag är det fredag, igen.. tycker veckorna går så otroligt fort, men skönt är väl det =)

Igår fyllde pappi år.. så GRATTIS till dig... present kommer nästa helg, även den till mammi =)
Idag fyller svärmor år, så GRATTIS till dig också=) Vi ska ner dit lite senare på middag, även Maria med familj är hemma, så det ska bli väldigt trevligt!

Vad har vi gjort idag då? Tog en härlig morgonpromenad med Elin & Oliver, sedan följde dom med upp en sväng..lägger ut lite bilder på gossarna sen!!=)


Hur har träningen och maten gått denna vecka då? Jo. kanon faktiskt... spinning 2 gånger.. och nu e de stängt... så de fick räcka, + promenader då... och maten har också gått bra, förvånadsvärt bra =)


Nu sover lill Troyye, Johan är och tränar, kommer väl vilken minut som helst skulle jag tro... då blir det duschning och sminknign tänkte jag säga.. men ICKE.. mitt smink är i stan hos mamma o pappa...SUCK! När man för en gångs skull hade tänkt och sminka sig... så har man det inte ens hemma...hmpf... Nåväl... jag får väl vara blek då... =)


Nej... nu har jag inget mer att tillägga, blir mest bara en massa svammel... hörs! Trevlig helg!

Dop!

Promenad & spinning idag...sköönt!

Fixat inbjudningskorten... skönt!

Nuuu...blir det sängen..skööönt! Är så trött... svarar på kommentarer imorrn... är helt färdig!

HejSvejs!

Sommar!

Åter Måndag... vart tar all tid vägen? Jag fattar inte...


Ja, dagen har sett ut såhär... Babymassage, lunch med Elin & Oliver, besök av Elin & Oliver, kramats med mina pojkar, myst och bara varit... ändå är jag helt slut!

Igår, efter spinningen... slängde av mig kläderna och hoppade ner i sängen och fram med tissen, helt svettig...men Troy älskar mig ändå =)




Jag, heeeelt färdig ...



Johan och en nybadad Troyye



Älskade bebis



Mitt hjärta, mitt allt...




Nu ska jag krypa ner hos min älskling...

Grillning!

Ja, det sken ju upp som bara den såhär på kvällskvisten!! Lovely! Fast vi satt ändå inne och åt...

Stölle kom förbi här på eftermiddagen, så vi traska bort på ica och handlade en massa till o göra grillspett, mumms! FIxade iordning det, senare kom Patrik & Viktoria förbi... grabbarna gick ut till grillen medans vi tjejer och lillkillen satt inne  =) Kom lite mer folk men dom satt ute och åt...

Tog några timmar att grilla alla dessa spett, men tillslut så... Troy sov genom hela middagen.. vid 8 ungefär...sedan vakna han en sväng...nu äntligen sover han igen! Har försökt sövt ner han sen strax före åtta... så fort jag har lagt ner han så har han vaknat, eller så har han vaknat några minuter efter att jag har lagt ner han och gallskrikit rakt ut... ena gången så himla högt och på stört så jag blev rädd... Stackarn va såååå himla trött, vet inte riktigt va de va med han... Men nu sover han i våran säng, han får sova med oss hela natten inatt!

Allt folk gick för kanske 1,5 timme sen, även Johan...dom gick nog hem till Patrik o Viktoria och spelade poker! Innan dom gick, gick Johan ner på shell och köte chips o glass åt mig, min älskade älskling =)



Troy är lite torr i pannan, vilket han har varit förut... och det har blivit rött och alldeles torrt och hårt nästan.. har smörjt de med bröstmjölk och det har försvunnit..men nu har det kommit tillbaka! Även en röd/torr/hård rund fläck på kinden..som nu har kommit tillbaka.. jag vette tusan vad det är för nånting... nån som tros kan veta vad det är???



Näe hurrni... jag tror jag joinar Troy i sängen faktiskt... är dödstrött!

Hejdå!

FRIDAY!

Jag älskar fredag =)

Idag har jag o Troy vart ute på promenad, rask promenad i en timme, hääärligt... solen tittade fram till och med.
Vid 4 ska jag iväg på spinning och efter det ska vi på afterwork hade vi tänkt... ingen cola för mig inte, nu blir det vatten! ( jag älskar SÖT-dricka).
Åt som jag skulle igår också, kommer tusan inte ihåg va jag åt...Inget onyttigt iaf, och inte två gånger =P


Stölle va hit igår, så han o Johan bakade iordning snusen.. som nu har stått inne i ugn sen igår kväll.. och det STINKER i hela lägenheten, lukar dock inte snus.. utan nå helt annat..vet inte vad?... ska stå inne tills imorgon tror jag de va... längtar tills de e över, heh.


Va och vägde lillskroten igår...så nu väger han 6460g och är 64,2cm lång =) Storkillen!!!


Nej, nu ska jag ta och vädra här inne... Hejhej!

Dumma mig!

Ja, igår blev det promenad & spinning, skööönt =)
Jag har aldrig gråtit så mkt till en serie som jag gjorde igår till Grey´s... jag satt och hulka mig, seriöst! jag mår inte bra av att titta på sånt där.. jag mådde skit dåligt när jag skulle lägga mig!

Frukost; Gröt, havremjölk, 2 mackor
Lunch; Pasta & korv och sallad, vatten
Middag; Korvstroganoff, sallad & potatis, vatten
Kvällsfika; 2 mackor med kalkon & tomat + banan

Dumma mig åt ju korvstrofanoff med lök i, det bubblade i Troyyes mage hela kvällen igår =( Hua, DUMMA MIG! Men han fick inget vansinnesskrik iaf, han gnydde bara lite.. stackars mammas lilla ängel!


Nu sover hjärtat, mitt andra hjärta är på utbildning på brandstation och jag sitter och ojjar upp mig för diverse saker... är lite stressad för dopet, andra saker... och jag städar aldrig... kommer mig fan inte för! Och startar jag dammsugarn när Troy sover så vaknar han, garanterat!

Klockan två ska jag o Troy vandra bort till bvc och väga lillskroten... mer än så blire nog inte idag? Funderar på att gå på core ikväll... får la se!

Nu kommer d lite bilder...

Jag & mitt hjärta



Suga på tummen e gott



Craaaazy i vagnen...



Ute o solar =)



Besök hemma hos oss =)



Troy med morfar :) (känns fortfarande skumt att säga morfar, mormor..) =D



Gymmar lite...


Tisdag avklarad...

Ja, idag har jag o Troy vart på promenad med Oliver & Elin, trevligt =) Imorgon blir det en repris, dock utan regn får vi hoppas på!!!
Spinning har jag också hunnit med, skönt som bara den! Fixat in lite uppgifter som saknades till skolan, så nu ÄNTLIGEN har jag det avklarat, har bara inte fått fingrarna ur arslet och gjort det.. men nu så!=)

Ringt prästen har jag också gjort! Så nu är datum och tid bestämt, 4 juli blir det! Så nu nån dag här framöver ska jag sätta mig ner och fixa med inbjudningskorten... skoj =)

Min mamam fyller år idag, så GRATTIS till dig älskade mamma!


Få se nu då.. vad har jag ätit...jag skriver det för min egen skull..kanske inte så kul för er att läsa men =D

Frukost; Gröt, havremjölk, banan, macka med kalkon & tomat.
Lunch; Fisk, potatis, morötter, vatten
Middag; Fullkornspasta, korv och sallad, vatten
Kvällsfika; 2 mackor med kalkon & tomat, vatten.


Näe, nu blir det tandborsten och sen sängen.... hears!

Trött.

Troy sover hela nätterna, somnar runt 8-9 och vaknar runt fem och vill ha mat och somnar om till 6-7... men ändå är jag så förbaskat morgontrött!!! Ligger in i det sista, och försöker få han att vilja ligga längre... hehe.

Idag har vi vart på promenad, myst massa, busat, gick ner och tränade en sväng gjorde jag också! Jag är verkligen en passmänniska... gud så tråkigt att träna själv, måste ha någon som porssar på!


Så, till frukost blev det gröt & havremjölk.

Till lunch blev det pastasallad med fårost, va tten

Mellanmål; Hårdbrödmacka med fårost & tomat, vatten

Middag; Fisk, potatis & morötter, vatten

Kvällsfika; Hårdbrödmacka med fårost & tomat. vatten

Gud jag älskar fårost! Kanske inte ska äta det 3 gånger om dagen dock =)




Nej, nu blir det att borsta tannan...sen krypa ner bredvid mina prinsar!

GodNatt

FET!



Idag blir Troy 3 månader, tiden går så FORT!=) Älskade lilla bebis!
Mammas o pappas älskade lilla ängel!

Helgen har varit lugn... både mamma, pappa, syster va upp hit igår med massa god mat och en grill hade dom köpt till o med=) Jätte mysigt hade vi det... Johans mamma va upp hit och hälsade på också trevligt =)
Idag har Stölle varit hit på besök, kikade på film osv...
Nu sover Troyye, Johan tittar på tv.. och jag funderar starkt på att gå och lägga mig!





Fet är precis vad jag känner mig! Jag kom fram till att veckan har sett ut såhär...

Måndag; Nyttig

Tisdag; Nyttig

Onsdag; 2 STORA portioner med potatisgratäng, kött & sås, gräddtårta, dricka & godis.. nere på forsön när Jim fyllde år.

Torsdag; Pizza

Fredag; Tacos, dricka, ostbollar

Lördag; Mjukglass, rester från gårdagen, sedan bakad potatis med MASSA vitlöksmör, kött, sallad, jordgubbar,socker & grädde, godis & dricka.

Söndag; Rester av gårdagen, glass, stor portion med pyttipanna.


Och ingen träning alls.. förutom promenader! Har inte kunnat träna för att Johan har jour... när jag inte tränar, det är då det blir såhär! Jag blir så äcklad så jag tror jag spyr........................................ Varför stoppar man i sig sånt där skit, när man vet att man bara mår dåligt av det?? Jag fattar INTE.


USCH!

Morgonpigg!

Gud, jag kommer aldrig lära mig att bli det... jag ligger i sängen in i det sista när Troy vaknar... men nu är gröten i magen och solen lyser...men säkert bara fram o tillbaka. Väntar på att hjärtat ska komma hem på lunch, för då tänkte jag slänga mig i duschen!

Ja, fredag idag,... blir lungt i helgen! Johan har jour så vi kan inte göra så mkt! Gå på promenader, kan jag i Troyye göra iallafall! Sen hoppas jag på besök från både svärmor och mamma...kanske syster?


Troy har börjat "prata" för fullt.. man smälter ju som socker... hittat tummen har han gjort också, men inte hittat den rätta tekniken än... men det kommer väl =) Dom flesta vill inte att ens barn ska suga på tummen, men jag hoppas han hittar den... för någon napp vill han inte ha...räcker med att han känner matrialet på tungen så rynkar han på pannan..haha! Syrran sög på tummen när hon va liten... så det kan inte vara så svårt att få dom att sluta med den.. och egentligen.. vad gör det om dom suger på den länge då? För mig får han suga på den hur länge han vill =D Kolla på mig.. jag hade nog snuttetrasa tills jag va 11 år... och inte mår jag dåligt av de ??=)
Well...


Nu ska jag snusa bebis.... ÅTerkommer kanske...

Bilder!

Bilder på mitt lilla charmtroll!











Jag älskar denna unge så in i norden! Han är verkligen det BÄSTA som hänt mig!


Utmanad.

Utmanad av Helené

 

Utmaningen går ut på att jag ska skriva ner 5 saker som jag ska göra under året 2009 samt 5 personer jag vill utmana.

1. Gå ner i vikt

2. Åka på Troyyes första sommar-semester

3. Vara så mkt som möjligt nere hos mamma & pappa i stan

4. Fundera på vad jag ska plugga till

5. Gå ner ännu mer i vikt =D

 

 

Gud vad svårt!

Jag utmanar Malin.S., Elin.N., Catrin, AK & Ellinor


Bara för dig Ellinor=P

Skämt o sido...hehe!


Resan till sthlm va hur mysig som helst!
Resan ner stannade vi 4 gånger för lillgrodan ville inte sitta själv..åsså ville han ha mat såklart!=)

Väl framme så träffade vi lille Bon, hur söt som helst! Så himla kul att Troy bara e 2 månader äldre!
På kvällen gick grabbarna & beställde mat, gotti!
På fredagen skjussade Micke ut mig, Troy & Johan till ett köpcenter... där yrade vi runt ett bra tag... blev 8 bodys, ett par byxor, en keps-mössa och en fleecejacka till lill-Troyis... sedan köpte vi nya lampor till vardagsrummet, 4 ramar & en ny klocka till köket. Sedan åkte vi tillbaks till lägenheten...och myste på! Senare på kvällen gick dom stora killarna på bio, medans jag o MAria & dom små killarna gick på en långpromenad runt i kvarteret, mys=)

På lördagen packade vi ner älsklingarna i vagnarna, gick och köpte en massa gott fika och gick på picknik i en jätte mysig park... hur fint väder som helst!
På kvällen blev det grekisk mat & Robinson...

Och på söndagen åkte vi hem igen.. stannade endast 2 gånger, lillTroy va verkligen huuur duktig som helst!

Hjärtat




Jag o min lille pluttis



Snuttis



Prata, de kan han :D



Maria & Lilla Söta Bon



Kusinerna träffas första gången =)



Bon & Troy



Johan & Lillhjärtat



Provsitter fotöljen...



Sötnosen Bon



Fina Maria



Mitt gullego



Micke & Maria



Nyäten



Nyäten och väääldigt mätt tror jag...hehe



Goooos



Gladis



Lillen =) Sötnos



Min snygging



Jag & kärleken