Huvudvärk!

Ja, idag fick Troye sprutorna! Lite grin blev det men de gick snabbt över! Han va sååå duktig sååå! Kom nog fler tårar på mig än Troyye... =)
Jag frågade även på bvc, om hans huvud, tycker det börjar bli så himla platt där bak, och mkt riktigt så höll hon med... inte överdrivet mkt... men, ska försöka ha han mer på sidan och på magen och lägga en liten handduk eller liknande i nacken på han när han sitter/ligger..som stöd... så det går till sig! Usch man blir ju orolig ändå =(

Och han hade växt båda på längden och vikten som han skulle, så de va ju skönt!


Har gett han alvedon nu ikväll igen... han är jätte gnällig och ingenting verkar vara bra, förutom när man går och bär på han och gungar... men nu när han väger nästan 7kg så orkar man helt enkelt inte göra det..konstant! Lillstackarn, hoppas han sover sött inatt, i sin nya säng o allt... vi köpte en ny åt han igår... den vi hade va för liten för madrassen..och vi köpte en rätt så dyr madrass så de fick bli en ny säng, då vi fick den andra... och dom på IKEA är ju inge dyr så... köpte även en söt mån-lampa som Johan satt upp bredvid sängen hans, jätte fint blev det! Köpte även en matstol med "bord" till, 2 pyamaser, 1 solhatt och 2 par strumpor... små handukar, sked, tallrik & pipmugg... jo just, och ett till spjälskydd...helt sjukt, spjälskyddet på babyproffsen gick på 450spänn..och på IKEA går dom på typ 130... sinnessjukt!

Innan vi åkte hem hälsade vi på mamma o pappa också, dom har fått de sååå fint i lägenheten..så fräscht! På vägen hem hämtade vi även dop-klänningen, helt underbart fiiiin!


Nej... nu ska jag se GRey´s... och vara med mina prinsar!

Kommentarer
Postat av: ellinor

Försök att inte vara så orolig för Troys huvud. Det är jättevanligt och brukar, som du skrev, gå till när man belastar andra delar. Mycket viktigare att han växer som han ska o det gör han ju! :)



Milton har också varit grinig efter sina sprutor men dagen efter har det varit precis som vanligt.



Kommer antagligen till Ånge om två veckor, fika o promenad kanske?

2009-05-27 @ 22:46:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback