Bloggdesign!

Åååå är det nån som är bra på det? Jag kan verkligen ingenting och förstår inte alls hur folk får till sina så himla bra! Nån som vill hjälpa lilla mig?

Och gissa vem som är klar med matten då? Joo JAAAAAG.... hade sista delen idag, läkemedelsräkning, och jag klarade det galant, wiiiiiii! Jag skrev så pennan rök banne mig, iallafall så jag fick trycksår på fingret! Efter provet gick jag ner på ny-fiket och fikade med hjärtat och Krille innan dom stack på hockey.
Det blev en salamimacka och en halv, nästan hel bakelse. Usch vilken ätar-dag jag har haft, kanske 15 pepparkakor (om inte mer), lite chips och julmust mitt på dagen... ingen mat alls! Jo, frukost imorse men det är väl ingen mat... Jag måste skärpa mig!
När jag har fått den turen att inte gå upp sådär otroligt jätte mkt i vikt nu i graviditeten så behöver man ju inte påskynda viktuppgången, faktiskt.


Nu såhär på kvällen har jag gjort lite läxor jag har fått. Mitt upp i läxläsningen, då jag sitter i vardagsrummet.. med taklampan tänd, knäpptyst och små lamporna i bokhyllan är också tända... där även min vita julkyrka står och lyser, som spelar en melodi när man vrider på en knapp på sidan av den, plötsligt går igång av sig själv... jag tittar mot den som ett frågetecken... lyssnar på den ett tag, tills den slutar...sedan frågar jag högt .."Är det du momma?"... jag blev så till mig så jag ringde Johan och frågade om han hade snurrat på kyrkan nånting idag... men det hade han inte... Sedan ringer jag mamma och berättar och börjar gråta! Inte för att jag blev rädd eller nå sånt, men för att tänk om det va momma, som bara ville säga att hon va här... Det konstiga är att jag är lite små rädd för sånt där annars men nu va jag inte ett dugg rädd! Va det nån som va här... så va det momma, det vet jag!


Nej, nu ska jag ta och laga mig nån mat... jag tänkte faktiskt äta nudlar... ja, tråkigt... men det är faktiskt svingott, ibland!!! Och helt perfekt när man ska äta själv...


På återseénde!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback