Underbart.

Har haft en skit mysig dag :) Troy har varit så himla gosig, hela dagen! Speciellt nu på kvällen, inge skrik o grin ens när vi skulle äta & ta på jamas, han borra ner huvet på min axel och pratade för fullt :) Gud vilken kärlek, jag älskar han såååååååå!!!!!!!!! <3

Hade först besök av mamma & pappa, dom hade med sig en leksak, två "lekkorgar" & en stor matta till Dojjes nya rum, mkt uppskattat :) Senare kom farmor & farfar och hjälpte oss med de sista av tapetseringen, så nu är det klart och det vart sååååååååå bra, bara texten som ska upp nu! Sen ska vi lägga nytt golv också, men det kommer gå fort!

Nu ikväll kom älskade Sandra hit, tittat på Idol och surrat massor, fick en jätte söt halloween blomma av hon också, sötnos!:)


Imorgon ska vi åka ner till matfors för att bada, längtar som en tok :) Synd bara att man bor så långt bort ifrån allt, måste liksom åka 20mil för att bada... inte klokt egentligen. Wellwell...

Är sämst på att uppdatera, ska försöka bli bättre på det!





Nej, nu ska jag se vem åker ur Idol... hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Helené - Mamma till Elton

Synd att ni inte hörde av er, så hade vi oxå kunna komma och bada :/



Hoppas ni får skoj! :) Saknar dej!

Postat av: Jessica

om du vill ha en annan bakgrund, läs på sidan jag skickade till dej om hur man byter, för att hitta en du gillar, sök på google.se på blogg, bloggbakgrund oh liknande ord. sen sparar man dom och gör som de står på sidan, då får du exakt den du vill ha! kolla tex på en kompis, www.nyyypan.blogg.se hennes är skit snygg.

2009-10-24 @ 11:06:40
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback