Sparkar

Nu är det rejäla sparkar som känns. Det roliga är att jag känner dem endast starkt när jag sitter i soffan framför datorn, inte i sängen, inte framför tven, inte någon annanstans än framför datorn, skumt :) Helt seriöst har jag ingen koll alls på vilken vecka jag är i, såg nu på facebook att det stod 24, när jag väntade Troy hade man STENKOLL, läste om varje vecka hela tiden, man var manisk. Nu finns inte tiden, och tankarna är på helt andra håll än just det, känns lite dumt när någon frågar och jag har ingen aning, haha. Som jag har sagt förut, när jag sätter mig i soffan på kvällarna så slår det mig, just ja, jag är gravid!

Troy har hunnit bli 2 hela år. Det är galet, sinnessjukt. Min lilla bebis är stor pojke nu. Han fick mkt fint på sin födelsedag, vi gjorde tårtan tillsammans på morgonenm vilket resulterade i ingen frukost då han drack dl vis med vaniljvisp, hahahaha! Familj och vänner kom och grattade han, mkt mysigt. Johan blev så glad att han skulle komma hem i tid, men naturligtvis så gick bränslepumpen sönder mellan ytterhogdahl och sveg, så han o pappa fick sitta i bilen i 2 timmar och vänta på bärgarn, halv 8 var dom framme, x antal timmar försenade, men, han hann hem innan Troy somnade och det va huvudsaken :)

Igår var vi i stan och skrev på hyreskontraktet skriftligt, känns otroligt skönt :) Nu äre bara den långa väntan. Innan vi gjorde det va vi ut till birsta en sväng, köpte nytt täcke och en ny kudde åt Dojjes nya säng. Sedan gick vi in på BOOM en sväng, jag bokstavligen ÄLSKAR den butiken... allt jag älskar inom inredning finns där, verkligen allt. Känns som att jag kommer bo där framöver ;)

Nu är Johan återigen på jobb, liten sover och jag ska snart hoppa i säng jag med. När Johan kommer hem på fredagförmiddag blir han hemma hela 6 dagar, som jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: darling

Jag längtar också!

2011-02-15 @ 00:06:06
Postat av: Annelita

Stort GRATTIS! Så kul med liten bebis :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback