Vilken dag, puh!

Gick forsön runt med lillgrodan i vagnen... han somnade på två röda så fort jag la ner han, gofisen, sov dessutom HELA vägen runt.

Haft besök av Johanna, Farmor & farfar, svärfar & Karin va hit med förlovningspresent o tårta, gulliga dom!

Dammtorkat, dammsugit, torkat golven, la mig pladask i soffan och kikade på Män som hatar kvinnor, kanon va den ju!



Nu blir det sängen med mina två!

Varför.

Lilla fina Marie!



Alla mina tankar går till dig och din familj.

Tack!!!

För alla kommentarer! Kul med kommentarer, mindre kul att jag är sämst på att svara bara!


Har nyss sett film i min ensamhet, sköönt! Tidigare ikväll va Erik o Krille här, vi käkade smörgåstårta o surrade på! Efter ett tag gick Johan med dom nånstans, vart vet jag inte...

Troy sover, har vaknat 2 gånger sen han somnade... får se hur denna natt blir... gud jag måste få sömn snart. Har inte fått sova en hel natt på över 6 månader... i början när han va pytteliten, dom två första dygnen sov han hela nätter, men då v are en själv som inte kunde sova, man låg o tittade så han andades hela tiden=)  Sedan så vaknade han bara 1-2 gånger o ville äta... men nu sen 2 månader tillbaka vaknar han hela tiden och gnäller o inget är bra... Längtar tills den natten kommer då han sover en hel natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



I helgen ska vi inte göra nå speciellt alls... har inget inplanerat iaf! Får la se va d blir...


Nej, nu ska jag krypa ner bredvid min älskade prins.... världens finaste!


Min Troy.

Idag på eftermiddagen kom Stölle hit, precis då försökte Johan vagga Troy till sömn, gick inge vidare, så han gick in till vardagsrummet o satte ner han i gåstolen, då satt Stölle i soffan och Troy såg han inte fören han satt i stolen, förmodligen belv han rädd för Stölle och började gråta helt hysteriskt, jag tar upp han o blåser på han..men det hjälper inte, det kommer inte skrik utan han gapar bara... ungen blir blå/lila...jag börjar gå in mot sovrummet och innan jag lägger ner han på sängen så känner jag hur han från att vara stel som en pinne och streta emot blir alldeles mjuk...han tuppar alltså av i några sekunder, jag skriker till Johan att han andas ju inte... får panik ... men bara efter några sekunder kvicknar han till ... då kom ju såklart tårarna på mig.. och även på Dojje också! Jag va alldeles skakis, visste inte om jag kunde gå knappt... men Dojje blev fort lugn och flinade på som vanligt... Han har gjort sådär en gång förut och de va med mamma... man blir ju alldeles skräckslagen! Har iallafall läst lite om affektanfall och allt stämmer, förutom att han inte fick några krampanfall... läs här om ni vill!

http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/Affektanfall-/


Jag har nyss vart på spinning och gud så skönt! Troy sover, Johan är hos Stölle och tittar på film, jag ska ta en låååång, varm, skön dusch och sedan dricka te och äta mackor framför tven...LOVELY!
Har massa bilder sen helgen, men ni får bara en idag, på den sötaste och bästaste!!!!!!





Hemma, en snabbis!

Vistelsen i Känne va mysig, lungt & skönt har de vart! Natten inatt va inge rolig... Troy sover knappt alls...jag fattar inte.


Nu ikväll tvärsomnade han efter typ 3 snutt på tissen...vaknade efter en halv timme o skrek...fick bröstet...somna...vaknade...vaggade han till söms o somnade... får se nu då hur länge han sover, jag hoppas de bli bättre!

Johan är iaf världsbäst! Igårmorse steg han upp med Troy, la han bredvid mig när han skulle tutta, så jag knappt vaknade...kom in en timme senare och väckte mig försiktigt o sa de va frukost.. kommer jag ut i köket, då har han gjort våfflor, grädde o sylt... jag har världens bästa =D Även imorse gick han upp med Dojje o lät mig sova, jag har blivit bortskämd... nästa vecka lär man ju va skapligt trött när han börjar jobba igen.


Imorgon packar vi in oss i bilen och åker ner till stan till mamma o pappa, ska bli mkt skönt! Ska även hinna med Selångermarknad hade vi tänkt! Ja, hur som helst kommer de bli mysigt!

Förresten så sitter Troy rätt så stadigt nu, inte så stadigt så jag törs lämna han sittandes själv, men han har verkligen gjort framsteg sen bara nån dag sen, så himla roligt att se! Lillkillen börjar bli stor!

BadKillen!




Åsså kräks vi lite efter badet :)



Min lillagofis! Gladare än såhär kan man nog inte va´:D



Du vackra skapelse!



Vi 2



Suga på mammas haka e skitgott tycker Dojje!



Mina två hjärtan!



Wow, titta mamma.. jag kan sitta!



Men jag håller nog i mig med två händer...



Jag provar att släppa handen från täcket...



nee, jag sätter tillbaka den igen..



Men för seeent...hoppsan nu tippar vi...



Tur d va mjukt...men läskigt va d...



Myser...



Underbar plats!



Toka oss lite...



Såhär skrattar jag i princip jämt med Johan =D





Jag är världens lyckligaste! Jag älskar mina två killar så otroligt!
  


Godnatt!




6 månader idag!

Min lilla prins blir 6 månader idag, gud tiden bara rinner iväg, skrämmande!


Natten inatt sov Dojje superdåligt... han vaknar o gallskriker rätt ut...stackarn! Vissa gånger är jag så trött så jag hör han skrika men jag ids verkligen inte kliva upp utan ligger kvar tills d verkligen inte går längre, låter kanske hemskt men man är bara människa... Man är som i ett vakum...jag hoppas verkligen det går till sig snart!!!!!!


Imorgon åker vi till stugan i Känne och myser, skönt att komma hemifrån lite, lite omväxling!

 Den mäktigaste och underbaraste stunden i hela mitt liv!




Så liten...så söt...




På BB och gråter av lycka och kan inte sluta titta på han!




StorKillen



Busfrö



Förlovad!

Tänka sig!
Vi förlovade oss i lördags! Så himla fint!

Först va vi i stan o kikade runt, sedan åkte vi hem o myste o busade med Dojje, när han somnade ... dukade vi fram på balkongen, med färska räkor med tillbehör och Ben & Jerry´s glass till efterrätt! Efter maten va vi så himla mätta båda två så vi kunde knappt röra oss.. la oss i sängen och somnade på mindre än 5 minuter... tror aldrig jag har vart så mätt!

Jag är iallafall världens lyckligaste, att jag har hittat min själsfrände... de trodde jag aldrig att jag skulle göra... det är bara sånt man ser på tv =)

Nu kommer lite bilder från förra helgen, veckan och nu i helgen =)

                                       



ååå, har så mkt bilder men jag orkar verkligen inte ladda upp nå fler, tar ju sååån tid!!


Nu äter iallafall Dojje jätte bra... till frukost äter han en hel portion gröt med pure och till lunch nästan en hel burk mat + lite pure efteråt och kvällen samma som frukost...åsså ammar jag därimellan... än så länge funkar det jätte bra=)
Jag har hittat en jätte bra sida med lite recept på mat som man kan göra själv... så jag ska faktiskt ta och göra det nån dag här nu!

Johan har semester en vecka till och guuuuud så skönt! Imorgon har vi inget inplanerat... nått skoj ska vi väl ändå hitta på=) Jag skulle vilja åka till Östersund och bada med lillfisen... vi får se!

GodNatt på er!
 

Utvilad!

Jag känner mig helt utvilad! Troy har inte skrikigt en endaste liten gång inatt, ätit har han gjort 3-4 gånger men inte skrikigt! Vid halv 8 imorse vaknade jag av småfnitter och att någon "slår" mig i ansiktet... varje gång handen flög förbi så röck jag till..och sedan kom ett fnitter...då tittar jag upp och ser Dojje 2cm från ansiktet...som ligger och skrattar varje gång jag rycker till av att han vevar handen i ansiktet på mig...haha..jag blev full i skratt så dagen kunde verkligen inte börja bättre! Vi klev upp och letade Johan som skulle sova på soffan..men ingen Johan där...då ser jag två fötter som sticker fram från balkongdörren...hahaha...där låg han...tokstollen! Vi va hos Patrik o Vicktoria o grillade igår, jag o troy for hem vid halv 8 o Johan stannade kvar med grabbsen... o kom hem vid tolv inatt... tyckte att d va så varmt så han hade lagt sig på balkongen, med täcke o kudde och även en mjölktetra ifall han blev törstig, hahahahha!

Jag o Troy klädde på oss och gick bort på ICA, tog Troy i bärselen.. han hatar att ligga i vagnen nuförtiden... och sittdelen i vagnen får jag f*n inte till... själva selen sitter ju inte i ryggstödet...utan på sidorna...han far ju fram o tillbaka i vagnen om han ska sitta i den... måste nog fråga dom på babyproffsen hur man gör... för vi får verkligen inte till det! Vi ska ju till stan imorgon så...
Ja iaf så när vi kom hem åt Dojje lite banangröt.. men tror inte han gillade den sådär jätte mkt...och gud så SÖT den va... smakade ju i princip bara socker av den...så nej.. vi fortsätter med den vanliga havregröten hädanefter.

Och lillstackarn satt o tröck o tröck förut.. å de enda som va i blöjan va en liten liten liten klick... så tror jag ska börja med plommon o messmör varje dag tills d går till sig helt, de tyckte dom på BVC med. Va förresten där igår... och Troy hade gått upp 240gram på en vecka nu, och guuud så skönt de kändes =)



Nej, åter till all tvätt... högen är större än nånsin...hujeda mig!


Ha en bra dag =)

Utmanad...

Har blivit utmanad av Helené!

Berätta 6 hemligheter om dig själv som du aldrig berättat i bloggen. Knäppa, allvarliga, du bestämmer ;)
Vågar du?

1. Jag är mörkrädd.

2. Jag är i princip alltid stressad i allt jag gör. även fast jag inte borde.

3. Går jag på stan själv, får jag ofta yrsel, vet inte vart jag ska ha händerna och känner mig "sne" i ansiktet när jag möter mkt människor.

4. Jag får väldigt lätt ångest

5. Jag ääälskar att handla kläder/skor/smycken och handlar oftast mer än jag borde =)

6. Ja, vad ska jag skriva här... kommer inte på ngt =D

Jag utmanar:  Malin.S., Elin.H. ...


Bästa kvällen!

Detta måste bara bästa kvällen/dagen på länge!

Har varit ganska så jobbigt dom senaste dagarna, har det inte vart magknip så har det vart nå annat känns det som =(
Kanske han fick för mkt mat på en gång... från att gå från 2 små mål om dagen till 4 direkt... så jag går emot BVC och nu ger jag han bara gröt morron/kväll och till lunch äter han en liten burk... skippar det på eftermiddagen och ammar bara. Får för mig att det blev en chock för magen att få så mkt mat... Men jag hoppas han går bättre upp i vikt ändå nu!

Idag har han varit på strålande humör HELA dagen! Inte vart nå gnäll eller grin alls...över huvudtaget! Så himla skönt både för oss och han =) Johan är på middag med några polare och jag o Troy har myst, sjungit och dansat ikväll =) Han åt en hel portion gröt + fruktpuré, sedan la vi oss i sängen och sjöng lite och myste...sedan la jag över han till hans säng och fortsatte att sjunga och han somnade, utan gnäll=) Och har inte vaknat en gång sen han somnade... hoppas han får sova bra inatt=) Min lilla skrotnisse...


Johan är som sagt ute på middag med stölle, tobbe o nån till..va han nu hette...som skulle flytta nånstans...hoppas dom har trevligt! Själv har ajg suttit och tittat på ett program om hajattacker.. usch jag har alltid vart rädd för att bada i havet... man vet aldrig... man tror ju aldrig att de ska hända en själv...


Nu har jag suttit och tittat in en sittvagn jag vill köpa... gud det är ju sååå dyrt med vagnar...och alla dessa tillbehör man måste ha!!! Ny åkpåse, sittdyna...ja gud! Om man ändå kunde vinna på lotto... skulle behöva ny dator, hemmabio, vill ha ny soffa, ska snart börja inreda dojjes rum.. köpa fler garderober osv osv osv osv osv....Nog om detta!!!



Nej, nu ska jag göra Troy sällskap i sängen.... GodNatt!