Alltid vi 2.

Vi har haft en fantastisk dag!!

Vi började dagen med en promenad ner på stan, det gick faktiskt rätt så bra att gå sträckan! Dojje somnade i vagnen så sött så sött :)

Jag o Johan åt sushi nere på stan och njöt av vädret :) Därefter tog vi en liten liten shoppingrunda, blev 2 små mössor åt bebis, sedan letade vi en keps åt Troy men hittade ingen fin i hans strl.
Därefter satt vi oss på en bänk i solen och bara njöt.
Efter ett tag gick vi på ica och handlade grönsaker till grillning hemma. Sedan tog vi bussen hem, och Dojje sov fortfarande. Väl hemma vilade vi ett tag tills Dojje vaknade. Helt ovetande om vad kl var, vi trodde den va runt halv 3. Så trot fick glass till mellis när han vaknade... efter mellis gick vi ut och lekte, tittade på klockan och upptäcker den är halv 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? VAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Helt sjukt! Så man kan säga att Dojje fick glass till middag, inte undra på att han kasta i sig glass och blev så överlycklig över det.. haha! Så tokigt de kan bli!

Vi tände grillen och åt som tokar, gud så gott! Därefter packade vi in oss i bilen och for ut till Alnö, till tranviken och tittade på havet, kastade stenar, gungade och lekte... hur mysigt och avslappnande som helst!!!Pojkarna sover och jag sitter här med sammandragningar som gör lite ont... undra om det är ngt på G eller om det bara är förvärkar! Får se om det blir värre inatt... hoppas hoppas hoppas :) Samtidigt som jag gruvar mig så innåt *****!


Nu bli de sängen! Natti.

Kommentarer
Postat av: Pappi

Tänker på dig Titti LYCKA till nu

2011-06-03 @ 00:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback