Känne.

Jag o Dojje tog bilen och stack till Känne i Söndags när Johan for på jobb :) Mkt mysigt och härligt med lite friluftsliv! Dock ingen skoteråkning eller fiske, då det var sjuuukt mkt snö, men vi hade det mysigt ändå, Glömde telefonen också, men de va bara skönt att vara utan både telefon och internet. Dock finns de ju hemtele där så jag klarade mig :) Idag kom vi hem, och sen dess har det mest bara varit pingu och böcker på schemat, är orkeslös, som alltid nu förtiden. Jag glömmer att jag är gravid, och när jag sätter mig ner av utmattning av att ha gjort mat eller dylikt så kommer jag på, jomen just ja, jag är gravid. Kläderna gör sig förvisso påmind, då jag endast går runt i mjukisbrallor eller tajts.

Jag har återigen åkt på ischias, då jag väntade Troy fick jag de rätt sent om jag inte minns fel, det räcker med att jag står och stryker EN gardin så är jag körd sen, måste vila mellan gardinerna alltså. Går inte att göra ett skit åt det heller, jag blir bara nervös över hur det ska bli ju längre tiden går. Jag har också ont i ett knä, sedan jag upphopp i somras, och det blir värre, så att gå med 2 kassar mat på ena armen och Troy på den andra upp för trappen är ibland ett rent helvete rent ut sagt. Inte alltid, men ofta. Vi måste bo på markplan, så äre bara. Ingen lägenhet verkar dyka upp heller, suck.


Till ngt roligt istället. Johan kommer hem imorgonkväll, skönt :) Innan det ska jag o Dojje bli bjuden på tacos hos Johanna imorgon, de ser vi fram emot. Och på fredag mina vänner, är det dags för ultraljud igen! Kanske man får se vad som döljer sig där inne :) Vi har ett pojknamn som vi är överrens om, dock inte flicknamn, jag vill ju att hon ska heta Maja-Li, men de vill inte Johan, hoppas jag kan tjata lite till :) Tycker de e så fint! Och pojknamn, ja eftersom jag nästan är helt hundra på att det är en pojke får ni suga på den lite till :) Efter ultraljudet ska vi in på birstacity och köpa nya vantar och en mössa åt Troy, hans vantar är helt världelös... 200 spänn i soporna kan man säga, dom skulle ju vara så bra, jo tjena! Och mössan, den är från pop, med snöre i hakan som åker upp hela tiden, så de ska bli en mössa med spänne, även den från pop, bara dom har den kvar :)

Även jag har beställt hem lite kläder från hm, mammakläder, vilket verkligen behövs, då jag inte ens vill ha på mig mina mamma jeans jag köpte på pop för en dyr peng förra gången, det är så otroligt obekvämt när det sitter åt lilla minsta.
Här e de jag beställde...


Kommentarer
Postat av: Jessica

hade ischas med tuva också, rätt så sent. kände av de för några veckor sen, men nu börjar jag misstänka foglossning! låter inte så upphetsande med en galen 2 åring! tur de finns pingu så man får vila lite i mellan åt!!! ;) korta stunder iaf, skönt!

Postat av: Emmis

att vara utan mobil och telefon så länge som jag var i Söderhamn var egentligen jätte skönt! Man blir mer stressig av att ha tillgång till sånt 24/7.. Jag blir det iaf! Så jag kan tänka mig att du tyckte att det var skönt o slippa dator o mobil!.... och snygg du ska bli i mamma kläderna (fast det är du jämt)!

2011-01-13 @ 23:47:11
URL: http://emmadilemmaa.blogg.se/
Postat av: Liv

Funderade på namnförslag som passar till Troy :) Ett pojknamn som slog mig direkt var Texas - Troy & Texas. Jag tycker det är skit tufft och passar er stil. Namnet är ju både flick och pojknamn. Det första flicknamn som slog mig var Tuva (nu såg jag att någon som kommenterat har en Tuva :P) men sen tänkte jag att du ville ha en Maja-Li och då tyckte jag det var både fint och tufft med Tuvali/Tuva-Li/Tuva-Lee - Troy & Tuvali. Jag tyckte det var fina och coola namn som passar bra ihop med Troy :) Lycka till med namn till bebben!

2011-01-14 @ 12:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback