Himla bra dag!

Vi har varit nere i stöde hela dagen, vart ute o lekt, blivit bjuden på mat, busat o surrat :) Faster fyllde år i helgen som va så vi tog o firade henne idag istället :)

I måndags va jag , maria, Dojje i Bon uppe på norra berget och lekte o fikade i solen, va hur underbart som helst! Men när vi kom "hem" till Haga halvt tuppade jag av i sängen, innan vi åkte till stan på morron, badade/duschade jag ioch Troy, packade, käka frukost, käka lunch... sedan klädde vi på oss och gick ut till bilen..satt dojje i bilen, sprang upp igen och hämtade packningen... ner med den för trappen och in i bilen, upp igen och hämtade soporna, som naturligtvis hade läkt i trappuppgången... in igen och hämta papper och torka... ner för trappen, bort till soptunnan och slängde soporna, öppna bagage luckan, ut med en vagn och in med en annan... bort på volvo och tankade.. kortet funkade inte... in i bilen igen och körde fram den 3 meter för nästa kortläsare så bilen som vänta blev lurad att jag skulle åka...stress stress stress...tankade klart, sätter mig i bilen och vet fan inte om jag tankade 95 eller 98...haha, jaja bad till gud att de va rätt... bort på shell och in och köpte festis åt dojje... in i bilen igen och ÄNTLIGEN var vi påväg... Kom till Maria o Bon, fikade lite, på med kläder igen, in i bilen och upp på norra... ut ur bilen, busade och lekte där... sen in i bilen, ner till Haga till mamma och syrran... ut ur bilen upp med Troy och packningen (orkade fan inte gå 2 gånger) står och plingar på där i 5 minuter och ingen jävel öppnar, haha... och inga pengar på telefon hade jag... happ... ner för TRAPPEN igen med Dojje, in med han i bilen igen...åkte bort på macken och köpte refillkort o fyllde på... ringde runt runt runt och fick inte tag på mamma eller syster...började bli orolig... efter 40 min så ger jag upp och åker bort till Maria igen, precis när vi kliver ur bilen ringer mamma och säger att hon blivit försenad och att hon hade glömt mobilen hemma.. jaha, in med Troy i bilen igen och hem till Haga... ut med dojje ur bilen och upp för trappen... in i lägenheten och av med ytterkläder... behöver jag säga att min rygg va totalt paj... alltså iscias...

Blev trött bara jag skrev om de t!Imorgon kommer Johan hem, jippiiiieee... på lördag ska vi ner till stan igen och fira Bon som ska ha 2 års kalas! De ser vi fram emot!
Nu blire greys ... sen BB...sen sängen!


Höööörs hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback