Elva dagar går fort.

Ja nu har Johan åkt, efter elva dagar hemma. Vi har fått mkt gjort! Vi har köpt syskonvagn i östersund, vagnen va mer sliten än vad vi trodde... men orka krångla när vi redan va där? Troy kommer inte åka vagn så länge ändå. Den duger om man säger så, det är väl mest jag som har så svårt för begagnat.

Efter köpet hälsade vi på Stölle o hans trevliga tjej! Därefter åkte vi på djungelhuset så Dojje fick leka av sig... åh jäklar va han (och vi) busade, skrattade och tokade! :D Otroligt roligt va de!
Blev en heldag i Östersund med andra ord.

Vi har hunnit med Sundsvall och lite shopping! På skärtorsdagen...

* Vårjacka, fingervantar och mössa från pop åt Dojje
* Solglasögon & tröja åt mig.
* Gummistövlar och nike skor från stadium från Dojje.

Johan blev dock utan denna gång... bättre lycka nästa gång?;)


Maria & Bon va med oss också! Efter shoppingen blev det påskmiddag hos dom! Vi for hem när Troy skulle sova, in en sväng och packade om väskan och for direkt till Känne. Där blev vi kvar till påskafton. I Känne blev det god mat, sol, bus o lek!
Hem på påskafton som sagt, hem o duscha o iväg på middag hos Kjell-Åke o Karin. Allt därimellan har vi städat, packat o packat o packat...o packat! Vi börjar se slutet av tunneln. Dock så fick Troy feber på påskafton och är nu förkyld o febrig... dock ingen astma...än... peppar peppar!


Ikväll har Agneta varit här och börjat städa lite... jag tog fönstren och ugnen här i dagarna... det känns i kroppen! Vecka 34 nu... inte långt kvar!


Imorgon går första lasset ner till stan, och på torsdag ska möblerna ner... då följer även jag o Troy med ner, och sover våran första natt där!:D Johan kommer på lördagmorgon och joinar oss!Lite uppdatering blev det va?


Hej"!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Välkomna till Sundsvall Therese! Förstår om du kommer tycka det är superskönt att få närmare till allt :) Älskar den här staden! Sköt om dig! Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback